homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-4

#58 2009-12-24 08:19:13

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

Draga mea te sfatuiesc sa discuti imediat cu parintii tai despre aceasta problema. Sunt sigura ca ei o sa te ajute mult mai mult decat noi, pentru ca parintii sunt singurii de pe lumea asta..repet SINGURII care te iubesc cu adevarat si neconditionat si o sa te sfatuiasca de bine!!! Trezeste-te pana nu e prea tarziu, trezeste-te inainte ca intr-o secunda sa-ti faci singura viata pe care ne-o da Dumnezeu un infern, si tine cont nu numai viata ta o poti nenoroci ci si pe cea a parintilor tai care te-au adus pe lume cu dragoste, care te-ai educat cu multa dragoste si sacrificii (ca toti parintii de pe lumea asta) si care sunt sigura ca nici intr-un miliard de ani nu si-ar fi dorit pentru copilul lor o asemenea nenorocire. Nu lasa un nenorocit sa isi bata joc de tine, de educatia ta, de familia ta si de viitorul tau! Iti urez sarbatori fericite alaturi de persoanele care te iubesc cu adevarat, si sa iti aduca noul an sanatate, intelepciune, si fie ca asta sa fie prima si unica cumpana prin care tu sa treci cu bine in viata asta! Cu drag un om care nu te cunoaste si totusi cred ca tine mai mult  la tine decat nenorocitul care vrea sa iti distruga viata!

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#59 2009-12-24 09:14:55

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu nu pot sa inteleg cata minte ai tu, de mai stai pe ganduri. Tu chiar nu pricepi ca omul ala nu te iubeste? Ca vrea numai sa profite de tine? Cum de mai exista asemenea fete naive ????? De fapt, asa nu e naivitate, e prostie.
JUlie, nu ai la ce sa te gandesti. pune si tu in balanta: ai pe de-o parte viata ta, parintii, pritenii, facultatea, si pe de alta, posibilitatea sa devii o prostituata. Vrei sa ajungi sa te culci cu 10 barbati pe zi? sa fi batuta, sechestrata, umilita? Si crezi ca dupa toate astea el o sa ramana cu tine? Ce barbat isi doreste langa el o asemenea femeie? Te va folosi cat timp ii vei aduce profit, iar apoi isi va gasi probabil, o alata fata naiva pe care sa o duca de nas. De suferit, oricum vei suferi, dar de 100 de ori mai mult, daca alegi sa pleci.
uita-te si tu cate fete ti-au raspuns. TOATE ti-au spus sa nu te duci cu el. Si cu siguranta exact acelasi lucru ti l-ar spune si parintii tai. Nu stiu la ce te mai gandesti. Barbatul asta nu merita nici macar sa te mai uiti vreodata la el.
Vai de tine si de viata ta, daca accepti asa ceva. Vei ramane cu o trauma si niciodata nu o sa mai duci o viata normala

#60 2009-12-24 09:34:09

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

7 luni mai?Serios..daca e genul de persoana care are un anturaj dubios, e posibil sa fi urmarit asta de la bun inceput.Fiecaree  liber sa faca ce vrea cu corpul ei, insa....Nu ai 4 clase ai o educatie, stii cum stau lucrurile insa nu vrei sa le accepti.Esti constienta ca este numai o alegere logica dar inca speri ca o sa poti sa nu faci ce vrea el si sa l si pastrezi.Iubirea asta nu e oarba,doar k crezi k e ideala, k in ultimul ceas totul o sa fie bine.In cazul asta nu prea e asa.Eu zic ca esti constienta de ce iti propune, nu vrei sa o faci,insa ti e teama ca el nu o sa ami fie langa tine.
Ai zis ca iti este sufletul pereche, si nu mai stiu eu...et ai gandit ca poate e o masca?Sa te faca sa faci ce vrea el?
Oricare dintre noi iubeste,mai mult sau mai putin,mai intens sau mai obsesiv,insa fiecare distinge binele de rau si fiecare e in stare sa judece nu doar dupa masura sentimentelor ci si dupa faptele persoanei iubite.
Si faptele lui vb de la sine.......a gasit proasta care ar face orice pt el, de ce sa nu profite pana la capat iar in final sa i dea cu sutul.Nu trebuie sa fii savant sa-ti dai seama.
Chiar daca prostitutia e un lucru rau, fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui.Faptul k nu ti a propus ci ti a impus lucrul asta chiar nu te pune pe ganduri?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#61 2009-12-24 09:46:53

