homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-29

#533 2009-12-03 16:15:54

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

ma uit la poze si hainutele par atat de mari. Ce conteaza ca le masori in centimetri  lol !!! Ne deschidem casa de moda. Am vazut si mesajele subtile de pe body...  lol

Eu am luat cand am aflat ca vine bebe, un set in care am si manusi ... ca niste saculeti. DE suparare am luat si nsite sosetutze cu putina dantel... ca nah... atunci stiam ca e fetita. Le donez   big_smile

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-03 16:17:36)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#534 2009-12-03 17:01:54

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile . asta da activitate azi...

frumoase hainute camy.

witty imi place ca tu stii multe si ne linistesti.

tinkerbell nastere usoara iti doresc.

carra ma bucur ca te simti mai bine.

sunt in pauza la pat... e lux... ieri am fost toata ziua in picioare si am simtit ca nu mai pot, trebuie sa ma gandesc la bebe.

iubesc+Camelia+Matei

#535 2009-12-03 17:19:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

tomina  puss sa te simti mai bine.
camy .. super hainutzele.
si eu am luat pina acuma chestii de blocat prizele, un body, 2 perechi de sosetele albe si verzi ... ca nu stim inca ce e bebe. - fara dantela wink

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#536 2009-12-03 17:33:07

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Tinkerbell, nastere usoara si un bebe sanatos iti doresc.

flowerpot, ai inceput numaratoarea inversa happydance

witty_ina, sa ne povestesti cum e maternitatea si mai ales cum ti se pare medicul. Ai vb cu dr. de la Elias, i-ai spus ca renunti, sau ai lasat-o asa balta?

Eu i-am cumparat 2 biberoane Avent, am inteles ca si cele de la NUK din sticla sunt f bune si acceptate de bebita. In rest eu am cumparat absolut tot( de la sterilizator, umidificator... pana la patut si lenjerii de patut dance . Pompa de san nu mi-am luat caci nu stiu de ce dar am un dubiu ca nu as avea laptic, daca e o sa imi cumpar atunci smile

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#537 2009-12-03 17:36:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Tomina, stai in pat sa te odihnesti kram

Eu am citit ca pompa de la avent ar fi cea mai bun, acum nu stiu ce sa zic.

Camy, ce de lucrusoare frumoase. Eu inca nu am inceput sa cumpar ca nu stiu ce culoare, dar lasa ca aflu eu si sa vedeti ce dau iama in magazine big_smile

Publicitate

loading...

#538 2009-12-03 18:10:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camy,. ce tzoale dragute hjarta

witty lol misto statistica.... eu stiu un caz in care un "edmond" se numeste acum "edmon" pt ca tataicul sau consumase cam multicele grade inainte de a-l declara big_smile

sunt ok biberoanele de la primii pasi... ce-ar avea sa nu fie? smile

eu auzisem ca pompa de la chicco, in ciuda renumelui firmei, e proasta. buna e cea de la avent (da' si costaaaaaa sad )

arusrile nu-s chiar inerente tongue eu pana acu am avut vreo 3 episoade... si alea vaaagi de tot... cred ca au fost arsuri lol

ruxxy, tu ai o pb la culori!! doar n-o sa-l imbraci numa in bleu/roz... mai exista si (multe alte) culori pe lume care merg bine pe orice fgel de bebe smile

tomina, relax puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#539 2009-12-03 18:11:37

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

camy deja ai inceput sa cumperi?
sunt f faine hainutele. mai ales body ala cu tati munceste , mami cheltuieste. e beton.

tre sa ma apuc si eu de cumparat? nu am luat nik. o sa ma apuc dar prin ianuarie februarie

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-03 18:12:29)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#540 2009-12-03 20:06:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Kata, am o problema doar la carucior, in rest cu siguranta nu o sa-l imbrac pe bebe doar in bleu sau roz pentru ca nu prea imi place. O sa iau hainute galbene, verzi, albe si asa de control, cate una roz sau bleu smile

#541 2009-12-03 20:11:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de control lol

pai asta ziceam si eu... da o spargere in magazine daca ti-e pofta si lasa pe mai tarziu doar pe astea... de control rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#542 2009-12-03 20:20:03

