homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubesc pe altul-2

#20 2009-12-13 18:43:52

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: iubesc pe altul

left4d, mai usor ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2009-12-13 18:49:35

nasti
New member
Inregistrat: 2009-12-06

aveti toti dreptate. Probabil ca nici nu trebuia sa scriu aici. Multumesc tuturor

#22 2009-12-13 18:59:18

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Lelaina a scris:

eu zic mai romaneste. Hotul neprins e negustor cinstit.
Am dat-o si eu in bara la un mom dat, si i-am zis de bunavoie prietenului meu. Nu era o chestie asa cum e cazul ei... iesisem cu un tip si dintr-un imbold idiot l-am sarutat.

A fost o perioada cand m-am straduit sa-i recladesc prietenului increderea in mine, etc... totul a trecut cu bine. Si acum, recent, la vreo 3 ani de la patania respectiva, prietenul meu mi-a spus ca ar fi preferat sa nu-i spun ce s-a intamplat atunci.

Daca nu are de la cine sa afle, adica daca nu mai stie nimeni de relatia asta a ei, de ce sa-i zica? Ca asa e mai bine... da si nu...

de parere cu tine sunt si eu!
nasti , nu-i spune sotului si lasa timpul sa le rezolve pe toate...
incearca sa-ti indrepti atentia mai mult asupra relatie cu sotul si gandeste-te mai putin la celalalt. iti spun din proprie experienta ca, cu trecerea timpului, sotul va ramae sot, iar celalalt doar un prieten...cu amintiri placute...dar secrete

Iubesc si sunt iubita

#23 2009-12-13 19:06:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nasti... eu una sper sa mai scrii aici... sau macar sa citesti ce ti s-a mai scris. RUSINE CELOR CARE TE-AU JUDECAT. nimeni nu avea dreptul asta.

tu si omul ala aveti amandoi dreptul sa va iubiti, sa va impliniti prin iubirea care v-o purtati. cert e ca, indiferent ce cale alegeti, nu va va fi usor la niciunul. si nici famiilor voastre actuale. incat trebuie sa fiti cat mai decisi ca asta e ceea ce vreti, ca nu e doar un vis frumos si o iluzie frumoasa... pt ca veti sacrifica f multe pt asta. si nu prea exista cale de intoarcere.

sfaturi in cazuri de genul asta nu se pot da... decat ce ti s-a mai zis aici ASCULTA-TI DOAR INIMA. nimic altceva. in niciun caz ce a zis extra, cu "ce e bine"... astea sunt lucruri atat de relative... incat nu merita sa sacrifici IUBIREA pt ele. lasa deoparte orice idee legata de morala.... si lupta pt ceea ce crezi tu ca merita. nu putem noi decide care este acel ceva... el sau familiile.

cert este ca stiu din experienta ca intr-o relatie nu ajunge un simplu "bine" si un simplu "nu ne certam"... mai e nevoie de "ceva". care, daca nu exista... pur si simplu nu exista, n-ai de unde sa-l scoti. si atunci, inevitabil, se ajunge la situatii ca a ta.

eu repet... nu e cazul sa-ti fie rusine si nici sa-ti pese de gura targului.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2009-12-13 22:41:59

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

left4d, ce inseamna injuratura aceea?
nasti, nimeni dintre noi nu te-a judecat; si nu ai facut nici rau ca ai scris aici.
Eu caut sa te incurajez sa faci ceea ce este bine si sa nu te iei dupa sentimente sau alte simtaminte, pentru ca acestea vor trece. Nu am auzit pe nimeni sa-i para rau ca a facut ceea ce este bine; dar in schimb am auzit pe multi vaitandu-se ca s-au lasat prinsi si au actionat conform sentimentelor.
Dragostea nu este un sentiment; ea este un principiu care merge pana acolo incat te ajuta sa-l iubesti pe cel de langa tine chiar si atunci cand sentimentele fata de acesta au disparut. Si dragostea adevarata nu se da pe fata doar in clipele de bucurie si de bunastare; ea se testeaza numai si numai in clipele de incercare, de necaz. Dragostea, daca exista, se va da pe fata in iertarea celui de langa tine (care a gresit fata de tine), si se va da pe fata si in recunoasterea adevarului fata de acela caruia i-am gresit.
Chiar daca ai gresit, sa stii ca nu s-a terminat pamantul. Inca mai exista har, inca mai exista iertare in inimile oamenilor...
Adu-ti aminte de cuvintele pe care le-ai auzit la inceput: "si la bine si la rau"... ati fost impreuna la bine; acum este timpul sa fiti si la rau. Sau acest rau ar trebui sa se intample din partea amandorura ca sa existe iertare si impacare?
Legea va da dreptul sa va despartiti; si la fel si Dumnezeu. Dar eu zic sa lasati legea! nu mai traiti sub ea! e timpul sa traiti sub har, sub mila... este timpul sa traiti dupa principiul dragostei. Este timpul sa faceti ceea ce este bine, drept si corect...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Publicitate

loading...

