homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul in post...?-4

#58 2010-01-24 11:36:05

CradleofFilth
New member
Inregistrat: 2010-01-03

Re: Sexul in post...?

Am o idee, folosiţi prezervative de post rotfl2

"Nothing will keep us apart
We could kill them all if our desire tore free
Our union is one sweet sinful Eve"
(Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")

#59 2010-01-24 11:45:42

CradleofFilth
New member

?n total de acord cu tine. E drept că am fost cam incomplet ?n exprimare. Nici eu nu promovez să se ţină cont numai şi numai de instincte, pentru că asta ne-ar transforma ?n animal sută la sută şi s-ar numi regres. Orişicum, pentru cei care credeau că suntem o naţie privilegiată, s-a descoperit că 10% din ADN-ul nostru este asemănător celui din bobul de orez.... asta da palmă de la mama natură. Nu mai ţin minte procentul, cert e că avem p?nă şi ADN vegetal. Omul ar trebui să facă ce vrea şi ce ?i place, at?t c?t timp c?t nu provoacă neplăcari altcuiva.

Chiar mă enervează cum se schimbă perucile cucoanelor de fiecare dată c?nd scriu un post lol

#60 2010-01-24 12:07:23

CradleofFilth
New member

E omeneşte imposibil să nu faci ceva să deranjeze o persoană la un moment dat, dar pe principiul lui Kant conform căruia ar trebui să acţionăm ?n aşa fel ?nc?t ceea ce facem să devină un bine universal, atunci ar fi mai uşor, la nivel de grup cel puţin, să ne dăm seama cam ce deranjează individul şi ce nu. E evident că pe cineva ?l va deranja dacă ?i jignesc familia, religia, gusturile, sau dacă ?i trag un pumn ?n cap.

Dacă pe tine te deranjează faptul că cineva abuzează de o fată, da, sunt de acord că ?ţi provoacă neplăcere, dar nu te afectează ?n mod direct. ?n cel mai general sens ?nsă, omul nu se poate simţi bine p?nă nu face ceea ce vrea, ceea ce simte. Dacă simt nevoia să omor pe cineva, o fac, dacă ?mi pot asuma răspunderea pentru fapta comisă. Dar merg?nd pe ideea binelui universal, omul se poate bucura de o libertate individuală mai mare. Dacă aş merge pe stradă ?mbrăcat ?n stil gotic, mi-aş cam luat bătaie pe străzile BUcureştiului probabil. Cineva atacat pentru faptul că ascultă un anumit gen de muzică sau pentru că se ?mbracă ?ntr-un anumit fel nu ar trebui să ne intereseze.

Cu alte cuvinte, ce ţie nu-ţi place, altuia nu-ţi place. Nu e cel mai bun argument pe care l-am găsit acum, mai ales că nu am putut dormi din cauza unei dureri de măsea şi nici nu mai voiam, că şi aşa dacă mă apuc să dorm, nu mai mă trezesc ore bune (M-a pedepsit Dumnezeu că m-am luat de extra).

#61 2010-01-24 17:04:25

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.