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

am fost la lucru 30 min apoi m-am hotarat sa merg la control cu toate analizele pe care le am la alt dr (planuiam de ieri). si sunt fericita ca mi-am gasit dr pe placul meu in sfarsit. mi-a explicat tot, mi-a dat sa imi fac analizele lipsa, mi-a spus ca va face totul sa am o sarcina si nastere usoara. ce pot sa imi doresc mai mult de la un dr? chiar simt ca am facut ce trebuia ascultandu-mi instinctul.

acu sunt iar in pat... apoi pap ceva fructe si iar in pat.

chiar nu am cumparat inca nimic pt bebe. mai asteptam umpic sa stim ce e...

iubesc+Camelia+Matei

#543 2009-12-03 20:36:39

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Camy, super hainutele
Tomina, aveti grija de voi, sa te odihnesti! Si eu am cam exagerat cu mutatul, am stat in picioare etc..trebuie sa ma linistesc
fetele, al meu dr a sarit peste dublu test, voi face doar triplu test.
Am fost astazi la eco, bebe e ok, placenta s-a departat de col dar inca am acel hematom de unde am sangerat sad . Mi-a scos arefamul din tratament si peste 2 saptamani imi scoate si duphastonul

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#544 2009-12-03 21:07:01

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Witty, ce poze?

Camy, sunt superbe!!! puss

Rux, si eu am zis ?fara bleu?, dar nu m-am putut abtine... toate i le-am cump alb si bleu lol

Andreea, ?incurca? tare fibromul ala?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#545 2009-12-03 21:10:53

Andreed
Addicted member
Site

Crssy85 a scris:

Witty, ce poze?

Camy, sunt superbe!!! puss

Rux, si eu am zis ?fara bleu?, dar nu m-am putut abtine... toate i le-am cump alb si bleu lol

Andreea, ?incurca? tare fibromul ala?

Cris, hematomul inseamna ca ceva nu e ok prins acolo. Eu ma rog sa se retraga rugaciune . Trebuie sa stau din nou linistita, sa nu se mareasca

#546 2009-12-03 21:14:33

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Camy, super hainutele
Tomina, aveti grija de voi, sa te odihnesti! Si eu am cam exagerat cu mutatul, am stat in picioare etc..trebuie sa ma linistesc
fetele, al meu dr a sarit peste dublu test, voi face doar triplu test.
Am fost astazi la eco, bebe e ok, placenta s-a departat de col dar inca am acel hematom de unde am sangerat sad . Mi-a scos arefamul din tratament si peste 2 saptamani imi scoate si duphastonul

\

Ce hematom ai? Ce ti-a spus despre el? M-am uitat pe ecografiile tale si am vazut ca de fapt e polip,nu?

#547 2009-12-03 21:20:14

Andreed
Addicted member
Site

E un hematom care s-a format in urma desprinderii sarcinii acum vreao 4 saptamani. Polipul inca nu l-a vazut dr care imi urmareste sarcina, l-a vazut un alt dr care mi-a facut eco vaginala, al meu face doar abdominal. Pe 28 decembrie imi va face si cultura din col si atunci il va observa cu siguranta

#548 2009-12-03 21:29:45

nico12345
Full member

Andreed a scris:

E un hematom care s-a format in urma desprinderii sarcinii acum vreao 4 saptamani. Polipul inca nu l-a vazut dr care imi urmareste sarcina, l-a vazut un alt dr care mi-a facut eco vaginala, al meu face doar abdominal. Pe 28 decembrie imi va face si cultura din col si atunci il va observa cu siguranta

Eu zic ca nu e nici un polip, cred ca ai avut o zona de decolare si inca o mai ai, adica un hematom cum spui tu, asa am avut si eu si uitandu-ma pe ecografiile mele arata identic. La mine s-a prins pana la 15 saptamani. Eu am stat numai la pat in aceea perioada. Daca este polip ceea ce nu cred, ar insemna sa il ai toata sarcina pana nasti, apoi pica singurel, este puternic vascularizat si in felul asta sarcina marindu-se apasa pe el si rezultatul este ca vei sangera. de asta cred ca nu e polip, ca acum nu mai sangerezi, nu? la polip s-ar putea sa iti propuna sa te opereze sa ti-l scoata, sa nu cumva sa faci asta... stiu de lucrurile astea de la o colega de a mea, a dus sarcina la bun sfarsit, fara nici o problema. oricum in ambele situatii nu ai voie sa intretii contact sexual.

