Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-90
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13
noi ne-am dat cu parerea, nu stim situatia ta financiara dar eu nu m-am gandit la o iesire costisitoare...un weekened (in care sa prinzi si per fertila eventual) la munte , undeva aproape nu ar fi un capat de lume
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
- red_girl
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-30
printesica a scris:noi ne-am dat cu parerea, nu stim situatia ta financiara dar eu nu m-am gandit la o iesire costisitoare...un weekened (in care sa prinzi si per fertila eventual) la munte , undeva aproape nu ar fi un capat de lume
stiu fetelor ca vati dat cu parerea si va multumesc.
Nu ar fi un capat de lume, dar acum vin si sarbatorile,cadouri, bradut ,fff multe datorii. Oricum neam gandit sa mergem 2 zile de Craciun ,cu toti prietenii (dar nu o sa prind perioada fertila), sa vedem inca nu e stabilit.
sa speram ca o sa fie bine pt toata lumea.
Ultima oara a fost editat de alex_andra_25 (2009-12-12 11:23:21)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele AZi am fost tare harnici, am fost si ne-am cumparat canapea, luni o livreaza! Ne-au mai ramas banuti din cei alocati pentru canapea si ne-am cumparat si o masuta mica pe rotile pentru pus una alta cand ai musafiri
Alexandra nu fi suparata, se mai pot intampla si miracole numai ca trebuie sa credem in ele
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- dirida
- Insomniac member
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele, in buc ninge cam viscolit zic eu...eu inca sunt in pijamale...acum trebuie sa ies din ele si sa merg pana la piata.....
alexandra , te inteleg perfect, dar incearca sa treci peste starea asta, sotului da-i restul de medicamnete, in afara de branca ursului, adica selezin, napraznic, incearca si un Potent Power.stiu ca e greu, am trecut prin toate astea, dar nu ai ce face, decat sa speri si sa te rogi la Doamne-Domane, si o sa vezi ca o sa vina si bebe la voi.Inceraca sa te detasezi un picut de problema asta, macar un picut, adica nu zic sa nu-ti mai pese , dar si stresul e un mare dusman, ii dai sotului tau medicamentele, mai urmaresti cat de cat ovulatia si prestezi si in rest nu mai sta asa stresata , adica dupa ovulatie , gata te ma gandesti la bebe cam cand ar trebui sa-ti vina , si sa-*ti faci eventual un test.Toate stii bine ca ti le zic , ca le-am testat pe pielea mea.Hai capul sus....si o sa vezi ca va fi bine
Noi azi avem 10 sapt...burtica inca nu a aparut...e doar a mea cu grasime , dupa craciun cand o sa fac 12 sapt sper sa inceapa sa se arate, daca nu , cand o vrea ea.Marti mai mergem la un eco sa vedem ce mai face mazarichea mea.De abia astpet sa o vad.In rest, aceeiasi nepofta de mancare, saliva mai abudena, durerea de spate in partea de jos, si cam atat, aaa... si pipi desi nu prea am mai baut asa multa apa zilele astea.
Gata, plec , mai vb .....ma asteapta o zi destul de plina, mancarica, niste acte pt o firma si probabil diseara un film.Am lenevit destul pana la ora asta, dar bine a fost.Al meu sot e la serv. va pup si va doresc o sambata placuta. aaaa...ia uita-ti ce i-am luat deja sotului de craciun, o bucatica din cadou....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-12-12 11:30:55)
9 ani de copilarie ....
- nerama
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-18
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
buna .am intrat numai sa va salut.trebuie sa plec de acasa.va pup. va doresc o zi cat mai frumoasa
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
saluti...
alexandra asa cum ti-au scris si fetele... minuni exista, trebuie doar sa nu ne pierdem speranta... o sa te viziteze si pe tine barzoiu' cu siguranta
Andreed, sa va fie de ghini cumparaturile!!!
adina, sa-ti traiasca si sa-ti creasca burtica f frumoasa "bucatica de cadou", oare in iasi se gaseste asa ceva?
blue, asa-ti trebuie daca mananci prostii ia vezi, ca mc donald's nu ii bun la bebe
eu am dat o raita de cumparaturi printr-un sh azi (numa pt bebe... am luat asa: 2 caciulite, 1 fular, o per manusi, 3 aparatori pt patut, 1 invelitoare speciala pt carut, cu gauri de scos hamul si fermoar la picioare, ca sa-i tina de cald... total: 38 lei ). iar acu tre sa ma apuc sa impachetez ce am pe balcon si mie efectiv groaza... e si frig rau aici, dar sunt si multe rahaturi adunate in timp... maruntisuri, scule, sculici... vaai, deloc n-am chef.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele.
Alexandra nu fi tristuta. vine bebe si la tine. nu te stresa ca asa nu va veni. bafta multa. ia planifica tu cateva zile , undeva departe de casa.
Andreea sa folositi sanatosi canapeaua si masuta.
Adina la mai mare. sa creasca mare bebe.
eu sunt sg acasa, am pus o masina la spalat, apoi o pun pe a doua ca s-au strans iar. vreau sa dau cu aspiratorul si sa sterg parchetul si praful. mai pe seara ceva de papa. sotul meu e dus la inmormantare la tatal nasului nostru de cununie. a murit. nu stiu daca v-am scris aici. asta e. eu nu m-am dus ca e frig si asa ma doare gatul. si stiti cum e la inmormantari, tristete si plansete. si nu am vrut sa ma afecteze, ca il intristez pe bebe.
kata spor la treaba
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-12 11:48:41)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
Multam fetele Katami, spor la treaba
Printesica, pe mine m-au tot durut de la ovulatie si durerea se mentine si acum
Adina, frumos cadoul. Tu cum stai cu durerile de sani? La mine sunt zile si zile, observ ca s-au marit!!
Alina, Dumnezeu sa il odihneasca, e mai bine ca tu stai acasa. In Timisoara ploua....si e foarte frig, abia am asteptat sa ajung inapoi acasa. Si eu vreau sa spal, al meu sot strege carpetele cu bio carpet. e harnic foc!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
condoleante, alina si spor la treaba si tie
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
katami, nu mai fac, promit! Acum nu ma mai doare, asa ca beau un ceai de colici, si am bagat si un covrig... La noi a fost pana de curent de dimineata pana acum, asa ca am fost la cumparaturi, am curatat baia, am strans gunoiul, si acum m-as odihni un pic, ca ma simt in continuare rau
Andreed, sa va fie de bine cumparaturile, si tie pass, leneveala D:
- Andreed
- Addicted member
- Site
Blue, harnicuta foc ca de obicei!
- dirida
- Insomniac member
si eu am pus 2 masini la spalat pana acum dar atat pt azi, sotu sa se ocupa de mancare si restul cand vine, pt ca eu sunt bolnavioara
adreea in cazul tau ca ai ramas, dar daca nu e sarcina, n-ar tb sa treaca mai repede? sau se mentine durerea pana la menstra?
alina, condoleante
Ultima oara a fost editat de printesica (2009-12-12 12:02:05)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Aaaaa, si am pus si masina la spalat, acum ca a revenit curentul Si chiar m-as baga in pat, dar vad ca nu ma lasa papagalutii, stau pe laptop si 'vorbesc' unul cu altul
Acuma vad si eu - condoleante, alina
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-12-12 12:04:59)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Mie imi trecea durerea de sani doar cu o zi inainte de cm
- dirida
- Insomniac member
ms andreed, m-am lamurit
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|