homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-133

#2509 2010-06-27 21:36:18

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

fetele voi ce crema de fundulet folositi?
noi am terminat 2 bephantene pina acuma, am luat-o pe a treia.
am si 3 creme sudocrem in casa, doua mai mici si una mare, am incercat aseara dar mi se pare mult mai proasta decat bephantene, nu se intinde la fel si ii ramine fetei la ... pasarica.
as ramine pe bephantene dar sunt curioasa, e doar parerea mea si voi va intelegeti si cu sudocrem, sau nu?
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2510 2010-06-27 21:56:54

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Carra, eu am mers dupa ce am terminat mustela si bepanthene pe bubchen

http://www.bubchen.ro/index.php?id=110& … oducts_pi1[backPID]=110&tx_ttproducts_pi1[product]=29&cHash=6ad6bfe045

De la 2 luni si jumatate il ungeam cred ca 1 data pe zi, iar acum nu-l l-am mai dat de saptamani  wink

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-27 21:59:55)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2511 2010-06-27 22:12:10

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

la inceput si eu il dadeam cu crema dar era iritat mai mereu si cand am fost la doctorita mi-a zis lar sa las copilul in pace cu atata cremuit ca pe caldura(eu am nascut anul trecut in iunie si erau temterturile alea insuportabile) se irita si devine in timp sensibil la fundulet si de atunci nu l-am mai dat si in 11 luni nu sa mai iritat deloc.

#2512 2010-06-27 23:53:03

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

si noi tot pe bephanten si mustela am mers, am mai folosit si clorance sau sudocreme..dar cel mai mult am folosit bephanten.

Ina are drepate, si eu la inceput il cremuiam la fiecare schimbare de scutec, acum o data pe zi smile si seara la baita

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2513 2010-06-28 00:27:53

ely-camy
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Ma bag si eu in discutie, avand si fetita si baiat, nu mai dati cu crema decat cand vedeti ca se inroseste pe o anumita portiune. Fata mea are 5 ani si nu i-am dat cu crema decat cand am observat ca este rosie( lucru f rar): si i-am dat cu sanosan impotriva iritatiilor. Sa stiti ca a avut efect si la noi, adultii. Sunt f multumita de ea. Dar atentie sa nu folositi crema sanosan pentru prevenire ci pentru iritatii(asta pentru cei care vor sa o cumpere).Fetita nu a avut eritem fesier niciodata iar baietelul are 5 luni si nici macar nu l-am vazut rosu vreodata, nici nu i-am dat cu nimic.

Publicitate

loading...

#2514 2010-06-28 01:38:44

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Carra. nu o mai cremui atata... o s-o sensibilizezi f tare...

Daniele, orezul CONSTIPA, nu am citit niciodata pe nicaieri ca ar fi exact invers...; eu stiu ca se introduce cat mai tarziu in supica; morcovul FIERT de asemenea constipa; nu le mai pune in supa, macar pana face caca; da-i ceai de musetel inainte de masa si da-i si suc de morcov ( 120 ml ) tot inainte de masa; si ai grija si ce papi tu, sa nu fie ceva care "strange". Si dak vezi ca n-a facut de 24 de ore, ia masuri, nu-l mai lasa 4 zile, mai ales ca ati inceput diversificarea. Cat despre pompa, cea de la avent e cea mai buna din cate stiu; costa 600-700 lei.

Witty, eu pun sfecla, morcov, telina, cartof, ceapa, ardei, rosie, marar, patrunjel, dovlecel.

Ally, dak are peste 38 suni pediatrul.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2515 2010-06-28 04:35:08

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Daniela, eu mi-am luat pompa manuala Lansinoh si sunt foarte happy cu ea. Ti-o recomand.
Pentru constipatie fac asa: cereale pe care le diluez cu lapte (san) si cu piure de prune. Sa fie ca un aluat de clatite. Ii dai dimineata si o sa vezi ca va depune..icrele lol.
Carra folosesc crema Sudocrem si sunt tare multumita de ea (dar cred ca orice crema cu Zinc este buna).
Crissy eu ma chinui de doua ore sa o adorm si face ca si David (doarme, se trezeste si tot asa). Am adus-o in camera noastra, am inconjurat-o de perne si ne uitam la ea: se trage de picioruse si "vorbeste". O intreaba tata: si Germania a batut Anglia? Si ea ii raspunde: aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Si uite in dialoguri din astea o tinem lol
O adorm la san. Asa vrea ea, asa a fost de la inceput si asa o las sa fie pana cand o sa adoarma altfel. Stiu sigur ca nu o sa dureze o vesnicie si eu sunt o persoana destul de rabdatoare. Sincera sa fiu, ma simt si bine cand adoarme asa. Desi stam toata ziua impreuna, seara este momentul (cel mai al) nostru. Ne prindem de manute, ea papa, eu citesc ceva...are timp toata viata sa invete sa adoarma si altfel.

p.s Fetelor sotul meu a intrat intr-un fel de criza; nu stiu ce are, dar parca este panicat:"acum face 20 de ani si pleaca la facultate si ramanem singuri"...am incercat sa ii explic ca nici gradinita nu a inceput-o inca dar el are un fix cu facultatea  nustiu

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-06-28 05:14:02)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2516 2010-06-28 08:51:02

catybal
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

buna dimineata mamici!

