homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-72

#1350 2009-12-21 16:25:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Kata, mi-ar placea mie sa-ti stric socotelile, abia astept sa stiu sigur big_smile
Mersi pentru lamuririle cu petele. Dar daca apar trebuie sa si dispara, nu? Mie frica sa nu-mi ramana pe fata sad

#1351 2009-12-21 16:28:46

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele io n-am pete - cel putin nu le vad si am burtica tuguiata.
sa fie cu putzicaaaa?
parca nu mai am rabdare pina in 8 ian.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1352 2009-12-21 16:30:00

rruxxy
Platinum member

Carra, nici eu nu mai am rabdare pana pe 8 dar ma linisteste al meu....imi zice mereu: ce ti-am zis eu ca e fata... lol

#1353 2009-12-21 16:30:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

da, ruxxy, dispar smile sa fie cum vrei tu smile

carra, nici eu n-am avut pete dintr-astea... da-o-ncolo, macar la tine sa fie cuc rotfl sa-mi inec si io amaru lol

la m_m eu zic ca e gagica...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1354 2009-12-21 16:31:39

rruxxy
Platinum member

AAAA zici ca dispar doar sa fie cum vreau eu ? grater

Kata, daca zici ca la M e fetita si e baietel, s-a dus reputatia ta big_smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-12-21 16:32:23)

Publicitate

loading...

#1355 2009-12-21 16:32:49

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

carra_verona a scris:

fetele io n-am pete - cel putin nu le vad si am burtica tuguiata.
sa fie cu putzicaaaa?
parca nu mai am rabdare pina in 8 ian.
puss  par  kram

nu e o regula, eu sunt f curata pe fata si este fetita

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#1356 2009-12-21 16:34:24

rruxxy
Platinum member

Mie imi apar una, doua si raman pe fata vreo 2 ore, apoi dispar si am fata super curata.

#1357 2009-12-21 16:34:47

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

katami a scris:

da, ruxxy, dispar smile sa fie cum vrei tu smile

carra, nici eu n-am avut pete dintr-astea... da-o-ncolo, macar la tine sa fie cuc rotfl sa-mi inec si io amaru lol

la m_m eu zic ca e gagica...

crezi tu? la inceput mi se pusese si mie credeam ca e fetita. mama mi-a zis la fel ca ea cand a fost cu mine s-a simtit foarte bine, nu a avut probleme cu a avut cu baietii. dar apoi mi s-a zis tot din presupuneri ca e baiat si nu mai stiu ce sa cred lol. vedem, abia astept happydance

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#1358 2009-12-21 16:35:53

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

eu cred foarte tare in vorba asta:"ce ti-e scris,in frunte ti-e pus";daca ti-e scris sa te chinui,pai te chinui indiferent ca nasti normal sau prin cezariana(cred ca sunteti constiente si voi ca si cezariana implica anumite riscuri,ca orice operatie)Daca nu mi-ar fi fost frica de anestezii,eu as fi ales epidurala,dar tot normal as fi nascut.Sa nu credeti ca eu sunt vreo curajoasa (ca din cauza ca mi-a fost frica de nastere am si facut copilul tocmai la 30 de ani tongue) dar am avut incredere in doctor si in Dumnezeu ca ma vor ajuta.Pentru mine,nasterea a fost o experienta placuta,si daca voi face si al doilea copil,tot normal voi naste,chiar daca voi avea mai mult de 35 de ani.
Dupa toate semnele astea " babesti",eu ar fi trebuit sa am baiat,dar a fost fata smile

Ultima oara a fost editat de rozik (2009-12-21 16:37:51)

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#1359 2009-12-21 16:39:25

nico12345
Full member

katami, o va chema Daria Ioana bebic  smile Eu sunt innebunita sa pierd timpul prin magazine puss , as dormi acolo rotfl2  dar acum nu ma mai duc caci sunt pacatoasa si iar ajung cu sacosa plina acasa de lucrusoare ptr bebelina.
Eu totusi sper sa ma programeze pe 10 ianuarie macar wink  ma duc miercuri la control si vedem ce zice dr.

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-12-21 17:07:35)

#1360 2009-12-21 17:04:01

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mai fetelor la mine nu se vede inca burta... grater  grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1361 2009-12-21 17:16:26

M_M
Full member

o sa se vada andreed smile. de acum in colo sa te astepti. la mine s-a vazut putin mai repede pt ca eu aveam si inainte putina burtica. acum se vede mai bine smile puss la fel se va vedea si la tine

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

#1362 2009-12-21 17:31:47

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

rruxxy nu raman petele, trec ele... si eu am avut. ieri aratam mai bine, azi nu mai am nimic tongue

andreed - eu abia de sapt trecuta am burtica. incepe sa se vada. si sunt o slabanoagaaaa si mica de inaltimeeee

Ultima oara a fost editat de tomina (2009-12-21 17:36:49)

iubesc+Camelia+Matei

#1363 2009-12-21 17:52:59

nico12345
Full member

rozik a scris:

eu cred foarte tare in vorba asta:"ce ti-e scris,in frunte ti-e pus";daca ti-e scris sa te chinui,pai te chinui indiferent ca nasti normal sau prin cezariana(cred ca sunteti constiente si voi ca si cezariana implica anumite riscuri,ca orice operatie)Daca nu mi-ar fi fost frica de anestezii,eu as fi ales epidurala,dar tot normal as fi nascut.Sa nu credeti ca eu sunt vreo curajoasa (ca din cauza ca mi-a fost frica de nastere am si facut copilul tocmai la 30 de ani tongue) dar am avut incredere in doctor si in Dumnezeu ca ma vor ajuta.Pentru mine,nasterea a fost o experienta placuta,si daca voi face si al doilea copil,tot normal voi naste,chiar daca voi avea mai mult de 35 de ani.
Dupa toate semnele astea " babesti",eu ar fi trebuit sa am baiat,dar a fost fata smile