#25 2009-12-13 22:58:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

extra a scris:

nasti, nimeni dintre noi nu te-a judecat; si nu ai facut nici rau ca ai scris aici.
Eu caut sa te incurajez sa faci ceea ce este bine si sa nu te iei dupa sentimente sau alte simtaminte, pentru ca acestea vor trece. Nu am auzit pe nimeni sa-i para rau ca a facut ceea ce este bine; dar in schimb am auzit pe multi vaitandu-se ca s-au lasat prinsi si au actionat conform sentimentelor.
Dragostea nu este un sentiment; ea este un principiu care merge pana acolo incat te ajuta sa-l iubesti pe cel de langa tine chiar si atunci cand sentimentele fata de acesta au disparut. Si dragostea adevarata nu se da pe fata doar in clipele de bucurie si de bunastare; ea se testeaza numai si numai in clipele de incercare, de necaz. Dragostea, daca exista, se va da pe fata in iertarea celui de langa tine (care a gresit fata de tine), si se va da pe fata si in recunoasterea adevarului fata de acela caruia i-am gresit.
Chiar daca ai gresit, sa stii ca nu s-a terminat pamantul. Inca mai exista har, inca mai exista iertare in inimile oamenilor...
Adu-ti aminte de cuvintele pe care le-ai auzit la inceput: "si la bine si la rau"... ati fost impreuna la bine; acum este timpul sa fiti si la rau. Sau acest rau ar trebui sa se intample din partea amandorura ca sa existe iertare si impacare?
Legea va da dreptul sa va despartiti; si la fel si Dumnezeu. Dar eu zic sa lasati legea! nu mai traiti sub ea! e timpul sa traiti sub har, sub mila... este timpul sa traiti dupa principiul dragostei. Este timpul sa faceti ceea ce este bine, drept si corect...

Cum adica ce inseamna injuratura? lol In termeni academici,el isi introducea organul genital in partea frontala a capului ei,adica in fata. lol Destul de clar ce inseamna injuratura? big_smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-13 22:58:46)

#26 2009-12-13 23:01:32

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ShineOfBlood a scris:

Cum adica ce inseamna injuratura? lol In termeni academici,el isi introducea organul genital in partea frontala a capului ei,adica in fata. lol Destul de clar ce inseamna injuratura? big_smile

rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#27 2009-12-13 23:15:50

extra
Banat

Shine, nu l-am intrebat in sensul ca nu as stii ce inseamna; ci in sensul ca nu ar avea dreptul sa injure. Oare nu ti-as putea spune ca acesta nu e topicul "sa radem putin"? De ce esti rea?

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#28 2009-12-13 23:24:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

Geniala intrebare rotfl

ShineOfBlood a scris:

Genial. rotfl

#29 2009-12-13 23:30:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

extra a scris:

Shine, nu l-am intrebat in sensul ca nu as stii ce inseamna; ci in sensul ca nu ar avea dreptul sa injure. Oare nu ti-as putea spune ca acesta nu e topicul "sa radem putin"? De ce esti rea?

Pentru ca eu nu ma bucur de 'iluminearea divina' care sa ma faca sa fiu buna cu toti. Asta e. Eu sunt mai scorpie de felul meu. smile Si n-am facut altceva decat sa raspund la o intrebare. Ca ai formulat tu intrebarea prost,e altceva. smile

#30 2009-12-14 00:06:02

skumpi
Vizitator

hm, sa nu cumva sa fi fost sotul ei ca si-a facut cont si a postat doar aici hmm
ma rog, poate ma insel...sper sa ma insel !

in legatura cu ce se intampla...situatia statea altfel daca realizai ca tot ce-a fost cu barbatul respectiv a fost o greseala si sa regreti insa din ce spui, nu e asa si mai "grav" in continuare te gandesti la el si-l doresti ! nu cred ca problema aici e confesatu sau nu sotului, cred ca problema e ce-o sa faci cu sentimentele alea alaturi de sotul tau ?
eu zic sa te gandesti fff bine in primul rand pe care dintre ei ii iubesti, daca putem vorbi de iubire , sa pui in balanta totul iar daca te hotarasti ca il vrei pe tipu asta, stai de vorba cu el, vezi daca in primul rand el e dispus sa renunte la familia lui ca sa fiti voi doi impreuna... si abia apoi sa iei decizia de a vorbi cu sotul tau !

#31 2009-12-14 08:10:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

left4d ai warn pt limbajul folosit.

#32 2009-12-14 10:15:31

nasti
New member
Inregistrat: 2009-12-06

iarasi trebuie sa va multumesc. Pt. toate spuse.

