homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-91

#1711 2009-12-12 12:20:26

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

N-ai de ce draguta! Iti doresc sa iti ramana temperatura tot acolo sus! goodluck  goodluck  goodluck

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1712 2009-12-12 12:21:17

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

multumesc fetelor. cel mai marcat e nasul, va dati seama. se astepta sa moara , ca era bolnav, dar parca niciodata nu esti pregatit pt asa ceva.

eu sunt chiauna de somn. m-am terzit la ora 5 si de atunci nu am mai putut sa dorm. sotul meu saracul e racit si m-am trezit sa ii dau pastile, ceai. si nu am mai adormit, ca sforaia.............. avea nasul infundat. l-am lasat sa doarma saracu. si acu s-a dus acolo, mi-e frica sa nu raceasca mai tare. offff. si sa nu imi dea si mie. eu beau ceai de lamaie la greu si miere.

la noi fulguie usor. vreau zapada. tot ma uiit pe geam sa vad daca s-a depus. dar fulguie doar. nu ninge.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-12 12:21:47)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1713 2009-12-12 12:24:32

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Multumesc din suflet la toate.

#1714 2009-12-12 12:39:45

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

alina condoleante sad

eu cum sunt la lucru a ramas barbatelu meu sa faca curat big_smile am noroc ca ii place tongue numa la spalat nu pune... eu cand ajung sa ma pun sa fac ceva de papa... mai putin si plec si eu de la lucru, ma duc panala taticu meu si dupaia ma duc acasa...

cred ca m-am ouat... sau nu? voi ce ziceti?

oricum aseara am prestat big_smile, numai sa se prinda odata ceva acolo si la mine...... supa

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-12 12:42:03)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1715 2009-12-12 12:53:36

Andreed
Addicted member
Site

nerama a scris:

alina condoleante sad

eu cum sunt la lucru a ramas barbatelu meu sa faca curat big_smile am noroc ca ii place tongue numa la spalat nu pune... eu cand ajung sa ma pun sa fac ceva de papa... mai putin si plec si eu de la lucru, ma duc panala taticu meu si dupaia ma duc acasa...

cred ca m-am ouat... sau nu? voi ce ziceti?

oricum aseara am prestat big_smile, numai sa se prinda odata ceva acolo si la mine...... supa

Sa vedem ce zice si ff zilele urmatoare goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Publicitate

loading...

#1716 2009-12-12 12:56:08

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

accumaria a scris:

Fetele, voi unde mergeti la monitorizare ca as vrea si eu sa merg? Mie mi se pare aproape imposibil sa ma monitorizeze careva... din cate am observat doctorii care au consultatii si la cabinete particulare nu sunt zi de zi acolo sa te poti duce sa-ti faca eco in fiecare zi... plus ca pentru a-ti face o programare trebuie sa astepti o luna pana cand gasesti loc... si trece luna, vine ziua programarii si apoi ii spui doctorului: stiti, eu vreau sa fac monitorizare si el iti spune sa te programezi... dar programare cand? din nou peste inca o luna? iti faci 15 programari zilnice de acum pentru peste o luna? de unde stii cand vei ovula peste o luna??? eu nici nu stiu cand imi vine ciclul... ca mereu imi vine mai devreme.... mereu am spotting.. da, intr-adevar mi-ar placea tare mult ca la 7-8 zile dupa ce mi-a venit ciclul sa ma pot duce zi de zi la monitorizare, si sa vad cu evolueaza foliculul... dar cum pot face eu asta... cand eu stiu sigur cand va fi ziua 7-8 abia cu o saptamana inainte... unde gasesc eu sa ma programez zilnic peste o saptamana... daca aveti vreo solutie in afara de a merge si a-mi face din asta un serviciu (sa stau sa astept pe holuri de spital cu ziua, zi de zi) va rog sa ma ajutati si pe mine...

Scuze daca va sperii cu debitul meu dar ma amarasc din ce in ce... cand vad ca nimic nu are solutie... sad

Ma puteti ajuta si pe mine, va rog cu o solutie in privinta monitorizarii?   Sunt cam disperata... azi cred ca-mi vine ciclul si e abia ziua 24... cu o perioada luteala de 9 zile grater(((((

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1717 2009-12-12 13:26:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

maria, poti sa mergi la monitorizare la doctorita aia a mea si a lui pass de la marriott, nu e nevoie de programare, pe baga printre la monitorizare...eu zic sa suni sa te programezi undeva in z11 si apoi mergi zilnic, mai putin in week-end...pe mine m-ai mereu ma prindea in week-end...dar asta e , macar vezi cat de mare se face foliculul...nr parca ti l-am dat mai demult......

andreead, pe mine ma dor in continuare sanii, s-au mai marit , dar putin de tot...sunt un picut mai plini,asa mi se par....dar ma dor de ex daca dorm pe burta sau ma apas pe ei sper piept mai ales....la tine cum  se manifesta mai exact.
eu am fost pana in piata sa-mi incarc un cartus de imprimanta, am luat un cadou pt sefa mare de la serv, ca e ziua ei maine si luni ne cinsteste, si niste sfecla rosie pt mine.Ma duc sa ma apuc de pregait o ciorbita taraneasca cu legume si pui de tara si bors, si sa fac o salatica de sfecla rosie cu hrean.Felul 2 chiar nu am idee, ca mie nu-mi surade nimic, fac doar asa pt al meu sot.....