Nu stiu, fiecare priveste lucrurile din punctul lui de vedere, de exemplu pentru mine vorba asta "ce ti-e scris,in frunte ti-e pus" nu are nici o valoare . eu cred sau mai bine spus vreau sa cred ca sunt lucruri in viata sau decizii care depind numai si numai de tine, nu de soarta, destin...
Nu stiu daca nasterea va fi o experienta placuta pentru mine, in afara faptului ca imi voi vedea minunea smile , sa dea DD sa fie sanatoasa, altceva nu ma incanta nimic la toata operatiunea asta offtopic

#1364 2009-12-21 18:11:29

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Katami, nu iau numai ce-mi place din sistemul de afara. Sunt constienta ca nasterea naturala este cea "normala", iar cezariana ceva care trebuie sa fie doar necesar. Daca nu as avea aceasta "teroare" de nasterea naturala, fii sigura ca nu as fi optat pt cezariana. Imi este frica ... asta este. Le admir pe cela care  nasc natural si poate uenori sunt invidioasa... dar nu pot schimba ce simt.

Ce-mi place de fetele care se vaita ca nu li se vede burtica  chicot . Inca putin si o sa vedeti voi cum e cand strigati dupa sot sa va ridice din cada sau bombaniti 2 ore in fata sifonierului pt ca nu va mai vine nimic. Cel mai bine este cand cronometrezi cat iti ia sa-ti pui niste ciorapi din lycra (intre 3-7 minute... functie de pozitia bebelusului) .... Bucurati-va de fiecare moment al sarcinii... pe ca e unic

Nico, e superb numele. Nici nu aveam cum sa spun altfel din moment ce asta era si numele lui Luca, pe vremea cand era fetita  chicot

Ruxy, M_M, Andreed... despre vergeturi s-a mai discutat: daca pielea ta nu este suficient de elastica, tot faci vergeturi indiferent de cremele folosite. Ele te pot ajuta cat de cat. Am mai zis pe aici ca folosesc Mustela pt vergeturi  (pe burta, coapse si fese) si pana acum nu mi-a aparut nici macar o urma de vergetura. Uneori mai adaug si o lotiune pe baza de elastina. Vedem mai tarziu efectele....

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-21 18:23:53)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1365 2009-12-21 18:32:04

M_M
Full member

multumesc witty puss o sa caut si eu crema. preventiv smile am s-o folosesc.

#1366 2009-12-21 18:51:47

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

ina si mie imi este frica. foarte tare. sunt cea mai mare fricoasa sad . poate ca am auzit prea multe si stiu prea multe despre nasterea naturala.

iubesc+Camelia+Matei

#1367 2009-12-21 19:49:44

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Tomina, daca dupa ce pui in balanta argumentele pro si contra si daca mai ai ocazia sa vb si cu alti medici sau persoane cu experienta, tot nu ti-ai schimbat ideea, atunci asta e.

Eu m-am documentat f mult si am intrebat multe persoane si asa cum am zis mai sus, 90% mi-au recomandat nasterea naturala. Mai nou, am aflat un alt argument contra (printre altele) spus de prietena mea medic in Olanda: cand te coase, sunt sanse f mici sa-ti prinda un nerv si asta inseamna dureri mai mari dupa operatie, refacere lenta...
Oricum, eu sper ca decizia ai luat-o in cunosinta de cauza  wink
Am vazut ca si tu ai avut probleme cu petele: am si eu doua dar sunt rosiastice si uneori nu prea se vad. Nu mi-au trecut de 2-3 saptamani desi mi-am dat cu diferite creme recomandate de dermatolog. Stiu ca "masca gravidei" inseamna pete galben-brune... dar medicul mi-a spus ca e dermatita de contact. Nu inteleg de ce nu au trecut... ufff

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1368 2009-12-21 20:12:20

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

asa e fetele in legatura cu cremele antivergeturi...am mai spus nu mai stiu la ce topic...m-am dat cu creme si nu mi-au aparut in sarcina, insa acum dupa ce am nascut si-au facut aparitia cateva...asta e mostenirea genetica ...maica-mea are muuulte de cand a fost insarcinata cu mine...la mine macar sunt in limite rezonabile...sotul chiar intreba azi..."dar dispar nu?"....si eu zic..."nu" si era f contrariat....
cat despre dilema nastere naturala vs cezariana...ina ai tot dreptul sa-ti fie frica de cea naturala...eu am tinut mortis sa nasc natural, ca doar deh..."nasc femeile de mii de ani, eu nu pot?", dar nu e chiar asa...n-o sa mai zic vreodata ca e un moft cezariana dupa tot cat am indurat si inca mai indur...daca e sa mai fac un copil nu mai nasc natural nici sa ma omori...asta daca imi trece spaima si uit prin cate am trecut si ma hotarasc sa mai incerc....insa nu prea curand...felicitari lui crissy ca deja vrea bebe 2..

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-12-21 20:16:40)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.