homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-65

#1217 2009-12-17 16:21:16

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Fetelor, nu va mai ganditi la cazaturi...ca vorba ceea: de ce ti-e frica nu scapi!
e bine sa fim atente si sa nu mergem pe portiuni cu gheata, dar nici sa stam cu frica in san stresate nu e ok.
Ganditi-va totusi ca bebe e bine izolat si protejat in burtica! Am o prietena care a cazut pe burta in timp ce alerga dupa autobuz si nu a patit bebe nimic!!!
Eu abia astept sa ninga mai mult sa pot merge la ski! Ador iarna si ma bucur ca inca nu ma incomodeaza burta la sporturile de iarna.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1218 2009-12-17 16:29:39

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Nico, sincera sa fiu, nici macar nu stiu cum e cand pierzi lichidul ... Ma gandeam ca e asa, ca atunci cand iti scapa urina .... habar n-am. Nu, nu cred ca pierd, doar m-am gandit ca asta ar fi singurul lucru care mi s-ar mai putea intampla legat de cazatura de azi, pentru ca nu am avut dureri, nici sangerari ... Dar, nah, prostii de-ale mele ! Probabil sunt inca putin paranoica (nu m-am vindecat de tot la cap dupa episodul cu "maronelile" lol ).

Indie, la noi in oras nu s-au curatat strazile dupa ninsorile de zilele trecute si azi a inghetat ... deci totul e un mare si frumos patinoar ! lol Mi s-a intamplat in fata firmei la care lucrez, iesisem doar sa imi iau ceva de mancare, nu alergam, nu ma grabeam ... si totusi s-a intamplat. Intr-o fractiune de secunda m-am trezit in genunchi si eram cuprinsa de furie, pur si simplu, fiindca tocmai de cazaturi m-am ferit cel mai tare in ultimele zile.
Dar, nah, am facut-o si pe asta ... daca se poate spune asa. Daca totul o sa fie bine (si nu cred  sa nu fie) o sa am ce povesti 1 lol

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-12-17 16:33:56)

gravida 35+ babyboy happydance

#1219 2009-12-17 16:32:36

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Ase e , anne: daca era ceva, pana acum se declansau simptomele. Burtici fiti f atente pt ca dupa 26-18 saptamani, nasterea se poate declansa mult mai usor in urma unui soc. Mama m-a nascut la 7 luni pt ca a ridicat ceva si s-a aplecat peste un gard. A inceput sa piarda lichid... si dupa un travaliu de 30 ore, am venit eu.

Incercati sa nu mai bantuiti pe afara si daca puteti, intrati in concediu (aveti dreptul la 90 zile de medical plus prenatalul). IN plus, mai sunt si bolile astea...

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1220 2009-12-17 16:49:10

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

tomita daca ai de gand sa faci amnicenteza trebuie sa ai un motiv bine intemeiat in fata dr...nu este o analiza de rutina si fiind o interventie cu grad de 1% risc sa pierzi bebe.....nu o fac toti doctorii asa una doua...
daca esti din Bucuresti iti pot recomanda pe cel ce mi-a facut mie biopsia....
In acelasi timp tre sa vezi cu ce laborator lucreaza cel ce iti face amniocenteza sa fie un laborator ok.
Nu e o interventie f "draguta".....asa ca nu stiu ce sa zic...eu dc nu aveam suspiciuni...nu as fi facut

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1221 2009-12-17 18:35:23

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

iar ati scris smile . alina doar incercam sa vad care sunt si parerile voastre. dr nu mi-a recomandat si sper sa nu fie cazul. la cate saptamani a trebuit sa faci interventia alina si de ce? scuze, daca nu iti face placere sa imi spui e ok.

acum ca e deschis subiectul cu alunecatul, si mie mie frica. mie dor macar sa ma dau pe gheata cu bocancii, sau sa imi afund adanc picioarele in zapada.

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#1222 2009-12-17 18:47:13

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

tomina, amniocenteza se efectueaza intre 12-17 saptamani, asa ca nu mai ai timp pentru mofturi majoreta  punk  disperat  dance

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1223 2009-12-17 19:00:00

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

witty_ina a scris:

offtopic Burtici, am tot intrebat pe aici pe la alte topicuri, despre o crema dermocosmetica, hidratanta/nutritiva de fata pt ten mixt cu puncte negre. Folosesc gama Effaclar de La Roche Posay dar ei nu prea au ceva de zi de genul asta. Imi dati o idee pls?

witty eu folosesc de ceva timp crema de zi de la garnier cu struguri si extract de brusturi. mie mi-a facut bine. este usoara si nu incarca fata. am si lapte demachiant care este la fel de bun din aceeasi gama.

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1224 2009-12-17 19:00:35

tomina
Hero member

ok, fara mofturi lol . dr abia sapt viitoare se intoarce la cabinet, deci o sa stiu mai multe la 17 saptamani si umpic. deci tocmai am sarit peste asta supa din motive tehnice bang !

iubesc+Camelia+Matei

#1225 2009-12-17 19:03:04

M_M
Full member

eu merg la control sapt viitoare miercuri. acum sunt in sapt 17 sapt viitoare bebe va avea 18 sapt. oare se va vedea ce este? ar fi un cadou frumos de craciun. daca nu asteptam morfologica din 20 ianuarie. smile

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

#1226 2009-12-17 19:05:47

tomina
Hero member

s-ar putea sa se vada. smile frumos cadou ar fi!

iubesc+Camelia+Matei

#1227 2009-12-17 19:15:37

M_M
Full member

speram. abia astept. sunt asa de nerabdatoare sa vina pe lume. ma bucur pe zi ce trece de fiecare mamica aici si de bebeii lor.

