homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-3

#39 2009-12-23 18:43:36

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

Eu as spera sa fie o gluma, ca nu a mai postat nimic de atunci ... Dar cred ca pur si simplu sunt eu prea naiva si inocenta si mi-e greu sa cred ca se intampla si lucruri de genul asta. Si mai rele ...  Tot ce pot sa iti spun este ce ti-au zis si fetele: NU face asta !!

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#40 2009-12-23 19:06:09

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Eu credeam ca faze dinastea exista numai in filme sau la misto.
Acum 10 ani probabil i-as fi scos ochii respectivului la asemena propunere.
Na...stiu ca gusturile nu se discuta...totusi pune si tu o pozna sa vedem  si noi minunatul asta smile care este smile wink)

I love you. Remember. They cannot take it

#41 2009-12-23 19:13:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Bai fata, daca e adevarat ce ai scris, si nu o gluma da-ti 2 palme peste ochi si trezeste-te la realitate neutral Las-o dracului de iubire, ca numai iubire nu-i asta in care "sufletul pereche" te duce la produs in Spania. neutral
Tu chiar nu realizezi ce se intampla cu adevarat? Traiesti intr-o lume ireala? Coboara cu picioarele pe pamant si vezi ce ai langa tine, caci esti pe cale de a-ti distruge singura viata.
Ai spus ca ai intrat la facultatea la care ti-ai dorit, ai o viata implinita, acum ce vrei? Sa distrugi tot ce ai realizat pana acum datorita unui gunoi ordinar care isi bate joc de tine si iti calca in picioare toate sentimentele frumoase de care vorbesti?
Nu mai fantasma trezeste-te la realitate ca omul asta nu e nici pe departe cel pe care il crezi.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2009-12-23 19:23:24

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pai in primu rand daca tre sa te culci cu clientii de ce zici animatoare? ca e cu totu altceva..

hjarta

#43 2009-12-23 19:26:55

kdeea
Platinum member

Si daca ar fi sa fie animatoare, si tot ar fi groaznic; iar faptul ca i-a zis-o cu atata franchete, parca i-ar fi oferit cel mai decent loc de munca, parca i-ar fi facut un serviciu ... Eu nici nu mi-as fi pus intrebari ...

Publicitate

loading...

#44 2009-12-23 19:31:00

Loveable
Diamond member

piie a scris:

Daca el va pleca cu siguranta iti va fi greu sa te obisnuiesti fara el, dar nu mai greu decat sa te obisnuiesti ca toti zabalostii sa te atinga iar tu sa la satisfaci cine stie ce dorinte.

plus ca o sa ajunga sa iti fie scarba si de el...
ai putea sa te duci sa ti-o tragi cu 3 si apoi sa vii acasa sa te uiti la el in ochi si sa-l pupi stiind ce faci din cauza lui?

hjarta

#45 2009-12-23 19:33:00

kdeea
Platinum member

offtopic love, blog-ul de la semnatura e al tau ? smile

#46 2009-12-23 19:53:10

kdeea
Platinum member

Ah smile E dulce smile

#47 2009-12-23 21:38:29

aaaaaa
Membru
Inregistrat: 2009-11-30

julie_cox a scris:

sunt intr=o situatie disperata..intr-o sapt am slabit 5kg,am niste cearcane uriase,nu pot sa mananc,sa ma gandesc la altceva,ma port k o drogata uitandu0ma in gol...ore intregi...
prietenul meu mi-a spus acum o sapt ca in ianuarie vrea sa plece in spania sa faca bani...
ideea ar fi sa ma ia si pe mine dar sa lucrez undeva unde nu mi-as imaginat in viata asta k as putea sa o fac...adik sa fiu animatoare in club(stiti ce implica asta,nu e nevoie sa explic)...mi-a zis k e singuru loc de munk la ora actuala unde se castiga bani multi,k altceva nu se gaseste pe criza asta...
am ramas socanta cand mi-a propus asta,dar mi-a zis k ma iubeste mult si ca vrea sa facem bani amandoi,sa o luam de la 0 pe propriile forte..nu va fi nevoie sa fac asta toata viata ci 1-2 ani probabil depinde si cat voi reusi sa castig....
il iubesc unorm,nu pot trai fara el,suntem compatibili 100% ne potrivim f tare,e sufletul meu pereche,ne intelegem din priviri...
mi-a zis k nu ar avea nimic impotriva sa fac asta,pt k fac bani pt amandoi si asa ii arat cat de mult il iubesc...
sunt la facultate la zi,am intrat cu greu aici,asta a fost visul meu(domeniul ales)de cand eram mica...
dar sunt dispusa sa renunt la ea,pt k nu pot trai fara el,degeaba o termin daca el nu mai exista in viata mea...
sunt genu de fata care n-a iesit din cuvantu parintilor,timida,neincrezatoare in fortele proprii...dar knd sunt cu el simt ca traiesc cu adevarat....
am stat si am incerkt sa imi fac curaj,sa ma gandesc la ceea ce am de facut..practic trebuie sa ma culc cu clientii clubului..dar gandul asta ma termina psihic...nu m-am culcat dekt cu 2 barbati pana acum...mi-e rusine de corpul meu...
simt k nu sunt pregatita sa fac asta dar nu vreau sa-l pierd,ne-am facut multe planuri impreuna...
el imi spune k intr-o sapt,2 o sa ma acomodez...dar....pana maine seara vrea sa ii dau raspunsul...
merita un asemenea sacrificiu...?????stiu ca veti ramane socate dupa ce veti citi gandurile mele...dar in situatia asta ma aflu acum...astept totusi niste pareri va rog mult...stiu,decizia imi apartine dar nu am cu cine sa vorbesc...va rog....

Daca chiar e adevarat ceea ce spui,vad ca prietenul tau stie care sunt "joburile" bine platite in afara, si atunci ce-ar fi sa-i propui lui sa se duca ca "animator" prin italia sau grecia sa "se iubeasca " el cu baietii, sa castige bani pt voi doi si sa-ti arate TIE cat de mult te iubeste,iar tu sa stai acasa si sa iti termini facultatea?? Daca doar la "joburi" din astea il duce capul,atunci sa le faca el,nu sa te trimita pe tine  skitarg Chiar as vrea sa stiu cum ar reactiona el daca i-ai cere o dovada de iubire de genul asta si cum s-ar simti daca ar fi "iubit" de vreo 2-3 baieti pe noapte...

#48 2009-12-23 22:40:55

Loveable
Diamond member

ms kdeea puss

hjarta

#49 2009-12-24 00:05:42

julie_cox
Membru
Inregistrat: 2009-12-23

va multumesc din suflet pt raspunsuri...
suntem de 7 luni impreuna...pana acum(are24) nu a muncit cu adevarat nicaieri...a trait mai mult din fel de fel de combinatii,tepe pe net acum ceva timp spunea ca vrea sa intre in armata dar nu mai are rabdare pana atunci(toamna)...vrea sa ne stabilim afara...
nu e o gluma ce am scris...sub nici o forma...as fi vrut credeti0ma sa fie un vis urat..l-am intrebat d atatea ori..chiar nu se poate gasi un job normal,k as fi dispusa sa-mi iau 2-3 joburi sa muncesc zi si noapte...dar a zis k nu se poate k e criza,asta e singuru "domeniu" posibil....
practic nu mai sunt in stare sa gandesc limpede,m-am consumat atat de tare,m-am gandit intruna la asta,chiar ma simt k o drogata,nu mai stiu de mine...mi-am dat si 10 palme si degeaba...sper sa ma trezesc din starea asta,sa iau decizia corecta pana maine seara....
sad

#50 2009-12-24 00:10:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

7 luni? lol Dupa 7 luni nu l-as fi lasat sa ma duca nici in alt oras,ce sa zic ce alta tara... lol Baga-ti mintile in cap si vezi-ti de facultate smile Crai d-astia care sa te ameteasca dupa o luna sunt multi. smile

#51 2009-12-24 00:19:12

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

te inteleg ca tii la el..si presupun ca si in cazu tau se aplica faza cu fata cuminte si baiat rau....insa 7 luni e f putin timp...ai mare grija ....si oricat de mult te doare sa accepti crede-ma ca baiatuk asta nu te iubeste!!!

