homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-19

#343 2009-11-27 07:45:36

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Eu zic ca e fetita bebic . Tu ce vrei? Nu ai vazut la eco sau nu ai vrut sa ti se spuna? smile Apropo tu ai 35 de saptamani si burtica este mai mititica decat a mea la 33. tongue , dupa ce ti-am vazut poza, m-am postat in fata oglinzii sa ma analizez

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#344 2009-11-27 08:12:56

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

nico12345 a scris:

Eu zic ca e fetita bebic . Tu ce vrei? Nu ai vazut la eco sau nu ai vrut sa ti se spuna? smile Apropo tu ai 35 de saptamani si burtica este mai mititica decat a mea la 33. tongue , dupa ce ti-am vazut poza, m-am postat in fata oglinzii sa ma analizez

Eu vreu o zi fetitza si una baietel smile. Stiu sigur ca sotul vrea fetita dar habar nu am de ce. Nu am vrut sa stim sexul la bebe si este de-a dreptul haios caci cei din jur fac pariuri cu ce va fi. Insa este mai greu la haine; am luat multe dar culori neutre. Cateodata as vrea sa stiu ce am caci vad niste rochitele superbe sau niste panatloni pentru baieti draguti foc, dar daca am avut rabdare atat o sa am si de acum incolo.
Pe fisa de interare in spital te intreaba daca vrei sa iti spuna medicul, cand scoate bebele, ce este sau daca vrei sa descoperi tu. Am bifat ca vreau sa imi zica medicul ca pare asa...mai din filme  chicot Ma gandesc ca la cat de tehuie o sa fiu atunci numai putere de explorari nu mai am eu.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#345 2009-11-27 08:15:52

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

baiat tongue ptr ca este tuguiata big_smile ca si a mea smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#346 2009-11-27 08:18:49

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Flower, ce burtica frumoasa ai smile

Ina, axact asa arata si fisa mea data de medicul ginecolog.

Walki, azi te duci la control, nu?

#347 2009-11-27 08:33:11

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

carra_verona a scris:

asa aprox mi-a zis ca s-ar putea sa fie baietel.
ca are intre picioare ceva ce ar fi cam prea mare pentru o fata.
eu insa vreau daca e baietel sa aiba chestii maaaari, precum stefanel al lui lili - sa il iubesca fetele. puss

rotfl2  rotfl2  rotfl2  ce simpatica ai fost!!!!
zi doamne fereste sa aiba asa ceva!
Stefanel are hidrocel (congenital) bilateral, si daca nu-i trece pana la 2 ani trebuie sa-l operam! asa ca... nu intodeauna ce e mare e si bun! rotfl2  rotfl2

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

Publicitate

loading...

#348 2009-11-27 08:57:40

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Flowerpot, eu am invatat sa nu ma mai iau dupa "superstitii". Eu am burta de fata... lata, putin lasata, se vede de la spate si mai nou, mama mi-a pus sare in cap si daca am dus mana la nas e fata, daca duc mana la gura e baiat (sau invers... nu mai stiu). Asa ca toata lumea stie ca e fata... pana la ecografie de 17 saptamani cand i-am vazut putzulica.

Daca ma iau dupa forma burtii tale as zice ca e baiat (doar pt seamana cu a mea ca alt argument nu am)... dar ce conteaza cel mai tare e sa fie sanatos.

Burtici, voi cat de des il simtiti pe bebelus? Cat de des se misca pe la 28 de saptamani? Eu de ieri nu prea il mai simt. L-am ascultat cu dopplerul si ii bata inuma (ma speriasem) dar miscarile lui sunt mult incetinite. Poate e din cauza faptului ca nu mai are loc (el e inainte cu dezvoltarea cu circa 2 saptamani)

Walki, sa ne tii la curent. Poate te duci in vizita ... si maine il ai pe bebe in brate  wink

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#349 2009-11-27 09:16:54

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Flowerpot, eu am invatat sa nu ma mai iau dupa "superstitii". Eu am burta de fata... lata, putin lasata, se vede de la spate si mai nou, mama mi-a pus sare in cap si daca am dus mana la nas e fata, daca duc mana la gura e baiat (sau invers... nu mai stiu). Asa ca toata lumea stie ca e fata... pana la ecografie de 17 saptamani cand i-am vazut putzulica.

Daca ma iau dupa forma burtii tale as zice ca e baiat (doar pt seamana cu a mea ca alt argument nu am)... dar ce conteaza cel mai tare e sa fie sanatos.