Am o intrebare pentru proaspetele mamici: din partea statului ce se mai acorda la nastere acum:prima, trusou...????ce acte ati depus pentru indemnizatia de concediu crestere copil?

Sunt mamica...mare realizare !
gravida 35

#2517 2010-06-28 09:27:04

witty_ina
Sr. member

Caty, eu am depus pt trusou, alocatie (cam la 1 luna dupa ce am nascut) si pt indemnizatie (pe 20 aprilie). Banii pt primele 2 le-am primit repejor (adica prin aprilie  chicot ), iar pt indemnizatie abia acum cred au intrat

In ultimele saptamani, am auzit ca au scos trusoul (150 lei) ... dar aici trebuie sa te interesezi
http://www.dgaspc-sectorul1.ro/pagina.a … p;keyn=23. Pe site ai si nr de tel asa ca suna cu incredere

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-28 09:28:25)

#2518 2010-06-28 09:31:53

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

offtopic imi cer scuze ca ma bag si ca musca in lapte..insa aici am sanse mai mari sa primesc raspuns! voua vi s-a recomandat sa faci antitetanosul? mie dr ginecolog mi l-a dat si ma pregatesc sa merg la med de fam si nu stiu ce sa fac..

Daria Ioana - 06.08.2010

#2519 2010-06-28 10:07:06

witty_ina
Sr. member

Sanca, scopul acestuii vaccin este cel de a-l proteja pe bb de infectiile intraspitalicesti pe care le-ar putea face dupa nastere. Unele mamici il fac, altele nu. Stiu ca ar fi valabil 10 ani... asa ca daca l-ai facut in ultimii ani... stai linistita

Eu nu l-am facut si nici nu mi s-a spus de el

#2520 2010-06-28 10:31:35

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

mamicilor "cangur" si pt toate mamicile...sa ne bucuram ca sunt sanatosi copii, pt ca plansetele, urletele, crizele si durerile noastre de cap si spate trec cand ii vedem cum rad, cum se stramba si mai ales cand ne iau in brate....asta inseamna ca sunt copii sanatosi si o vor pe mami  al9leacer
clarisa are si ea acum un dintisor (zgarie la deget ca nu am acces in gurita ei, e zona interzisa  chicot ) si de doua nopti se trezeste (bine ca nu-l trezeste si pe frati-su) si se agita in pat, se adude cum da cu capul de tablie si apoi incepe sa vorbeasca pe limba ei...se mai supara si trage 2-3 chiuituri (ca la nunta) si gata...nu dureaza mult, vre-o 30 min, dar eu ma trezesc o ascult si ma amuz....aseara m-am dus si i-am mai dat cu putin gel pe gingiute...mi-e mila de ei cand sufera asa   supa
noi avem o problema acum :nu mai suportam sosetele si sandalele in picioare, trebuie linse sau si ma bine smulse din picioare....va confruntati cu asa ceva? oare mai am sanse sa-i vad incaltati sau iarna ii las in picioarele goale ? chicot
orezul, banana si morovul fiert constipa...perele, merele, sucul de morcovi si portocala elibereaza matele (ca sa zic asa) wink
eu am fol pompa de la avent si am fost incantata de ea....dar stiu ca mai sunt si altele de folos
sincera sa fiu eu nu am inteles nimic din ce spun "dl de la guvernare" ....ba ne ia din indemnizatie....ba nu ne ia(ideal ar fi sa nu)...ba creste tva, ba nu creste(toti speram sa nu mai creasca)....asa ca pana nu vad concret ce si cum nu mai zic nimic  sad ...ma gandesc cu groaza la mizeria din tara noastra
crysule nu merge cu muzica de relaxare sau cu jucariii langa el....poate cu suzeta si lasat singur....
in pr luni dadeam cu crema la fundul lor mereu cand vedeam putin rosu, pana am zis sa nu-i mai dau 2 zile si sa vad ce se intampla...nu au patit nimic....nu se irita, se mai inrosesc pt ca stau in pampers, transpira....si in plus cand fac caca ei se mai screm si se inroseste funduletul...carra incearca sa o lasi macar 1 zi fara crema si pune-i un scutec din ala mare in patut (30min sau cum crezi tu), sa vezi ce o sa-i placa sa stea fara pampers...se mai aeriseste  smile

