homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-109

#2053 2010-01-09 21:24:53

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Merci frumos pt topic..smile puss

Sa stii ca atunci nici nu-ti vei da seama cand iti va face epiziotomia..smile pe bune...eu cel putin eram atat de disperata sa nasc, incat nu am simtit ff tare cand m-a taiat, desi am constientizat ce se intampla..smile

Noapte buna si aveti grijuta de voi...cine stie poate pana maine dim...vine si bebe..smilesmile rugaciune

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2054 2010-01-09 21:34:17

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

kata...patesti si tu ca mine...era colul super rigid si pe la controale si-s mai "varat" dr mainile mai tare in speranta ca o sa-l faca sa se inmoaie si rezultatul e cel pe care-l stiti...tot nu m-am dilatat complet cu mama perfuziilor cu oxitocina, etc si am sfarsit prin epiziotomie plus o frumusete de ruptura de col, basca si cateva coaste fisurate in incercarea de a-l face pe bebe sa iasa...asa ca mai bine faci cezariana de la inceput si termini balciul decat sa te chinui vreo 3 zile ca mine...eu am deja 5 sapt si cateva zile de cand am nascut si tot nu mi-am revenit complet..nici acum nu stau in sezut, ci mai mult asa pe spate sau pe o parte...si crede-ma ca e groaznic sa te doara toate alea, sa ai atatea cusaturi si sa te chinui sa te misti ca sa poti avea grija de bebe...poop si bafta..nastere usoara

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-01-09 21:34:31)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2055 2010-01-09 21:35:57

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

anksan,felicitari pt minune!sa creasca mare si sanatoasa!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2056 2010-01-09 21:48:44

AnkSan
Full member

Merci mult Lilishor.. puss  Felicitari si tie si sa dea Doamne Doamne sa fie bine de data asta.. rugaciune

walkiria_c  imi pare rau de experienta ta..sad Si pe mine ma durea la inceput, insa dupa ce mi-am pus diclofenac supozitor (ti-l recomand si tie)..ma simteam mult mai bine. Si eu am avut 1 cusatura in ext si 1 in interior..poate la tine au taiat cand nu trebuia si mai ales cum nu trebuia..
Eu zic sa n-o speriem si mai tare pe Katami. Depinde de dr, dar si de noi..smile
Intradevar nu putem generaliza.

#2057 2010-01-09 22:45:05

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

felicitari anksan si sa-ti traiasca printesica mica si frumoasa....abia asteptam sa-ti citim povestea si sa vedem pozici hjartahjartahjarta

kata, stai fara grija ca va iesi cel mic la lumina, nu dispera....si sa stii ca mai trebe iubire daca vrei sa iasa mai repede....ce crezi ca-l pacalesti cu una cu 2  rotfl2

btw, ti-am calcat si eu pe urmele de azi dimin rotfl2......(cica a cedat seniorul big_smile...s-o fi gandit ca vrea sa-si vada podoaba mai repede si cum nu vrea sa iasa singur, s-a gandit sa stimuleze rotfl2.....si mama ce greu mai e acuma...nu mai ai loc de burtica big_smile)...dar pe mine nu m-ar deranja nici sa iasa mai tarziu, nici sa fac cezar, atata timp cat bebele iubit este sanatos si va iesi sanatos ,iar eu sa trec  cu bine.......(bebita nostru  e cam puturos smile , papa, doarme , sta la caldurica, are cu cine semana ca si parintii lui sunt tot la fel de harnici ca el  rotfl2 )

hai ca ne mai dam de vesti, sper sa nasti mai repede si sa ne spui cum a fost

va tuc pe toate

ne mai tinem la curent

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

Publicitate

loading...

#2058 2010-01-10 00:07:22

AnkSan
Full member

Multumesc mult Daniele_co  hjarta  hjarta  esti o dragutza.

In cate sapt esti, sau mai bine zis cam cat mai ai pana la delivery date? chicot
Sarcina usoara si felicitari pt  bebe  din  gravida  puss

#2059 2010-01-10 00:44:43

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

katami, cu mancare picanta ai incercat? dar picanta tare nu doar asa usor.

