homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-131

#2471 2010-06-25 14:15:37

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Ally_na, noi avem un program tare incarcat chicot :
- ne trezim pe la 6.30-7, papam unori in somn alteori cu ochii mari... ne jucam in centrele de activitati (deja am ajuns la 4  rotfl2  )...le ia pe rand si cand se plictiseste, ori se tara la urmatorul  rotfl2  ii ia cam 20 minute sa strabata 2 m (pt asta am pus paturi pe jos) fie cheama taxiul (adica pe mama) sa-l duca la altul.

Papam fructele, bagam iar joaca dar putin si dormim... evident in centrul de activitati. Daca incerc sa-l duc in patut, face ochii mari. Stau si lucrez pe canapea langa centre asa ca ne mai si jucam, vorbim... ne plimbam prin casa. Afara iesim dupa ora 17-18. Trebuie sa recunosc ca se joaca si  singurel dar mai stam si noi cu el...Mltumesc ca pot face si treaba prin casa sau sta pe forum...  lol

Alina, multe lunite inainte si multi ani inainte...  par

offtopic NU m-am putut abtine

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2472 2010-06-25 14:17:16

daenarys
Vizitator

offtopic

ina,genial catelul lol

#2473 2010-06-25 14:25:16

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

la multi ani alisia... birthday  birthday  birthday  birthday  birthday

Alina fa pozele mai mari ca ma chiombesc la ele sa identific tongue

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-06-25 14:27:04)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2474 2010-06-25 15:02:49

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

ally_na a scris:

bravos carra....am si eu o curiozitate, in ce a cosntat la tine consultatia si cat a costat...?

i-a dat cu gel pe fontanela, a pus chestia aia ca un mouse pe capul fetei de mai multe ori si cand prindea o imagina buna ii zicea asistentei 'gata' ca sa printeze ea pe hartie.
mi-a dat un dosar plic cu vreo 9 poze, nu le-am numarat sincera sa fiu si ne-a costat 80 ron la medlife grivita.
cam asta.
a durat maxim 10 min cu conversatie cu tot.
puss
rozik nu stiu despre ce chisturi e vorba ca nu mi-a zis.
cand am vazut ca incepe sa masoara mm ca la eco de la inima am simtit ca innebunesc.
pe urma mi-am mai revenit ca a zis ca nu sunt importante.
am intrebat daca se resorb (astea 2 chisturi mici) si mi-a zis ca si daca se resorb si daca nu se resorb nu au nicio relevanta fata de functiile creierului, sa stau linisitia.
am sa ma uit in plic sa vad daca e vorba de chisturi de plex coroid, sincer nu am retinut ce fel de chisturi sunt cand a zis ca totul e in ordine.
puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-06-25 15:06:09)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2475 2010-06-25 15:14:03

ally_na
Hero member

am inteles carra....

mamici voi la ce ora dati sucul de fructe big_smile...sau la ce ora ati dat la timpul lui ?

Publicitate

loading...

#2476 2010-06-25 15:19:54

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Vlad se trezeste pe la 6 si papa dupa care somn de voie pana pe la 10 cand urla dupa bibe. Dupa ce terminam mergem vreo ora pe balcon, apoi in camera lui unde se uita lung la maimutoaie, la pereti, rade la mine, da din maini si din picioare si tot asa pana pe la 14 cand subit e foame mare. Dupa masa asta facem nani pana la 18, papam si iesim la plimbare pana pe la 21. Facem baie, papam si picam lati de somn de parca nu am dormit de doua zile smile Uneori se trezeste pe la 2 noaptea si papa, alteori nu. Si uite asa trec zilele si ne facem mari.

#2477 2010-06-25 15:42:24

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Carra ma bucur mult pentru tine! Doamne Ajuta!
Ina  puss Multumesc ca mi=ai zis.

Fetelor ma simt iresponsabila...eu nu ii dau la ore fixe suc sau mancare sad. II dau cand cere san si mancare/suc ii dau dimineata, pranz, seara dar nu am ore fixe. Trebuie sa ii fac un program, nu-i asa?

