|
Nu esti logat.
Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-3#39 2009-12-23 18:43:36
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Eu as spera sa fie o gluma, ca nu a mai postat nimic de atunci ... Dar cred ca pur si simplu sunt eu prea naiva si inocenta si mi-e greu sa cred ca se intampla si lucruri de genul asta. Si mai rele ... Tot ce pot sa iti spun este ce ti-au zis si fetele: NU face asta !! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #40 2009-12-23 19:06:09
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Eu credeam ca faze dinastea exista numai in filme sau la misto. I love you. Remember. They cannot take it Offline #41 2009-12-23 19:13:29
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Bai fata, daca e adevarat ce ai scris, si nu o gluma da-ti 2 palme peste ochi si trezeste-te la realitate Las-o dracului de iubire, ca numai iubire nu-i asta in care "sufletul pereche" te duce la produs in Spania. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2009-12-23 19:23:24
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?pai in primu rand daca tre sa te culci cu clientii de ce zici animatoare? ca e cu totu altceva.. Offline #43 2009-12-23 19:26:55
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Si daca ar fi sa fie animatoare, si tot ar fi groaznic; iar faptul ca i-a zis-o cu atata franchete, parca i-ar fi oferit cel mai decent loc de munca, parca i-ar fi facut un serviciu ... Eu nici nu mi-as fi pus intrebari ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#44 2009-12-23 19:31:00
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
plus ca o sa ajunga sa iti fie scarba si de el... Offline #45 2009-12-23 19:33:00
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?love, blog-ul de la semnatura e al tau ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #46 2009-12-23 19:53:10
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Ah E dulce Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #47 2009-12-23 21:38:29
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
Daca chiar e adevarat ceea ce spui,vad ca prietenul tau stie care sunt "joburile" bine platite in afara, si atunci ce-ar fi sa-i propui lui sa se duca ca "animator" prin italia sau grecia sa "se iubeasca " el cu baietii, sa castige bani pt voi doi si sa-ti arate TIE cat de mult te iubeste,iar tu sa stai acasa si sa iti termini facultatea?? Daca doar la "joburi" din astea il duce capul,atunci sa le faca el,nu sa te trimita pe tine Chiar as vrea sa stiu cum ar reactiona el daca i-ai cere o dovada de iubire de genul asta si cum s-ar simti daca ar fi "iubit" de vreo 2-3 baieti pe noapte... Offline #48 2009-12-23 22:40:55
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?ms kdeea Offline #49 2009-12-24 00:05:42
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?va multumesc din suflet pt raspunsuri... Offline #50 2009-12-24 00:10:54
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?7 luni? Dupa 7 luni nu l-as fi lasat sa ma duca nici in alt oras,ce sa zic ce alta tara... Baga-ti mintile in cap si vezi-ti de facultate Crai d-astia care sa te ameteasca dupa o luna sunt multi. Offline #51 2009-12-24 00:19:12
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?te inteleg ca tii la el..si presupun ca si in cazu tau se aplica faza cu fata cuminte si baiat rau....insa 7 luni e f putin timp...ai mare grija ....si oricat de mult te doare sa accepti crede-ma ca baiatuk asta nu te iubeste!!! Offline #52 2009-12-24 00:23:51
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?in viata totul se rezuma la alegeri ! o singura alegere gresita si poti sa regreti o viata intreaga ! nu cred ca vrei ca o alegere de genu asta sa te marcheze pentru totdeauna ! #53 2009-12-24 00:29:40
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Am cunoscut si eu un tip pe genul....o punea pe prietena lui sa lucreze ca si animatoare,ii dadea anunt la ziar ca ofera servicii si ce mai....o oferea pe tava oricui pt bani.Bani pe care bineinteles el ii cheltuia.Si cica o iubea si vroia sa o ia de nevasta.Nici in club nu o scotea pt ca vezi doamne se uita altii la ea si e gelos .Dar daca era pe bani nu mai era gelos.Sunt fel de fel de oameni.Un om care este in stare sa faca asa ceva nu are habar ce inseamna aia iubire si nu este capabil de nici un sentiment frumos.Nu are rost sa iti arunci viata la gunoi pt un astfel de om julie.Nu imi vine sa cred ca dupa ce ti-a propus asta mai ai vreun dubiu si te mai intrebi daca sa o faci sau nu ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #54 2009-12-24 00:36:26
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?ma bucur ca ai intrat si ai citit! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #55 2009-12-24 02:37:26
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?of. tu asa iti imaginezi partenerul ideal? baiatul care traieste din combinatii si tzepe si intr-un final, gaseste combinatia perfecta: pe tine ! Offline #56 2009-12-24 06:59:29
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Cazul este unul foarte serios. Si cred ca este datoria morala si civica a admin-ului sa anunte politia cat mai urgent. Cred ca aici e vorba de o retea de traficanti de carne vie in care s-a lasat tarat si prietenul lui julie. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #57 2009-12-24 07:47:18
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?nu. este datoria lui julie sa faca asta in cazul in care realizeaza pericolul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|