#2060 2010-01-10 02:09:48

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Anksan pai sunt in 39 sapt si 4 zile. (dupa doctorita mea)..........de la spital mi-au dat ca data de nastere  10 ian iar la clinica, adica doctorita mi-a dat 12 ian........asa ca se aproprie numai ca nu vrea deloc sa iasa.....cred ca va fi un bebic puturos lol (sunt tare curiaosa sa vad daca-i fetita sau baiat ca nu stim sexul).....sper sa fie sanatos, asta-i tot ce-mi doresc si ce doresc la toate mamicile
ms frumos pt urari, si tu sa te bucuri de cea mica alaturi de toata familia
te tuc  puss

kata eu zic sa nu mai incerci cine stie ce, stai calma ca iese bebe atunci cand trebuie.gandeste-te ca ar mai avea 3 zile de stat la mami in burtica...poate ca asta si asteapta
pupici la fecioras  puss  goodluck

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-01-10 02:12:43)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2061 2010-01-10 08:23:33

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Fetelor, voi cum si ce ati simtit cand a vanit momentul? Ma uit la concurenta dintre Daniela si Katami, si cred ca le-o iau inainte  bang

Eu am ceva contractii, nu mari si f putin dureroase, nu sunt ritmice si urinez frecvent (m-am uitat daca e lichid si nu e). Stiu ca atunci cand pierzi lichid, inainte trebuie sa pierzi si dopul... In plus, uenori am niste intepaturi in zona mijlocului....sfarcurile ma jeneaza si mai tare si am emotii de mor ca nu trebuie sa vina bebe acum (daca vine inainte de 36 saptamani trebuie sa schimb iar maternitatea si chiar nu as vrea)

Azi, daca mai am ceva contractii, merg la spital pt o perfuzie (am uitat cu se anume... poate-mi spuneti voi) care sa elimine contractiile si sa-l mai tina pe bebe acolo.

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2062 2010-01-10 09:02:10

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ina, eu sper sa mai stea bebe la tine in burtica. Mergi la spital daca te simti tot asa....

Ank, nu mai stiam nimic de tine. Ma bucur tare mult pentru tine si pentru micuta ta, bine ca ai mai intrat sa ne dai de veste.
Sa-ti traiasca pitica craciunita smile

#2063 2010-01-10 10:32:52

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Ank sa iti traiasca fetita . e f dulce. chiar ca nu te vazusem de mult pe forum.

Ina stai linistita ca nu vine bebe acu. poate e bine sa mergi putin la spital ca sa vezi ce si cum. goodluck

hai Daniele. majoreta  majoreta  majoreta

Hai Katami majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-10 10:33:23)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2064 2010-01-10 10:33:32

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fetele, dak virgula contractiile NU sunt regulate, stati linistite; amintiti-va ca eu aveam contractii muuuuuuuulte cu 2-3 sapt inainte... dar neregulate;la mine momentul ruperii membranelor a coincis cu durerile si contractiile la 4 min; cred ca am ratat mom cand aveam contractii la 10 min pt ca dormeam...

Alaltaieri am fost la control, mi-a facut eco - tare ciudat, era gol uterul... niciun bebe pe acolo care sa dea din gurita cand papa lichid... ciudata priveliste smile; mi-a recoltat pt PAP, mi-a facut un control si gata; totul ok, fara dureri, liber la sex ( de parca as avea timp/curaj/chef tongue ).

puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2065 2010-01-10 13:30:27

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

burtici....va rog si eu ceva....descrieti niste contractii...am o amica care imi mananca sufletelul si nu am voie sa ma enervez....de la mine nu intelege....sad asta este daca stau acasa mi-am pierdut harul pedagogic..lol poate o lamuriti voi..ea este mai "rusinoasa" si nu intra in discutii

_ ina si eu situ ca mai exista ceva ptr contractii .....     ginipral  parca.......daca continua asa...mai bine fugi la spital...

katami...eu stiu un leac batransesc...dar nu este verificat ....sa bagi picioarele in apa fierbinte..dar te rog sa te consulti si cu alte persoane...ca nu vreau sa creez probleme

si eu mai fug prin pat...ca azi....burtica e cam tare

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-01-10 13:33:09)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2066 2010-01-10 14:58:40

AnkSan
Full member

daniele_co a scris:

Anksan pai sunt in 39 sapt si 4 zile. (dupa doctorita mea)..........de la spital mi-au dat ca data de nastere  10 ian iar la clinica, adica doctorita mi-a dat 12 ian........asa ca se aproprie numai ca nu vrea deloc sa iasa.....cred ca va fi un bebic puturos lol (sunt tare curiaosa sa vad daca-i fetita sau baiat ca nu stim sexul).....sper sa fie sanatos, asta-i tot ce-mi doresc si ce doresc la toate mamicile
ms frumos pt urari, si tu sa te bucuri de cea mica alaturi de toata familia
te tuc  puss