#1228 2009-12-17 19:42:53

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

M_M. multumesc frumos dar eu vroiam ceva dermocosmetic. Garnier e ok... dar e doar cosmetic. De la ei mai scap un demachiant sau o crema de maini. Pt fata m-am obisnuit doar cu dermocosmetice... ca nah... am un ten mofturos

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1229 2009-12-17 20:12:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

witty, eu tocmai am descoperit sapunul de la Avene... de fapt, asta a fost "tratamentul" prescris de un medic dermatolog pt un soi de eczema (urata) care imi tot aparea pe fata... am iesit din cabinet plina de draci cand am vazut asa un "tratament", dar pot sa spun ca a facut minuni...

tomina, NU fa amniocentoza fara un motiv intemeiat... riscul de avort e considerabil.

anne, daca pierzi lichid cate putin si nu stii e f nasol, daca se trece de 48 h (parca) de la ruperea apei se considera ca mediul intern nu mai e steril, asa ca si tu si bebe veti primi vreo 5 zile de injectii cu antibiotic... super-dureroase... si super-pacat sa se intample asa ceva. o cunostinta de-a mea exact asa aa patit... i s-a rupt apa fara pocnete, mirosuri de dezinfectant sau alte semne traditionale... doar o secretie usor rozie... si asta a fost rezultatul. bine, ea era in sapt 38, astepta oricum sa nasca... deci nu era ideea mea sa te sperii.

mie de cazut pe gheata nu mi-e frica, slava Domnului, bocancii de munte cu care umblu mereu au aderenta destula. mie mi-e ca, avand in vedere ca burta mea cea de luna a 9a nu e f mare si avand in vedere ca ma imbrac mereu sport si cu rucsacul in spate, sa nu ma trezesc ca iau vreun "mozol" cu trante de la niste pusti de gimnaziu chicot serios ca mi-e grija de asta... incerc sa merg cu burta cat mai in fatza rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1230 2009-12-17 20:13:17

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

In seara asta am observat iar scurgeri maro..oare se elimina hematomul?
Camy, la tine cum s-a manifestat eliminarea lui?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1231 2009-12-17 20:19:13

M_M
Full member

Andreed a scris:

In seara asta am observat iar scurgeri maro..oare se elimina hematomul?
Camy, la tine cum s-a manifestat eliminarea lui?

s eu am avut scurgeri maronii si m-am speriat degeaba. am avut la inceput cand am aflat ca sunt insarcinata, mi s-a spus ca "m-a insemnat", era periada cand trebuia sa-mi vina. apoi am mai avut pe la sapt 13 sau 14 nnu-m aduc bine aminte. am vrut sa merg la doct dar s-au oprit si nu le-am mai luat in seama. eu spun sa stai linistita, gandeste-te ca bebe e bine. ai facut ceva efort? stai si te odihneste si va fi bine. cand mergi la doct intreaba totusi smile.

#1232 2009-12-17 20:27:21

Andreed
Addicted member
Site

M_M. eu am sangerat acum 4 saptamani urat de tot, am avut dezlipiare de sarcina si s-a format un hematom. Dr mi-a spus ca ori se elimina, ori se reabsoarbe...Nu am facut efort mai mare decat de obicei...nu stiu ce sa zic. deocamdata sunt oricum sub tratament si sa vad cum decurg la noapte si maine

#1233 2009-12-17 21:00:47

nico12345
Full member

Andreed a scris:

M_M. eu am sangerat acum 4 saptamani urat de tot, am avut dezlipiare de sarcina si s-a format un hematom. Dr mi-a spus ca ori se elimina, ori se reabsoarbe...Nu am facut efort mai mare decat de obicei...nu stiu ce sa zic. deocamdata sunt oricum sub tratament si sa vad cum decurg la noapte si maine

suna-ti doctorul, vezi ce zice, eu stiu ca el nu se elimina, dezlipirea de saculet se manifesta cu sangerari pana se prinde, deci nu ar trebui sa iti mai curga. chiar daca e tarziu, suna-ti dr, sa nu iti fie rusine, este vorba de bebitul tau.
stai la orizontala si fara eforturi.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-12-17 21:01:36)

#1234 2009-12-17 21:05:07

Andreed
Addicted member
Site

Am sunat, mi-a zis sa stau linistita si sa vedem cum evolueaza situatia. Partea mai nasoala este ca obligat fortat nu pot sa imi iau liber....Ma rog sa fim bine

#1235 2009-12-17 21:07:59

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Am sunat, mi-a zis sa stau linistita si sa vedem cum evolueaza situatia. Partea mai nasoala este ca obligat fortat nu pot sa imi iau liber....Ma rog sa fim bine

offf, da-o naibi de munca, stai in pat cat mai mult, te rog, te rog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.