homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-66

#1236 2009-12-17 21:13:02

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

As sta dar sunt singura la lucru si nu pot...sa dea Dumnezeu ca dupa injectia de maine sa nu mai am nimic...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1237 2009-12-17 21:46:11

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Andreed a scris:

As sta dar sunt singura la lucru si nu pot...sa dea Dumnezeu ca dupa injectia de maine sa nu mai am nimic...

ce injectie? te duci la dr? bv bv bv puss

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1238 2009-12-17 21:49:04

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Amniocenteza se efectueaza in al doilea trimestru de sarcina (saptamanile 15-18 de sarcina) si este  o investigatie invaziva care creste cu 0.5-1% riscul de avort spontan. Aceasta inestigatie poate identifica majoritatea anomaliilor cromozomiale care stau la baza unor sindroame genetice grave.

Eu am facut biopsia de vilozitai coriale,ptr ca la prima ecografie de 10 saptamani bebe a avut un pliu nucal mare ..si de aici a inceput nebunia.Nu am facut de curiozitate sau placere...burticile mai vechi de pe forum stiu povestea...
Dar sincer eu nu sfatuiesc pe nimeni sa faca....nu e prea placut...deci dc nu iti sugereaza dr...nu fa asa ceva.

anne 85..eu am facut examen de secretie la 24s si mai fac la 33-34....si un alt set de analize....orice infectie poate fi tratata in sarcina cu antibiotice recomandate de dr ginecolog.

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1239 2009-12-17 21:49:52

Andreed
Addicted member
Site

Nico, eu fac injectii de eo luna, una pe saptamana, un progesteron injectabil. Poate maine dupa ce il fac nu mai am nimic. Dr a zis sa ma linistesc ca nu rezolv nimic daca ma agit. puss  kram  kram  kram

#1240 2009-12-17 21:55:54

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Nico, eu fac injectii de eo luna, una pe saptamana, un progesteron injectabil. Poate maine dupa ce il fac nu mai am nimic. Dr a zis sa ma linistesc ca nu rezolv nimic daca ma agit. puss  kram  kram  kram

normal ca tb sa te linistesti, dar poate a zis o si ca sa stai in pat linistita.ti-ai facut analizele si ai insuficienta de progesteron? te am pupat si sa fi cumintica, relaxata si sa aud ca maine nu mai ai nimic.

Publicitate

loading...

#1241 2009-12-17 21:57:30

Andreed
Addicted member
Site

Nu mi-am facut analizele, dar aceste injectii mi le-a dat tocmai sa se fixeze sarcina bine...

#1242 2009-12-17 21:59:27

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Nu mi-am facut analizele, dar aceste injectii mi le-a dat tocmai sa se fixeze sarcina bine...

am inteles, eu de atunci cu hematomul si pana in prezent iau 6 utrogestan pe zi, de maine scap de el majoreta , cred ca e acelasi lucru.

#1243 2009-12-17 22:24:40

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna seara fetelor.

katami, alina, m-am linistit. eu nefiind o curajoasa fizic nu ma aventurez asa departe pana la amniocenteza daca nu mi se recomanda.

andreed. stai in pat. multa sanatate

iubesc+Camelia+Matei

#1244 2009-12-17 22:32:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

maryland a scris:

fetelor, fixarea placentei anterior e cel mai bine posibil. tot asa am avut si eu.

cel mai bine posibil e fundic posterior wink

eu am avut colostru din saptamana 28 si am alaptat o luna. fina mea nu a avut nicio picatura de colostru, a nascut de 2 saptamani si deja are stocu facut pe vreo 2 sapamani si in congelator wink

fetele dpn-ul nu se schimba ci ramane valabil cel stabilit la prima echografie. el se stabileste la urmatoarele echografii datorita +/- -ului de crestere a bebelusului dar asta nu conditioneaza data stabilita la prima echo.

ina incearca de la vichy. eu am avut rezultate f bune cu gama asta.

tomina noua ni s-a spus ca e baietel pana la 23 de saptamani cand la morfo ne-a zis echografistul ca e 51% fata rotfl amniocenteza sau/ si biopsia de vilozitati coriale sunt cele la care intr-adevar poti diagnostica malformatiile genetice. insa riscul de avort dupa procedura e ridicat.

carra echo de trimestrul 2 = morfofetala smile la fel si cea de trimestru 3 de la 32 de saptamani

anne lama se ia dupa 32 de saptamani.
exista 2 tipuri de pierderi de lichid -  membranele se pot fisura inainte de termen si se numeste ruptura prematura de membrane sau in timpul travaliului inainte de dilatatie 6 si se numeste ruptura precoce de membrane. daca in timpul travaliului nu ridica probleme, ruptura inainte de termen poate duce la nastere prematura daca continua cu contractii si toata fiziologia nasterii sau infectii grave ale fatului prin ascensionarea bacteriilor din vagin in uter. daca o ruptura de mebrane o observa tot satu', o fisura poate trece usor cu vederea...asa ca daca aveti scurgeri apoase, altfel decat pana atunci, eventual cu miros de dezinfectant, mergeti la dr. o rupere de membrane de oricare fel ar fi nu este urmata obligatoriu de nastere.

mami de minuni hjarta

#1245 2009-12-17 23:21:07

Andreed
Addicted member
Site

Am fost la urgente pentru ca a inceput sa imi curga sange. Bebe e bine, dr nu mai vede nici in hematom...maine ma duc si la al meu sa vedem ce zice...

