homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-9

#153 2009-11-20 16:58:48

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

katami, termenul il am de 15 ianuarie, astazi am intrat in saptamana 33 dar am un fealing ca nu va sta pana atunci, oricum fac cezariana si ma va programa intre 1 si 7 ianuarie insa imi e tare teama sa nu ii fac dr-ului o surpriza de revelion:).
Cum merge sarcina? Arsuri? Probleme, ceva?
Eu nu prea mai am pofta de mancare, eu nu am avut greturi deloc si vad ca sunt ca nelumea, au inceput sa apara, nu mai suport carnea, diverse mancaruri:), in rest sunt grea, de dormit dorm super bine deocamdata si am inceput sa merg ca o gasca:)). Apropo de kilograme, am luat 20 de kg pana acum lol, nu ma sperie , eu sunt obisnuita cu dietele,da-le naiba asa cum s-au pus , asa le dau eu jos:). Abia astept sa vina timpul sa nasc, nu datorita ca imi e greu , abia astept sa o vad cum arata, sa stiu 100% ca e sanatoasa.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#154 2009-11-20 17:22:24

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Nico, deja imi dai sperante cu cezariana. Am auzit de rotaru ca e un medic f bun... stiu de la prietenii mei care sunt medici acolo. Am mers pe mana lor cand am ales medicul si mi-au dat 2 optiuni : rotaru si panadru 2 medici la fel de buni. Dar pt ca nu ma simteam comod cu un barbat medic (nu rade) am ales-o pe andreea pandaru care e de nota 10.

Katami, noi vorbim despre un topic despre DIETE dupa sarcina unde sa ne face galerie una alteia, sa propunem cue de slabire, activitati fitness etc

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#155 2009-11-20 17:23:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

smile la mine termenul variaza intre 8 si 19 ian (ecografic). eu sper sa stea acoilo cuminte cat mai mult, ca suntem in urma cu apartamentul... disperat si nici n-as vrea sa vina de sarbatori... nu atat pt mine, cat pt el (sa nu aiba mereu ziua lui de sarbatori sad )

arsuri prea putin... am avut pana acum un singur episod serios, ieri big_smile
greturi deloc si la mine smile si, la fel ca la tine... ceva-ceva intolerante am avut si eu de prin sapt 30 lol
in schimb pofta de mnacare la greu... si, daca inainte mancam mai mult legume, fructe, dulciuri... baietu' asta stie ce vrea... CARNE, frate... rotfl daca tu ai fetita, e normal sa nu ceara carne smile

eu pana acum am 11 kile in plus, dar le-am luat fff repede, pe toate in lunile 5-7 aproape... deci tot multe mi se par big_smile

daca n-as avea atatea de terminat si daca ma sta mai bine cu finantele, si eu as zice ca abia astept sa nasc smile

sarcina usoara in continuare! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#156 2009-11-20 17:48:45

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Nico, deja imi dai sperante cu cezariana. Am auzit de rotaru ca e un medic f bun... stiu de la prietenii mei care sunt medici acolo. Am mers pe mana lor cand am ales medicul si mi-au dat 2 optiuni : rotaru si panadru 2 medici la fel de buni. Dar pt ca nu ma simteam comod cu un barbat medic (nu rade) am ales-o pe andreea pandaru care e de nota 10.

Katami, noi vorbim despre un topic despre DIETE dupa sarcina unde sa ne face galerie una alteia, sa propunem cue de slabire, activitati fitness etc

witty_ina, eu zic sa stabilesti sigur cu ea si explica-i optiunea ta, eu sincer iti spun daca nu as fi sigura de cezariana, as fuge de as manca pamantul:)). Atata timp ca eu am ales optiunea asta si sunt convinsa ca asta vreau, atunci dr, meu tb sa fie de acord. Deci te sfatuiesc sa vb cu ea sa stii sigur ca optiunea ta este luata in considerare.  Nu rad, ptr ca eu am vrut neaparat dr. barbat.

katami, sarcina usoara in continuare si tie, sper sa mai vorbim. Eu am avut probleme cu sarcina de la inceput, iau 23 de pastile pe zi + 1 injectie si poate si de asta am luat f multe kg, dar... asta e, merita sacrificiul chiar daca as fi luat 40 kg. eu aproape ca am terminat cu pregatirile pentru venirea fetitei pe lume, curatenia, cumparaturi etc. Apropo, tu ai incheiat contract cu vreo firma pentru prelevarea de celule stem? Daca da cu ce firma? Eu nu prea sunt impacata cu contractul pe care l am semnat dar Doamne Fereste sa avem nevoie de el , asta e.

