homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-89

#1673 2009-12-11 22:36:56

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

mai fetelor eu stiam ca ovulatia dureaza de la o zi la 2,3,4  zile(in functie de fiecare persoana)

dar este gresit  ovulatia exista  intre 6 pana la 24 de ore.
     tocmai de aceeia  trebuie monitorizarea . dr vede la ecodaca ai fulicul(daca este format ,mare) si iti spune el cand sa prestezi. dupa ciclu se fac 3 monitorizari :
           1.-mergi la dr ,iti face ecografie si vede daca se formeaza fuliculu
                                                  dupa 2 zile
           2. dr iti face ecografie  si iti spune ca s a format(si in ziua urmatoare trebuie sa prestezi)
                                                    dupa 2 zile
           3.-iti face ecografie si dr iti spune  ca fuliculul s a desfacut(adica s a spart si gigeii s au intalnit)
  daca fuliculul este desfacut (sanse mari sa fii insarcinata.daca nu  a i bebe , urmeaza laparoscopie sa se uite la trompe si sa ti spuna cum a i sanse sa faci un bebe,normal,inseminare,fiv) iti da ovule sa le folosesti timp de 10 zile(ptr tinerea sarcinii) ,daca menstra nu iti vine la termen.
    toate aceste lucruri le am aflat astazi  de la o prietena care impartaseste aceiasi problema ca noi.zilele acestea a mers la monitorizare.am intalnit o pe aceasta tipa la sp elias cand faceam instilatii.tinem legatura si amandoua ne am schimbat medicul.
    vorbeam cu ea astazi si i spuneam ca eu la inceput cand am inceput sa mi iau temperatura ,acum trei ani ,cand vedeam ca este crescuta prestam ,a doua zi scadea putin, atreia zi crestea iar prestam.toate aceste manevre erau gresite.
     daca nu laparoscopie hsg ul este cel mai sfant.
      nu vreau sa va intristez..v am scris poate ajuta pe cineva..in cazul in care nu stiati...ca mine

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1674 2009-12-11 22:40:06

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

dana82 a scris:

nerama a scris:

dana82 a scris:

deci nu mai scrie-ti ca nu ma pot opri din citit sa merg la culcare rotfl  rotfl2  way to dispe rotfl2  rotfl2  rotfl2
bien te-am gasit Andreed big_smile esti aproape de mine:) chiar maine merg la tm wink)
Nerama ce boabe ii dai la mosu tau?tips tips pls big_smile ceva de prins mai rapid?smile ca daca nu ne aduce mosu ceva luna asta pe luna viitoare tre sa incercam ceva diferit big_smile

ii dau mai multe... ca sa se faca mai multi  spermatozoid si mai vioi.... ca noi avem probleme cu aia mici... sunt si putini si lenesi  supa  supa  si nu vrea nici unu sa ajunga la outu meu sa-l pupe  supa  supa

hmmm interesant...noi nu am facut teste pt ei(nici nu mi-a zis doctoru meu sa faca si am intrebat dc el tre sa faca ceva)...numai eu am facut tot felu si la mine e ok...doftorul i-a dat reteta??sau poti numai sa mergi la farma si sa iei?(daca da imi zici si mie te rog numele)Au efecte secundare? Sper sa fie ultima luna cand ii dai goodluck

tot ce ii dau sunt produse naturiste... ii dau branca ursului, napraznic, tinctua de telina, selezin ACE, ginseng, royal jelly, acid folic, ceva pentru imunitate pe baza de propolis.... is destule...
eu am auzit ca toate investigatiile in caz de infertilitate ince cu o spermograma... care la noi nu arata prea grozav  supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1675 2009-12-11 22:45:39

bunea georgeta
Platinum member
Site

cocof sete buna

blueeyes felicitara ptr examen

gargarita majoritate analizelor sunt proaste ale sotului. d zeu sa ne ajute pe toate fetele sa ne  indeplinim visul. te superi daca te intreb ce varsta a i tu si sotul?(eu 31 , sotul 38) seamana putin problema noastra cu spermograma

#1676 2009-12-11 22:50:28

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

nerama a scris:

dana82 a scris:

nerama a scris:

ii dau mai multe... ca sa se faca mai multi  spermatozoid si mai vioi.... ca noi avem probleme cu aia mici... sunt si putini si lenesi  supa  supa  si nu vrea nici unu sa ajunga la outu meu sa-l pupe  supa  supa

hmmm interesant...noi nu am facut teste pt ei(nici nu mi-a zis doctoru meu sa faca si am intrebat dc el tre sa faca ceva)...numai eu am facut tot felu si la mine e ok...doftorul i-a dat reteta??sau poti numai sa mergi la farma si sa iei?(daca da imi zici si mie te rog numele)Au efecte secundare? Sper sa fie ultima luna cand ii dai goodluck

tot ce ii dau sunt produse naturiste... ii dau branca ursului, napraznic, tinctua de telina, selezin ACE, ginseng, royal jelly, acid folic, ceva pentru imunitate pe baza de propolis.... is destule...
eu am auzit ca toate investigatiile in caz de infertilitate ince cu o spermograma... care la noi nu arata prea grozav  supa

Mersi draga ...stai linistita ca o sa se prinda si la tine!  rugaciune la voi...sotia fratelui meu abia dupa o perioada mai lunga a ramas insarcinata si acum are o frumusete de 2 ani...sa vad...dc nu se prinde nici la noi luna asta ii dau si eu ceva naturist la al meu wink) hehe
Te pup!acuma chiar merg la somn! ne vedem sapt viitoare!spor  patfierbinte !

