homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 7-60

#1122 2010-01-25 12:46:51

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Re: Vreau sa slabesc - 7

depinde de organism ... cand m-am apucat de fumat, n-am slabit (nici nu intentionam) cand m-am lasat, nu m-am ingrasat (nici asta nu intentionam lol ) insa cunosc oameni care cat au fumat au fost slabi si bolnaviciosi, iar cand s-au lasat de fumat s-au inzdravenit (si la sanatate si ca nr de kg) smile

oricum, cred ca fumatul n-ar trebui luat deloc in calcul intr-o dieta ... zic si eu! big_smile

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#1123 2010-01-25 12:48:35

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

annabel a scris:

rrammonna a scris:

chiar nu mi se pare k as pedala repede sad dar obosesc de numai.si in liceu,la sport,eram printre ultimii la alergat lol
sper sa imi perfectionez tehnica dupa ''stresiune'' cand o sa am mai mult timp
plus k am avut un soc cand am vazut cata grasime zace in corpul meu,deci trebuie sa imi fac timp pentru pedalat

si eu
dar totusi rezist la pedalat.si de pe mine curg apele lol ba chiar imi iau un prosop si ma tot sterg si imi fac vant  dance

si eu transpir mult cand pedalez (am eliptica) si nu as rezista daca nu as bea foarte multa apa....intr-o ora de pedalat consum 1,5 L de apa...probabil o sa spuneti ca trebuie sa beau inainte nu in timpul antrenamentului dar nu as rezista fara sa beau si atunci...si beau si pe parcursul zilei destula...de exemplu ieri si alaltaieri cand am stat acasa si am facut cate o ora de sport pe zi am baut cate 5L de apa pe parcursul intregii zile....iar in restul zilelor cand sunt la serviciu beau 2-3 L pe zi

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1124 2010-01-25 12:50:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pako a scris:

mai demult cand vroiam sa slabesc,mi-a spus cineva ceva de genul : "de ce te chinui cu diete si antrenamente?mai bine apuca-te de fumat si slabesti garantat". nu am facut asta,dar sunt curios daca stiti cumva,oare are vreun efect?

nu smile doar daca inlocuiesti mancarea cu tigari
si invers, lasatul de fumat ingrasa doar daca inlocuiesti tigarile cu dulciuri

#1125 2010-01-25 14:23:19

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

bai azi am 72...cum naibaaaaaaa???ieri aveam 70 si azi cu 2 kile mai mult???ce se intampla???offfffffff poate is insarcinata dar ar fii imposibil pt ca am avut menstruatia...ori e rau cantarul ori ma ingras pe zi ce trece...

#1126 2010-01-25 14:30:02

heimdall
Diamond member

akisandra, se poate intampla, daca retii apa, esti constipata, ai mancat ceva mai mult in ultimele zile, cantarul nu sta pe o suprafata perfect orizontala... cauze pot fi multe

Publicitate

loading...

#1127 2010-01-25 14:36:56

Jacqui
Platinum member

deci iti spun ce-am mancat ieri ca sa iti dai seama asa ...am mancat dimineata un fel de cornulet cu umplutura(3 am mancat) si dupa am facut salata orientala( ou,cartof si ceapa )si 2 filete subtiri de piep de pui facut fara ulei  si dupa seara am baut un ceai si am mancat vreo 3 mandarine si 1 portocala...asta am mancat ieri....constipata mai tot timpul sunt....deci nici chiar asa...e vb de 2 kile nu de 200 de grame...si de craciun am pus 4 kile deci eu inainte de toate aveam 66...mmna a vent soacramea la mine si ne-am cantarit ea avea 64 si eu 66....dupa vreo 3 zile eu aveam 70 si ea 67...deci nu stiu cum..ppoate e rau cantarul ...lam mutat prin toata casa si tot asa arata ...si apa ???cantareste asa mult??offf o iau raznaa

Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-01-25 14:38:25)

#1128 2010-01-25 14:39:46

heimdall
Diamond member

da, apa cantareste mult... eu iau cam 1 kg lejer intr-o zi din cauza retentiei de apa, deci se poate si mai mult
nu stiu ce sa-ti mai zic... ce probleme de sanatate ziceai ca ai ? poate au si ele o legatura