#157 2009-11-20 18:14:38

katami
Platinum member

eu nu te pot ajuta cu celulele stem, pt ca n-am incheiat niciun contract... dar e un topic pe undeva "celule stem romania"... da o cautare, fetele care au facut au mai multe detalii

daca vrei sa spui... ce fel de probleme ai avut? oricum... e bien ca totul s-a terminat cu bine. oricum... stiu cazuri in care mamica a luat 10-15 kile si apoi a ramas cu kilograme in plus (sau s-a ingrasat DUPA) si cazuri in care mamica a luat 25 si a slabit f ok dup-aia...

witty, pai si ce treaba au moderatorii? deschide tu subiectul... dai click in partera de sus a paginii de la sectiunea la care vrei sa fie pe "posteaza subiect nou"... si gata.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#158 2009-11-20 18:22:59

witty_ina
Sr. member

Katami, nu e doar subtopic inclus in "forum pt. mamaici" ci e chiar el un topic caruia sa-i adaugam noi subtopicuri functie de preferinte (dietele pt care optam etc)

Nico, am vb cu medicul meu si mi-a zis ca aluat in considerare dar ca trebuie sa-i cumunice lui Vladareanu care e .... sceptic. A ramas sa vorbim peste 2 saptamani. Oricum, daca nu accepta varianta mea, caut alt medic  neutral

De asemenea iti pot spune ca sunt pe cale sa inchei un contract cu prima banca de celule stem din Romania: Cord blood center. Au preturi rezonabile: ei zic 3300 pe site dar am vazut pe contract vreo 2100 lei plus 140 lei depozitarea pe an, plus ca ii poti da si in rate. Ramane sa ma luminez care e de fapt pretul. Sugestia mi-a fst facuta de alti prieteni care au incheiat contracte cu ei si au fost f multumiti

#159 2009-11-20 18:23:37

katami
Platinum member

aaa wink atunci da, tre vorbit cu una dintre moderatoare

#160 2009-11-20 18:39:13

nico12345
Full member

witty_ina a scris:

Katami, nu e doar subtopic inclus in "forum pt. mamaici" ci e chiar el un topic caruia sa-i adaugam noi subtopicuri functie de preferinte (dietele pt care optam etc)

Nico, am vb cu medicul meu si mi-a zis ca aluat in considerare dar ca trebuie sa-i cumunice lui Vladareanu care e .... sceptic. A ramas sa vorbim peste 2 saptamani. Oricum, daca nu accepta varianta mea, caut alt medic  neutral

De asemenea iti pot spune ca sunt pe cale sa inchei un contract cu prima banca de celule stem din Romania: Cord blood center. Au preturi rezonabile: ei zic 3300 pe site dar am vazut pe contract vreo 2100 lei plus 140 lei depozitarea pe an, plus ca ii poti da si in rate. Ramane sa ma luminez care e de fapt pretul. Sugestia mi-a fst facuta de alti prieteni care au incheiat contracte cu ei si au fost f multumiti

Eu deja am incheiat contractul cu ei dar nu prea sunt multumita de ce contine contractul. Am chitul acasa, toate prietenele mele au incheiat cu Cord blood center. Avantajul la Cord Blood Center RO este acela ca nu platesti nimic inainte de prelucrarea si analiza probei.In ceea ce priveste volumul minim al probei pentru a putea fi declarata ?buna? de conservat,  nu se precizeaza acest lucru in contract si nici pe site, dar am gasit undeva informatia ca variatia de volum poate fi intre 20 ml si 200 ml.un lucru demn de mentionat ar fi ca in eventualitatea (trista) in care ai nevoie de proba, nu se obliga sa duca proba, pe cheltuiala sa, in orice parte a lumii ar fi nevoie de ea. In fine fapul e consumat, am semnat cu ei. Vezi ca sunt 2 contracte unul asa cum spui de 2100 si unul de restul pana la 3300.

