homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-7

#115 2009-11-19 16:53:27

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

nu inca, dar e deja la maternitate.
majoreta  majoreta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#116 2009-11-19 17:13:12

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

nico12345 a scris:

Buna burticelor,

Sunt si eu o burtica noua pe acest site de 32 de saptamani si astept cu emotii ziua in care imi voi tine bebelusa in brate

V-am citit povestile si sunt si mai emotionata pentru cele care trebuie sa nasca:).

Andreed: Si eu am avut probleme cu sarcina la inceput si anume am avut o mare zona de decolare, adica dezlipire de ou, eu am avut sangerari usoare, nu continue, pana la 16 saptamani cand a inceput sa miste si in afara de nospa, utrogestan si tarosin, nu mi s-a permis Aspenter, avand in vedere ca am si probleme de coagulare de sange si aveam nevoie de acest medicament, nu mi s-a dat acest tratament. Ai grija de tine.

Criss: Nastere usoara.

Eu am ales sa nasc prin cezariana, imi este f frica de nasterea normala. Eu nasc la Elias, mai naste cineva acolo?

Va pup

Va pup

Nico, eu nasc la Elias cu Pandaru. Tu cu cine nasti?

In privinta operatiei de cezariana, trebuie sa-ti spun ca Vladareanu (seful de sectie) nu e de acord decat daca sarcina are probleme. DE la Andreea Pandaru am inteles ca ar putea fi f greu sa obtina acordul. Nu de alta dar tot insist pt ca nici eu nu concep sa nasc normal. Sunt in stare sa nasc cu altcineva. grater

Sunt rea pt ca ma bucur ca tu nasti inaintea mea si eu pot sa iau notite puss Oricum, ai aparut cam tarziu pe aici: la 32 saptamani... rushinica  wink

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#117 2009-11-19 17:18:32

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile vad ca Criss inca nu a nascut.. .cat suspans. nastere usoara criss.

iubesc+Camelia+Matei

#118 2009-11-19 17:58:26

witty_ina
Sr. member

V-am spus eu ca-l naste direct cu buletin  big_smile  Mai are putin ai face 40 saptamani. Mai mult ca sigur ca asteapta sa treaca primul tur ca e indecis cu cine sa voteze  lol

Burticilor, ce ziceti rugam fetele sa ne deschida un topic despre dietele dupa sarcina? Un topic in care sa postam diete si sa ne incurajam reciproc in lupta cu kilogramele?

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-11-19 18:02:39)

#119 2009-11-19 18:23:42

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Stie cineva ceva de Cryss?

Imi da si mie cineva numarul ei, pe mail?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#120 2009-11-19 18:51:30

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

si eu il vreau....sa iau notite..vorba lui witty...desi vad ca bebelushul ei nu se grabeste...oare vrea sa vina o data cu al meu, marti?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-19 18:51:37)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#121 2009-11-19 20:23:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nico, bine ai vinit! pe cat ai termenul? si eu sunt in sapt 32, dar am baietel si sper sa fie totul ok ca sa pot naste normal... mi-e o groaza teribila de ideea de cezariana. e bine ca mai sunt gagicute pe forum, pana acum cam slab cu prezenta feminina intrauterina pe aici rotfl

tomina, da' ce-ai cu ecograful, mama? rotfl oricum... eu nu vad rostul eco intravaginale la 12 sapt... aceeasi chestie se vede f bine si cu eco abdominala...

walkiria, ce putin mai ai!! applause stai cumintica si nu zici nimic... nici nu mi-am dat seama ca mai ai si tu puuuutin si gata!! tu parca natural indus nasteai nu? sau ceza?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#122 2009-11-19 20:45:42

witty_ina
Sr. member

walkiria, tie iti vine randul marti? Nasti prin cezariana sau normal?

Suntem cu ochii si pe tine, evident pt notite. Nastere usoare si un bebe exceptional. Vezi sa nu-ti faca si tie cum ii face lui CRyss... poate vine la turul 2  puss

#123 2009-11-19 20:46:09

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Eu nu mai pot de atatea usturimi gastrice. Toata noaptea mi-a fost rau, nu am dormit deloc. Dimineata am baut mult lapte rece, am mancat biscuiti uscati, morcovi, mere, am baut apa si degeaba. Ma termina senzatiile astea si cand ma gandesc ca mai am cam 5 saptamani de chin ma apuca groaza.

Walki agit pompoanele acum pentru Crissy, dar de saptamana ce vine ne mobilizam pentru tine lol.

Go Crissy go! majoreta  majoreta  majoreta

Ina, ideea ta este superba de-a dreptul. Eu am luat 19-20 de kg pana acum si ma astept sa mai iau. Mi-am dat termen sa scap de ele pana in august cand vin in tara.

Kati parca am fi surori; avem teama de cezariana si epiziotomie amandoua lol.

Nico bine ai venit si sarcina usoara, fara arsuri gastrice  chicot  si pentru restul de saptamani care au mai ramas.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#124 2009-11-19 20:52:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aoleu, apropo de arsuri grater de asta noapte nu mai scap de ele... ceva vag cu lapte... morcov nu mai am (si nici timp sa-mi cumpar n-am avut azi).

