homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-7

#115 2009-12-24 19:19:15

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

chiar ea a spus in primul post ca asta implica sa se culce cu clienti. deci stie pentru ce se duce acolo.
eu nu cred ca e gluma..
ce pot sa mai spun.. du-te tare julie. iar cand nu o sa iti mai vezi pasaportul, vei fi vanduta, batuta cu ranga, arsa cu tigara in cele mai interesante locuri,crestata cu lama pe tot corpul si nu vei vedea niciun ban, vei fi recunoscatoare ca inca traiesti si atat, fara pretentii la bani sau altceva.
si cand se vor intampla toate astea, sa iti aduci aminte ca in 4 pagini pe un forum, persoane straine si-au facut griji pentru tine si au facut tot posibilul sa te faca sa te razgandesti si s-au rugat pentru tine..
TOTUSI
daca te hotarasti sa pleci, lasa-ti toate datele parintilor, prietenilor: copie dupa pasaportul tau/buletin, locul unde urmeaza sa lucrezi, orasul, tot. si spune-le ca daca nu dai niciun semn de viata dupa 3 zile de la plecare pot sa anunte politia sa inceapa sa te caute, poate te vor gasi (desi sansele sunt undeva pe la 3% sa fii gasita)
multa bafta

#116 2009-12-24 20:38:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Alex2 a scris:

daca te hotarasti sa pleci, lasa-ti toate datele parintilor, prietenilor: copie dupa pasaportul tau/buletin, locul unde urmeaza sa lucrezi, orasul, tot. si spune-le ca daca nu dai niciun semn de viata dupa 3 zile de la plecare pot sa anunte politia sa inceapa sa te caute, poate te vor gasi (desi sansele sunt undeva pe la 3% sa fii gasita)
multa bafta

ceva ma face sa cred ca parintii habar n-au de intentia ei
caz in care, asa cum zici si tu, e foarte bine sa aiba cel putin 3 prieteni diferiti carora sa le lase informatiile astea

#117 2009-12-24 21:13:46

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

io cred ca o sa plece ... si in curand o sa ne scrie de acolo !! La cat de tare a prostit-o ala....

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-12-24 21:14:05)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#118 2009-12-24 21:18:32

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

pink_martini a scris:

io cred ca o sa plece ... si in curand o sa ne scrie de acolo !! La cat de tare a prostit-o ala....

daca o sa aiba dreptul la pc smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#119 2009-12-24 21:21:56

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

julie,7 luni sunt apa de ploaie intr-o relatie ..atunci inca e totul bine si frumos.
pacat de parintii tai..si de tine nu mi-ar foi mila ptr ca iti spune ff multa lume ca gresesti,dar tu insisti sa ti-o faci cu mana ta
la ce va potriviti..doar ca ti-o trage bine si vai e Fat frumos???wake up ..mai sunt pe putin 3 ca el cu care poti fi compatibila
noi crezi ca iti spunem sa il lasi doar ca il vrem noi ..sau sa ti-l furam??
1.nu te cunoastem si nu avem interese ascunse,sfaturile au fost sincere
2.nici o fata cred ca nu-si doreste un om atat de josnic

Publicitate

loading...

#120 2009-12-24 22:29:06

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Numai, degeaba ne batem gura, decizia ei e luata. Pe mine m-a socat ultimul ei post in care zicea ca nu stie ce sa aleaga si sa nu ne suparam dar nu crede ca face ca noi. Deci ... e tragic !!!!

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#121 2009-12-24 22:50:58

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

am citi toate cele 4 pagini...chiar de cate 2 ori chicot  chicot si sunt convinsa ca fata asta face misto de noi...pai e inexplicabila situatia...pe ce lume traieste????cum sa iti spuna iubitul tau care se presupune ca ar trebui sa te iubeasca cel mai mult pe lumea asta sa te dea altora???pai daca te-ar iubi ar simti o gelozie acolo...al meu nu suporta sa ma vada , naiba , la 5 m de un baiat (teoretic vb chicot )si al tau iti propune sa t f***cu altii???

si faza ca el s-a mai cumcal cu alti barbati deja e foarte trasa de par...sa fim seriosi....pentru cati bani ar face un barbat normal asta?

acestea fiind spuse, fetelor, cred ca nu vom mai primi niciun raspuns din partea ei...