#1677 2009-12-11 22:52:51

nerama
Insomniac member

dragele mele va pup
noapte buna:*

Publicitate

loading...

#1678 2009-12-11 22:53:31

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Dana, de cat timp incerci in mod real, adica fara protectii, pauze de tratamente etc.?

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-12-11 22:54:47)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1679 2009-12-11 23:00:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

georgi, ce spui tu acolo este monitorizarea ovulatiei pentru a astabili exact momentul cand se produce ovulatia (eliminarea ovulului din folicul). ovulul traieste 6-24 ore cum spui tu.
daca se stabileste ca exista ovulatie si nici alte probleme nu par a fi dar nu se obtine o sarcina intr-o perioada rezonabila de timp, se face HSG si/ sau laparo. in general intai HSG si daca se constata ca trompele sunt infundate se incearca refacerea permeabilitatii prin laparo. tot laparoscopic se poate opera si in caz de endometrioza sau chisturi ovariene. ovulele de care zici ( banuiesc ca utrogestan) se dau in caz de insuficienta de progesteron dovedita prin analize inainte de sarcina sau in caz de sangerari aparute in timpul sarcinii. in nici un caz din oficiu.

referitor la analize, eu zic sa vezi partea buna a lucrurilor. macar ati gasit cauze posibile. dupa tratament are mari sanse sa i se imbunatateasca calitatea spermei smile

eu am 27 de ani si sotul 29.

#1680 2009-12-11 23:40:11

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Fetele, voi unde mergeti la monitorizare ca as vrea si eu sa merg? Mie mi se pare aproape imposibil sa ma monitorizeze careva... din cate am observat doctorii care au consultatii si la cabinete particulare nu sunt zi de zi acolo sa te poti duce sa-ti faca eco in fiecare zi... plus ca pentru a-ti face o programare trebuie sa astepti o luna pana cand gasesti loc... si trece luna, vine ziua programarii si apoi ii spui doctorului: stiti, eu vreau sa fac monitorizare si el iti spune sa te programezi... dar programare cand? din nou peste inca o luna? iti faci 15 programari zilnice de acum pentru peste o luna? de unde stii cand vei ovula peste o luna??? eu nici nu stiu cand imi vine ciclul... ca mereu imi vine mai devreme.... mereu am spotting.. da, intr-adevar mi-ar placea tare mult ca la 7-8 zile dupa ce mi-a venit ciclul sa ma pot duce zi de zi la monitorizare, si sa vad cu evolueaza foliculul... dar cum pot face eu asta... cand eu stiu sigur cand va fi ziua 7-8 abia cu o saptamana inainte... unde gasesc eu sa ma programez zilnic peste o saptamana... daca aveti vreo solutie in afara de a merge si a-mi face din asta un serviciu (sa stau sa astept pe holuri de spital cu ziua, zi de zi) va rog sa ma ajutati si pe mine...

Scuze daca va sperii cu debitul meu dar ma amarasc din ce in ce... cand vad ca nimic nu are solutie... sad

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1681 2009-12-11 23:43:54

bunea georgeta
Platinum member
Site

gargarita este corect ce spui ....ce as vrea sa mai am si 27 ani(in ianuarie implinesc 32)..cum trec nii.
   va pupic
     noapte buna.ma duc la tv.
    sotul este suparat cu trigliceridele astea.nasol.regim strict.

#1682 2009-12-12 08:16:34

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

buna dimineata.

Eu sunt ff suparata,pe langa faptul ca mi scade temperatura si se apropie ciclul, sotul meu are tensiunea mica,deci nu mai pot sa i dau branca ursului,macar o perioada pana isi revine.

deci si prin urmare eu bebe la revedere.Doar o minune ma poate ajuta.

