homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-11

#191 2009-11-23 10:40:23

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

pompa manuala de la Philips Avent este foarte buna(eu am folosit si cunosc multe mamici care au fost multumite).La mine mai veneau asistentele si verificau daca  este copilul pus corect la san,dar  erau canalele infundate iar bebe nu avea forta sa le desfunde.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#192 2009-11-23 10:44:55

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Eu am folosit o pompa electronica, tot Avent. Am dat pe ea aproape 7 mil dar are avantajul ca trage singura, tu stai! Din pacate Stef nu a vrut sa suga si lactatia s-a oprit in 3 saptamani.
Dar pompa e MINUNATA! O RECOMAND!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#193 2009-11-23 11:19:54

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Lili, pompa electronica de la avent se numeste cumva anume? Eu am vazut in comert un singur model cu pretul care variaza intre 280 si 350 lei. O fi acelasi?

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#194 2009-11-23 12:59:56

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

am emotii fetele intr-adevar...e teama de necunoscut mai mult decat frica de nastere cred...insa ma bucur ca in sfarsit o sa-mi tin bebelushul in brate....sa dea DD sa fim sanatosi amandoi si sa trecem cu bine peste tot...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 13:00:32)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#195 2009-11-23 13:06:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Asa sa fie Walki, sa ai o nastere usoara si sa te refaci repede kram

Publicitate

loading...

#196 2009-11-23 13:39:29

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

eu am avut o pompa manuala de la Baby Nova, pe care mi-a imprumutat-o o prietena....n-am dat bani, si-asa am folosit-o doar la inceput. si se sterilizeaza , deci parerea mea e ca puteti sa o luati de la cineva daca are
Walky, o sa fie bine!

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#197 2009-11-23 13:46:20

walkiria_c
Full member

si mie mi-a trimis-o varamea din Italia ca ea saraca nu mai poate face bebe si nu-i mai foloseste...era sa si moara acum un an in urma nasterii prin cezariana...cred ca sunt mai prosti doctorii acolo decat la noi...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 13:46:32)

mami de Eduard Andrei

#198 2009-11-23 14:06:27

rruxxy
Platinum member

Si eu am o prietena care e tare nemultumita de medicii din Italia. Ea va naste acolo si mi-a zis ca nu e deloc incantata.

#199 2009-11-23 14:23:25

walkiria_c
Full member

exact....pe varamea au operat-o de 4 ori...prima data pt cezariana si i-au uitat placenta inautru, dupa care au deschis-o iar sa o curete si atunci i-au piscat uterul...a urmat o a treia operatie pt ca avea hemoragie si dupa asta a ajuns la Roma aproape in moarte clinica si au operat-o iar( a fost nevoie de semnatura familiei de data asta) si i-au scos uterul cu totul saracuta....oricum i-a dat in judecata si a castigat procesul...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 14:23:33)

mami de Eduard Andrei

#200 2009-11-23 16:45:59

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

vai doamne. m-ai ingrozit cu faza aasta Walkiria

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-23 16:46:08)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#201 2009-11-23 16:49:40

rruxxy
Platinum member

Groaznic sad

#202 2009-11-23 16:50:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

curios, eu stiam de bine de  medicii italieni...

pompa de san eu una nu mi-am luat, o sa iau daca o sa fie cazul. si eu tot de cea manuala de la avent am auzit ca ar fi cea mai buna... dar atentie, costa aprox 350 lei big_smile in conditiile in care la alte firme una manuala e cam 40-60 lei...

tampoane si eu tot asa stiam... ca peste absorbant se pune tamponb din vata cu tifon.

centura pt burta mi-am luat una ordinara de 7 lei de la un chiosc... pooaaaaate am sa-mi iau si una la 10 lei daca vad ca asta nu e buna... mai mult in niciun  caz nu dau pe asa ceva, de aia mi-a dat statu' muschi abdominali, ca sa ii folosesc smile si asa nu cred ca suport chestia aia pe burta la caldurile din spital....

in iasi nu SE CER medicamente... dar, pur si simplu, daca nu le ai tu... spitalul nu le are smile si ma refer la chestii de gen xilina, algoclamin... deci nu prea filosofice big_smile eu tre sa ma agit sa-miiau si vaccinul ala pt mamici cu rh neg disperat care e vreo 300 de euro... dar ma indoiesc ca il da spitalul, cum ar trebui....

walkiria, AMR 1 zi? smile multa bafta... lasa emotiile... curaj majoreta

Ultima oara a fost editat de katami (2009-11-23 16:51:05)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#203 2009-11-23 17:23:11

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Asa scumpa a acum pompa aia? yikes Acum vreo cateva luni si-a luat o prietena,si a dat pe ea cam 250 lei.Sa stii ca alea de 60 lei nu sunt bune de nimic,sora mea a incercat cateva si,pana la urma, si-a luat una de la Avent(care,in cele din urma a ajuns la mine lol  ).