Si sunt un pic stresata caci ieri Carolina a inceput sa respire cam ciudat: trage aer pe gurita si face zgomote. Nu face tot timpul asa ci cand mananca (san sau solide). In rest, este vesela, mananca bine, nu tuseste, nu are febra...daca face tot asa luni ma duc la medic. Mi-e teama sa nu cumva sa fi facut ceva ca i-am dat un pic de lapte care a fost in frigider si pe care nu l-am mai incalzit ca nu eram acasa.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2478 2010-06-25 15:48:23

ally_na
Hero member

flow...eu am incercat cu orele fixe..dar am esuat....in genreal el manaca cand cere, sucul am vrut sa il dau dimineata,,,,,,nu a mers nici asta, dimineata vrea tzata si oricum el se trezeste la 8 max 9 , nu am timp sa fac suc pana atunci, sunt prea obosita si mor de somn.
In timpul zilei cere san din 3 in 3 max 4 ore....depinde de vremea de afara, daca e f cald si mai des.....printre picaturi incerc sa ii mai dua ceai....sa zicem ca avem un program..dar nu il tine mereu, gen 9, 12, 15-16, 19-20 si somnul, dar NU intotdeauna manaca san asa, printre mai strecor si sucul si ceai

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-06-25 15:48:49)

#2479 2010-06-25 16:21:08

witty_ina
Sr. member

Flower, urmareste-o o zi sa vezi ce si cum. E posibil sa nu fie nimic in afara de o iritatie in gat fie de la ceva mai rece fie de la mormait/tipat.
Daca poti sa-i faci cat de cat un program ( nu neaparat ore fixe) ar fi f bine pt ca si-l va pastra mai tarziu in forma 5 mese: 3 principale, 2 gustari

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-25 16:21:51)

#2480 2010-06-25 16:55:09

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Yna...fenomenal video cu labradorul...

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#2481 2010-06-25 18:00:55

witty_ina
Sr. member

ma bucur  ca va place

#2482 2010-06-25 19:30:53

ally_na
Hero member

dragi mamici...copiii vostri au dormit azi????...va intreb ptr ca Andu a avut mancarici in poponet ...si nu avrut, l-am luat in brate,
i-am cantat...dar ce nu am facut...nimic...baiatul e activ big_smile....in concluzie..suntem certati acum..( eu cu el) nu ne mai vorbim, dar a venit tasu acasa si nu e afectat

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-06-25 19:31:34)

#2483 2010-06-25 20:05:01

witty_ina
Sr. member

Din cate stiu ... se numeste febra celor 4 luni. Multi bebelosi in perioda asta au zile in care nu dorm si sunt hiperactivi..
Cu siguranta vei mai avea zile in care veti fi certati  chicot

In perioada respectiva, Luca dormea 2-3 reprize a maxim 20 minute  chicot

#2484 2010-06-25 20:11:44

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Inseamna ca Vlad a avut azi febra celor 2 luni pentru ca a dormit doar 30 minute.

#2485 2010-06-25 20:17:20

witty_ina
Sr. member

Unii copii fie exerseaza din timp, fie sunt precoce  chicot

#2486 2010-06-25 21:02:02

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

witty_ina a scris:

Flower, urmareste-o o zi sa vezi ce si cum. E posibil sa nu fie nimic in afara de o iritatie in gat fie de la ceva mai rece fie de la mormait/tipat.
Daca poti sa-i faci cat de cat un program ( nu neaparat ore fixe) ar fi f bine pt ca si-l va pastra mai tarziu in forma 5 mese: 3 principale, 2 gustari

Acum m-am intors de la medic caci am crezut ca are rosu in gat. Este sanatoasa, dar are un fel de mucus cu s........ Nu am retinut bine numele, o sa caut pe net. Multi copii au muscus pana la 1 an. Bine ca este sanatoasa ca eram tare stresata ca ceva nu este ok cu ea.
Cat despre mese...eu ii dau dimineata, pranz, seara mancare (cereale, fructe, legume) si mananca lapte intre timp. Si dupa ce ia cate o masa de solide cere lapte, intinde mana la bluza mea lol. Incerc sa ii dau la anumite ore caci pleaca la gradinita si acolo trebuie sa ii zic educatoarei la ce ore mananca.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-06-25 21:02:52)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2487 2010-06-25 21:24:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flower, lasa copila in pace, da-i sa manance cand si cat cere smile educatoarea, daca e una "de firma", tre sa isi dea seama cand ii e foame unui copil....

