|
Nu esti logat.
Unde ejaculati ?-10#172 2009-12-18 18:28:11
Re: Unde ejaculati ?daca vrei sa fim offtopic suntem offtopic Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-18 18:30:02) Offline #173 2009-12-18 18:36:15
Re: Unde ejaculati ?deci pana la urma tu nu faci asta ca ti-e frica sa nu care cumva sa te "spuna" iubitul tau "pe tovarasa" ? Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #174 2009-12-18 18:36:15
Re: Unde ejaculati ?Eu sunt complet pe dinafara la genul asta de topicuri, va jur ca niciodata nu mi-am pus intrebari de genul daca e scarbos sa, cum sa fac sa, sa o fac / sa n-o fac, sa intreb pe forumuri daca... in naivitatea mea credeam ca toti oamenii sunt ca mine si ca lucrurile astea vin de la sine. Nu vorbesc aici de iubire sau lipsa ei, dar cand ai ajuns la un grad de intimitate cu o persoana astfel incat sa ajungeti in pat, cred ca toate lucrurile care se intampla acolo sunt cat se poate de firesti si chiar iti doresti sa-i simti fiecare particica a corpului si sa fiti una (nu vorbesc aici de cazul in care v-ati trezi in pat cu Jack Spintecatorul si de cine stie ce perversiuni inimaginabile...). Ori e vorba de fete foarte tinere, care si-au inceput viata sexuala foarte devreme si nu erau 100% pregatite pentru asta, ori de prejudecati din astea ancestrale (de natura religioasa sau nu) care ne-au fost transmise mai mult sau mai putin evident prin educatie, si ne impiedica sa ne bucuram in totalitate de sexualitatea noastra. Sper ca n-am suparat pe nimeni, eu am mai zis ca e ok doar ceea ce le face placere ambilor parteneri, nu indemn pe nimeni sa faca ce nu-i place... dar in anumite privinte si momente poate e bine sa gandim mai putin cu creierul si o sa avem niste surprize placute. Nu e vorba aici neaparat de instincte animalice, ci de intimitate, si intimitatea presupune multe lucruri... si dupa parerea mea e un sentiment mai cuprinzator si mai uman decat dragostea. Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-12-18 18:38:30) Offline #175 2009-12-18 18:40:23
Re: Unde ejaculati ?
aaa nu ,nu e asta motivul ptr ca mi-am ales ff bine iubitii si n-am avut vreodata probleme.Pur si simplu nu o fac ptr ca nu vreau sa o fac ,in fond in pat fiecare face ce isi doreste iar sexul nu trebuie sa fie o obligatie Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-18 18:43:17) Offline #176 2009-12-18 18:41:56
Re: Unde ejaculati ?Total de acord heim, si asa ar trebui sa gandeasca toata lumea, caci e foarte logic si normal ceea ce tocmai ai zis. Offline Publicitateloading...
#177 2009-12-18 18:45:18
Re: Unde ejaculati ?Nice said, heim Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #178 2009-12-18 18:45:47Re: Unde ejaculati ?Nu m-am referit ca nu vei cunoaste satisfactia deloc. Eu vorbeam de o placere de propotii din ce in ce mai mari. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #179 2009-12-18 18:48:28
Re: Unde ejaculati ?Iulian ,sunt oameni care nu fac absolut sex oral pur si simplu nu-si doresc,dar se simt satisfacuti ...cred ca aici intervine o scala de valori,cum spuneam Offline #180 2009-12-18 19:01:01Re: Unde ejaculati ?Se simt satisfacuti pentru ca sunt satisfacuti. Dar hai sa ne gandim cati oameni care au o activitate sexuala regulata, in cadrul unei relatii de lunga durata, s-ar multumi sa faca sex, si nu dragoste. Sa nu existe preludiu, sa nu existe tandrete, intimitate...actul in sine si nimic altceva. Eu nu consider activitatea sexuala o nevoie fireasca, un mod de a te destresa si atat. Trebuie sa fie in permanenta un lucru special si, de aceea, se experimenteaza lucruri noi, pozitii noi s.a.m.d. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #181 2009-12-18 19:03:29
Re: Unde ejaculati ?asa consideri tu ptr ca asa te simti tu fericit Offline #182 2009-12-18 19:33:33Re: Unde ejaculati ?Vrei sa-mi spui ca tu esti adepta tehnicii dvd playerului: O baga, o scoate, o baga, o scoate, eject...si atat ? Cum altfel sa fii fericit daca lasi monotonia sa intervina intr-o relatie ? O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #183 2009-12-18 23:14:10
eu sunt, eu sunt Offline #184 2009-12-18 23:42:42Re: Unde ejaculati ?Dar nici nu am sustinut ca exista o legatura intre iubire si ejaculatul in gura. Am spus doar ca, pentru mine, constituie o apropiere, aceasta fiind generata de increderea ei in mine. Daca asta s-a inteles din ceea ce am zis, s-a creat o confuzie. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #185 2009-12-19 01:58:41
eu nu vorbeam de mine in primul rand ci ca de-a lungul vremii am intalnit multe persoane care sunt asa si am mai citit si pe net Offline #186 2009-12-19 12:01:28Re: Unde ejaculati ?Nici despre cunostinte nu vorbeam. Si daca ei sunt asa inseamna ca le e si bine ? Nu cred ca le cunoastem noi toate dedesubturile si problemele legate de acest capitol care, fii sigura, exista. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #187 2009-12-19 13:14:43
Re: Unde ejaculati ?crede-ma ca sunt de 5 ani impreuna si le este bine,nu sunt casatoriti(urmeaza peste 1 an sa faca pasu) ,dar amandoi se simt fericiti unu langa altu Offline #188 2009-12-19 15:17:30
Re: Unde ejaculati ?vad ca se tot face legatura intre iubire/sentimente si oral -> inghitit. Deci lamuriti-ma si pe mine, daca cineva inghite dar nu-l iubeste, ce legi ale "amorului" incalca? Offline #189 2009-12-19 15:42:00
Re: Unde ejaculati ?are o mica legatura...in cazul persoanelor care accepta sa faca asta doar cu persoanele pe care le iubesc...intre care e intimitatea aceea mare Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-19 15:43:28) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #190 2009-12-19 23:46:05Re: Unde ejaculati ?
Dpmdv, niciuna. Dar se pare ca toata lumea intelege ca eu sustin contrariul. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|