Daniele_co pai eu am nascut la aproape 42 de sapt..lol si speram sa nasc pe la 38...rotfl2 si crede-ma ca nu-i deloc puturoasa, cand o apuca batzu'...ai nevoie de energie..rotfl Oau, sa nu stii ce ai..smile e dragutz...dar nu cred ca as rezista..chicot
Eu intrasem in depresie deja; toata lumea ma suna, imi scria si ma intreba daca n-am nascut, cand am de gand sa nasc...etc..de ma apucau toate cele de nervi..sad si mai eram si nerabdatoare s-o cunosc si s-o tin in brate, plus ca se apropia data nbotezului-cununie si eu trebuia sa si slabesc ca sa-mi pot lua rochie de mireasa..rotfl Si am apucat s-o iau cu o sapt inainte..smile
Stai linistita, ca va veni exact cand va dori el/ea..lol ce-i drept ai tu nevoie de multa rabdare...sau cine stie...poate vine zilele astea..rugaciune Oricum va fi, sper sa ai o nastere usoara..smile

Ruxxy, Alina multumim frumos..hjartahjartahjarta puss

#2067 2010-01-10 16:21:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello, fetili smile

daniele rotfl sa va fie de ghini big_smile io stiti ce am facut? mi-am facut curaj si am sunat-o dimineata pe dr... sa o intreb, totusi, ce a fost in chiloteii mei, daca e cazul sa merg la un control la spital... mama, ce a mai ras... al meu zicea ca nici nu mai vine la spital sa ma viziteze, ca o sa rada dr de el rotfl

ina, multa bafta, ai grija de tine... zi-i lui luca sa mai shada la caldurica nitel..

Soarele Meu, n-am incercat nici mancare picanta si nici bai fierbinti... mi-e si frica sa fortez asa, cand stiu ca al meu col e varza... ne vom limita la "prostaglandina" de la sotzoi si ceai de mladite de zmeur.... si rugaciune smile

crssy, pai spor la treaba!! goodluck (sa-mi zici cum e sexu cu epiziotomie sad ). ia zi... tu cat aveai dilatatia in ultimele saptamani... atunci cand te tot trimiteau acasa?

bre... da' termenu' cand e? la INCEPUT de sapt 40 sau la SFARSITUL ei? ca la daniele si la mine termenul asta de 12 ian e la INCEPUT de sapt 40... adica 39 sapt implinite.. not fair lol

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-10 16:21:20)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2068 2010-01-10 17:23:49

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pai baile fierbinti o sa iti inmoaie dopul gelatinos si astfel o sa avansezi mai repede .... am pe cineva care de la 38 de saptamani a facut in fiecare seara cate o baie fierbinte si a nascut peste termen cu 14 zile dar usor. lol
Si o alta prietena a nascut cu mancare picanta.....mancare indiana mai precis.. smile.

#2069 2010-01-10 17:32:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai stai asa, fa-ma sa pricep... daca se duce dopul gelatinos e neaparat sa fiu si dilatata k lumea? pt ca, din cate am priceput eu, la mine toate is bune si frumoase, contractii ar fi, bebe pozitionat perfect, doar ca... dilatatie mai deloc. si mi-e ca fortez sa cada dopul ala, dar colul tot rigid sa fie... si n-am facut mare lucru.

mai stau cateva zile... macar sa ajung pe 12, cand e termenul oficial... ea a zis ca ma mai lasa pana pe 20... de pe 12 pe 20 vad ce solutii mai bag lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2070 2010-01-10 17:34:53

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

SoareleMeu a scris:

pai baile fierbinti o sa iti inmoaie dopul gelatinos si astfel o sa avansezi mai repede .... am pe cineva care de la 38 de saptamani a facut in fiecare seara cate o baie fierbinte si a nascut peste termen cu 14 zile dar usor. lol
Si o alta prietena a nascut cu mancare picanta.....mancare indiana mai precis.. smile.

ce chestie. interesant ...

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-01-10 17:35:08)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2071 2010-01-10 18:47:52

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

kata, nush daca e o solutie sa fortezi caderea dopului daca e colul rigid...mie mi-a cazut singur intr-o dimineata la prima ora si a doua zi spre seara aveam dilatatie 3 care s-a mentinut pana a 3 zi dimineata(ziua nasterii) pana mi-au rupt ei membranele....
crissy, subscriu la ce a zis kata in legatura cu sexul dupa epiziotomie ca am o friiiiiicaaaaa.....am o prietena care a nascut pe 1 oct si a facut sex abia acum de Sarbatori din motive de lipsa sot(era in Italia) si a zis ca a fost naspa rau, de parca ar fi fost virgina...cel putin primele incercari, ca dupa a mai mers....eu fac 6 saptamani joia asta de vine dar ma indoiesc ca ma apuc de nebunii...control am abia pe 1 febr ca atunci am gasit loc pt programare....so...mai astept sa ne spui tu cum a fost mai intai big_smile

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-01-10 18:53:39)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.