homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-110

#2072 2010-01-10 19:05:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

pai stiu, walki, de asta mi-era si mie frica. mai vedem smile

nici eu n-as face nik fara sa trec intai pe la control...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2073 2010-01-10 19:15:23

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

aku nici n-as avea cum...sotul saracul e in spital si o sa iasa marti cred si numa' chef de asta nu o sa fie...iar pe 23 aveam botezul si o sa-si faca aparitia maica-mea inca de pe 19, plus alte neamuri, etc....deja ma stresez cand ma gandesc ca o sa vina fiecare cu cate o idee sa-mi faca nervii varza...in primul rand maica-mea care e cea mai cea...si o sa stea 10 zile la mine.... mad ufff....planuiam sa nu ma mai vopsesc ca tot am ajuns la culoarea naturala in sarcina, dar nu cred ca o sa reusesc ca o sa-mi scoata peri albi...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-01-10 19:15:55)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2074 2010-01-10 19:16:30

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

se inmoaie si colul. nu iti imagina ca doar dupa  o baie iti cade dopul...ca am cumnata care a carat sacose, facea baie fierbinte in fiecare seara si tot a nascut mult dupa termen...dar usorrrr. treptat oricum...dar sunt chestii care ti le sugereaza moasa aici... mai ales mancarea picanta  si sex.

#2075 2010-01-10 19:19:57

katami
Platinum member

mai ales sex rotfl

ok, am prins ideea... (sa va zic ca zilele trecute am observat ca am pierdut la curatenie dopul de la cada? lol si ziceam ca si asa amandoi facem doar dus si nu ne tre? rotfl )

iar picant... bah, nu prea imi place, dar de dragul nevoii rotfl rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2076 2010-01-10 19:21:13

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

da lung weekend ati avut fetele! am citit tooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!

Katami! sa mor, am crezut la un moment dat ca ai nascut si eu am rata momentul. vad ca bebe e tot acolo.

Ruxy! felicitari pentru baiat (sper ca bine am tinut minte ca pana am ajuns la final atatea am de spus)

Anksan eu te tin minte lol ! ai disparut si tu o perioada ca  si mine! pup fetita ta dragalasa si felictari pentru ea.

eu am avut o durere de cap ingrozitoare. nici sa ma misc nu am mai putut. sotul m-a salvat cu juma de algocalmin. azi nu ma mai doare asa de tare. ce sa iau fetelor daca ma mai doare asa capul? nu pot sa ma misc deloc! la dr inca nu am fost sa am conversatia mai delicata cu ea... nici nu vreau sa par paranoica. poate e normal sa am asa dureri.

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#2077 2010-01-10 19:23:04

SoareleMeu
Hero member

si mai ales trebuie sa te relaxezi smile
Sunt sigura ca o sa nasti natural. Poti sa te dilati in cateva ore de la 1 la 4 si nici nu iti dai seama. gandeste optimist wink

#2078 2010-01-10 19:30:40

katami
Platinum member

sa dea Dumnezeu sa fie cum zici, Soarele Meu puss

tomina, nu stiu daca e indicat algocalminul ala... tocmai discutam cu niste absolvente de... moase... ca, cica, in mai toate tarile europene e scos de pe piata, ca ar produce nu stiu ce boala mortala (granulo nush cum - ceva in genul ca ramai fara maduva osoasa). incearca si tu alt antinevralgic permis in sarcina.

eu stiu de la acupunctura ca durerile de cap sunt normale in sarcina, pt ca sunt date de acelasi meridican care da si greata... vezica biliara, adica. care meridian e f solicitat in per asta. acu din practica... da, m-a durut capul, dar nu in halul asta, parca.. tin minte ca mai stateam cu prosopul ud pe cap, dar au fost cateva episoade.

cat despre medic... fara rusini lol daca io am avut tupeul sa o sun pe a mea duminica dimineata sa o intreb ce parere are... mi s-a rupt apa sau e sperma la mine pe chilot? rodnar rodnar si n-a ras DECAT NITEL rotfl iti dai seama ca is obisnuiti cu tot felul de intrebari rotfl

#2079 2010-01-10 19:36:34

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

tomina a scris:

da lung weekend ati avut fetele! am citit tooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!

Katami! sa mor, am crezut la un moment dat ca ai nascut si eu am rata momentul. vad ca bebe e tot acolo.

