|
Nu esti logat.
Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-7#115 2009-12-24 19:19:15
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?chiar ea a spus in primul post ca asta implica sa se culce cu clienti. deci stie pentru ce se duce acolo. Offline #116 2009-12-24 20:38:07
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
ceva ma face sa cred ca parintii habar n-au de intentia ei Offline #117 2009-12-24 21:13:46
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?io cred ca o sa plece ... si in curand o sa ne scrie de acolo !! La cat de tare a prostit-o ala.... Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-12-24 21:14:05) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #118 2009-12-24 21:18:32
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?
daca o sa aiba dreptul la pc zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #119 2009-12-24 21:21:56
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?julie,7 luni sunt apa de ploaie intr-o relatie ..atunci inca e totul bine si frumos. Offline Publicitateloading...
#120 2009-12-24 22:29:06
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Numai, degeaba ne batem gura, decizia ei e luata. Pe mine m-a socat ultimul ei post in care zicea ca nu stie ce sa aleaga si sa nu ne suparam dar nu crede ca face ca noi. Deci ... e tragic !!!! "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #121 2009-12-24 22:50:58
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?am citi toate cele 4 pagini...chiar de cate 2 ori si sunt convinsa ca fata asta face misto de noi...pai e inexplicabila situatia...pe ce lume traieste????cum sa iti spuna iubitul tau care se presupune ca ar trebui sa te iubeasca cel mai mult pe lumea asta sa te dea altora???pai daca te-ar iubi ar simti o gelozie acolo...al meu nu suporta sa ma vada , naiba , la 5 m de un baiat (teoretic vb )si al tau iti propune sa t f***cu altii??? Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-12-24 22:51:33) Offline #122 2009-12-24 23:08:09
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Miss O cazurile astea exista...pentru bani unii sunt in stare de orice.Nush dk mi -ai citit unul din post-uri....al meu are un prieten a carui iubita a facut/face asta....si cik oamenii se iubesc....ea o face din "dragoste", el......si iubi mai zice ca de ce nu-mi place de el..... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #123 2009-12-24 23:10:25
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?am citit si te cred...dar parca asta prea e trasa de par...sa iti propuna asa ceva>....nush..poate eu sunt tampita dar parca nu imi vine a crede Offline #124 2009-12-24 23:22:08
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Ce e greu de crezut e faptul ca a inteles ca el vb serios sie mai mult un ordin decat o consultare a ei...si ea inca viseaza la cai verzi pe pereti...eu nu sunt curioasa ce a decis,insa as fi curioas apeste 3 luni daca e multumita de decizia ei.... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #125 2009-12-24 23:23:28
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?eu ,sincer,i-am scris un mail,dar unul frumos...nu am facut nici misto si nici nu am vorbit deplasat...sper sa il citeasca..offff doamne VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #126 2009-12-24 23:24:25
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?foarte frumos din partea ta wild ...nu stim insa daca il va citi vreodata Offline #127 2009-12-24 23:26:17
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Bravo wild..Tot ce putem spera e ca a citit ce am scris noi si a luat hotararea corecta.Din pacate ea sg trebuie sa se dea cu capul de pragul de jos ca sa l vada pe cel de sus.....cam greu prag insa:( Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #128 2009-12-24 23:26:46
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?off,parca ar fi copilul meu,mi-a sfasiat inima,doamne,copil prostutz VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #129 2009-12-24 23:28:36
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?wild, ai un stil de a vorbi .. nush, n-am vaz pe nimeni asa zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #130 2009-12-25 01:25:36
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?foarte frumos wild Offline #131 2009-12-25 11:50:18
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?ah si eu sper sa intre azi online si sa ne spuna ca si-a facut ordine in ganduri si ca ramane in Romania si isi vede in continuare de viata linistita de pana acum. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #132 2009-12-25 14:50:55
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?eu sunt mai linistita acum, pentru ca dupa 5 pagini de comentarii, daca pana acum credeam ca nu realizeaza pericolul, acum cred ca STIE foarte bine unde se duce si ce presupune asta... Offline #133 2009-12-25 15:05:04
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Chiar crezi ca daca dupa vreo 71 de post-uri era destul de convinsa asupra deciziei, isi va schimba parerea dupa alte cateva ? E ok sa speri, ca si eu sper, dar nu cred ca vreuna din noi am determinat-o sa aleaga ce e bine, mai ales ca n-a mai scris aici ( si sunt din ce in ce mai convinsa ca nici n-o s-o faca ), daca ar fi vrut sa mai zica ceva ar fi tot putut sa zica de 100 de ori de ieri ... Si cu atat mai mult incep sa cred ca e o mare gluma aici, pentru ca un forum intreg se zbate pentru ea, ii dam sfaturi gratuite, cum zice si Mel, nu o cunoastem, n-avem niciun interes, chiar o facem pentru binele ei, scriem sute de mesaje si ea .. nimic .. Daca a vrut sa inteleaga pana acum, sper SINCER si DIN SUFLET sa o fi facut, daca nu, mai mult decat atat nu cred ca e uman posibil sa mai faca cineva; sa o tinem legata sa nu plece, nu putem. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|