#1246 2009-12-17 23:24:20

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Am fost la urgente pentru ca a inceput sa imi curga sange. Bebe e bine, dr nu mai vede nici in hematom...maine ma duc si la al meu sa vedem ce zice...

off, acum stai linistita in pat si maine pana te duci la dr la fel, sa nu te prind ca te duci la munca caci iti rup piciorusele. acum lasa netul, bea un ceai de tei si fa nani. puss  puss  rugaciune Sa te rogi la DD si va fi bine.
daca stau bine si ma gandesc, am avut acelasi lucru, cand zona de decolare nu s-a mai vazut la eco, imi curgea ceva maroniu, dar sa stii ca eu am stat potolita, nu m-a interesat de nimic, decat de bebe meu.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-12-17 23:26:44)

#1247 2009-12-17 23:31:36

Andreed
Addicted member
Site

Abia astept sa ma duc la dr meu pentru ca in el am toata increderea. Nu am facut nici un efort....ciudat ca nu se mai vedea hematomul. Daca inca era acolo ar fi tb sa se observe

#1248 2009-12-17 23:33:10

nico12345
Full member

Andreed a scris:

Abia astept sa ma duc la dr meu pentru ca in el am toata increderea. Nu am facut nici un efort....ciudat ca nu se mai vedea hematomul. Daca inca era acolo ar fi tb sa se observe

intreaba si vei vedea ca nu se elimina asa cum crezi tu, f bine ca nu mai era, bucura-te

#1249 2009-12-17 23:35:43

Andreed
Addicted member
Site

nico12345 a scris:

Andreed a scris:

intreaba si vei vedea ca nu se elimina asa cum crezi tu, f bine ca nu mai era, bucura-te

puss  kram  puss

#1250 2009-12-18 07:12:59

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Andreed, mai lasa munca pt ca bebele e mai important. Te bat asa ca ai grija de tine  par

O'hara, problema mea este ca vichy este gama farmaceutica a L'oreal si din cate stiu, ei fac teste pe animale. La noi in tara ajung cu 1/3 din componentele de baza. Am folosit Vichy afara si in tara si am vazut clar diferenta... plus ca o cunostinta de-a mea a avut ocazia sa faca vizite in fabrica si a vazut ce si cum

Burtici, am si eu o problema (ca de obicei  bang ). Acum vreo 2 saptamani mi-a iesit o pata rosiatica pe fata care se descuama subtil si care din cand in cand ma si manca. Am fost la dermatolog si mi-a dat un unguent avand la baza o substanta gen cortizon pe care sa-l folosesc doar 3 zile si in strat subtire (diagnostic: dermatita de contact) S-a diminuat dar tot acolo e pata. In dimineata asta m-am trezit cu alte cateva pete mici rosiatice pe fata care nu seamana cu pata aceea mai veche. Aveti vreo idee ce poate fi?

Poate fi vreo alergie la vreo crema? Ieri mi-a venit ideea sa incerc o crema de la Olay si seara de la Caudalie... cred ca asta e singura modificare in programul de rutina. Caudalie am mai folosit si nu mi-a facut nimic... poate fi Olay...
NU ma trimiteti azi la dermatolog pt ca ati vazut ce e in Bucuresti: plec azi la medic si ajung maine  chicot Daca nu imi trece, ajung abia luni.

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-18 08:12:19)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1251 2009-12-18 09:23:35

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Andreea, bine ca ai fost aseara la urgente.
Cred ca s-a eliminta hematomul.
E tare rau cu serviciul asta al tau acum.....

#1252 2009-12-18 11:00:39

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Multumesc de raspunsuri si sfaturi, fetelor ! puss
Totusi cred (sau vreau sa cred) ca nu s-a intamplat nimic grav. La doctor nu ma duc, ca am mai fost acum 2 saptamani cu maronelile alea ale mele si mi-a spus ca e totul in regula. Mi-a parut un pic cam iritat ca m-am prezentat la el pentru ... nimic. Iar acum, in prag de sarbatori, nu o sa fie deloc fericit ca ma vede ...

De la cazatura de oeri au trecut mai bine de 24 de ore. Repet : nu sange, nu dureri, nu contractii, nici o scurgere mai abundenta sau de alta consistenta, culoare ori miros decat cea de pana acum. In conditiile astea banuiesc ca nu e nimic, nu ?
Ma rog la Dumnezeu si gata ! Nu mai vreau sa imi fac griji degeaba ...

M-am hotarat cu lama ... La 32 de saptamani, urmatorul control adica, o sa cer eu daca el nu zice nimic.

Kata rotfl2 ai grija pe unde umbli !

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-12-18 11:02:10)

gravida 35+ babyboy happydance

#1253 2009-12-18 11:07:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Fetelor, cam pe la cate saptamani ar trebui sa incep sa-l simt pe bebe?

#1254 2009-12-18 11:09:15

nico12345
Full member

rruxxy a scris:

Fetelor, cam pe la cate saptamani ar trebui sa incep sa-l simt pe bebe?

pai eu am simtit-o pe la 16 saptamani, de acum sa fi pe faza smile  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.