Ideea e ca ce imi doresc cel mai mult e sa nu-l pierd ca prieten. E chiar un om bun, un prieten adevarat, care mi-a dat echilibru Nu vreau sa-i stric familia, pur si simplu nu vreau asta. Daca vreodata se va desparti din alt motiv, atunci va fi altceva, dar nu vreau sa fiu eu motivul pt. care sa se desparta de sotia lui.

Insa, nu stiu cat e de posibil acest lucru(sa ramanem prieteni). Oare e posibil si corect sa il iubesc din suflet ca pe un prieten?

Despre casnicia mea am zis ca e relativ ok, adica desi am fost si inselata, si umilita , si neglijata, am trecut peste toate si acum avem o perioada ceva mai buna. Dar nu a fost deloc roz, probabil ca orice casnicie obisnuita.

Ultima oara a fost editat de nasti (2009-12-14 10:16:28)

#33 2009-12-14 10:34:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poti, dar... mereu se va simti (atentie, chiar si din exterior!) ca e vorba de ceva mai mult decat prietenie. oricum... si mie mi se pare o solutie mai buna decat "de azi nu ne mai vedem"... e pacat, asa cum spui, sa pierzi un om drag...

repet, sfaturi nu se pot da... si nu incerc sub nicio froma sa "sugerez" nimic cand iti spun acum ca cel mai fain cuplu pe care il cunosc (la varste de aprox: el 60, ea 50), in cadrul caruia nu doar ca vezi armonie si intelegere, ci si aceleasi idealuri, acelasi drum efectiv... la fel cum vezi pe femeia asta de 50 ani iubind ca un copil, batandu-se cu el cu zapada si jucandu-se ca in liceu.... sunt 2 oameni care, pt relatia de acum, au suportat: el - o casnicie "obisnuita", cum spui, de dragul fetei; ea - o tinerete "pierduta", lipsita de bucuriile normale ale varstei, pt ca ea il iubea pe el si l-a asteptat mai mult de 10 ani, pana a crescut fata destul. nu sunt si nu au fost niciodata casatoriti unul cu altul... dar repet... mi se par cuplul perfect. iar acum... cel putin pe ea, daca o intrebi, spune ca nu ar repeta cei 10 ani de chin... pt ca totul a fost fals, familia fetei lui tot n-a fost familie adevarata...

nu spun ca asta e solutia si, mai ales, asa ceva vezi f rar. exista si cazul in care cei 2, odata ajunsi "liberi" si impreuna, nu stiu sa se mai bucure de libertate asa cum se bucurau de cele 20 minute furate intr-o statie de autobuz inainte. si totul cade....

orice ai alege, TU RISTI. Doamne ajuta sa alegi ce e mai bine. ceva oricum vei pierde, indiferent de calea aleasa.... puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#34 2009-12-14 15:26:34

skumpi
Vizitator

nasti a scris:

iarasi trebuie sa va multumesc. Pt. toate spuse.

Ideea e ca ce imi doresc cel mai mult e sa nu-l pierd ca prieten. E chiar un om bun, un prieten adevarat, care mi-a dat echilibru Nu vreau sa-i stric familia, pur si simplu nu vreau asta. Daca vreodata se va desparti din alt motiv, atunci va fi altceva, dar nu vreau sa fiu eu motivul pt. care sa se desparta de sotia lui.

Insa, nu stiu cat e de posibil acest lucru(sa ramanem prieteni). Oare e posibil si corect sa il iubesc din suflet ca pe un prieten?

Despre casnicia mea am zis ca e relativ ok, adica desi am fost si inselata, si umilita , si neglijata, am trecut peste toate si acum avem o perioada ceva mai buna. Dar nu a fost deloc roz, probabil ca orice casnicie obisnuita.

te referi la sotul tau ??? si el te-a inselat ???  roll

#35 2009-12-14 20:49:33

extra
Banat

Nasti, daca asa stau lucrurile, daca si sotul tau te-a inselat, atunci in locul tau nu mi-as mai face probleme in ceea ce priveste iertarea lui vis-a-vis de greseala ta. Acum sunteti chit.

#36 2009-12-14 20:53:22

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

asa gandesc si eu.
si totusi nu esti asa de ok in casnicie cum ai lasat sa credem in prima postare...deci,da..fa atunci ce iti dicteaza inima ca e mai bine ptr tine.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#37 2009-12-14 21:09:20

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

barbatii sunt mult mai orgoliosi. nu cred ca ar trece cu vederea asa usor. eu zic ca e mai bine sa nu stie.

#38 2009-12-14 22:09:04

skumpi
Vizitator

eu zic ca daca asa stau treburile mai bine s-ar lasa unu de altu ca e clar ca nu-s facuti sa fie impreuna...adica intr-un fel ba lol ca amandoi se merita unu pe celalalt...bineinteles in sensu negativ neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.