homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-5

#77 2009-12-24 12:52:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

blackberry a scris:

e imposibil sa nu fie la misto ..

La asta ma gandesc si eu. Adica sincer .. nu cred ca fata asta e reala lol Si data toata poveste asta e pe bune, imi cer scuze pentru afirmatia asta. Sincere scuze. Dar nu cred ca o femeie ar putea sa accepte asa ceva. Insa pe de alta parte ma intreb DE CE ar face cineva asta, adica .. de ce ar minti ? Doar .. de dragul de a minti ? It's Christmas, for God's sake ... Char ar vrea cineva sa faca glume asa, gratuit, adica .. ce beneficiu ar obtine ?! Cu toate astea, pare ... Nu stiu, incredibil de .. sincer, nu stiu. De .. trist ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#78 2009-12-24 12:55:09

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Tind sa cred ca nu e glume.Exista mii de femei proaste.Literalmente.

eu,tu si restul lumii...

#79 2009-12-24 13:02:27

kdeea
Platinum member

Fata ... Doamne, nu stiu cand m-am mai enervat asa de tare lol Tu chiar .. TU TE MAI GANDESTI INCA CE SA FACI ?!? Tu ce fel de om esti ?? Cum poti sa accepti asa ceva, cum poti sa il imparti pe barbatul de langa tine cu alti barbati ?! E mai trist decat daca ar fi vorba de alte femei ... Tu spui ca el e sufletul tau pereche ? Tu ce definitie ai pentru notiunea asta ? Era mult si cand era vorba doar de faptul ca vrea sa te trimita sa fii animatoare, sa te prostituezi, ma rog, si tu poti sa spui cu atata nonsalanta ca a facut-o cu alti baieti pentru bani ?! Job-uri decente nu s-au inventat inca ?! Sa lucreze la un McDonald's, sa mature strazile, ORICE altceva, iar el accepta sa o faca pe bani cu alti baieti ?! Adica .. nu stiu de ce am deviat discutia la el .. Tu chiar accepti asta ?! Si esti pe cale sa accepti sa te vinzi oricaror barbati libidinosi cu sifilis, gonoree, SIDA si Dumnezeu stie mai ce, pentru animalul asta ?! Ti s-a urat de atata bine ?!

... Scuze daca am parut dura, dar ... Intr-un mod mai gentil n-as fi putut sa o spun. Fa-ti un bine de Craciun, draga mea, tie si familiei tale, si ultimul lucru pe care sa il faci in legatura cu .. fiinta asta ( ca om nu e ) .. este sa il scuipi in fata ! Sper sa iei decizia corecta ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-12-24 13:04:07)

#80 2009-12-24 13:13:40

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

julie_cox a scris:

va multumesc din suflet pt raspunsuri...nu mai sunt om,simt k nu mai sunt in stare sa gandesc...si ink ceva desi pare absolut incredibil si el s-a culkt cu baieti knd a mai fost prin strainatate acum ceva timp...tot pt bani evident pt k nu e bi sub nici o forma...
ink putin si vine seara si trebuie sa ii dau raspunsul,kre tot nu stiu dak va fi da sa nu,imi pare rau sa va dezamagesc k nu m-am hotarat ink in directia voastra...

io am ramas tampita! nu am ce sa mai spun! plus ca tind sa cred ca poate doar face misto de noi..nu stiu..adica exista asa ceva? ai creier, julie? nu te supara, dar e grav, e fffff gravvv ce spui tu..

In America, in sfarsit!big_smile

#81 2009-12-24 13:16:45

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

va
Doamne.....
Bai fata, tu nu esti normala la cap.
Cand vei ajunge o zdreanta, batuta si violata de toti, sa nu te miri de ce o sa se uite toti cu dispret la tine. Vai de tine, tu nu gandesti

Publicitate

loading...

#82 2009-12-24 13:17:02

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

kdeea a scris:

blackberry a scris:

La asta ma gandesc si eu. Adica sincer .. nu cred ca fata asta e reala lol Si data toata poveste asta e pe bune, imi cer scuze pentru afirmatia asta. Sincere scuze. Dar nu cred ca o femeie ar putea sa accepte asa ceva. Insa pe de alta parte ma intreb DE CE ar face cineva asta, adica .. de ce ar minti ? Doar .. de dragul de a minti ? It's Christmas, for God's sake ... Char ar vrea cineva sa faca glume asa, gratuit, adica .. ce beneficiu ar obtine ?! Cu toate astea, pare ... Nu stiu, incredibil de .. sincer, nu stiu. De .. trist ...

daca era pe bune, nu spunea ca se mai gandeste ce sa faca .. zic si eu .. adica, poti sa fii prea batut in cap dupa ce primesti multe sfaturi, sa gandesti la fel, sa nu-ti pui niciun semn de intrebare

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#83 2009-12-24 13:17:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

El se prostitueaza,ea o sa se prostitueze... o familie de c*rve. Chiar vrei asa ceva? Gandeste-te daca ajungeti vreodata sa aveti un copil... nu-ti va fi rusine de el,in eventualitatea ca va afla ce-au facut ma-sa si ta-su? Nu ti-ar fi rusine de parintii tai? Nu ti-ar fi sila de tine?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-24 13:18:26)

#84 2009-12-24 13:19:44

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

wow  wow  wow  wow  wow  glumesti, nu??? adica sincer eu acum chiar incep sa cred ca ne iei la misto spranceana  adica tu sincer poti sa traiesti langa un asemenea specimen care si-ar vinde familia pt bani? disperat  fata, tu gandesti? e asa de evident ca inca nu ti s-au inchis fontanelele yikes wahhh ce pumni ti-as trage daca te-as cunoaste, stii cum? in spital cred ca te-as baga! si inca ceva, daca inca mai stai pe ganduri dupa ce stii ca specimenu` ala de prieten al tau s-a fu*** in c*r cu toti libidinosii, s-a vandut pt BANI, atunci sincer va meritati unul pe celalalt! il meriti, te merita! nu stiu de ce ne mai ceri pareri daca oricum e LOGIC ca ai sa iti vinzi trupul ca sa ii faci lu` ala bani cool  have a nice life! popa

#85 2009-12-24 13:21:12

angel89
Sr. member

io s de parere ca un om normal la cap nu sta sa se gandeasca ce decizie sa ia intr o asemenea situatie..eu zic ca e putin..intelegeti voi..k altfel nu mi explic!