Ruxy! felicitari pentru baiat (sper ca bine am tinut minte ca pana am ajuns la final atatea am de spus)

Anksan eu te tin minte lol ! ai disparut si tu o perioada ca  si mine! pup fetita ta dragalasa si felictari pentru ea.

eu am avut o durere de cap ingrozitoare. nici sa ma misc nu am mai putut. sotul m-a salvat cu juma de algocalmin. azi nu ma mai doare asa de tare. ce sa iau fetelor daca ma mai doare asa capul? nu pot sa ma misc deloc! la dr inca nu am fost sa am conversatia mai delicata cu ea... nici nu vreau sa par paranoica. poate e normal sa am asa dureri.

Tomina hjartahjarta. Multumim frumos...smile Felicitari pt bebe. Sarcina ushurica si sa aveti grijutza de voi.
In legatura cu durerile de cap, eu luam doar paracetamol. Dra imi spunea ca doar in sit de urgenta sa iau algoc, dar mai bine nu.. sper sa nu te mai doara capul ...ca si eu dureri din astea urate (uneori poate fi si de la bila). puss

Kata ti-am spus ca eu depasisem cu mult termenul "meu", dar si cel de 40 sapt...si am mers fff mult intr-o zi; am batut niste hipermarketuri, in lung si-n lat (stiu ca am luat atunci si cantarul si alte chestii care-mi lipseau si pe care mi le doream)...si seara vbeam cu mama pe skype si mancand o farfurioara cu prajituri...lol ii spuneam ca ma inteapa stomacul..rotfl2 si uite asa am ajuns la spital pe la 12 noaptea, insa fara apa rupta, dilatatie 2 si abia la 8 mi-a rupt dra membrana si pe la 11 am nascut....
Asa ca o plimbare prin Copou, cred ca e tare potrivita.lol

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2080 2010-01-10 19:38:09

tomina
Hero member

katami, deci trec la antinevralgic! ok, acu juma de algocalmin am avut la indemana. o sa ma dotez cu antinevralgic.

offf, rusinea asta e infioratoare! am o lista lunga cu intrebari pt dr lol ca sa vada ca recuperez perioada in care nu ne-am vazut! grater infioratoare durere de cap si nu cedeaza cu tratamente alternative.

iubesc+Camelia+Matei

#2081 2010-01-10 19:43:30

katami
Platinum member

nu, eu am zis sa incerci ALT antinevralgic decat algocalminul... habar n-am care is permise si care nu, eu una n-am luat nik in sarcina, nici macar vitamine rodnar

ank, problema mea e ca pana acu vreo 3 zile (fetele stiu, tu n-ai prins cand ma plangeam zilnic lol ) am renovat apartamentul nostru si ne-am mutat cu toate lucrurile... inainte stateam la etajul 6 fara lift... deci iti dai seama ca am avut parte de ultimele 2 luni de sarcina destul de obositoare fizic (adica ajunsesem sa am febra musculara la picioare lol ). plus ca de felul meu am facut mereu mult sport... incat plimbarea aia prin copou ar trebui sa fie luuunga tare ca sa tina sad

#2082 2010-01-10 19:47:05

tomina
Hero member

ok, katami! deci intreb mamaliga ei de durere grater .

e normal a ma manance sfarcurile. adica doar unul de 3 zile? pot sa ma scarpin (adica m-am scarpinat dar e bine)?

tongue scuze de cascada de intrebari dar am de recuperat 2 zile lipsa de pe forum si maine nu stiu cum intru.

iubesc+Camelia+Matei

#2083 2010-01-10 19:47:45

AnkSan
Full member

Tomina vezi ca am scris mai sus; eu stiu ca e permis paracetamolul . Si eu am avut dureri groaznice de cap...sad

Katami eram pe aici...dar doar citeam lol Ai si tu dreptate...atunci poate trebuie sa stai fffff linistita..lol Ti-am spus, dra imi spunea ca  bebe  le declanseaza nastere, in capshorul lui..smile Poate asteapta ceva..smile

#2084 2010-01-10 19:50:27

katami
Platinum member

e normal, s-ar putea sa iti apara colostrul... uita-te atent, s-ar putea sa ai ca niste "cojite" galbui pe sfarcuri... alea is picaturi de colostru uscat. eu asa pateam si ma miram de ce ma mananca smile

si dup-aia apareau picaturi pe tricou... si devenea nepalcuta atingerea cu tricoul ala ud, era un soi de mancarime-durere... schimb acum o gramada de tricouri de casa pe zi smile

Ank, da? smile aaa.. ia sa videm cu ce-l mituiesc rotfl ce tare e faza, oricum.... nu stiam smile

Ultima oara a fost editat de katami (2010-01-10 19:51:13)

#2085 2010-01-10 19:51:24

SoareleMeu
Hero member

Nu e normala durerea aia de cap....
bea niste lichide ....apa cat cuprinde si vezi daca te lasa.