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

inca ceva, julie, ai o varsta. nu trebuie sa il intrebi pe el ce joburi se gasesc pentru tine intr-o tara straina. intereseaza-te, documenteaza-te inainte sa il lasi pe el sa te spele pe creier.
nu pot sa ma abtin sa nu postez din nou, pentru ca mi se pare foarte grav faptul ca tu inca nu te-ai despartit de el !!si chiar daca nu te cunosc, mi-e frica sa nu iei o decizie imbecila si sa te distrugi
ar trebui sa iti pui niste intrebari, daca cele 10 palme nu te-au ajutat.
1. el te-a intrebat pe tine daca vrei sa pleci? ati avut vreo discutie serioasa sau a aruncat bomba ca vrea sa va stabiliti afara, sa iti lasi scoala si sa te prostituezi ?
2. de ce tine neaparat sa va mutati acum, in plina recesiune, unde singurul job disponibil pt tine este acela de prostituata? l-ai intrebat asta? (dar, cum ti-am mai spus, exista si alte joburi, de asta poti sa fii sigura)
3. esti pregatita ca de la nivelul la care esti acum in romania sa te duci singura si nesilita de nimeni pe un drum al pierzaniei in spania ?

nu sunt in masura sa iti judec prietenul, pentru ca , am mai spus, nu stiu daca este traficant, dar pune raul in fatza. imagineaza-ti o secunda ca vei fi vanduta unui proxenet cand vei ajunge acolo si vei trai in chinuri.
tot nu stii ce raspuns sa ii dai in seara asta ?neutral

#62 2009-12-24 09:55:00

taisha
Hero member

alex, joburi se gasesc. insa din salariul unei cameriste sau al unei babysitter ori ceva asemanator, el nu va putea trai in lux (asa cum spera sa faca de pe urma ei)

mie sincer, mi-e mila de prostituate, dar de acelea care ajung sa faca asa ceva de nevoie, pentru ca au acasa un copil sau mama bolnave, sau care sunt rapite si obligate sa se prostitueze.
Dar tu julie, din moment ce stii unde te duci, si te duci de bunavoie, doar ca sa intreti un gunoi, nu ai nicio scuza

Publicitate

loading...

#63 2009-12-24 10:29:34

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

vai de capul meu...mai fata scuza-ma dar nu esti cu toate cele acasa. cum naiba poti sa zici ca "te mai gandesti"? 
  apoi daca te duci....de fetele ca tine chiar nu mi-ar pare rau...alea de si-o fac cu mana lor.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#64 2009-12-24 10:44:19

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu din cate vad nu se duce "de buna voie", din moment ce a slabit 5 kg si nu mai doarme noaptea. se duce pentru ca vede totul ca pe un sacrificiu pe care il face ca sa isi tina iubirea aproape. ma gandesc ca este o persoana mai slaba, influentata f puternic de prietenul ei, care probabil a reusit sa o manipuleze in asa hal si sa puna toata plecarea asta+jobul intr-o asemenea lumina incat, desi i se pare o barbaritate si ei, are indoieli in luarea unei decizii.
exista persoane care au o putere de convingere f mare si persoane precum julie, care reprezinta tinta perfecta.
dupa cum a spus si ea, este introvertita, dar prietenul ei o face sa isi exteriorizeze sentimentele si face ca totul sa para minunat. ii promite luna de pe cer si in schimb, cere si el "mici" sacrificii, pentru ca amandoi sa duca o viata de vis.
este povestea tipica, barbatii care urmaresc asta isi aleg strict persoane de genul ei, pentru ca stiu ca sansele de reusita pt ei sunt foarte mari.
julie, este o capcana si un barbat normal la cap nu ti-ar cere niciodata asa ceva. cand o sa ti se para greu ca te-ai despartit de el, este de ajuns sa iti amintesti situatia in care te-a pus si in mod normal, ar trebui sa fii fericita ca ai scapat!