#52 2009-12-24 00:23:51

skumpi
Vizitator

in viata totul se rezuma la alegeri ! o singura alegere gresita si poti sa regreti o viata intreaga ! nu cred ca vrei ca o alegere de genu asta sa te marcheze pentru totdeauna !
daca nu te gandesti la tine, gandeste-te la familia ta, la rudele tale...nu cred ca parintii tai ti-au dat o astfel de educatie !
ore intregi m-am gandit azi la tine, desi nu te cunosc neutral ma rog sa iei decizia care trebuie sa o iei ! Doamne ajuta, ca in astfel de cazuri nici nu mai stiu ce sa zic sad

#53 2009-12-24 00:29:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Am cunoscut si eu un tip pe genul....o punea pe prietena lui sa lucreze ca si animatoare,ii dadea anunt la ziar ca ofera servicii si ce mai....o oferea pe tava oricui pt bani.Bani pe care bineinteles el ii cheltuia.Si cica o iubea si vroia sa o ia de nevasta.Nici in club nu o scotea pt ca vezi doamne se uita altii la ea si e gelos lol.Dar daca era pe bani nu mai era gelos.Sunt fel de fel de oameni.Un om care este in stare sa faca asa ceva nu are habar ce inseamna aia iubire si nu este capabil de nici un sentiment frumos.Nu are rost sa iti arunci viata la gunoi pt un astfel de om julie.Nu imi vine sa cred ca dupa ce ti-a propus asta mai ai vreun dubiu si te mai intrebi daca sa o faci sau nu yikes

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#54 2009-12-24 00:36:26

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ma bucur ca ai intrat si ai citit!
poate cee ce ti-am scris noi te va ajuta! imi doresc sa te ajute! nu iti face rau cu mana ta!
aia nici macar nu e iubire adevarata dupa 7 luni. nu cunosti un om intr-o viata, d-apai in numai 7 luni?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#55 2009-12-24 02:37:26

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

of. tu asa iti imaginezi partenerul ideal? baiatul care traieste din combinatii si tzepe si intr-un final, gaseste combinatia perfecta: pe tine !
traficul de persoane este ceva bine gandit. tocmai din cauza asta face atatea victime. uite, extras din articolul de care am mentionat mai devreme:
"Dan era un vechi prieten de familie. ii cunosteam sotia si copilul,locuiam pe aceeasi strada si eram colegi de serviciu-amandoi lucram ca functionari publici". cam asa suna povestea unei tinere normale. acest dan a vandut-o in spania, dupa ce a plecat el si i-a spus ca mai sunt locuri de munca la fast foodul la care lucra.

gandeste-te foarte bine la ce se poate intampla. nu trebuie sa ai incredere in oricine, cu atat mai mult cu cat persoana respectiva iti face astfel de propuneri.

#56 2009-12-24 06:59:29

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Cazul este unul foarte serios. Si cred ca este datoria morala si civica a admin-ului sa anunte politia cat mai urgent. Cred ca aici e vorba de o retea de traficanti de carne vie in care s-a lasat tarat si prietenul lui julie.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#57 2009-12-24 07:47:18

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

nu. este datoria lui julie sa faca asta in cazul in care realizeaza pericolul.
adminul nu poate sa faca nimic. pentru ca nu exista niciun nume, decat un nickname. si chiar daca ar fi un nume, nu exista nicio dovada impotriva prietenului lui julie.
cel mai bine este sa se evite persoanele care fac astfel de promisiuni. mai mult de atat chiar nu se poate...
politia nu va face nimic, iar victimele se aleg pe deasupra cu amenintari din partea traficantilor.
si pana la urma, nu stie nimeni daca prietenul ei este traficant sau pur si simplu un om cu o moralitate indoielnica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.