homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-67

#1255 2009-12-18 11:16:53

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

andreed eu am sangerat pana la 16 sapt iar in momentul in care s-a eliminat hematomul am avut hemoragie in toata regula......era cu 2 zile inainte de nunta si eu stateam in baie si nu reuseam sa opresc sangerarea sad.......cand ma gandesc ma apuca plansul sad

tu stai calma si cat mai mult in pat.....nu ridica greutati, nu fa sex si nu stresa

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1256 2009-12-18 11:28:18

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Rux, eu la 18. Deci se poate si mai tarziu ... Eu l-am simtit ca pe o bula de aer care mi se plimba, sau mai bine zis mi se rotea in partea stanga jos. chicot

Legat de problema mea, O'hara, poate ma ajuti fiindca vad ca te pricepi : scurgerea de lichid amniotic nu ar trebui sa fie insotita si de alte simptome ? Curge asa, pur si simplu ? Offf, de unde sa stiu eu ca e sau nu e lichid amniotic ? .... La doctor nu ma duc ...
Sa iti spun cum m-am gandit eu : astept sa treaca Sarbatorile, oricum in prima saptamana dupa Anul Nou trebuie sa merg la controlul de 32 de saptamani - daca pana atunci mi-e bine, nu ma doare nimic, nu curge sange, nu vad modificari semnificative la scurgere, bebele misca in continuare dupa "programul" lui (ca are anumite ore cand e mai activ) s-ar putea sa se intample ceva ? Vreau sa spun, daca totusi e RPmM si nu ma duc la doctor inca 3 saptamani, pot sa il infectez pe bebe cu ceva grav, netratabil ?

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-12-18 11:39:29)

gravida 35+ babyboy happydance

#1257 2009-12-18 11:37:06

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata fetele

Sunt mai ok, nu am mai avut decat cateva picaturi toata noaptea, si acum mai am cateva picaturi maro. oricum, ma bucur ca bebe este bine, se zbenguia in burtica la mami, sughita, casca.. hjarta  hjarta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1258 2009-12-18 11:51:12

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
si eu la fel sughit f des si elimin aer, am senzatia ca  bebic  face asta in burtica si atunci sughit si eu cu el.
asa o fi?
puss  par
andreed ma bucur ca esti mai bine.
puss  par  kram
merci ohara.
deci la 20 sapt imi poate face mortofetala?

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-12-19 23:11:42)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1259 2009-12-18 12:02:37

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor.

andreed esti ok. asta e super smile . totusi, ai grija de tine in continuare. esti un exemplu pentur mine, care eu ieri nici juma de ora nu am stat in pat. bine, stau pe scaun big_smile .

anne eu nu ma pricep, dar ai dus sarcina 29 de saptamani, nu stii ce este si e clar ca nici fetele nu stiu sigur ce este. eu as merge sau macar as suna la dr .

nico eu l-am simtit pe bebe de la 14 saptamani. ca niste bule. si noaptea cand ma trezesc sigur doarme ca mie usor sa ma ridic din pat dar dimineata se pare ca ne trezim impreuna pentru ca imediat imi da o bula, si inca una ca sa stiu ca si el e treaz lol . si tresar, chiar am strigat pe strada rodnar , de, pana ma obisnuiesc.

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#1260 2009-12-18 12:10:00

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Iar ati scris mult

Va dau un link catre un tabel in care sunt toate masuratorile fetela. Sper sa va ajute http://parenting.ivillage.com/pregnancy … b2,00.html

Ma bucur Andreed ca esti mai bine. Tinem pumnii in continuare  par

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1261 2009-12-18 13:42:57

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Andreed, bine ca te simti mai bine, dar stai oricum linistita. Bine ca te-ai dus aseara la urgente, macar sa te asiguri ca bebe e ok. Cum simti deja cand sughite si casca? Eu nu simt nimic nimic, cand am fost la eco se misca intr-una dar eu inca nu simt. Eu ma simt foarte normal, zici ca nici nu-s insarcinata.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1262 2009-12-18 13:53:05