#161 2009-11-20 19:10:15

witty_ina
Sr. member

multumesc pt. informatii, nico

#162 2009-11-20 19:34:02

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Buna fetele,am citit pina acu sa vad ce mai faceti...Vreau sa o felicit pe cryss sa-i traiasca minunea aia mica,sa se bucure de ea,abia astept sa fiu si eu asa ca ea,ca-i tare greu mai ales acum spre final.Cind citesc cum aveti ocazia sa alegeti,daca sa faceti cezariana...doamne cit as vrea si eu...ca sunt tare speriata nu stiu de ce,pur si simplu e sentimientul ala de panica...dar cica vom uita apoi durerile astea...Ieri am fost si eu aici la medic,minunea mea a coborit si ea cu caputul in jos,e in asteptare,kg le am ca luna trecuta asta inseamna ca aluat doar ea,tot 71,5 am,tensiunea e ok..in rest e ok,asteptarea e grea.

Va pup dragelor si sa ne fie bn si cit mai usor...
bebe 38 sapt

#163 2009-11-20 21:54:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adina needless to say ca la mine asa a fost de la 6 sapt incoace: nu pot minca, vars tot ce maninc, dar ma fortez sa maninc, ca daca  nu, simt ca nu mai am deloc putere si pic pe strada.
mirosuri, parfumuri, unele tanti la metrou date cu insecticid ..... moooor.
toata ziua sunt cu servetele dupa mine si imi vine sa vars la tot pasul.
as vrea sa iti zic ca mi-a trecut, luni facem 13 sapt, dar de unde ...???!!!
astept cu interes 14 sapt.
pupici.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#164 2009-11-20 21:56:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina, asa sunt si eu, eu nu pot manca mancare. Azi am traiat cu biscuiti si cu pomelo grater , efectiv daca manac vomit...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#165 2009-11-20 21:57:53

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

katami am raspunsul ...nu`i bebe in burtica la mine sad

pc  pc

#166 2009-11-20 22:38:25

witty_ina
Sr. member

Burtici, am gasit ceva f interesant pt. "nestiutoarele" in ale alaptarii  dance

http://www.alaptare.home.ro/

L-am gasit cand cautam cate ceva despre "prima alaptare" si despre desfundarea canalelor

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-11-20 23:01:41)

#167 2009-11-21 12:31:25

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Adina si eu eram balonata si nu ma mai puteam incheia la nasturi la pantaloni. de acu tre sa iti iei pantaloni de aia speciali ca sa nu te stranga la burta.  senzatii naspa de greata mai am si eu. nici eu nu vars, dar cateodata cand deschid frigiderul......................vai..................

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-21 12:32:14)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#168 2009-11-21 14:33:03

katami
Platinum member

anka9mai a scris:

katami am raspunsul ...nu`i bebe in burtica la mine sad

asta e... are sa fie data viitoare daca va puneti serios pe treaba... nu asa, peste pastile bla bla tongue

mersi si... sa ma ajungi repede din urma! wink

witty, fain linkul... tre sa-mi gasescsi eu timp sa-l studiez smile tummenupp

#169 2009-11-21 15:36:49

witty_ina
Sr. member

anka, ai incercat testele de ovulatie? Te ajuta sa "programezi" mai usor venirea unui bebe. Multa bafta... cu siguranta va veni bebe la un moment dat  wink

#170 2009-11-21 16:25:23

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

anka are deja un bebe,acum il asteapta pe bebe 2 tongue .Bafta multa data viitoare,sa fie cum vrei tu!

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#171 2009-11-21 16:42:35

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetele, cred ca racesc sad . Am luat oscilo, paracetamol e voie oare?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.