9 ani de copilarie ....

#1718 2009-12-12 13:35:18

Alina Elena
Insomniac member

adina eu de cand am ramas nu am mai dormit deloc pe burta. acu din cauza burtii, dar la inceput din cauza sanilor, asa tare ma dureau. si acu ma mai dor cateodata, mai ales dimineata cand ma trezesc si seara inainte de culcare. peste zi nu ma mai dor.

Ti-a zis dr ta ca in fiecare dimineata sa te speli pe sani cu apa calduta si sapun si sa te stergi cu un prosopel aspru. in acest fel ii pregatesti pt alaptat.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-12 13:35:29)

#1719 2009-12-12 13:36:15

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

cocof a scris:

Dana, de cat timp incerci in mod real, adica fara protectii, pauze de tratamente etc.?

Buna dimi...am intrat numai putin fetele ca ma pregatesc de "o timisoara" cu sotul si cumnatele hehe:)
Cocof, la noi e a 2a luna de incercare...pana acum nu am mai facut neprotejat...sau si daca am facut a avut grija sa nu se intample pe dinauntru chicot ... mi-am facut ceva teste data de ginecolog in luna de dinainte sa incepem...deci cam acum 3 luni...n-am avut nimic grav...o mica infectie urinara(pt care am luat in luna aia boabe) si mi-a zis ca am uterul mai pe spate si ceva chistulete-dar nu e problema ca pot sa fac bebe cesafac  eu tot sunt speriata putin. In rest toxoplasmoza si etc mi-au iesit bine happy ....sper sa se prinda luna asta...ma cam doare slabut in partea drapta uneori...poate e prea devreme.poate e numai in mintea mea sad

Andreed nu am vazut ca mi-ai scris aseara de bun venit...:)bine team gasit . parca esti din tm...plec acum dupa-masa la tine in oras  happy  la plimbare...facem cam des drumu arad-tm(cel putin pana deschis in primavara si la noi mall-urile happydance  )

Alina condoleante par  mai bine ca nu ai mers...sa nu racesti pe acolo sau sa il intristezi pe bebe cum ai zis si tu.

Nerama majoreta  ma rog sa se prinda ceva de outzu tau! smile

Ce harnice ati fost voi azi...eu am fost o puturoasa rotfl2  a dormit nepotica mea de doi ani la noi si am facut pe mamica happydance  ne intelegem tare bine noi doutze...si am fost cu mama si cu ea si am cumparat un bradutz natural pentru pultul din bucatarie...cam atat. Napsaleta de mine...n-am lucrat de loc azi...shame on me nustiu

V-am pupat!O zi faina sa aveti! pusspusspusspuss

#1720 2009-12-12 13:45:25

accumaria
Sr. member

Multumesc Adina, da, mi l-ai dat atunci mai demult, dar eram la serviciu si l-am notat acolo pe ceva si nu cred ca il mai am... Ai putea sa mi-l mai dai o data, te rog? Cum o chema pe tipa, Cristina Ionescu parca? Si pana la ce ora are program, stii cumva? Gasesc loc sa fac programare cu 10 zile inainte? Sunt asa suparata ca nu am un doctor bun... sad

#1721 2009-12-12 13:55:39

Andreed
Addicted member
Site

Pe mine pe langa faptul ca ma dor ma si mananca. si asa e si la mine Adina, sunt mai plini. Nici eu nu prea pot sa dorm pe burta, de fapt nici nu e pozitia mea de somn preferata, asa ca nu ma plang.
NOi vrem sa iesim la un film in seara asta, sa ne mai relaxam.
Dana da, sunt din Timisoara puss  kram

#1722 2009-12-12 14:04:09

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Andreed a scris:

Pe mine pe langa faptul ca ma dor ma si mananca. si asa e si la mine Adina, sunt mai plini. Nici eu nu prea pot sa dorm pe burta, de fapt nici nu e pozitia mea de somn preferata, asa ca nu ma plang.
NOi vrem sa iesim la un film in seara asta, sa ne mai relaxam.
Dana da, sunt din Timisoara puss  kram

Vai de mine...inseamna ca eu o sa fiu praf cand o sa fiu cu burtik ca eu NUMAI pe burta dorm grater Andreed ai simtit ceva cand ai ramas gravidutza?adica inainte sa iti faci testul sau inanite de data cand ar trebui sa vina ciclu? Pe mine de obicei ma dor sanii destul de tare inainte sa imi vina dar luna asta vad ca nu ma dor...oare se poate sa se fi prins?oricum...numai am rabdare!!!!!! rotfl2  de abia astept sa vina 18 si 19 sa vvad dc vin musafirii da eu sper sa nu vina big_smile rugaciune
Acuma chiar ca plec
V-am tzucat!

