homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-12

#210 2009-11-23 20:15:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

da' chiar... de ce nu nasti la eva?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#211 2009-11-23 20:15:46

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Walkiria, capul sus pt ca acele 3 zile nu vor fi un capat de lume. Trebuie sa treci peste pt ca prioritara e mica minune pe care o s-o tii in brate. E adevarat ca, din povestea ta, am in fata o imagine de groaza... dar din pacate e povestea sistemului nostru medical. O sa fie totul f bine. Incearca un somn profund cu un ceai de tei pt ca e posibil sa fie ultima noapte de odihna completa... in viitoarele luni (pana isi face stapanul programul  big_smile )

Noi iti tinem pumnii sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti... plus multa putere si un bebe exceptional

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#212 2009-11-23 20:31:11

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

pai bebe imi da puteri ina...si 3 zile or sa treaca repede..ai dreptate...multumesc pt sustinere...sunt un pic intoarsa pe dos asa ca sunt si singura acasa...sotul e de servici si ma deprima si chestia asta...da' las' ca ma fac eu mare si-mi revin....
kata, nu nasc la Eva pt ca nu exista terapie intensiva si nici medic de garda acolo si din punctul asta de vedere ma simt mai in siguranta in spital, oricum ar arata el...sunt astmatica, iar la operatia de apendicita am intrat in coma datorita anesteziei si numai DD stie cat am tras....asa ca prefer sa nu-mi pun viata in pericol si nici pe a lui bebe doar de dragul de a "naste elegant"(asta e sloganul clinicii by the way)

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 20:31:24)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#213 2009-11-23 20:45:21

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Nastere usoara walkiria_c. Nu te mai gandi la sistemul romanesc  medical, in curand iti vei tine puiul in brate, asta e cel mai important si gandeste-te ca peste tot este la fel.

witty_ina, am uitat sa te intreb, cam  ce suma te-ai gandit sa dai la nastere in caz ca va fi cezariana( dr, neonatolog, rezident, anestezist, asistenta)? Care sunt scorurile pe la Elias?

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#214 2009-11-23 21:00:19

katami
Platinum member

walkiria_c a scris:

pai bebe imi da puteri ina...si 3 zile or sa treaca repede..ai dreptate...multumesc pt sustinere...sunt un pic intoarsa pe dos asa ca sunt si singura acasa...sotul e de servici si ma deprima si chestia asta...da' las' ca ma fac eu mare si-mi revin....
kata, nu nasc la Eva pt ca nu exista terapie intensiva si nici medic de garda acolo si din punctul asta de vedere ma simt mai in siguranta in spital, oricum ar arata el...sunt astmatica, iar la operatia de apendicita am intrat in coma datorita anesteziei si numai DD stie cat am tras....asa ca prefer sa nu-mi pun viata in pericol si nici pe a lui bebe doar de dragul de a "naste elegant"(asta e sloganul clinicii by the way)

pai si de ce mai vrei anestezie si acu zau nu pricep.... neutral

nu e chestia de "eleganta"... e chestia de SIGURANTA si SANATATE. daca ai prins cand am povestit cum e in maternitatea iasi.... pe undeva pe la aspirante.... pai sa am DE ALES, sa am o clinica particulara.... m-as duce, frate, macar sa nu stiu ca iesim amandoi plini de streptococi din spitalul ala infect neutral dar N-AM de ales. tu ai... de aia ma miram...

dr tau nu poate sa te asiste la eva?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#215 2009-11-23 21:12:48

witty_ina
Sr. member

Nico, eu preturile le-am facut cu prietenii mei acre sunt medici acolo dar la alta sectie. Mi-au dat de inteles ca fiind cunosinte e posibil sa nu mi se ia bani dar totusi sa am pregatite niste sume:
-dr. vreo 1000-1200lei
-mana a doua 300-400 lei (asta pt ca fac cezariana)
-anestezist 200lei
-neonatolog 200 lei
-asistentele de la operatie cam 100 lei fiecare
- la restul: asistente 10-20 lei (functie de ce serviucou presteaza, iar la infirmiere 5-10 lei (la fel... functie de ce le cer)

Stiu ca sunt diferente de pret daca nasti cu "somitatile" sectiei gen Vladareanu (unele dau 1500-2000 lei dar de multe ori am auzit ca nu ia)
- am uitat de moasa: cam 200-250 lei (functie de cum se comporta)

oricum ca neonatolog eu stiu ca e dna constantinesccu: o doamna de nota 10...

Daca stii alte preturi, zi-mi

#216 2009-11-23 21:15:47

walkiria_c
Full member

ehe..nu e asa simplu iubita...de la rahie am intrat atunci in coma....acum fac epidurala tot din cauza pacatosului de astm...reactionez f urat la durere, respectiv cu o criza de astm care poate pune prb mari in travaliu...bebe ajunge sa nu se mai oxigeneze, eu la fel si exista riscul sa ajung la cezariana, care mi se pare de-a dreptul infioratoare....dr meu asista si la Eva, dar in situatia in care e de garda in maternitate nu poate veni la clinica...exista intr-adevar un medic ce asigura permanenta acolo, la fel si un anestezist, dar in sensul ca vin imediat ce sunt chemati pt o nastere...dar de garda nu e nimeni, mai ales pe timpul noptii, ca ziua tot misuna doctori pe acolo....drept pt care ramai numai cu asistentele si fereasca D-zeu de vreo complicatie ajungi tot la maternitatea de stat, unde evident ca dai alti bani, nu?....plus ca am inteles ca in ultima vreme fiind f multe solicitari cam merg toate nasterile ca pe banda rulanta din ratiuni comerciale( ca de ex sa nasti duminica seara si deja marti dimineata sa fii trimisa acasa)...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 21:16:12)

mami de Eduard Andrei

#217 2009-11-23 21:19:08

katami
Platinum member

nah, atunci sa fie totul ok asa kram kram majoreta

eu pot sa zic ca am luat in  considerare inclusiv varianta "nascut acasa cu moasa" lol dar mi-e frica si mie cam de aceeasi chestie... respectiv ca, daca ar fi vorba de o eventuala complicatie, pana vine salvarea mori cu zile.

witty, 200 lei la moasa? yikes 100 lei la asitente? OMG!!! la noi se dau cam 20 lei la asistente si cam 50 la moasa..................