#65 2009-12-24 10:59:51

taisha
Hero member

se duce de buna voie, pentru ca nu i-a pus nimeni pistolul la tampla. E pusa in fata unei alegeri, iar decizia o ia numai ea. Faptul ca e o persoana slaba nu o justifica cu nimic. Toata lumea i-a sarit in ajutor cu un sfat. Daca ea alege sa plece cu tipul ala si sa isi distruga viata pentru el, e singura responsabila pentru ceea ce i se va intampla. Daca e slaba, influentabila si nu poate lua o decizie singura, atunci ar putea f bine sa vb cu parintii ei, si cu siguranta ei nu ar lasa-o sa faca asa ceva. Am mai spus mai sus, REFUZ  sa cred ca exista cineva ATAT de naiv incat sa mai stea pe ganduri in fata unei asemenea propuneri

#66 2009-12-24 11:15:19

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

gasesc foarte trist faptul ca in seara de Craciun s-ar putea sa pui capat vietii tale normale, sa distrugi doi parinti care te-au crescut si s-au sacrificat pentru tine.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#67 2009-12-24 11:22:11

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu cred ca cam degeaba scriem noi pareri aici, fiindca vad ca julie inca se mai gandeste ce sa faca, DECI..

In America, in sfarsit!big_smile

#68 2009-12-24 12:10:39

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

inainte sa devii "carpa" in spania de dragul unei jigodii masculine, gandeste-te ca nu te-au crescut parintii 20 de ani pentru asa ceva! lor le esti datoare... daca nu te respecti tu, nu-ti respecti nici parintii!

#69 2009-12-24 12:16:57

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

angel89 a scris:

eu cred ca cam degeaba scriem noi pareri aici, fiindca vad ca julie inca se mai gandeste ce sa faca, DECI..

la fel cred si eu visslar 
fata, revino-ti!!! cum naiba poti sa mai stai si sa te mai gandesti ce sa faci? wow trezeste-te odata si gandeste-te ce prostie esti pe cale sa faci!!!! te vei distruge singura singurica!! disperat  gandeste-te la parintii aia ai tai care te-au crescut, gandeste-te ca ii vei distruge! ce-i cu tine? popa preferi sa iti distrugi viata si parintii ca sa ii faci bani unui individ care nu merita nimic pe lumea asta?? alegi o aemenea persoana inaintea parintilor tai? scuza-ma ca iti spun, dar cred ca si tu ai ceva probleme la bibilica atunci neutral  disperat

#70 2009-12-24 12:17:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

alex...oricat de naiva ar fi...cred ca are cap sa judece si ea...daca dupa tot ce au spus fetele ea mai sta pe ganduri, mi se pare foarte grav

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#71 2009-12-24 12:23:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

De fiecare data cand citesc numele topicului astuia imi vine in cap replica "Hmm... nu! In niciun caz! NU!Nein!Niet!Nej!Non!Nu!"   sad

#72 2009-12-24 12:44:07

julie_cox
Membru
Inregistrat: 2009-12-23

va multumesc din suflet pt raspunsuri...nu mai sunt om,simt k nu mai sunt in stare sa gandesc...si ink ceva desi pare absolut incredibil si el s-a culkt cu baieti knd a mai fost prin strainatate acum ceva timp...tot pt bani evident pt k nu e bi sub nici o forma...
ink putin si vine seara si trebuie sa ii dau raspunsul,kre tot nu stiu dak va fi da sa nu,imi pare rau sa va dezamagesc k nu m-am hotarat ink in directia voastra...

#73 2009-12-24 12:45:53

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

?!?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#74 2009-12-24 12:47:00

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

e imposibil sa nu fie la misto ..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#75 2009-12-24 12:47:00

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

...iti meriti soarta.Atat pot spune.

eu,tu si restul lumii...

#76 2009-12-24 12:49:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Tu esti ... Tu chiar .. Tu chiar .. poti ... sa stai .. langa un asemenea om ?!?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.