Burtici, voi cat de des il simtiti pe bebelus? Cat de des se misca pe la 28 de saptamani? Eu de ieri nu prea il mai simt. L-am ascultat cu dopplerul si ii bata inuma (ma speriasem) dar miscarile lui sunt mult incetinite. Poate e din cauza faptului ca nu mai are loc (el e inainte cu dezvoltarea cu circa 2 saptamani)

Walki, sa ne tii la curent. Poate te duci in vizita ... si maine il ai pe bebe in brate  wink

ina, stai linistita ca si bebita mea a avut momente de liniste, timp in care eu nu o simteam si imi faceam griji. nu te sfatuiesc sa faci ca mine, daca nu o simteam cateva ore, beam un 3 in 1, ii puneam muzica, imi zgaltaiam burticaa rotfl si la final daca nu se intampla nimic, la ecograf cu mine:)) , o data pe la 12 seara am ajuns la municipal si in asteptarea mea de a intra la eco, a inceput sa bataie rotfl2 , asa ca pare-mi-se ca aveam aceleasi saptamani ca si tine cand faceam toate manevrele astea. nu cred ca e vorba ca nu are loc pentru ca stai linistita ca de acum incolo va lua f mult in greutate, au si bebeii momente de liniste nustiu . ca sa nu iti mai sun ca acum o saptamana am vrut sa il sun pe dr ca nu se mai potolea din batait, a avut 2 zile de ziceai ca am baut 5 kg de cola. oricum eu sunt disperata de felul meu diablo si la orice mi se pare suspect ma alarmez, probabil si din cauza problemelor .... in fine, stai linistita, eu de obicei, dupa ce pap, ma asez in pat si imi managai burtica, imediat incepe sa imi dea semne. happydance

Apropo, unde sunt incetinite miscarile? in burtica la tine sau la eco??????????

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-11-27 09:19:35)

#350 2009-11-27 09:20:32

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Flower, eu zic ca e fata smile

Ally, asta zic eu ca e burta tuguiata, tot la 35 sapt smile; a ei mi se pare rotunjoara.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17122_b.jpg

Olimp, e normal sa ai dereglari dupa curetaj, nu te mai stresa aiurea.. si dak era ceva, fii sigura ca aveai test poz; hai, curaj! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#351 2009-11-27 09:41:26

witty_ina
Sr. member

Nico, aveam moment ale zile in care il simteam f bine: cand stateam la catedra sau cand stateam linistita in pat... il si vedeam. Dar parca ieri l-am simtit mai putin, iar azi l-am simtit de 2 ori cu miscari subtile. Stiam ca se trezeste dimineata o data cu mine, dar azi a reactionat mult mai tarziu.
Stiu ca are perioade de liniste dar , la fel ca si tine, ma ingrijorez.

Ai fost la maternitate? Ai vazut "locurile de cazare"? Ai vb cu medicul despre posibilitatea ca sotul sa asiste?

Ally_na, nu ne-ai zis ce face stapanul? Stiu ca ai fost la ecografie...

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-11-27 10:21:44)

#352 2009-11-27 10:44:55

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Nico, aveam moment ale zile in care il simteam f bine: cand stateam la catedra sau cand stateam linistita in pat... il si vedeam. Dar parca ieri l-am simtit mai putin, iar azi l-am simtit de 2 ori cu miscari subtile. Stiam ca se trezeste dimineata o data cu mine, dar azi a reactionat mult mai tarziu.
Stiu ca are perioade de liniste dar , la fel ca si tine, ma ingrijorez.

Ai fost la maternitate? Ai vazut "locurile de cazare"? Ai vb cu medicul despre posibilitatea ca sotul sa asiste?

Ally_na, nu ne-ai zis ce face stapanul? Stiu ca ai fost la ecografie...

repet, stai linistita , atata timp cat l-ai vazut si la eco ca e bine, gandeste-te ca e ok si are si el momentele lui.
da, am vazut ,, locurile de cazare,, mie personal nu mi-au placut, paturi vechi, geamuri fara termopan , baia pe hol, arata intunecoase, nu mi-au placut dar nu murim 3 zile, confortul nostru pre putin conteaza dupa parerea mea. sad. nu am vb inca cu medicul despre chestiunea asta dar oricum sotul meu ar lesina daca ar fi in sala de nasteri rotfl2 . tu ai vb?

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-11-27 10:47:36)

#353 2009-11-27 10:51:32

witty_ina
Sr. member

Tu stai 3 zile eu cred ca vreo 5... NU mai stiu dar parca si tu vroiai cezariana...

Conteaza sa fie personalul ok... pt bebelusi macar. E stiu ca maternitatea a fost renovata. La intrare sunt cateva saloane care au ramas nerefacute dar imediat ce se deschide "usa secreta", cea dinspre blocul operator, neonatologie, TI... se vede ca sunt bine puse la punct. Stiu ca sunt camare cu 2,3, 4 paturi si mai sunt si rezervele CMU care erau circa 150 E/lei (nu mai stiu exact moneda) pe noapte si acolo se intra mai greu

Eu le-am vazut  de pe holori asa ca...

