homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-129

#2433 2010-06-24 14:02:59

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Eu ll plimb pe Luca de la 1 luna si jumatate. Aproape in fiecare wk mergem la SEciu (zona mai inalta) unde s-a simtit f bine, la Focsani unde la fel a fost ok, iar peste 3 saptamani mergem la mare. NIci nu concep sa el sa stea in casa si sa ma plimb doar prin parcuri.
Mi-am facut planul ca in jur de 1 august sa crestem altitudinea(1000m) si mergem la Siriu (langa lac). S-a obisnuit in masina si e un copilot model... cand nu doarme  chicot

Daca ii plimbam prin diferite locuri, ii obisnuim cu mirosuri, zgomote etc mai usor si in plus,  scade riscul de alergii

Curaj mamici... ca nu avem papusi de portelen!

ps. Intre noi fie vorba, orice aer e mai bun decat cel din Bucuresti  chicot sau din marile orase

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-24 14:04:34)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2434 2010-06-24 14:08:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

witty_ina a scris:

Eu ll plimb pe Luca de la 1 luna si jumatate. Aproape in fiecare wk mergem la SEciu (zona mai inalta) unde s-a simtit f bine, la Focsani unde la fel a fost ok, iar peste 3 saptamani mergem la mare. NIci nu concep sa el sa stea in casa si sa ma plimb doar prin parcuri.
Mi-am facut planul ca in jur de 1 august sa crestem altitudinea(1000m) si mergem la Siriu (langa lac). S-a obisnuit in masina si e un copilot model... cand nu doarme  chicot

Daca ii plimbam prin diferite locuri, ii obisnuim cu mirosuri, zgomote etc mai usor si in plus,  scade riscul de alergii

Curaj mamici... ca nu avem papusi de portelen!

ps. Intre noi fie vorba, orice aer e mai bun decat cel din Bucuresti  chicot sau din marile orase

foarte corect!!! tummenupp

noi inca stam in dubiu unde vom pleca in vara asta... dar sigur vom pleca smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2435 2010-06-24 14:09:51

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

asa e ina, in buc e aer imputit...l-ai facut plimbaret,nu? chicot
ally dar de ce nu aveti voie sa plecati? intreab-o pe dr ce parere are...acum ca stau si ma gandesc s-ar putea ca secretia asta pacatoasa sa fie de la anticonceptionale, asa ca bag 1-2 luni pauza sa vedem care e rezultatul  wink ....sper sa nu fie un rez cu ochi  lol ....fereasca Dumnezeu

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2436 2010-06-24 14:58:06

witty_ina
Sr. member

fleur, am intrebam pe cineva care e medic dar nu de specialitate si mi-a spus ca este posibil sa fie pe baza homonala si sa dureze cat alaptezi. Atata vreme cat nu este urat mirositoare si f abundenta, e ok.

Acum vad ca iei si anticonceptionale. Sunt pt alaptare?

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-24 14:59:31)

#2437 2010-06-24 14:59:32

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na de ce nu poti sa pleci cu Andrei?
Si noi plecam in concediu in iulie si la o zi, imediat cum ne-am intors din concediu, plecam in Romania.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#2438 2010-06-24 15:03:57

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

ina nu mai alaptez de aproape 7luni  big_smile ...si clarisa elimina hormonii mai greu, asa a spus dr la ultim control...se pare ca ma-sa are prea multi hormoni  lol ... ba e destul de abundenta, e f groasa, uneori imi curge pur si simplu...e precum mucii cand suntem racit (scuzati descrierea, dar nu am cum altfel)... mai astept 1 luna fara anti si daca e la fel, mai bag un control la gineco

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2439 2010-06-24 15:54:57

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

nu am zis ca mi-a spus cineva ca nu am voie, am citit pe ici pe colo ca la mare ...copil sub 1 an...etc....hmmmm....atunci nu mai asteptam nici noi, bagam drumul spre "tara"

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2440 2010-06-24 16:22:36

witty_ina
Sr. member

Ia uite cum ratai o vacanta!  chicot

Iti spun ce si cum cu bebelusii sub 1 an, dupa ce ne intoarcem de la mare...poate va convingem sa mergeti si voi  par

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-06-24 16:22:56)

#2441 2010-06-24 16:36:01

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

am fost la dr ginec. a zis ca totul e ok, uter, col, totul. putem sa ne apucam de zbenguiala.

mi-a recomandat sa imi pun sterilet. mi-a luat o lama ca sa vada ca totul e ok, si a zis ca ma asteapta cu rezultatele ca sa imi puna sterilet, daca vreau. ma costa 1 mil cu tot cu montaj.

tre sa ma mai documentez sa vad ce sa fac.

offtopic fetele cum sa micsorez o poza  ca sa o pun la avatar. vreau sa pun o poza cu fata mea dar sunt mari

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-06-24 16:36:57)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2442 2010-06-24 16:38:44

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

anul trecut ne intalneam zilnic pe plaja cu o familie care avea un bebe mic,mic,cred ca nu avea nici macar o luna si stateau muuult cu el pe plaja
Eu deschid poza cu Paint,dau click  la Image-Strech/Skew si fac mai multe incercari pana o aduc la dimensiunea dorita.

Ultima oara a fost editat de rozik (2010-06-24 16:41:55)

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2443 2010-06-24 16:54:23

ally_na
Hero member

o sa te pupe soacra mea ina rotfl2

#2444 2010-06-24 17:09:50

flowerpot
Insomniac member

Fetele, eu o sa scriu ce ii mai dau de mancare lui Carol.
De doua zile i-am introdus papaya. Ii dau papaya cu banana sau cu piure de mere si mananca de rupe. Acest piure il amestec cu cereale dizolvate in lapte de san si vad ca mananca tot.