#1683 2009-12-12 09:33:10

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

buna dimineata!

va doresc weekend frumos si productiv! de craciun sa iasa chef mare!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1684 2009-12-12 09:34:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna, fetele  mornincoffee
Adica e buna doar asa, pe hartie, pentru ca eu de fapt nu am dormit decat vreo 3 ore, din cauza ca am facut o criza de fiere nasoala de tot. Ieri am mancat de la McDonalds, si in mod sigur de la asta...

alexandra, nu fii suparata, luati o pauza de la temperaturi, teste, si bucurati-va ca sunteti impreuna si va iubiti  par  Si mai ales iubiti-va cu foc, atunci cand simtiti ca vreti, si o sa vedeti ca vine si bebe  bebic

Eu m-am apucat de tura 2 ovule, de Gyniel. Sper sa ma ajute sa am o flora sanatoasa si echilibrata, sa ma pot apuca si eu, in sfarsit de bebe, si sa ma vad  gravida

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1685 2009-12-12 10:08:32

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata fetele

Alex, nu fi suparata..din cate vad nu a scazut mult, nu ai mtive inca sa te debusolezi.  puss

Eu ma simt un pic mai bine...aseara am avut febra destul de mare, dar a trecut pana la urma cu un fervex si un paracetamol de la mine putere big_smile, asta in afara de ce mi-a dat si doctorita.

Insa nu m-am prea odihnit, m-am foit toata noaptea, am tusit incontinuu..nici pe sot nu prea l-am lasat sa doarma din cauza asta...noroc ca e sambata si nu merge la servici big_smile

Se pare ca FF mi-a trasat ov asa cum banuiam ieri in ziua 17...nu inteleg de ce nu mi-a luat in seama OPK+, este cumva o setare si nu am bifat eu? Din cate vad tine cont numai de temp....
Poate ma lamureste si pe mine cineva...pls

Sa aveti un weekend minunat!

Ultima oara a fost editat de printesica (2009-12-12 10:09:55)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1686 2009-12-12 10:18:07

nerama
Insomniac member

neata fetele mele dragi puss

am ajuns si eu la lucru sad... dar la 1 plec
maine vine finutza mea la noi nu stiu cat o sa putem vb, dar macar sa va salut o sa intru puss

#1687 2009-12-12 10:24:18

red_girl
Full member

blueeyes, nu mai stiu ce sa fac, o sa incerc sa ma linistesc si sa incep sa ma consolez singura.

Sunt suparata si din cauza sotului ca are tensiunea mica si numai pot sai dau bu, dar poate dupa sarbatori o sa i iau Proxeed,am auzit ca e bun.

Vorba lu' mama, daca e sa va dea dzeu bine daca nu asta e voia lui.

Cele care aveti un bebe sal tineti in brate si sa va ganditi si la mine si sai iubiti mult.
Numai pot sa scriu ca ma bufnit plansul.Scuzati ma

#1688 2009-12-12 10:31:38

nerama
Insomniac member

alex_andra_25 a scris:

blueeyes, nu mai stiu ce sa fac, o sa incerc sa ma linistesc si sa incep sa ma consolez singura.

Sunt suparata si din cauza sotului ca are tensiunea mica si numai pot sai dau bu, dar poate dupa sarbatori o sa i iau Proxeed,am auzit ca e bun.

Vorba lu' mama, daca e sa va dea dzeu bine daca nu asta e voia lui.

Cele care aveti un bebe sal tineti in brate si sa va ganditi si la mine si sai iubiti mult.
Numai pot sa scriu ca ma bufnit plansul.Scuzati ma

alex mama... linisteste-te... o sa fie bine.... si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, nu am  spermatozoid vioi care sa ajunga la outul meu... si pe mine ma bufneste plansul de foarte multe ori, mai ales cand vad cate o graviduta sau cata un bebe mic.... cred ca o sa ii iau si eu la al meu proxeed ca altfel nu stiu cum o sa ne putem mari familia...luati-va o vacanta mica si mergeti pe undeva sa uitati de toate necazurile si de temperaturi si de grafice, de tot... fiti doar voi doi, bucurati-va unu de altul, iubiti-va mult si sa vezi a o sa fie bine... fruntea sus!!! si gandeste pozitiv kram

#1689 2009-12-12 10:39:01

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

alex draga, ia si te linisteste ca in felul asta nu rezolvi nimic
stresul e si el un motiv pt care bebe nu vine..nerama are dreptate, cred ca ar tb sa luati o pauza..sa mergeti undeva voi 2 si sa va distrati si sa va iubiti cu foc

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1690 2009-12-12 10:47:31

red_girl
Full member

fetelor unde sa mergem  ca oriunde neam duce ne trebuie o gramada de bani.

O sa mi revin, fetelor va multumesc mult pentru sfaturile voastre.

Trebuie sa merg mai departe si sa cred ca o sa am si eu candva un bebe.

#1691 2009-12-12 10:49:13

nerama
Insomniac member

alex_andra_25 a scris:

fetelor unde sa mergem  ca oriunde neam duce ne trebuie o gramada de bani.

O sa mi revin, fetelor va multumesc mult pentru sfaturile voastre.

Trebuie sa merg mai departe si sa cred ca o sa am si eu candva un bebe.

nu ai bunici sau neamuri la tzara?
mergi undeva departesa uitati de oras... si bucurati-va ca va aveti unu pe altul....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.