#1129 2010-01-25 14:43:12

Jacqui
Platinum member

pai am aslo 489 si infectie urinara si colesterol mic mic si vsh 1h mare si vsh 2h mare nici nu stiu ces astea exact trebuie sa ma duc sa repet aici analizele iar...si proteina c la limita , ah si mia zis ca am inceput de reomatism...dar nu cred ....forgetit

Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-01-25 14:45:49)

#1130 2010-01-25 14:44:59

heimdall
Diamond member

astea inseamna ca ai o infectie pe undeva, deci n-au legatura cu ingrasatul / slabitul...
cand le repeti, fa si un TSH, sa vezi daca tiroida e ok

#1131 2010-01-25 14:46:32

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Pako a scris:

mai demult cand vroiam sa slabesc,mi-a spus cineva ceva de genul : "de ce te chinui cu diete si antrenamente?mai bine apuca-te de fumat si slabesti garantat". nu am facut asta,dar sunt curios daca stiti cumva,oare are vreun efect?

In general, da. Pentru ca fumatul iti inhiba pofta de dulciuri si pofta de mancare.

Dar vorbim de aici de un pachet de tigari pe zi, fumat constant. Nu 2-3 tigari lol

Eu daca as vrea sa ma las de fumat in momentul asta, desi nu vreau sub nicio forma, as pune garantat minim 5 kg pe mine, mancand la fel lol

#1132 2010-01-25 14:48:09

Jacqui
Platinum member

da am sa intreb ...aici ca eu nu mai sunt acasa....da stiu ca nu are nici o treaba cu slabitul/ingrasatul...si inca ceva nu stiu cum nam slabit pt ca in romania nu am mancat nimic,mancam 1 data pe zi....pur si simplu nu aveam foame...

Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-01-25 14:49:32)

#1133 2010-01-25 14:51:22

Jacqui
Platinum member

heimdall a scris:

astea inseamna ca ai o infectie pe undeva, deci n-au legatura cu ingrasatul / slabitul...
cand le repeti, fa si un TSH, sa vezi daca tiroida e ok

is asa de proasta ca am uitat heim , am facut aproape toate da pe asta am uitat-o... supa

#1134 2010-01-25 16:59:57

mamytzica
New member
Inregistrat: 2009-12-20

sI EU VREAU SA SLABESC.....
Si vorbesc in numele kg-lor mele multe peste 180 kg, la 1,65 cm si 35 de ani....
Am stat internata de endo -Cluj, apoi Timisoara.-----OBEZITATE MORBIDA , IMC65, hipotiroidism gusingoidal, hormonul hipofizar tireostimulator peste limite admise cu mult, recomandari: eutyrox , zilnic cate o pastiluta pe stomacul gol(de la care imi era foarte rau, dureri de cap, voma) apoi o cura drastica de slabire...un regim hipocaloric facut de doctorita....
Pina aici totul bine, intrebarea mea este, cum saracie sa respect un regim, cand traiesc dintr o suma mica, mica de tot, eu neavand loc de munca..|(cine angajeaza o balena) (chiardaca balenutele sunt mult mai inteligente decat multi dintre semenii nostri)....imi zicea de o rosie, 100 gr piept pui...100 gr salata...100 gr iaurt degresat....
Ce nu stiu medicii, ca atunci cand esti si sarac, parca si copii tai, ar inghiti acel piept de pui, chiar daca e fiert doar cu apa si putina sare, stau si se uita la farfuria mea....
Pai cum doamne eu sa maninc piep de pui si iaurt si lor sa le dau cartofi????
De ce nu se fac centre speciale pt oamenii obezi??? acolo se fie la regim, cu aparatura medicala, cu o sala de sport....
Cum sa ma duc la o sala de sport in oras??? pe linga faptul catrebuie sa platesti un abonament, se mai si rade de tine, ca ni ai tinuta corespunzatoare|( nu e vina mea ca nu mi gasesc\) apoi se rade si si dau coate jicnind....chiar noi femeile cu obezitate nu mai avem nici un drept???Chiar omenirea a ajuns de rasul curcilor, noi nu gandim si respiram ca ei???
Fa ma doamne slaba...

