|
Nu esti logat.
Iubesc pe altul-3#61 2009-12-17 00:35:05
Re: iubesc pe altulda dar unu dintre voi tot sa gandit si la mai mult decat prietenie ... Online #62 2009-12-17 20:18:27
Re: iubesc pe altula zis cineva ceva de obsesii? 12.01.2010: Cristian Matei a iesit din ambalaaaaj! ![]() Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fiii si fiicele chemarii la viata. Vin prin voi, dar nu din voi. Si chiar daca sunt alaturi de voi, nu va apartin. Puteti sa le daruiti dragostea, dar nu si gandurile voastre. Caci ei au propriile lor ganduri. (Khalil Gibran) Offline #63 2010-01-29 01:12:02
Re: iubesc pe altulse pare ca reusim sa fim doar prieteni. Simt ca lui ii e greu, dar se straduie . Si stiu ca face asta ca ma iubeste. Offline #64 2010-01-29 13:00:44
Re: iubesc pe altul
Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #65 2010-01-29 14:29:55
Re: iubesc pe altulPot sa-mi spun si eu parerea? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... my baby boy ![]() Offline #66 2010-01-29 16:01:55
Re: iubesc pe altulEu zic ca ar fi mai bine sa ramaneti doar prieteni,nu stiu daca se merita sa renunti la relatia cu sotzul tau daca va impacati doar pentru o aventura,mai ales ca el are un copil,nu e bine sa te bagi in familia lui,ii faci rau si acelui copil,gandeste-te la el macar... Offline #67 2010-01-29 22:49:28
Re: iubesc pe altulIn lumea asta,nu iti poti permite sa fii altruist,ci trebuie sa te gandesti la tine. Copilul ala n-ar fi singurul care ar trece prin divortul parintilor. Am si eu colegi trecuti prin asa ceva,si sunt destepti,frumosi,fericiti. Pe de alta parte,daca ei doi isi reprima sentimentele,vor fi cat se poate de nefericiti. "Look deep into my soul... it's black as coal, like a bullet hole." Offline #68 2010-01-30 11:52:47
Re: iubesc pe altulBa poti fi altruist, depinde fatza de cine, iar devreme ce te-ai maritat cu ala probabil ca ar trebui sa reprezinte ceva pentru tine si sa-l respecti. Bine, dar mai sunt si oameni care nu stiu ce e respectul. Offline #69 2010-01-30 12:26:25
Asta dacă ar mai vrea ea să păstreze o prietenie frumoasă cu tine după ce i-ai făcut You're a drop in the rain/ Just a number not a name/ And you don't see it/ You don't believe it/ At the end of the day/ You're a needle in the hay/ You signed and sealed it/ And now you gotta deal with it .Offline #70 2010-01-30 12:43:09
I'll face it with a grin! I'm never giving in! ON WITH THE SHOW!!! ![]() ![]() Offline #71 2010-01-30 13:32:35
Nu-i nevoie să o legi. Din moment ce te-a înşelat s-ar putea să nu mai ţină la tină şi să nu îi mai pese atât de mult dacă te culci sau nu cu o altă femeie. O să stea pe scaunul ăla fără ca tu să o mai legi. S-ar putea ca la un moment dat să te întrebe dacă poate intra şi ea în jocul vostru Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #72 2010-01-30 17:09:55
Same here... doar ca nu as da divort...
