homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultate pentru viitor-4

#58 2010-02-19 23:39:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Facultate pentru viitor

piie a scris:

Fetelor, este vreo una dintre voi la stiinte politice?

colega mea de camera smile

expect the worst , hope for the best!

#59 2010-02-20 10:40:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ToandMe a scris:

Khristall a scris:

in ziua de azi daca nu ai pile, poti sa faci si 100 de facultati. si de asta is dezamagita sad ajungi sa inveti ca un prost toata facultatea, sa te imbolnavesti de nervi, sa muncesti sa fii la buget, sa mai iei si bursa, sa te laude toti ca esti foarte bun si sa ajungi.... NIMIC! neutral
asta e realitatea, foarte cruda!
nu zic ca nu poti intra intr`un loc de munca fara pile, dar asta e noroc si nu multi ne bucuram de el! sad

asa egrater

din pacate asa e, dureros stiu. am observat la multe cunostinte fff inteligente care chiar au invatat si acum... sa nu mai zic ca mai cunosc fete care au term o facultate, un master si sunt femei de serviciu pt ca pur si simplu li se inchide mereu usa in nas.
indata termin si eu. am muncit 3 ani ca sa obtin notele pe care le am si tot ce am acum. sa vad unde o sa imi gasesc, desi sunt slabe sanse si crede`ma nu`s o persoana pesimista de felul meu, dar draga noastra Romanie, nu ne ofera cam multe. de fapt, nu prea ne ofera nimic si daca ne ofera ceva, ne ia fff repede.   bang

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-02-20 10:41:20)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#60 2010-02-20 10:59:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu vad de ce un privat nu ar angaja o persoana foarte inteligenta, care e foarte buna in domeniu si care i-ar putea aduce profit si ar angaja pe altcineva care nu are aceste calitati.
Acum intr-adevar, e problema mare cu criza, pentru ca peste tot se reduce personalul la limita, si se fac mai multe concedieri decat angajari.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#61 2010-02-20 13:36:32

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

facultate de viitor.. uhmm Veterinara..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#62 2010-02-20 13:49:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu nu inteleg o chestie... cum de sunt oamnei care sa termine o facultate SI master si sa lucreze ca femei de serviciu. adica eu ma gandesc ca faci facultatea, te angajezi, castigi ceva experienta, vezi si tu cum e pe piata muncii si ce informatii iti trebuie si dupa iti alegi un master care sa te ajute. parerea mea ca masterul facut imediat dupa faculta, asa doar ca sa fie facut e frectie la picior de lemn.

cat despre parerea lui free pfff...

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-02-20 13:50:01)

Publicitate

loading...

#63 2010-02-20 13:54:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Pill, cam aceeasi parere o am si eu. Mai bine faci masterul intr-un domeniu util pentru jobul pe care il ai sau care sa te ajute sa evoluezi. Problema e sistemul Bologna. Facultatea fiind ( in cele mai multe cazuri) de doar 3 ani, angajatorul solicita sa ai si masterul facut. Si de aceea majoritatea se indreapta catre master imediat ce termina facultatea.

#64 2010-02-20 14:06:59

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Sunt atatea proiecte europene,programe,burse etc si voi va plangeti ca nu este de lucru in Romania.De ce nu incercati in afara?

eu,tu si restul lumii...

#65 2010-02-20 14:10:49

Monica999
Hero member
Site

Ca afara umbla cainii cu covrigi in coada. Eu sunt afara si nu se uita nimeni la tine in perioada de criza. Mai intai ii angajeaza pe ai lor )asta mai ales daca nu ai experienta )

#66 2010-02-20 14:12:01

BratzG
Sr. member

Eu cunosc destule cazuri iar persoanele respective s`au realizat.

eu,tu si restul lumii...

#67 2010-02-20 14:22:09

Monica999
Hero member
Site

anul asta, sau anul trecut?

#68 2010-02-20 14:27:29

persifona
Vizitator

PillBlast a scris:

eu nu inteleg o chestie... cum de sunt oamnei care sa termine o facultate SI master si sa lucreze ca femei de serviciu. adica eu ma gandesc ca faci facultatea, te angajezi, castigi ceva experienta, vezi si tu cum e pe piata muncii si ce informatii iti trebuie si dupa iti alegi un master care sa te ajute. parerea mea ca masterul facut imediat dupa faculta, asa doar ca sa fie facut e frectie la picior de lemn.

Sunt f de acord cu tine, asa gandeam si eu dupa ce am terminat fac. Dar mama era disperata ca tb sa-mi termin studiile cu un master, pt ca fac de acum de 3 ani se considera ca studii superioare de scurta durata.
Si dovada ca fac un master in HR si lucrez in conta..

