|
Nu esti logat.
Merita acest sacrificiu in numele iubirii?#1 2009-12-23 13:52:58
merita acest sacrificiu in numele iubirii?sunt intr=o situatie disperata..intr-o sapt am slabit 5kg,am niste cearcane uriase,nu pot sa mananc,sa ma gandesc la altceva,ma port k o drogata uitandu0ma in gol...ore intregi... Offline #2 2009-12-23 13:59:53
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?daca te-ar scoate si la produs, ai face si acest sacrificiu in numele iubirii? Offline #3 2009-12-23 14:06:34
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?exact ce ti-a scris anna,voiam eu sa iti scriu.. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2009-12-23 14:10:05) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2009-12-23 14:07:45
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?nu pot sa cred ca citesc asa ceva in preajma Craciunului #5 2009-12-23 14:08:27
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Cel care te pune sa te culci cu altii ca sa faci bani sa te intretii ca asa vrea el,nu este sufletul tau pereche... credeam ca ti-e clar si tie fara sa-ti spuna alte persoane. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-23 14:11:34
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?si inde mai pui ca iti spune...ca asa vede cat de mult il iubesti... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2009-12-23 14:14:12
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Nu, categoric nu merita acest sacrificiu in numele iubirii! Daca te-ar iubi cu adevarat, nu te-ar pune sa lucrezi ca asa ceva. Daca te-ar iubi cu adevarat s-ar gandi intai la mintea si sufletul tau si apoi la blestematii astia de bani. Ar trebui sa deschizi ochii bine, sa iti dai seama care sunt intentiile lui cu adevarat. Si hai sa fim seriosi, cu siguranta esti foarte tanara si expresii ca "il iubesc enorm,nu pot trai fara el", nu ar trebui sa-si aiba rostul. Daca el va pleca cu siguranta iti va fi greu sa te obisnuiesti fara el, dar nu mai greu decat sa te obisnuiesti ca toti zabalostii sa te atinga iar tu sa la satisfaci cine stie ce dorinte. Offline #8 2009-12-23 14:20:42
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?da i papucii asa pe romaneste ! sa produca el bani singur in spania !!! one day we're gonna get somehow... Offline #9 2009-12-23 14:21:23
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Asta nu se numeste in numele iubirii ci in numele prostiei. Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-23 14:33:36) Offline #10 2009-12-23 14:24:23
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Suntem mai toate de o varsta apropiata cu tine si am suferit si al lasat barbati pt mult mai putin decat ceea ce ti se intampla tie.Si nu am mai murit de suferinta! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #11 2009-12-23 14:37:31
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Din pacate astfel de cazuri sunt numeroase iar tu te inscrii in tiparul perfect de victima - "genul de fata care n-a iesit din cuvantul parintilor, timida, neincrezatoare in fortele proprii...". Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-12-23 14:38:35) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #12 2009-12-23 14:44:53
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?vrei sa sfarsesti drogata sau mai rau moarta? asta e drumul cel mai sigur.... In spania ca dansatoare? ce urmeaza sa te vanda poate ?... Offline #13 2009-12-23 14:53:55
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?doamne sfinte! eu chiar nu am de ce sa te judec mai ales ca si iubitul meu a gresit mult in fata mea si am iertat, dar sa imi dau parerea am tot dreptul. Fata, tu chiar crezi ca barbatul asta pe care tu il consideri asa de perfect te iubeste? pai daca te iubeste cum indrazneste ca MACAR sa iti propuna sa ti-o tragi (scuzati expresia) cu toti libidinosii ca sa faci bani? tu crezi ca persoana asta te respecta??? sincer, tu asa crezi ca fiinta asta te merita? pai daca mie mi-ar propune "sufletul pereche" sa fac asa ceva l-as scuipa intre ochi si i-as zice sa vina la mine