De astazi ii introduc o noua vegetala si anume zucchini. Fac piure. Si sambata sau duminica ii fac supa de legume.

Intrebare: Voi ati pus ceapa la prima supa pt bebe? Cum ii "serviti" supa? Cu lingurita? Pasati legumele sau ii dati numai zeama? In cartile mele de aici nu am gasit nicio reteta de supa.

bebe

#2445 2010-06-24 17:12:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rozik a scris:

anul trecut ne intalneam zilnic pe plaja cu o familie care avea un bebe mic,mic,cred ca nu avea nici macar o luna si stateau muuult cu el pe plaja
.

asta mi se pare exagerat, in niciun caz ok neutral

dar cu bebe peste 6 luni mi se pare ok. doar ca la soare... doar dim devreme si seara tarziu.

eu redimensionez pozele in microsoft picture manager / resize / procentul din poza initiala pe care il vreau. si imi arata automat nr de pixeli ai noii imagini wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2446 2010-06-24 17:43:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Da, e chiar exagerat.
Si eu as fi vrut tare mult la mare dar Vlad e micut.

#2447 2010-06-24 18:10:20

witty_ina
Sr. member

flower, eu ii tai mai marunt legumele (inca suntem la radacinoase +ardei), le fierb si apoi scot telina ca nu-i place , si le pasez cu pasatorul. Le papa piure cu lingurita si, daca mai ramanea loc, ii dau cu bibe si zeama

Vad ca tu dimineata ii mai pui si cereale dizolvate in laptic. Eu ii dau doar fructele (porto, mar, piersica, nectarina,cirese etc) in combinatie de 2 sau 3 si ii adaug 2 masutri e orez de la nestle. Ii schimb combinatia la fiecare 2-3 zile ca sa-i placa.

#2448 2010-06-24 19:19:05

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

hello wave

ma bag si eu desi nu pot vorbi din exp proprie, ( ca mai avem un pic chicot ) dar avem niste prieteni care au o fetita de 1 an si ceva ... si anu' trecut pe la 1 luna jumate erau cu ea la munte, la busteni - am fost si noi, fetita a fost super ok, papat si a dormit si ne-a zambit ca o papusica, iar apoi la 3 luni au fost cu ea la mare , unde mergeau pe plaja dimineata si dupa-amiaza, fata ferita de soarele direct sub umbrele, au fost f ok ...
ally daca te duci la socrii e si mai OK, parerea mea, ca stai intr-o casa normala, poti sa te intinzi cu toate alea ale lu bebe ..... esti intr-un fel ca acasa , nu ?

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2449 2010-06-24 20:00:00

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

buna fetele.cineva ma intreba pe aici cat suc de morcov ii dau.deci ii storc morcovul ras in prealabil prin razatoare neaparat de sticla.nu va ganditi ca-i dau juma de biberon ci doar 2-3 lingurite,deci cu lingurita se dau sucurile,asa am citit.ii place foarte mult si il tolereaza foarte bine.in legatura cu portbebe,am citit cateva pareri pe aici.eu o tin cu fata lipita de pieptul meu ca sa poata dormi ca asta este si interesul meu,ii tin o mana pe sub subtiori si cu cealalta ii sustin funduletul adik nu-i las picioarele sa-i atarne decat poate cateva secunde daca am ceva de facut cu mana aia iar coloana din cate imi pot da eu seama sta dreapta.pt siguranta cand mergem la doct de famuiie sapt viitoare,o sa merg in port bebe si sa vad ce-mi spune,daca-i bine cum o tin sau nu.azi am mers de la 16-19 cu ea asa ca sa doarma si a dormit asa de bine ca a plans cand am intrat in kasa si nu a mai simtit aerul la nas.in legatura cu displazia de sold,am fost si eu cu ea la o pediatra care mi-a spus ca cica pt siguranta sa-i pun 2 pampersi ceea ce mi s-a parut o prostie,adik nu are displazie de sold da pt siguranta sau ca sa se dezvolte bine.oricum n-o tin infasata iar cand doarme tine ea picioarele cracanate.eventual o sa-i fac o ecografie asa cum mi-a recomandat sa vedem daca soldurile sunt ok.
acuma vroiam sa intreb fetele care au avut cezariana.deci mi-a curs rosu,maro vreo 47 de zile,s-a oprit vreo sapt ca am facut si prostii si acuma imi curge iar dar rosu ca la ciclu zic eu.oare e normal asa repede?am zis ca astept sa vad daca tine cat un ciclu normal si apoi o mai sun pe doct.

#2450 2010-06-24 20:11:34

ally_na
Hero member

kris , depinde de organism , se poate sa fie si ciclu ( chiar daca alaptezi). referitor la displazie, eu zic sa nu innebunesti copilul aiurea cu ecografie daca nu e cazul. asta o poate obs un dr si la un control fara eco.
eu nu inetelg, morcovul ti l-a prescris un dr sau l-ai dat tu de capul tau?

#2451 2010-06-24 22:25:26

flowerpot
Insomniac member

Multumesc Ina. Astazi la pranz i-am dat piuree de zucchini si s-a cam strambat dar l-am amestecat cu papaya si a mancat pana la urma. Cred ca a avut o "retinere" pt ca era caldut (sunt sigura ca ii va placea cand se mai raceste).
Ina ti-a zis medicul ca poti sa ii dai lui Luca cirese si piersici acum, la aceasta varsta sau ii dai  ca ti se pare ok? Si prtocala tot acum? Intreb pt ca in toate cartile pe care le am de aici scrie ca ciresele, piersicile se introduc la 7 luni si citricele la 8 luni sau chiar 1 an.

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.