In America, in sfarsit!big_smile

#86 2009-12-24 13:21:28

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

buey, chiar daca e gluma situatia de fata, chiar dak julie chiar exista... femei ca ea pe lumea asta clar exista... iar ceea ce faci tu julie este sa te gandesti daca vrei sa iti distrugi viata sau nu... exact cum spuneau fetele....CAUTA TU JOB daca vrei neaaparat sa pleci cu el  ( desi cred ca odata vazut acolo, cu tine la brat, te pune la coltu strazii ) ...si sincer...sa fie cu altii pt banii? si asta ti se pare normal? si nu  a mai avut nici o slujba pana acum...pe bune femeie...imi e mila de tine.... deschide ochii..cauta articole despre fiintele "genu de fata care n-a iesit din cuvantu parintilor,timida,neincrezatoare in fortele proprii"....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#87 2009-12-24 13:22:59

kdeea
Platinum member

blackberry a scris:

kdeea a scris:

blackberry a scris:

daca era pe bune, nu spunea ca se mai gandeste ce sa faca .. zic si eu .. adica, poti sa fii prea batut in cap dupa ce primesti multe sfaturi, sa gandesti la fel, sa nu-ti pui niciun semn de intrebare

Oricum nu e ok ... Daca e real, e grav; daca nu e reala povestea asta, chiar si asa, mi se pare mai mult decat de prost gust sa iti faci cont pe un forum, sa inventezi o poveste asa de trista si sa te joci cu nervii oamenilor ...

Julie, orice ar fi, mergi si impodobeste bradul si .. Take a second thought.

#88 2009-12-24 14:24:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Hai mai dar nu o mai jigniti atat, ce naiba?
Ne-am spus parerea si ea o sa decida... sa nu se duca, sper  eu... dar daca o jigniti oricum nu realizati nimic.
Fata nu are cu cine sa vorbeasca, si-a deschis sufletul aici sa primeasca sfaturi nu jigniri.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#89 2009-12-24 14:31:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cand 2 persoane iti spun ca esti "beat" te duci sa te culci....cand tot forumul iti spune acelasi lucru....smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#90 2009-12-24 14:33:50

sunshine16
Banat
Site

Pai da, dar ce sa-i faci?
Daca ii spui ca e proasta, o sa te asculte mai bine?

#91 2009-12-24 14:36:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

O faci sa vada in ce hal a ajuns sa se poarte si cat de mult a fost afectata judecata ei.

#92 2009-12-24 14:38:53

sunshine16
Banat
Site

Pai in 3 pagini tot asta ii spunem... daca nu vrea sa inteleaga, asta e... dar jignirile nu cred ca isi au locul.

#93 2009-12-24 14:51:01

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mi se pare exact tipul de copil/fata care nu a iesit din cuvantul parintilor, gen la ora 8 in casa etc, iar cand s-a vazut scapata... nu stie sa diferentieze binele de rau.  neutral
sper sa te lumineze dumnezeu, sa iei decizia corecta..

Dragostea nu se stă, se face.

#94 2009-12-24 15:02:01

kdeea
Platinum member

Eu inteleg si contextul asta, dar, totusi, omul prin RATIUNE se deosebeste de animale, asta e aspectul care il individializeaza si ii este carateristic ... Ori eu cred ca prin natura lui, omul al trebui sa diferentieze raul de bine. Asta in ideea in care vorbim de un rau de asemenea proportii titanice ... Pentru ca multi stiu ca nu e ok sa fumeze, dar fumeaza; insa in momentul in care de buna voie esti pe cale sa accepti un viitor mai mult decat negru, e absolut necesar sa intervina ratiunea aici ... Pentru ca multe fete sunt obligate sa faca asta. efectiv nu au nicio portita de scapare, sunt amenintate si se prostitueaza fara voia lor, dar ea, ea INCA este un caz fericit, ea inca poate sa aleaga .. Si mai sta sa se gandeasca .. ?

Ultimul lucru pe care il vreau este sa o jignesc, nu asta mi-e intentia, dar cred ca face parte dintr-o familie dezorganizata, unde valorile reale pur si simplu nu exista ... E doar o banuiala, dar nu cred ca intr-o familie serioasa asa ceva se poate intampla. Nu stiu, pana la urma tine si de educatie, de mediul in care a fost crescuta ... Si faza e ca la o situatie de genul asta, dupa ce zeci de oameni iti spun ca NU E OK, mai spui ca te gandesti ce decizie vei lua, e cam clar care va fi aceea. E pacat. E pacat ca atunci cand isi va deschide ochii va fi prea tarziu. Asta e trist ...

#95 2009-12-24 15:04:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss

tare mi-e teama ca dupa acest '' sacrificiu in numele iubirii'' sa nu ramana cu ochii in soare.nu stiu de ce,dar am impresia ca iubitul ei nu stie cum sa se imbogateasca mai repede,si o va rezolva pe pielea ei.bine ar fi sa nu se trezeasca cu un mare sut in fund

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.