Poate sa tina la tine, daca nu tinea probabil dadea divort inainte. Tot e mai bine sa fie legata, eventual si filmat tot evenimentul. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-01-30 17:12:31) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. Offline #73 2010-01-30 17:20:39
Re: iubesc pe altulAnd they say women are crazy You're a drop in the rain/ Just a number not a name/ And you don't see it/ You don't believe it/ At the end of the day/ You're a needle in the hay/ You signed and sealed it/ And now you gotta deal with it .Offline #74 2010-01-30 17:45:32
Re: iubesc pe altulNimenialtu, am spus "s-ar putea să nu mai ţină la tină şi să nu îi mai pese atât de mult", adică nu am zis"e clar că nu mai ţine deloc la tine" Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #75 2010-01-30 17:47:51
Re: iubesc pe altulnimenialtu - Ultima oara a fost editat de JB (2010-01-30 18:20:16) Offline #76 2010-01-30 17:55:31
Re: iubesc pe altulscuzati ca sunt offtopic...am recitit topicul si am vazut ca skumpi are acum doar statut de vizitator...daca va rog imi puteti spune ce s-a intamplat si cum se poate schimba asta? multumesc!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! ![]() Offline #77 2010-01-30 18:12:41
Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #78 2010-01-30 18:26:07
Re: iubesc pe altulJessica, eu nu sunt unul din cei care le baga pe toate intr-o oala, chiar daca m-am "fript". Sunt sigur ca asa cum exista barbati de treaba exista si femei la fel. Gandeste-te ca unele femei daca citesc postul tau s-ar putea simti prost ca le incluzi in "toti". Offline #79 2010-01-30 18:33:19
Re: iubesc pe altulSunt măi, dar sunt foarte puţini...prea puţini. De-asta îmi permit să îi bag pe toţi într-o oală. Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #80 2010-01-30 20:36:45
Re: iubesc pe altulPosibil sa mai "purtam" (vezi ca ma includ si eu, inseamna ca i-ti dau dreptate la postul de dinainte) masti uneori din diverse motive ( de expl eu pentru ca am problema cu penisul, despre care am mai discutat, incerc sa ascund lucrul asta pentru ca m-ar putea afecta, nu pot striga in gura mare) insa sunt niste lucruri care trebuie invatate, la care trebuie sa te opresti si dupa care trebuie sa te ghidezi. Unul din ele e -Respectul- pentru cineva care a reprezentat ceva pentru tine si ti-a fost alaturi odata. Intamplator, legat de subiect, ultima fraza care i-am zis-o fostei a era: -Nu ma respecti. si am disparut din viata ei de atunci. Ultima oara a fost editat de JB (2010-01-30 20:56:45) Offline #81 2010-03-03 23:58:22
Re: iubesc pe altultimpul trece, suntem doar prieteni, dar.......... dar. Offline #83 2010-03-04 21:58:28
dar.....dar Offline #84 2010-03-05 02:49:43
Re: iubesc pe altulscuze dar chiar nu pot sa inteleg... eu nu as putea sa dorm in fiecare noapte cu sotul meu si sa ma gandesc constant, pt luni de zile, la alt barbat. as simti ca il mint zilnic. Offline #85 2010-03-05 11:43:14
Re: iubesc pe altulNasti, ori iti iei neouronul la bataie si iti poruncesti sa il uiti pe X-ulescu (nu insinuez ca ai avea doar un neuron, era o gluma), ori te desparti de sotul tau. Pentru ca vei continua asa toata viata. Vei oscila intre cei doi pana vei fi atat de obosita psihic incat nu vei mai fi in stare sa iei o decizie potrivita. When you feel cold and warm at the same time, when you read over the same time for the 10th time, when your heart and thoughts somehow appear to rhyme, and when a simple name conquers your whole mind, the you are in big trouble...you are in what they call...LOVE... Philippos Aristotelous Offline #86 2010-03-05 15:54:55
Re: iubesc pe altulnu vreau sa te judec nasti...dar ai zis ca el are copii nu?? Doamne Doamne....da-ne,Te rugam, un suflet de copil !!! Hai puiut mic...te asteptam Offline #87 2010-03-05 18:02:19
Re: iubesc pe altulacum hai sa nu o facem vinovata pe nasti ca acei copii raman fara tata Offline #88 2010-03-05 18:45:39
In cazul unui divort, nu cred ca el si-ar lasa copilul de izbeliste. Dupa cum spuneam mai sus, e mult mai urat sa cresti inconjurat de certuri si scandaluri si sa iti dai seama ca ai tai sunt ca doi straini unul pentru altul, decat sa stii ca sunt separati si ca asa le este mai bine. Dar asta e parerea mea....as fi preferat sa divorteze, asa cum tu probabil preferi ca ei sa fi ramas impreuna. When you feel cold and warm at the same time, when you read over the same time for the 10th time, when your heart and thoughts somehow appear to rhyme, and when a simple name conquers your whole mind, the you are in big trouble...you are in what they call...LOVE... Philippos Aristotelous Offline #89 2010-03-08 10:17:09
Re: iubesc pe altulAtata timp cat spui ca il iubesti pe cel de pe mess inseamna ca minti de crezi si tu ca iti mai iubesti sotul cum mai poti sa il privesti in ochi cand in suflet ai pe altul cum mai poti face sex ca dragoste nu poti sa ii mai spui atata timp cand ai facut dragoste cu iubitul si a fost SUPERB. Faze ca asta vezi la stirile de la 5 cand nu sti cum poate sa reactioneze un om cand se simte inselat daca isi pierde cumpatul chear daca nu il crezi instare ? Poate maine mai gasesti o astfel de prietenie si iara calci stramb poate esti facuta sa ai mai multi barbati si ai gresit legandute de unu . . Offline #90 2010-03-14 22:39:21
Re: iubesc pe altulnu, nu tanjesc dupa el, decizia e luata. "Dar" - ul era un fel de oftat ca viata nu ne-a scos unul in calea celuilalt mai repede. Offline |
|