|
Nu esti logat.
Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-5#77 2009-12-24 12:52:38
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
La asta ma gandesc si eu. Adica sincer .. nu cred ca fata asta e reala Si data toata poveste asta e pe bune, imi cer scuze pentru afirmatia asta. Sincere scuze. Dar nu cred ca o femeie ar putea sa accepte asa ceva. Insa pe de alta parte ma intreb DE CE ar face cineva asta, adica .. de ce ar minti ? Doar .. de dragul de a minti ? It's Christmas, for God's sake ... Char ar vrea cineva sa faca glume asa, gratuit, adica .. ce beneficiu ar obtine ?! Cu toate astea, pare ... Nu stiu, incredibil de .. sincer, nu stiu. De .. trist ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #78 2009-12-24 12:55:09
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Tind sa cred ca nu e glume.Exista mii de femei proaste.Literalmente. eu,tu si restul lumii... Offline #79 2009-12-24 13:02:27
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Fata ... Doamne, nu stiu cand m-am mai enervat asa de tare Tu chiar .. TU TE MAI GANDESTI INCA CE SA FACI ?!? Tu ce fel de om esti ?? Cum poti sa accepti asa ceva, cum poti sa il imparti pe barbatul de langa tine cu alti barbati ?! E mai trist decat daca ar fi vorba de alte femei ... Tu spui ca el e sufletul tau pereche ? Tu ce definitie ai pentru notiunea asta ? Era mult si cand era vorba doar de faptul ca vrea sa te trimita sa fii animatoare, sa te prostituezi, ma rog, si tu poti sa spui cu atata nonsalanta ca a facut-o cu alti baieti pentru bani ?! Job-uri decente nu s-au inventat inca ?! Sa lucreze la un McDonald's, sa mature strazile, ORICE altceva, iar el accepta sa o faca pe bani cu alti baieti ?! Adica .. nu stiu de ce am deviat discutia la el .. Tu chiar accepti asta ?! Si esti pe cale sa accepti sa te vinzi oricaror barbati libidinosi cu sifilis, gonoree, SIDA si Dumnezeu stie mai ce, pentru animalul asta ?! Ti s-a urat de atata bine ?! Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-12-24 13:04:07) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #80 2009-12-24 13:13:40
io am ramas tampita! nu am ce sa mai spun! plus ca tind sa cred ca poate doar face misto de noi..nu stiu..adica exista asa ceva? ai creier, julie? nu te supara, dar e grav, e fffff gravvv ce spui tu.. In America, in sfarsit! Offline #81 2009-12-24 13:16:45
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii? Offline Publicitateloading...
#82 2009-12-24 13:17:02
daca era pe bune, nu spunea ca se mai gandeste ce sa faca .. zic si eu .. adica, poti sa fii prea batut in cap dupa ce primesti multe sfaturi, sa gandesti la fel, sa nu-ti pui niciun semn de intrebare zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #83 2009-12-24 13:17:32
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?El se prostitueaza,ea o sa se prostitueze... o familie de c*rve. Chiar vrei asa ceva? Gandeste-te daca ajungeti vreodata sa aveti un copil... nu-ti va fi rusine de el,in eventualitatea ca va afla ce-au facut ma-sa si ta-su? Nu ti-ar fi rusine de parintii tai? Nu ti-ar fi sila de tine? Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-24 13:18:26) Offline #84 2009-12-24 13:19:44
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?glumesti, nu??? adica sincer eu acum chiar incep sa cred ca ne iei la misto adica tu sincer poti sa traiesti langa un asemenea specimen care si-ar vinde familia pt bani? fata, tu gandesti? e asa de evident ca inca nu ti s-au inchis fontanelele wahhh ce pumni ti-as trage daca te-as cunoaste, stii cum? in spital cred ca te-as baga! si inca ceva, daca inca mai stai pe ganduri dupa ce stii ca specimenu` ala de prieten al tau s-a fu*** in c*r cu toti libidinosii, s-a vandut pt BANI, atunci sincer va meritati unul pe celalalt! il meriti, te merita! nu stiu de ce ne mai ceri pareri daca oricum e LOGIC ca ai sa iti vinzi trupul ca sa ii faci lu` ala bani have a nice life! Offline #85 2009-12-24 13:21:12