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Indie, nu simt nimic, am vazut cand mi-a facut eco. Era asa dulce hjarta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1263 2009-12-18 14:08:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

anne85 a scris:

Rux, eu la 18. Deci se poate si mai tarziu ... Eu l-am simtit ca pe o bula de aer care mi se plimba, sau mai bine zis mi se rotea in partea stanga jos. chicot

Legat de problema mea, O'hara, poate ma ajuti fiindca vad ca te pricepi : scurgerea de lichid amniotic nu ar trebui sa fie insotita si de alte simptome ? Curge asa, pur si simplu ? Offf, de unde sa stiu eu ca e sau nu e lichid amniotic ? .... La doctor nu ma duc ...
Sa iti spun cum m-am gandit eu : astept sa treaca Sarbatorile, oricum in prima saptamana dupa Anul Nou trebuie sa merg la controlul de 32 de saptamani - daca pana atunci mi-e bine, nu ma doare nimic, nu curge sange, nu vad modificari semnificative la scurgere, bebele misca in continuare dupa "programul" lui (ca are anumite ore cand e mai activ) s-ar putea sa se intample ceva ? Vreau sa spun, daca totusi e RPmM si nu ma duc la doctor inca 3 saptamani, pot sa il infectez pe bebe cu ceva grav, netratabil ?

scurgerea mica de lichid amniotic poate sa fie fara alte simptome. exista cazuri cand se opreste de la sine. tu nu ai cum sa stii daca e sau nu lichid. numai dr poate verifica asta. cred ca poti merge si dupa Sarbatori daca nu se modifica nimic. evident ca n-o sa stai de-acu cu sabia deasupra capului...dar daca ai vreo indoiala mergi la medic.

ina asa e...ce fac astia in afara nu se compara cu ce se livreaza la noi, polonia, ungaria si mai stiu eu ce somalia...eu sincer nu as da cu crema cu cortizon in sarcina...

mami de minuni hjarta

#1264 2009-12-18 14:14:08

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Ce faceti dragele mele am intrat sa va impart marea mea bucurie..mi s-a nascut micuta sunt tare fericita ca e sanatoasa,papam,ne schimbam si dormim imi doresc sa o tina tot asa...ca eu imi faceam probleme ca daca misca asa tare la 39 sapt,ma gindeam ca in viata asta zic cine stie ce ciusculita iese..dar nici gind,o cumintica..am avut 3,400 si 52 cm.E ok m-am bucurat tare mult.Cit despre mine am avut o nastere tare grea nu mi-a placut niciodata sa ma pling,dar chiar a fost greu..Pe 11 dec sa 1 noaptea m-au luat durerile,dar dureri in adevaratul sens si pe 12 la 10.40 am nascut.Nu va spun ca dilatatie era..nu erau contractii,eu v-am mai spus ca aici nu te ajuta cu nimic si intradevar asa a fost,fam mea le ruga sa-mi faca ceva pt a-mi veni contractiile dar NU zicea ca totu-i ok si va naste curind.Da v-as spune multe dar sa zicem ca a trecut numai ca eu n-am sa uit niciodata durerile groaznice pe care le-am avut..era normal dar un pic de ajutor mi-ar fi facut bine.

Va pup pe toate si sa aveti parte de o naster cit mai usoara.

bebe + 7 zile de viata

#1265 2009-12-18 14:19:55

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

TinkerBell a scris:

Ce faceti dragele mele am intrat sa va impart marea mea bucurie..mi s-a nascut micuta sunt tare fericita ca e sanatoasa,papam,ne schimbam si dormim imi doresc sa o tina tot asa...ca eu imi faceam probleme ca daca misca asa tare la 39 sapt,ma gindeam ca in viata asta zic cine stie ce ciusculita iese..dar nici gind,o cumintica..am avut 3,400 si 52 cm.E ok m-am bucurat tare mult.Cit despre mine am avut o nastere tare grea nu mi-a placut niciodata sa ma pling,dar chiar a fost greu..Pe 11 dec sa 1 noaptea m-au luat durerile,dar dureri in adevaratul sens si pe 12 la 10.40 am nascut.Nu va spun ca dilatatie era..nu erau contractii,eu v-am mai spus ca aici nu te ajuta cu nimic si intradevar asa a fost,fam mea le ruga sa-mi faca ceva pt a-mi veni contractiile dar NU zicea ca totu-i ok si va naste curind.Da v-as spune multe dar sa zicem ca a trecut numai ca eu n-am sa uit niciodata durerile groaznice pe care le-am avut..era normal dar un pic de ajutor mi-ar fi facut bine.