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#204 2009-11-23 18:50:46

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Nu prea m-a lamurit cu pompa de san, mai ales ca prin comert am vazut la 300 lei circa pompa electrica de la avent. Ma mai documentez.

Walki, mai ai acteva ore si ai partea de marea intalnire. Iti doresc o nastere foarte usoara si un bebe sanatos si frumos. Sa reveniti cu bine si cu multe povesti frumoase. puss

Lasa emotiile pt clipa in care il vei auzi si tine in brate pt prima data. Acelea sunt cele mai frumose prime intalniri ...

ps. asteptam poze urgent

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#205 2009-11-23 19:14:52

katami
Platinum member

mai eu in vara am dat pe una 350 lei pt o prietena... asta dupa ce am batut jumate de iasi sa gasesc o farmacie care sa mai aiba pe stoc... iar ea ma suna din maternitate din 15 in 15 min "ai gasit? ca nu mai pooot" lol

asa am inteles si eu, rozik... degeaba dai banii pe una ieftina. auzisem si despre marci bune, cum ar fi chicco, ca dau rateuri serioase in ceea ce priveste pompele de muls. eu una sper sa n-am nevoie, sa ajunga "sugativa" naturala big_smile daca nu va fi asa... cred ca voi merge pe avent.

walki majoreta la cat te duci la spital?  smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#206 2009-11-23 19:43:53

walkiria_c
Full member

dimineata la 8.30 trebuie sa raspund la apel...cred ca nici nu am sa pot dormi in seara asta(nu ca as fi dormit prea mult ieri noapte)...
ina...si noi speram sa revenim cu povesti frumoase...desi cele doar 2 ore petrecute ieri in spital m-au infiorat...pe site maternitatea arata ca un hotel de 3 stele, insa stiti vorba cu "afara e vopsit gardul si in spate e leopardul"...sper din tot sufletul sa reusesc sa fac rost de o rezerva (din cele ce se vad pe site), asa cum am vorbit cu dr....ca altfel e vai si amar...si mai sper sa reusesc sa trec peste nesimtirea personalului de care m-am lovit din primul moment...imaginati-va ca vroiau sa ma trimita sa urc pe scari pana la et 4 unde se afla aparatul de monitorizare.- a propos, accesul la lift il are doar personalul pe baza unei cartele...deci restul nici macar nu pot chema liftul....ma rog....cand in final ajung la et cu pricina, nu era nimeni...parca eram intr-un film de groaza...a fost nevoie sa intru intr-un salon sa intreb de asistente(ca aparatul cu pricina il reperasem deja) si mi s-a spus ca ele isi fac veacul cu un etaj mai sus, unde dealtfel a trebuit sa urc(ma intreb daca ii era rau vreuneia cum naiba le chema)...apoi revenim la camera cu aparatul, ascunsa pe acolo pe undeva, mi-l monteaza si cica tre' sa stau 20 de min...nu vreti sa stiti cand a venit aia inapoi sa mi-l si scoata....in toata perioada asta repet-nu se auzea nici musca pe nicaieri...daca era noapte cred ca nasteam acolo singura...intr-un final a trebuit sa urc din nou la etajul superior, de data asta sa-l astept pe dr....noroc ca la plecare le-a pus el pe alea sa-mi cheme liftul ca altfel tot scarile le vedeam...deci va imaginati cu ce exaltare plec maine la spital...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 19:53:59)

mami de Eduard Andrei

#207 2009-11-23 19:48:49

rruxxy
Platinum member

Mult curaj, Walki...nastere cat mai usoara smile

#208 2009-11-23 19:54:11

katami
Platinum member

walkiria_c a scris:

dimineata la 8.30 trebuie sa raspund la apel...cred ca nici nu am sa pot dormi in seara asta(nu ca as fi dormit prea mult ieri noapte)...
ina...si noi speram sa revenim cu povesti frumoase...desi cele doar 2 ore petrecute ieri in spital m-au infiorat...pe site maternitatea arata ca un hotel de 3 stele, insa stiti vorba cu "afara e vopsit gardul si in spate e leopardul"...sper din tot sufletul sa reusesc sa fac rost de o rezerva (din cele ce se vad pe site), asa cum am vorbit cu dr....ca altfel e vai si amar...si mai sper sa reusesc sa trec peste nesimtirea personalului de care m-am lovit din primul moment...

balaurul "personal" se imblanzeste cu 10 lei.... pe verificate, din pacate. sad

tinem pumnii sa fie totul bine si te asteptam cu vesti si poze!!

incearca sa dormi, ca sa nu pleci la drum gata epuizata... puss

cat despre rezerve, eu stiam ca se poate face rost relativ usor contra cost... de data asta contra cost oficial (+ceva in plus... eventual)

#209 2009-11-23 20:07:16

walkiria_c
Full member

yep....totul se cumpara cu bani, nu?de fapt dr a tinut sa ma anunte ca "oricum nu o sa faceti mare economie ca nasteti la spital si nu la Eva"(recte maternitatea particulara din oras)....so.....nu am decat sa ma conformez.

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 20:07:29)

mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.