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2521 2010-06-28 11:20:04

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu pe Vlad nu l-am dat deloc cu crema la fundilet pentru ca nu a fost nici macar rosu. Am sudocrem in casa dar pana acum nu am desfacut-o. Il mai dau cu putina pudra dupa ce il sterg.
El adoarme singurel de cele mai multe ori cu bibele in gurita si il pun direct in patut. Cand nu adoarme asa, dupa ce chiuie si gesticuleaza si rade il ia somnicul la el pe paturica.

#2522 2010-06-28 11:56:50

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

vaccin antitetanos am facut in ultima luna de sarcina,adev unii il recomanda altii nu,eu l-am facut.la fundulet nici eu n-o dau pe a mea decat daca are rosu ceea ce se intampla foarte rar,cred ca ma noroc.azi am fost la doct si mi-a spus ca pot sa-i dau 2-3 lingurite de suc de mar care poate ajuta la scaun sau compot de caise.o sa incerc pt ca ma dispera ca nu face kaka 2-3 zile si este foarte agitata in periaoda asta cat nu face.tre sa mergem maine la vaccin,cel de la 2 luni si eu am ales sa-l fac pe cel platit-hexa.am inteles ca-i cel mai bun,voi pe care l-ati facut?mai am de lucru cu mersul in carut,abia astept sa faca 4 luni sa stea cat de cat in fundulet s-o pot tine in port bebe.mai merg si acum cu ea cu port bebele dar doct mi-a spus ca nu-i recomandat.oricum n-o las cu greutatea in fundulet.o tin eu pe sub subtiorti adik e cam si cum as tine-o in brate.de adormit e criminal,numai pe picioare sau noaptea la tatik si imi doarme in port bebe sprijinita pe maina mea.o intrebare as avea.mie mi-a venit ciclu si inca alaptez(are fata 2 luni),intr-o carte am citit ca-n timpul menstruatiei s-ar modifica ceva la lapte si nu prea i-ar mai place bebeului,stiti ceva?

#2523 2010-06-28 12:03:47

witty_ina
Sr. member

Kris, partea teoretica nu o stiu dar am vazut ca la menstruatie, primele 2-3 zile Luca papa f greu...trebuie sa fac marketing  chicot cu interjectii, maimutoi, sunete etc

#2524 2010-06-28 12:38:29

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

stie cineva de vaccinurile de la 1 an daca mai le da astia de sanepid pe amandoua gratuit? noua nu ne-a dat decat antirujeolic gratuit celalalt  antipolipi,antihepatic si dipeter l-am cumparat.

Ultima oara a fost editat de dana_alina (2010-06-28 12:40:06)

#2525 2010-06-28 12:53:24

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele multumesc de raspunsuri.
Nati un se irita, nu e rosie, dar pina acuma am dat-o cu crema bephantene ori ce cate ori am schimbat-o.
deci nu trebuie de fiecare data ...
o incerc sa o dau mai rar, o data pe zi sa vedem cum se comporta.
am remarcat si eu ca ii place cu ... la aer, mai ales cand o doare stomacelul.
mi-a facut de vreo doua ori niste jetuuuuri ...
peste doua zile facem si noi o lunitza.
puss  puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2526 2010-06-28 12:56:41

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

referitor la luatul in brate , cunosc senzatia...ieri Andu nu vroia sa doarma la pranz, cantat, plimbat , mancat ...nimic, ma suparasem pe el si intr-un final a adomit, cand il pun in patul mare , deschide ochii , si ma vede si intinde mainile sa ma ia in brate, m-am topit toata si mi-a parut rau ca ma suparasem pe el...ofofof ce imi face mie copilul meu, eu profa ce rea big_smile

dimineata de la mar, piersica si portocale, a depus icrele smile, am fost si la dr ( controlul de 4 luni ) si suntem sanatosi, asa ca urmeaza vaccinul

antitetanus nu am facut

si cand eram la menstra bebe era agitat la san

si Andu isi da ciorapii jos , da din picoare pana ii da jos

si noi stam 30 min cu putza goala...oho ce ne place

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-06-28 12:58:59)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2527 2010-06-28 12:56:43

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fleur, suzeta nu mai vrea... de pe la 5-6 luni nu mai e fan suzy si nici nu i-o dau dak n-o cere...; David cand are sandale face ca toate pasarile disperat.....

AZI NOAPTE AM DORMIT 5 OREEEEEE !! happydance

Kris, nici David nu prea sugea cand eram pe stai wink

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.