acu incep sa inteleg si eu cum e SA NU POTI MANCA LAMAIE oricat si oricand rotfl

tu poate scapi fara, sis' lol eu, in romania... cam greu sa scap de epi... da Doamne ajuta! big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#125 2009-11-19 20:59:02

walkiria_c
Full member

si mie imi e o frica teribila de cezariana..ma inspaimanta indeea unei taieturi pe uter, dar si cea a epiziotomiei...o sa nasc natural cu epidurala, dar provocat pt simplul motiv ca alta solutie nu e din lipsa de anestezist si doar marti am o sansa sa pot beneficia de anestetezie...altfel pot foarte bine sa nasc si fara...ca la noi deh...am o prietena in  Australia care a nascut de 2 ori natural cu epidurala( la ei se face oricum la nasterea naturala, ca se merge pe principiul de ce sa te chinui daca se poate si fara), insa cand i-a venit sorocul...-s-a crucit saraca cand a auzit de asa ceva..."cum?bebe vine cand vrea dr, nu cand vrea el?"...""ba bine ca da", am raspuns eu....si o alta prietena a nascut la inceputul lui oct in aceleasi conditii la Galati...tot natural provocat din motive de lipsa anestezist pt epidurala...and I say Romania is my country...bleah.. acklad

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-19 20:59:21)

mami de Eduard Andrei

#126 2009-11-19 21:50:57

witty_ina
Sr. member

Burtici, pt. arsuri ati incercat rennie si un pahar de lapte caldut. Am si eu arsuri si combinatia asta ma ajuta cat de cat.

Flowerpot, pe cine vrajim sa ni-l deschida? Ai multe kg de dat jos si eu tot cam la fel (pana acum am doar vreo 4-5 acumulate dar am avut 20 dinainte de sarcina) dar nu e timpul cam scurt? Pana in august?! O sa fie greu mai ales ca in primele luni la alaptare intensiva nu avem voie la diete. Eu mi-am facut colt de fitness acasa... am cumparat cateva aparate pe care, deocamdata le sterg de praf  big_smile.

Stiu persoane care au reusit sa dea jos fara diete 10-15 kg in cateva luni (asta pt ca multe erau reprezentate de apa) dar si altele care s-au luptat vreo 2-3 ani cu 20-30 kg. Totul tine de organism si speram sa fim si noi norocoase

#127 2009-11-19 22:00:59

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

witty_ina a scris:

Burtici, pt. arsuri ati incercat rennie si un pahar de lapte caldut. Am si eu arsuri si combinatia asta ma ajuta cat de cat.

Flowerpot, pe cine vrajim sa ni-l deschida? Ai multe kg de dat jos si eu tot cam la fel (pana acum am doar vreo 4-5 acumulate dar am avut 20 dinainte de sarcina) dar nu e timpul cam scurt? Pana in august?! O sa fie greu mai ales ca in primele luni la alaptare intensiva nu avem voie la diete. Eu mi-am facut colt de fitness acasa... am cumparat cateva aparate pe care, deocamdata le sterg de praf  big_smile.

Stiu persoane care au reusit sa dea jos fara diete 10-15 kg in cateva luni (asta pt ca multe erau reprezentate de apa) dar si altele care s-au luptat vreo 2-3 ani cu 20-30 kg. Totul tine de organism si speram sa fim si noi norocoase

Stai sa nastem smile. Eu din februarie ma  apuc de slabit si de sport daca nasc normal. Daca nasc prin cezariana o sa fac sport cand imi da doctorul Ok. Are si Crissy vreo 20, mai vin si fete din urma lol. Am asa o vointa sa redevin ce-am fost incat o sa ma duc si la nutritionist daca nu reusesc singura.

Multumesc pentru sfatul despre arsuri. Ma termina cat de rau poate sa imi fie. Se va duce diseara sotul meu sa imi caute Rennie. Pana atunci imi fac paine (foarte) prajita si mananc coaja. Nu mai stiu ce sa iau, am incercat tot ce-i omeeste posibil dar degeaba.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#128 2009-11-19 22:12:36

witty_ina
Sr. member

Stai linistita ca nici eu nu ma grabesc: Luca vine abia in jur de 10-15 feb.

In privinta pastilei rennie, vezi ca sunt 2 tipuri (peppermint si spearmint). Nu stiu din ce motiv, medicul mi-a zis ca e mai bun spearmint. Restul antiacidelor au aliminiu si sunt interzise in sarcina. Daca nu-ti merge rennie incearca si dicarbocalm pt ca putin mai tare si are aceeasi baza: carbonat de calciu

#129 2009-11-19 23:07:04

Joo
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

majoreta  Walki..chiar ca mai ai putin, foarte putin. Multa bafta, de abia astept sa il vedem pe bebe
Mai fetelor voi vorbiti aici ca vreti sa slabiti pana in august si eu imi ziceam ca a trecut o luna si tot nu am revenit la greutatea initiala.. am 9 kg care s-au indragostit de mine smile
vreau sa slabesc ca nu imi vine nici o haina. m-am saturat de trening,,,iar pt rochitele din vara e cam frig lol
si eu votez pt topic. haideti cu ideile si dietele big_smile
Crssy ...ne epuizam  majoreta ... hai cu Bebe!!!

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#130 2009-11-19 23:15:38

witty_ina
Sr. member

Joo, idei si diete am din abundenta de pe vremea cand acumulam kg cu nemiluita. Astept doar sa ne deschida topicul si ii dam drumul.

#131 2009-11-19 23:41:25

Joo
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

A aparut David care e o frumusete de baiat, cu un botic superb.
Felicitari Mami, Felicitari Tati, Bun venit David

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#132 2009-11-19 23:48:08

walkiria_c
Full member

yupiii....felicitari si sa fie sanatos, sa aduca parintilor numai bucurii...asteptam topicul pt crssy...cum se procedeaza pt a-l deschide?....si pare-se ca de acum mi-s cap de lista...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-19 23:50:43)

mami de Eduard Andrei

#133 2009-11-20 00:01:45

witty_ina
Sr. member

Felicitari lui cryss... sa-i traiasaca minunea de barbatel  dance !!!!!!!. O asteptam cu nerabdare cu poze si detalii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.