#1723 2009-12-12 14:14:28

Alina Elena
Insomniac member

Dana nu  iti fa griji, te inveti. si eu dormeam pe burta inainte. si dupa ce am ramas mi s-a spus sa dorm pe spate sau pe partea stg. cica pe dr nu prea e bine sa dormi ca nu stiu ce afecteaza la bebe. asa ca m-am invatat, dorm pe stg sau cu fata in sus. problema e ca daca dormi mult cu fata in sus, incepe sa te doara spatele, rinichii, ca apasa bebe pe organele tale.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-12 14:14:45)

#1724 2009-12-12 14:21:34

Andreed
Addicted member
Site

Dana, nu am avut simtpme specifice, poate doar faptul ca durerile de sani au continuat si temperatura bazala nu a scazut.In rest, simptomele sunt identice ca cele de cm

#1725 2009-12-12 14:31:25

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Maria, si eu am avut intr-o luna un ciclu de 26 zile. Si ce daca..? nu functionam la fel in fiecare luna. Ai un ciclu mai scurt.

Maria, Adina facea monitorizari la dr. mea, la dna. Cristina Ionescu.. langa hotel Marriott are cabinet si programul e de la 4 la 8. Gasesti mereu liber, nu trebuie cu 10 zile inainte, eu sunam si ma chema in 2 zile. Uneori si in aceeasi zi ma chema, imi zicea "hai intr-o ora aici"  smile

Coco
s-a ouat, Coco s-a ouat, cotcodaaaac!  applause In ziua 13.. Hai sa fie cu noroc!!!!!!!!! Eu sunt geloasa si daca bebele nu seamana cu mine va bat!   lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-12 14:36:12)

#1726 2009-12-12 14:36:30

accumaria
Sr. member

Multumesc Pass!

Avem ciclu scurt, dar nu vezi ca nici nu ramanem insarcinate... nu cred ca e chiar normal, eu sunt constienta ca am o problema pe care cumva trebuie sa o rezolv... nu pot sta cu anii sa astept... nu mai pot... sad

#1727 2009-12-12 14:46:29

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

mie tot nu-mi vine mintea la cap.  lol  ma bucur mult ca inca nu am ramas gravida, ma distrez cat mai apuc, dupa ce vin copiii adio..
vorbeam cu al meu dimineata, cand voi fi gravida adio petreceri si stat pana la 6 dimineata  grater
eu fac sex neprotejat dar nici vorba sa ma mai gandesc la sarcini si copii
ma simt asa pe dinafara cand intru aici si va citesc pe voi cat de suparate sunteti ca nu ati ramas inca
eu stiu o fata de 22 de ani care a incercat de la 20 sa aiba bb. si n-a mers la medic deloc, n-a facut nimic nimic. nici macar teste de ov. sau spermograma, absolut nimic. dar facea sex f des si isi dorea mult bb. si abia dupa 2 ani a venit.  smile  acum mai are nitel si naste.
la un moment dat vom ramane, pe mine nu ma deranjeaza ca poate se va intampla abia in 2 ani de acum incolo.  buga  toate la timpul lor!

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-12 14:51:00)

#1728 2009-12-12 14:51:08

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

accumaria a scris:

Multumesc Adina, da, mi l-ai dat atunci mai demult, dar eram la serviciu si l-am notat acolo pe ceva si nu cred ca il mai am... Ai putea sa mi-l mai dai o data, te rog? Cum o chema pe tipa, Cristina Ionescu parca? Si pana la ce ora are program, stii cumva? Gasesc loc sa fac programare cu 10 zile inainte? Sunt asa suparata ca nu am un doctor bun... sad

buna

maria daca vrei iti pot da si nr dr-uliu meu.....el face monitorizarea in spital asa ca il gasesti in fiecare zi acolo......am dus o amica la el in urma cu 3 luni si e fff multumita doar ca problema nu e la ea  ci la sot  supa

pass ai dreptate dar mai conteaza si felul de a fi al omului ( adica daca sta bine cu rabdarea) si varsta.....cand ai 20 si ceva de ani iti permiti sa mai stai dar cand ai aproape 35 intri in panica

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-12-12 14:53:14)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1729 2009-12-12 14:56:54

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare fetelor

sunt aici si merg sa va citesc,va pupacesc pe toate

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.