cand i se inchid fontanelele... sa mearga sa faca el bani cati o vrea si cum o vrea. Stiu ca nu ti-e usor, pt ca nici mie nu mi-a fost, da ce naiba? asa ceva e josnic. Daca ai face asta pt ca vrea el, nici macar tu nu ai avea respect de sine, d`apoi de el ce sa mai zic? vezi-ti de studii, iar daca ai de gand sa mergi cu el in spania, cauta-ti de lucru singura ca sigur gasesti niste case in care sa faci curatenie. Nu pot sa cred ca exista persoane cu asemenea tupeu Nu am niciun drept sa iti zic sa te desparti de el, da` daca el nu gandeste, macar tu fa-o si deschide-i ochii aia sa vada ca "meseria" aia nu e de tine si mai trage-i si o palma peste mecla sa se trezeasca la realitate si sa te respecte! Offline #14 2009-12-23 14:58:01
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
Producand la propriu bani pentru el , ii arati cat de mult il iubesti ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2009-12-23 15:07:41
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?draga julie, nu mai bat moneda pe faptul ca nu te iubeste si doar te foloseste, dar gandeste-te la ce riscuri de expui - viata iti va fi in pericol, atatea prostituate sunt ucise cu barbarie si nimeni nu intervine pentru ca fac parte dintr-o clasa sociala denigrata de toata lumea. cum ii vei spune fiicei tale cum ti-ai castigat primii bani? dar parintilor? dar unui viitor iubit in cazul in care acesta te va lasa? si mai gandeste-te la SIDA, HPV, hepatita si tot asa. majoritatea prostituatelor sunt bolnave si media de viata este foarte scazuta. te rog mult, vezi-ti de facultate si incearca sa uiti acest episod din viata ta! toate bune si ai grija de tine Offline #16 2009-12-23 15:27:26
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Clar..NU. Chiar crezi ca merita sa-ti distrugi viitorul pentru un om care nu te iubeste?? "prietenul meu mi-a spus acum o sapt ca in ianuarie vrea sa plece in spania sa faca bani" pai daca te-ar iubi cu adevarat ti-ar spune "stai tu aici,iti vezi de facultatea ta 1 luna 2,3,4 iar eu ma duc in spania sa fac bani."I-ar fi dor de tine dar asta este,timpul trece repede si dupa cateva luni s-ar intoarce iar la tine.Am ramas socata cand am citit..in numele iubirii poti sa faci multe nebunii..dar nu-ti risca propria ta viata,viitorul tau..poti sa faci atat de multe..esti foarte tanara ai toata viata inainte poti sa realizezi absolut tot ce-ti doresti.De ce sa renunti la viata ta pentru un barbat pentru care banul este mai presus de orice?Ar trb sa te gandesti ca TU esti cea mai importanta,ca TU meriti tot ce este mai bun pentru tine.Toate fetele, la un moment dat poate ca au spus "el este alesul,el este iubirea mea,cu el vreau sa-mi petrec tot restul vietii,fara el nu pot sa traiesc" si peste o perioada de timp au cunoscut pe altcineva si iar au spus asta..Nimeni nu a murit din dragoste si sunt sigura ca poti sa treci peste.Sper sa realizezi ce ti-a propus si sa iti dai seama ca nu asta trebuie sa-ti doresti pentru tine.Trebuie sa te iubesti pe tine cel mai mult,fi putin egoista si doreste-ti ce este mai bine pentru tine si dupa te mai gandesti si la altii.Iar el..clar nu merita.Acum sincer..daca ai fi in locul lui ti-ar place ca iubita ta sa se culce cu nu stiu cati barbati??Sper ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa iti dai seama ca nu este bine. 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline #17 2009-12-23 15:31:56
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Julie, asteptam si un raspuns de la tine. Sper ca citesti ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #18 2009-12-23 15:38:35
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?am o intrebare......ca animatoare din cate stiu eu dansezi in club...nu faci sex cu clientii clubului....daca gresesc,va rog sa ma corectati,pt ca e posibil sa fi ramas in urma cu ce se intampla in ziua de azi prin cluburi:)) Offline #19 2009-12-23 15:42:43
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?maria, intr-o lune ideala doar dansezi. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|