#549 2009-12-03 21:35:32

Andreed
Addicted member
Site

Nico, asa este, nu am mai sangerat. Al doilea dr mi-a spus ca pot duce sarcina pana la sfarsit cu acel polip sau il putem extipra ca nu afecteaza sarcina.
Oricum eu iau tratament, incerc sa stau acasa mai mult in pat sa se prinda bine.
Sunt curioasa cum e cu polipul
Legat de contact sexual, de 2 luni nu mai avem si momentan dr ne-a interzis acest lucru

#550 2009-12-03 21:50:03

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Nico, asa este, nu am mai sangerat. Al doilea dr mi-a spus ca pot duce sarcina pana la sfarsit cu acel polip sau il putem extipra ca nu afecteaza sarcina.
Oricum eu iau tratament, incerc sa stau acasa mai mult in pat sa se prinda bine.
Sunt curioasa cum e cu polipul
Legat de contact sexual, de 2 luni nu mai avem si momentan dr ne-a interzis acest lucru

Eu asa zic, ca nu este polip. Daca asa e, stiu din cele spuse de colega mea ca i s-a dat varianta de a-l opera insa implica riscuri, printre care si pierderea sarcinii, insa a refuzat si nu a fost nici o problema, are un bebe sanatos tun, asa ca stai lunistita, relaxata fizic si psihic, stai cat mai mult in pat, pana se prinde bine bebe si ia-ti tratamentul.

#551 2009-12-03 21:52:33

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Cryss, poze cu "stapanul" tau  big_smile

Tomina, vad ca si tu ai fost lovita de sindromul numit "LENE". Boala e cronica pana pe la 20 saptamani wink; In privinta cunostintelor in domeniu.... nu sunt mai mari decat ale voastre doar ca eu sunt o viitoare mamica disperata pt ca stiu ca nu voi avea pe nimeni care sa ma ajute... In cazul asta ma vad nevoita sa-i exploatez pe prietenii mei care sunt medici si care se vor muta in anglia. Ma bucur ca macar putin, va pot fi de folos. Si eu am invatat multe de la voi  puss

Adreed, mai incet cu efortul

Am fost la noul medic si tin sa ma dau mare cu un lucru foarte important: sotul meu va asista la cezariana. ( a fost rugat doar sa nu lesine... daca va lesina va fi lasat sa zaca  big_smile ). Medicul e de nota 10: a vorbit cu mine mai bine de 1 ora timp in care mi-a "puricat" toate testele, mi-a explicat ce inseamna cezariana, cum e maternitatea, rezervele etc. Sotul va putea fi "echipat" cu halat si poate sa stea cu mine intr-o rezerva cu 2 paturi, baie, tv, frigider, ac. (150 lei rezerva de 2 paturi pe noapte). Mi-a masurat colul si mi-a dat si altceva de facut (culturi de col pt vedea ce e cu nr de leucocite putin crescut). Mi-a explicat inclusiv cum ii vor face un fel de EKG bebelusului la 34 saptamani sau cum se va desafasura operatia. Nu ma asteptam sa-mi spun de acum ... ce fel de crema sa iau pt bebe  sau ce tip de hainute sa iau la spital. In cazul in care am cea mai mica problema, m-a rugat s-o sun indiferent de ora pt ca ea sta langa spital si poate ajunge imediat.

O problema pe care ea mi-a expus-o a fost cea legata de o nastere prematura: in cazul in care nasc mai devreme de 36 saptamani sectia nu dispune de aparat pt ventilatie si astfel va fi nevoita sa ma trimita la Ploizu sau Municipal.

Abia acum ma simt si eu mai linistita... si increzatoare in medic

ps. Nico, eu data trecuta cand am vb cu medicul meu de la elias, i-am aratat clar ca nu-mi convine cum a pus problema. NU pot sa merg decat pe certitudini si nu-mi convine sa ma trezesc ca nasc si nu-mi face cezariana. A inteles ca nu ma joc si ca pot obtine ce vreau din alta parte. Oricum, noul mue medic a vorbit cu mine cat a vorbit medicul de la elias in 5-6 sedinte

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-03 22:23:46)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.