#354 2009-11-27 10:56:52

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Tu stai 3 zile eu cred ca vreo 5... NU mai stiu dar parca si tu vroiai cezariana...

Conteaza sa fie personalul ok... pt bebelusi macar. E stiu ca maternitatea a fost renovata. La intrare sunt cateva saloane care au ramas nerefacute dar imediat ce se deschide "usa secreta", cea dinspre blocul operator, neonatologie, TI... se vede ca sunt bine puse la punct. Stiu ca sunt camare cu 2,3, 4 paturi si mai sunt si rezervele CMU care erau circa 150 E/lei (nu mai stiu exact moneda) pe noapte si acolo se intra mai greu

Eu le-am vazut  de pe holori asa ca...

nu stiu cand ai fost tu, eu am fost acum o luna cand a nascut verisoara mea si iti spun ca am cam plecat cu inima stransa. personalul este superrrr ok, ea a stat intr-o camera cu 2 paturi si exact cum ti-am descris arata. In rezerve nu am intrat, probabil ca alea sunt refacute. Am avut 2 prietene care au nascut prin cezariana si dupa 3 zile au fost externate, nu inteleg de ce spui 5.

#355 2009-11-27 11:14:31

witty_ina
Sr. member

Mi s-a spus ca la cezariana stau intre 3 si 5 zile, cel mai probabil 5.Alte fete care au trecut prin asa ceva, tot de 5 zile mi-au spus.
Ar fi bine sa plecam acasa dupa 3 zile  dance  refacuta macar partial sa putem sa-i ingrijim pe bebelusi.

Tu iti iei la tine si pompa pt alaptat?  De medicamente ti-au zis ceva (eg.oxitocina)?

#356 2009-11-27 11:25:05

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Mi s-a spus ca la cezariana stau intre 3 si 5 zile, cel mai probabil 5.Alte fete care au trecut prin asa ceva, tot de 5 zile mi-au spus.
Ar fi bine sa plecam acasa dupa 3 zile  dance  refacuta macar partial sa putem sa-i ingrijim pe bebelusi.

Tu iti iei la tine si pompa pt alaptat?  De medicamente ti-au zis ceva (eg.oxitocina)?

Nu imi iau pompa pentru alaptat deocamdata, mi-am luat bepanten, baneocin pudra , comprese sterile mici pentru bebe, ceai de chimen cu anason. Probabil ca au stat 5 zile deoarece nu a facut bebe icter in cele 3 zile, habar nu am, eu vreau cat mai repede sa vin acasa cu bebita. Ca si laptic praf ptr orice eventualitate, am luat humana PRE. Ti-am spus ca eu sunt cam disperata diablo , mi-am facut deja si bagajul ptr spital, acasa am pregatit tot, de la ceaiuri, medicamente , la patut rodnar  lol

#357 2009-11-27 11:39:36

witty_ina
Sr. member

Te inteleg: eu am bagajul pe jumatate facut deja de acum.  big_smile

#358 2009-11-27 12:14:57

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Te inteleg: eu am bagajul pe jumatate facut deja de acum.  big_smile

Mi-am mai luat ergomet, iti va trebui dupa cezariana, oxitocina nu le-a trebuit niciuneia din fete care au facut cezariana

#359 2009-11-27 12:23:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

witty, se mai intampla sa fie mai linistit...e u asa am ajuns la urgente, nmu mi-a miscat deloc o zi... dar era bine mersi, pur si simplu n-avea chef de joaca smile

flower, eu cred ca tu ai baietel : si burta mea tot rotunda e si e baiat toata ziua... dar la m ine e feelingul ca si tu ai cuc in burtica.

ce dulci sunteti voi... va puneti pb ca spitalul n-are termopane... eu imi p[un pb ca al meu e plin de streptococi, inclusiv in pereti neutral

si unde in romania (in afaraa de particulare) lasa sotul sa asiste?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#360 2009-11-27 13:04:32

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

happydance Cum aflu ce este cum va scriu! Am avut pana acum o luna presimtirea ca-i baietel dar acum sunt tare ezitanta.

M-a durut un pic burta in noaptea asta...nu au fost cintractii dar am simtit ca ma apasa  ceva jos, pe abdomen si ma luase si durerea de spate. L-am trezit pe al meu si i-am zis ca nu prea sunt eu in apele mele; s-a speriat si s-a panicat ca nu avem bagajul facut lol. Cand am intrat aici si am vazut ca voi deja va afceti bagajul si sunteti in urma mea m-am decis si duminica va prezint geanta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#361 2009-11-27 14:12:35

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

stapanul este bine merci...dr pop a zis ca e ok...sanatos si grasut big_smile
are 1 kg dragul de el tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.