#2086 2010-01-10 20:05:15

AnkSan
Full member

Kata... cumpara-i o masinutza...poate merge..rotfl

#2087 2010-01-10 20:24:54

tomina
Hero member

multumesc fetele smile . paracetamol, si multa apa ... va pup, sunteti salvatoare!

katami - am cojite big_smile . dar nu ma doare, macar asta nu ma doare lol

va pup, noapte buna. Katami ai grija de voi.

iubesc+Camelia+Matei

#2088 2010-01-10 20:29:02

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

surorii mele i-a zis dr ginecolog sa ia No spa cand o durea capul,e permis in sarcina

Ultima oara a fost editat de rozik (2010-01-10 20:29:38)

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2089 2010-01-10 20:33:33

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

si pe mine m-au mai incercat niste dureri de cap pana acum, vreo 2 episoade si am luat no-spa si au trecut....

9 ani de copilarie ....

#2090 2010-01-10 20:41:28

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

AnkSan a scris:

daniele_co a scris:

Anksan pai sunt in 39 sapt si 4 zile. (dupa doctorita mea)..........de la spital mi-au dat ca data de nastere  10 ian iar la clinica, adica doctorita mi-a dat 12 ian........asa ca se aproprie numai ca nu vrea deloc sa iasa.....cred ca va fi un bebic puturos lol (sunt tare curiaosa sa vad daca-i fetita sau baiat ca nu stim sexul).....sper sa fie sanatos, asta-i tot ce-mi doresc si ce doresc la toate mamicile
ms frumos pt urari, si tu sa te bucuri de cea mica alaturi de toata familia
te tuc  puss

Daniele_co pai eu am nascut la aproape 42 de sapt..lol si speram sa nasc pe la 38...rotfl2 si crede-ma ca nu-i deloc puturoasa, cand o apuca batzu'...ai nevoie de energie..rotfl Oau, sa nu stii ce ai..smile e dragutz...dar nu cred ca as rezista..chicot
Eu intrasem in depresie deja; toata lumea ma suna, imi scria si ma intreba daca n-am nascut, cand am de gand sa nasc...etc..de ma apucau toate cele de nervi..sad si mai eram si nerabdatoare s-o cunosc si s-o tin in brate, plus ca se apropia data nbotezului-cununie si eu trebuia sa si slabesc ca sa-mi pot lua rochie de mireasa..rotfl Si am apucat s-o iau cu o sapt inainte..smile
Stai linistita, ca va veni exact cand va dori el/ea..lol ce-i drept ai tu nevoie de multa rabdare...sau cine stie...poate vine zilele astea..rugaciune Oricum va fi, sper sa ai o nastere usoara..smile

Ruxxy, Alina multumim frumos..hjartahjartahjarta puss

asta a fost dorinta stapanului senior si m-am conformat ca altfel nu as fi putut sa-mi tin gura inchisa rotfl2......s-ar fi prins cand vedea numai roz sau bleu in casa lol......

sincer si eu am cam intrat un pic in depresie cand lumea ma stresa cu 5 zile inainte cand nasc.........asa ca am gasit solutie: tel inchis......cand e momentul, sunam, in rest sa ne mai lase in pace ca si asa suntem noi stresati destul.....

oho,rabdare am dar mi-e teama ca tre sa provoace nasterea si n-as vrea......doctora mea imi propunea de la 38 sapt daca vreau, si am zis NU.....si uite, a mai stat gogoasa inca 2 sapt la caldurica........marti am iara control (asta daca nu nasca pana atunci), dar refuz si de data asta........ii mai dau o sapt si vedem pe urma rotfl2
ms frumos pt ganduri , te tuc dulce  puss

witty
incearca sa nu faci efort deloc, sa stai cat mai mult in pat....sa nu stai in picioare prea mult timp...contractiile astea le-am avut si eu de la 34- 35 sapt...si tot atunci am descoperit ca aveam dilatatie 1 cm..........asa ca trebuia multa odihna si abstinenta totala rotfl2........si uite ca am ajuns la aproape 40 sapt si bebele tot nu vrea sa iasa
bafta , curaj, sa fii puternica si multa odihna.........
te pupic dulce si mai vb si tu cu Luca sa mai stea acolo.ca si eu am facut sedinta cu al meu si i-am interzis.......si uite acuma s-a suparat rau ca nu mai iese rotfl2

Alina Elena multam frumos pt urari, ma ajuta sa vad ca va ganditi la mine puss

Kata tinem pumnii.........si  rugaciune sa ti se dilate colul ala puturos.pana atunci da-o pe multa patfierbinte , puss

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.