#69 2010-02-20 14:35:24

be_happy
Platinum member

BratzG a scris:

Sunt atatea proiecte europene,programe,burse etc si voi va plangeti ca nu este de lucru in Romania.De ce nu incercati in afara?

Pentru ca nu as vrea sa incerc afara. Pentru ca aici am familia, pentru ca aici vreau sa stau si sa muncesc. E obligatoriu sa ne indreptam privirea numai spre posibilitatile oferite de alte tari? Lasa sa nu ofere nimic statul roman, ca doar exista alte tari in care putem pleca, nu?
Si vorba lui Pill. Nici in strainatate nu e asa de roz.

#70 2010-02-20 14:41:03

BratzG
Sr. member

PillBlast a scris:

anul asta, sau anul trecut?

si anu trecut,si acum doi ani si anul asta

Eu cred ca nici familia,nici nimeni nu iti asigura o viata buna si traiul de zi cu zi.De ce sa nu tintesti mai sus,cand poti?In tara nu rezolvi extraordinar de multe.Si jumate din europa a iesit din criza...

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-20 14:44:16)

eu,tu si restul lumii...

#71 2010-02-20 15:16:40

Monica999
Hero member
Site

Bratz, tu in ce tara etsi? Esti la faculta, master? Ai terminat?

#72 2010-02-20 15:21:10

be_happy
Platinum member

Bratz, fiecare are prioritatile lui. Acuma ce sa facem, sa plecam toti din tara? Iti dai seama ca nu se poate. Felicitari tie pentru ca ai reusit, dar eu am alta viziune asupra lucrurilor si voi face tot ceea ce pot sa reusesc aici. Pentru mine conteaza si familia, ptr ca viata e atat de scurta si vreau sa ma bucur si de cei dragi. Daca o sa reusesc sa le imbin, foarte bine, daca nu, macar o sa stiu ca am incercat.

#73 2010-02-20 15:29:46

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

chiar daca au iesit din criza, iti spun din propria experienta, ca nu te primeste nimeni cu bratele deschise ... in f multe tari din vest firmele trebuie sa prezinte raport la stat de ce te-au angajat pe tine ca Roman decat unul de-al lor ... cel putin pe posturi de ingineri si unde se cere responsabilitate esti intors pe toate partile pana sa aiba incredere sa lase pe mainile tale postul ....
nu este deloc usor sa te anagajezi in strainatate daca nu ai terminat macar un master acolo sau nu ai facut macar un curs de specializare care sa le ateste ca esti capabil sa te descurci in tara respectiva

este usor sa pleci daca firma respectiva a venit sa faca recrutari in tara pentru in strainatate si iti asigura ei actele necesare si toata umblatura pana la finalizare .... daca cate firme de genul asta sunt?! cand mult mai usor pentru ei este sa deschida sediu aici si platesc a 10-a parte din salariul care ar trebui sa ti-l dea in afara sad

eu cand am fost angajata am fost intrebata daca este ceva care sa ma lege de romania....daca spuneam ca da cel mai probabil ca eram respinsa ....

#74 2010-02-20 15:32:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

am un prieten care e in danemarca la master si desi este printre tarile cu cele mai mari salarii si un somaj scazut nu reuseste de aproape un an sa-si gasesca de lucru full time...si e specializat intr-un domeniu in care limba nu constituie o bariera...

happy with him...inlove with him...puss

#75 2010-02-20 15:42:47

Monica999
Hero member
Site

[editat]. se dau oameni afara. si de primit te primesc cu un sut in fund in general lol  ma rog, eu inca nu am terminat facultatea, deci nu pot sa zic ca am multe de oferit, dar mi se pare amuzant cand spun persoane de cum umbla cainii cu covrigi in coada in strainatate, si cat de isor e sa pleci.

daca nu as avea prietenul meu care e de aici, as fi plecat in al doilea semestru si as ficontinuat in tara. oricat de tare incerci, poti sa stai in maini, tot ca un imigrant incompetent o sa fii privit, tot o sa iti arunce oamenii priviri urate. am un curs in care sunt singura studenta internationala si stiu mult mai mult ca ei si de fiecare data cand raspund la intrebari imi arunca niste priviri de "dragoste".

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-02-20 16:07:34)

#76 2010-02-20 15:46:20

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

am un coleg care vrea sa plece in noua zeelanda...mi-a spus ca acolo te primesc cu bratele deschise lol ...chiar sunt curioasa daca reuseste

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.