Va pup pe toate si sa aveti parte de o naster cit mai usoara.

bebe + 7 zile de viata

Felicitari TinkerBell, sa-ti traiasca minunea mica si sa fie sanatoasa si voioasa, si tie refacere cat mai rapida!

Ultima oara a fost editat de indie (2009-12-18 14:21:02)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1266 2009-12-18 15:40:52

tomina
Hero member

felicitari Tinkerbell si sa ne tii la curent cu toate si cu tot despre tine si bebe smile !

iubesc+Camelia+Matei

#1267 2009-12-18 15:54:01

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Multumesc frumos, O'hara ! Nu pot sa dau fuga la doctor la orice sperietura ... Scurgerea e absolut la fel, cantitatea e aceeasi, nu miroase a nimic ... Oricum de Sarbatori stau linistita si imediat dupa ma duc la doctor. Mai ales ca nu stiu daca nu si-a luat deja concediu si s-ar putea sa nu mai dau de el pana dupa Anul Nou.

Tinker, felicitari ! majoreta happydance majoreta

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-12-18 15:54:23)

gravida 35+ babyboy happydance

#1268 2009-12-18 17:31:56

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Tinker, felicitari pentru minunea mica smile

Fetelor, multumesc pentru lamuriri, sunteti tare draguta kram Bula asta de care vorbiti voi, se simte in partea de jos a abdomenului?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-12-18 17:36:37)

#1269 2009-12-18 18:34:01

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Tinker, felicitari. Sa te refaci repede!!!  majoreta  majoreta

Ruxxy, asa zisa "bula" se simte in partea de jos pt ca inca nu a apucat sa urce uterul. Eu in loc de "bula", am catalogat prima miscare (primele miscari) ca si cum un fluture te atinge pe piele. La inceput subtil si pe masura ce inainteaza sarcina, mai tare pt ca ulterior sa si vezi cum iti tresare burtica in cate o parte. Pe la 26-28 saptamani (sau mai tarziu... depinde de persoana) incep miscarile gen "sarpe" pe sub piele. Daca ai probleme uneori cu pierderea de urina, stai linistita: joaca fotbal cu vezica ta  chicot

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1270 2009-12-18 18:43:28

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Tinker, felicitari pentru bebelina!
Te rog, spune-mi mai multe despre nastere. Deci aveai contractii fara dilatatie? Ai facut epidurala?
Si la noi este ca si la tine, nu iti fac nimic de asta vreau sa stiu...si azi dimineata am avut contractii din ora in ora; acum nu mai am nimic dar simt ceva activitate in partea joasa a abdomenului. Abia astept poze cu fetita ta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1271 2009-12-18 18:58:57

tomina
Hero member

fetelor, am o durere interesanta de cap. acum ma doare constant de dimineata, dar din cand in cand mai tare si cand am impresia ca plezneste capul se retrage durerea pana la suportabil. mai am o ora de stat la lucru...

iubesc+Camelia+Matei

#1272 2009-12-18 19:44:11

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

felicitari tinker si sa va traiasca fetita, sa va aduca numai bucurii..

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-12-18 19:44:19)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#1273 2009-12-18 19:55:10

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

witty_ina a scris:

Cryss, eu sunt aproape de tine: la piata Ramnicu Sarat

Indie, daca e raceala atunci:
-paragrippe si corizalia luate alternativ la 1-2 ore; vitamine C, lichide multe, odihna, paracetamol pt febra (sa nu treaca de 38 grade); stodal, trachisept, ceai de ceapa (pt tuse).
Sper sa nu ia nevoie de toate astea  par

Super! Eu stau in berceni acum, dar in IOR o sa-l plimb pe sefu smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.