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?io s de parere ca un om normal la cap nu sta sa se gandeasca ce decizie sa ia intr o asemenea situatie..eu zic ca e putin..intelegeti voi..k altfel nu mi explic! In America, in sfarsit! Offline #86 2009-12-24 13:21:28
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?buey, chiar daca e gluma situatia de fata, chiar dak julie chiar exista... femei ca ea pe lumea asta clar exista... iar ceea ce faci tu julie este sa te gandesti daca vrei sa iti distrugi viata sau nu... exact cum spuneau fetele....CAUTA TU JOB daca vrei neaaparat sa pleci cu el ( desi cred ca odata vazut acolo, cu tine la brat, te pune la coltu strazii ) ...si sincer...sa fie cu altii pt banii? si asta ti se pare normal? si nu a mai avut nici o slujba pana acum...pe bune femeie...imi e mila de tine.... deschide ochii..cauta articole despre fiintele "genu de fata care n-a iesit din cuvantu parintilor,timida,neincrezatoare in fortele proprii".... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #87 2009-12-24 13:22:59
Oricum nu e ok ... Daca e real, e grav; daca nu e reala povestea asta, chiar si asa, mi se pare mai mult decat de prost gust sa iti faci cont pe un forum, sa inventezi o poveste asa de trista si sa te joci cu nervii oamenilor ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #88 2009-12-24 14:24:54
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Hai mai dar nu o mai jigniti atat, ce naiba? Offline #89 2009-12-24 14:31:24
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?cand 2 persoane iti spun ca esti "beat" te duci sa te culci....cand tot forumul iti spune acelasi lucru.... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #90 2009-12-24 14:33:50
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Pai da, dar ce sa-i faci? Offline #91 2009-12-24 14:36:30
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?O faci sa vada in ce hal a ajuns sa se poarte si cat de mult a fost afectata judecata ei. Offline #92 2009-12-24 14:38:53
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Pai in 3 pagini tot asta ii spunem... daca nu vrea sa inteleaga, asta e... dar jignirile nu cred ca isi au locul. Offline #93 2009-12-24 14:51:01
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?mi se pare exact tipul de copil/fata care nu a iesit din cuvantul parintilor, gen la ora 8 in casa etc, iar cand s-a vazut scapata... nu stie sa diferentieze binele de rau. Dragostea nu se stă, se face. Offline #94 2009-12-24 15:02:01
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Eu inteleg si contextul asta, dar, totusi, omul prin RATIUNE se deosebeste de animale, asta e aspectul care il individializeaza si ii este carateristic ... Ori eu cred ca prin natura lui, omul al trebui sa diferentieze raul de bine. Asta in ideea in care vorbim de un rau de asemenea proportii titanice ... Pentru ca multi stiu ca nu e ok sa fumeze, dar fumeaza; insa in momentul in care de buna voie esti pe cale sa accepti un viitor mai mult decat negru, e absolut necesar sa intervina ratiunea aici ... Pentru ca multe fete sunt obligate sa faca asta. efectiv nu au nicio portita de scapare, sunt amenintate si se prostitueaza fara voia lor, dar ea, ea INCA este un caz fericit, ea inca poate sa aleaga .. Si mai sta sa se gandeasca .. ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #95 2009-12-24 15:04:57
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?tare mi-e teama ca dupa acest '' sacrificiu in numele iubirii'' sa nu ramana cu ochii in soare.nu stiu de ce,dar am impresia ca iubitul ei nu stie cum sa se imbogateasca mai repede,si o va rezolva pe pielea ei.bine ar fi sa nu se trezeasca cu un mare sut in fund Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|