m-a pacalit si pe mine pediatra cu alaptatul la ore fixe... nu-mi vine sa cred ca am pus botu si mi-am chinuit copilul vreo 3 luni, contrar a tot ce imi spunea intuitia sad

ally, gand la gand, exact asta voiam sa intreb azi, cum petreceti o zi cu bebe. pt ca dl Cris raaar sta 15 min altundeva decat in brate... si neaparat plimbat. noi daca nu ploua, ne trezim pe la 7 jum, mai da o repriza scurta de somn pana in 12... si pe la 11 jum-12 suntem afara. si stam pana la 6-7-8, in functie de momentul de apartie a singurului lucru programat din viata lui, respectiv urletele de seara grater daca e canicula plecam mai devreme, pe la 9. daca ploua, ca zilele astea... e jale. in casa n-are stare o secunda, vrea numai in brate si plimbat. partea interesanta la copilul asta e ca simte imediat daca am atentia asupra lui sau asupra a altceva. de ex, pot sa il plimb si sa-l dansez, dar, daca in timpul asta, vorbesc cu cineva sau MA GANDESC LA ALTCEVA, imediat se sesizeaza si plange neutral nu ziceti ca-s nebuna, am verificat zile intregi. daca reusesc sa ma rup de la orice altceva si sa fiu absolut 100%, trup si minte si suflet cu el... pana si urletele de seara se reduc considerabil. dar ma rupe in 2 o zi din asta, cad lata... chicot

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2488 2010-06-25 22:59:27

ely-camy
New member
Inregistrat: 2010-06-25

Buna
  As vrea sa ma alatur si eu voua deoarece sunt si eu interesata de discutiile voastre. Am un baietel, Luca de 5 luni si o fetita de 5 ani. Amandoi sunt cuminti;Luca doarme de la ora 21 la 9 cu conditia sa ii dau sa manance si o face in somn.Adica se trezeste, plange ii dau bib si in timp ce suge adoarme.Este f mancacios. Imi mananca 100 ml la 3 ore ( nu ma lasa altfel), 2 mese de lapte cu cate 2 masuri de cereale nestle orez ( rezista 4 ore) o masa de legume. Vroiam sa va intreb daca si la voi se intampla ca dupa masa de legume sa-i fie foame la 2 ore. De exemplu astazi mi-a mancat 120 ml supa de legume(destul de groasa) in care am pus o masura de lapte si dupa 2 ore a inceput sa planga si a mancat 130 ml de lapte cu 2 masuri de cereale.
   Mentionez ca l-am nascut la 30 sapt cu 1750 gr si acum, la 5 luni are 7100 gr.

#2489 2010-06-25 23:04:46

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

vai kata, dar e criminal...si al meu ma vrea mereu lg el, cand ma prinde ma apuca de mana si ma ciupeste uneori chicot ...stiam ca baietii sunt mai mamosi, dar al tau e f posesiv  supa  sau poate are nevoie de si mai multa afectiune  wink
din seara asta clarisa a descoperit ca poate sa faca ceva: se pune pe-o parte si apoi se ridica in fund, toata seara numai asa a facut...numai ca m-am intors cu spatele sa-l iau pe darius de unde varsase (o mica parte din ce mancase mai devreme) si tocmai ce aud "poc" clarisa cazuse din fund cu capul pe parchet...Doamne ce a mai plans...repede sa iau o lingura de metal sa-i pun...mi s-a rupt sufletul, m-am speriat si eu, nu-mi mai venea sa o las din brate, am verificat-o de cateva ori sa vad daca nu are ceva...incerc sa ma obisnuiesc ca asa va fi de acum inainte, dar oare pot sa stau linistita? ... voi sunteti pregatite de astfel de "intamplari" ? supa

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.