#218 2009-11-23 21:24:44

walkiria_c
Full member

vai ina...si eu m-am infiorat cand am vazut "preturile''...si eu care credeam ca la noi e piperat...
kata...bine ca mi-a programat si ma duce sotul la spital...ca pe baza salvarii.... big_smile

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 21:25:07)

mami de Eduard Andrei

#219 2009-11-23 21:29:28

katami
Platinum member

walkiria_c a scris:

kata...bine ca mi-a programat si ma duce sotul la spital...ca pe baza salvarii.... big_smile

noroc ca nu era al m eu pe aici, ca acu sarea: "vezi daca au masina?" rotfl

la spital nu-mi fac griji, ma duc cu taxiul. dar eu ma refeream la situatia in care eram deja pe la mijloc de nastere pe masa din bucatarie lol si, Doamne fereste, intervenea vreo complicatie care sa necesite spital... acolo e musai salvare sad

#220 2009-11-23 21:38:39

walkiria_c
Full member

schimba masa wink

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 21:38:59)

mami de Eduard Andrei

#221 2009-11-23 21:41:05

katami
Platinum member

big_smile si pune sotul sa ascuta sataru' pt cezariana, nu? lol

eu ies... itit tin pumnii tp maine, te asteptam cu vesti bune!! nastere usoara!!! kram

#222 2009-11-23 21:55:00

walkiria_c
Full member

merci...o sa trebuiasca sa asteptati pana ies din spital pt vesti fetele, nu de alta, dar sotul meu o sa-si prinda urechile pe aici spre deosebire de al lui Crssy...nu cred ca se baga...numai aici nu m-a inlocuit saracutul pana acum, ca in rest a facut de toate...dar merita bebe orice efort...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 21:55:18)

mami de Eduard Andrei

#223 2009-11-23 22:41:30

witty_ina
Sr. member

walkiria, cu tine nu mai vorbim. FUGI LA SOMN!!!! Maine ai o zi importanta si obositoare.
Stai linistita ... nu-l pune pe sot la treaba pt ca vineri, sambata cand te vei reintoarce, noi suntem aici cu pampoanele la vedere si cu ochii mari

Ganduri pozitive  puss

Burtici, cam astea sunt preturile practicate la Elias (un spital de renume se zice  chicot ). In afara de faptul ca e renovat recent, e curatel si ca sunt cativa medici "de vedete" pe acolo, nu e mare diferenta fata de alte spitale din tara. Sa nu uitam ca acolo s-au operat unii politicieni (nu au facut implant de neuroni... stati linistite) sau au nascute merile noastre vedete...Monica Coloumbeanu  rotfl2 .

Mai nou, vreau sa fac lobby sa intre sotul cu mine la operatie.... mi s-a spus ca nu se poate pt ca e contrar regulamentului. Evident, gura mea mare a replicat ca Irinel Columbeanu a stat cu sotia de mana si a mai si filmat-o.... IN DIRECT (am aflat ca a amanat momentul expulziei pana la prime-time.... asa mi-au zis prietenii mei.... hihihi ce nu face omul pt audienta  lol )... Si totusi... sotul meu nu va putea sta cu mine... deh... nu-l cheama Columbeanu si nu are 1,20 m inaltime.

#224 2009-11-23 22:58:24

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Walkiria: Nu te mai gandi la mizeria din spital, trece repede...mama mea a fost operata de curand la maternitatea din Brasov si a primit o rezerva care mi s-a parut foarte ok! Oricum, o sa fii atat de fericita de mica minune incat nu o sa mai conteze si in cateva zile vii acasa! Somn usor si mult curaj si multa putere maine, sa fiti sanatosi!!!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#225 2009-11-23 23:01:53

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

walkiria, primeste numai ganduri pline de optimism de la mine!  par mi-aduc aminte cum eram si eu cu o seara inainte sa nasc (am avut si io programare la cezariana). sa stii ca am dormit f bine si linisitita tin minte pentru ca urma sa ma intalnesc cu iubirea vietii mele! iti doresc numai bine si sanatate! ne "vedem" dupa   wink

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#226 2009-11-23 23:33:19

walkiria_c
Full member

am inteles sa traiti....fug la somn...promit( big_smile dupa ce se termina emisiunea lui Badea, ca bebe e fan)...va multumesc tuturor pt incurajari...mi-ati fost de mare ajutor in seara asta ca eram la limita depresiei puss ....acum mi-am revenit si abia astept sa vina ziua de maine...si bebe asteapta ca nu sta locului deloc dragul de el...
samy...am programare la nastere naturala....
witty...vino la Brasov ca aici contracost se poate orice...si sa asiste sotul chiar de nu e Columbeanu... big_smile

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 23:33:57)

mami de Eduard Andrei

#227 2009-11-23 23:40:06

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Cu cine nasti? de curiozitate...daca nu dormi inca smile

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#228 2009-11-23 23:49:05

walkiria_c
Full member

nu ca nu s-a terminat Badea big_smile ....cu dr Anastasiu...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-23 23:49:14)

mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.