.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade....
cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet .....
.....mamytzica....

#1135 2010-01-25 17:28:49

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Mamytzica...eu cred ca la tine obezitatea e dintr-o dereglare hormonala sau asa ceva (nu prea inteleg valorile analizelor pe care le-ai scris fiindca nu am studii medicale) in nici un caz pentru ca mananci prea mult sau pentru ca nu faci sport. De acord ca oamenii care nu fac sport se ingrasa din cauza asta, dar nu chiar asa. Deci parerea mea ar fi sa incerci intai sa faci tratament pentru aceasta problema si apoi sa te apuci de exercitii la sala. Si chiar asa, cred ca ar trebui sa incepi nu la o sala de fitness ci la un centru unde ai fi sub supraveghere medicala. Eu iti spun asta din punctul de vedere al unui om care face sport si are idee cam ce conditie fizica e necesara ca sa te apuci macar de fitness (fiindca pentru slabit trebuie exercitii multe si facute constant). Ma gandesc ca exista deja destul stres asupra inimii, vaselor, plamanilor si chiar articulatiilor sa sustina atata greutate si aplicarea brusca a unui stres suplimentar din exercitii de forta ar putea duce la accidente sau cel putin situatii neplacute.

Si inca ceva, si mai important, chiar mai important decat toate fiindca se aplica in toate situatiile, nu doar la sala: incearca sa faci abstractie de ce spune, crede sau 'rade' lumea. Imi imaginez ca e foarte greu, avand in vedere ca pentru a-i infrunta pe altii trebuie mai intai sa te simti bine in pielea ta, dar incearca, putin cate putin. Cand vei intra data viitoare intr-o sala de fitness, centru medical, orice, gandeste-te NUMAI la tine si la scopul pentru care esti acolo, gandeste-te cum vrei sa arati si pastreaza imaginea asta in minte cat timp exersezi si chiar in afara timpului petrecut la sala, asta o sa-ti ajute. Dar in nici un caz nu mai pune la suflet ce spune si ce crede lumea. Cine rade de o persoana in situatia ta inseamna ca e cel putin prost daca nu e in stare sa-si dea seama ce povara este asta pentru cineva - in primul rand fizica (vezi ce spuneam mai sus despre efortul suplimentar al inimii si articulatiilor) ca sa nu mai vorbim de restul...

Sper ca te-am ajutat macar cat de cat, daca nu, te rog sa ma scuzi. Multa sanatate si putere iti doresc!  kram

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#1136 2010-01-26 23:28:39

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

unde as putea sa aleg in bucuresti, fara sa dau de vreo pereche de nesimtiti care sa se ia de mine?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1137 2010-01-27 09:30:19

heimdall
Diamond member

blackberry a scris:

unde as putea sa aleg in bucuresti, fara sa dau de vreo pereche de nesimtiti care sa se ia de mine?

pe banda cred lol
pe frigul asta cred ca sunt mai putini mitocani in libertate, dar nu cred ca e vreme de alergat acum...

#1138 2010-01-27 09:56:00

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

heim, la voi nu sunt stadioane d-astea unde sa ai acces pe pista exterioara?

eu pe stadion merg, acum insa trebuie sa astept caldura si sa merg in inspectie sa vad cand se antreneaza copiii, pentru ca in rest e pustiu si mi-e cam frica sa ma duc roll

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#1139 2010-01-27 09:57:36

heimdall
Diamond member

ba cred ca da, dar mie mi-e cam peste mana sa ajung la Lia Manoliu sau unde o fi...
pe mine nu ma deranjeaza sa alerg nici prin cartier, ca idiotii de care vorbim sunt inofensivi, doar ca lenea e mare

#1140 2010-01-27 11:20:17

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

eu nu m-am mai cantarit insa vad cu ochiul liber ca am slabit...si se vede si la haine...momentan am slabit mai mult in partea de sus...dar sper in curand sa dau jos mai mult de pe picoare...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.