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-12-24 22:51:33)

#122 2009-12-24 23:08:09

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Miss O cazurile astea exista...pentru bani unii sunt in stare de orice.Nush dk mi -ai citit unul din post-uri....al meu are un prieten a carui iubita a facut/face asta....si cik oamenii se iubesc....ea o face din  "dragoste", el......si iubi mai zice ca de ce nu-mi place de el.....
Dar nush treaba cu iubirea si sacrificiul e idealizata..iubesti si la randu ti astepti iubire...nu bataie de joc....Poate i-a propus omul si ea din frica sa spuna unei prietene, a mers pe premiza ca aici nu o cun nimeni...zic si eu

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#123 2009-12-24 23:10:25

Madalina85
Addicted member

am citit si te cred...dar parca asta prea e trasa de par...sa iti propuna asa ceva>....nush..poate eu sunt tampita dar parca nu imi vine a crede

#124 2009-12-24 23:22:08

Kleo
Insomniac member

Ce e greu de crezut e faptul ca a inteles ca el vb serios sie mai mult un ordin decat o consultare a ei...si ea inca viseaza la cai verzi pe pereti...eu nu sunt curioasa ce a decis,insa as fi curioas apeste 3 luni daca e multumita de decizia ei....

#125 2009-12-24 23:23:28

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu ,sincer,i-am scris un mail,dar unul frumos...nu am facut nici misto si nici nu am vorbit deplasat...sper sa il citeasca..offff doamne

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#126 2009-12-24 23:24:25

Madalina85
Addicted member

foarte frumos din partea ta wild puss...nu stim insa daca il va citi vreodata

#127 2009-12-24 23:26:17

Kleo
Insomniac member

Bravo wild..Tot ce putem spera e ca a citit ce am scris noi si a luat hotararea corecta.Din pacate ea sg trebuie sa se dea cu capul de pragul de jos ca sa l vada pe cel de sus.....cam greu prag insa:(

#128 2009-12-24 23:26:46

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

off,parca ar fi copilul meu,mi-a sfasiat inima,doamne,copil prostutz

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#129 2009-12-24 23:28:36

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

wild, ai un stil de a vorbi .. nush, n-am vaz pe nimeni asa smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#130 2009-12-25 01:25:36

Alex2
Sr. member

foarte frumos wild smile
eu sper sa ne dea un raspuns cat mai repede.. de preferat sa ne spuna ca s-a trezit

#131 2009-12-25 11:50:18

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ah si eu sper sa intre azi online si sa ne spuna ca si-a facut ordine in ganduri si ca ramane in Romania si isi vede in continuare de viata linistita de pana acum.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#132 2009-12-25 14:50:55

Alex2
Sr. member

eu sunt mai linistita acum, pentru ca dupa 5 pagini de comentarii, daca pana acum credeam ca nu realizeaza pericolul, acum cred ca STIE foarte bine unde se duce si ce presupune asta...

#133 2009-12-25 15:05:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Chiar crezi ca daca dupa vreo 71 de post-uri era destul de convinsa asupra deciziei, isi va schimba parerea dupa alte cateva ? E ok sa speri, ca si eu sper, dar nu cred ca vreuna din noi am determinat-o sa aleaga ce e bine, mai ales ca n-a mai scris aici ( si sunt din ce in ce mai convinsa ca nici n-o s-o faca ), daca ar fi vrut sa mai zica ceva ar fi tot putut sa zica de 100 de ori de ieri ... Si cu atat mai mult incep sa cred ca e o mare gluma aici, pentru ca un forum intreg se zbate pentru ea, ii dam sfaturi gratuite, cum zice si Mel, nu o cunoastem, n-avem niciun interes, chiar o facem pentru binele ei, scriem sute de mesaje si ea .. nimic .. Daca a vrut sa inteleaga pana acum, sper SINCER si DIN SUFLET sa o fi facut, daca nu, mai mult decat atat nu cred ca e uman posibil sa mai faca cineva; sa o tinem legata sa nu plece, nu putem.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.