homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-2

#20 2009-12-23 15:49:25

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

Draga mea,o persoana care te iubeste nu te imparte cu alti 10.Pentru nimeni nu ar trebui sa renunti la tine si la ceea ce iti doresti  pentru tine.Indiferent de persoana. goodluck

eu,tu si restul lumii...

#21 2009-12-23 15:58:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu tot am mai zis pe aici... pentru nici un barbat sa nu lasi scoala. poate sa fie el zeul zeilor. gandeste-te ca e posibil  sa te arunce naibii in starada fara nimic, tu ce vei sti sa faci? sa dansezi la bara? asta nu vei putea face mult. pune mana si tine-te de facultate ca sa poti face ceva bun in viata asta...ca dansatoare si prostituata poate ajunge oricine.
te-ai simti mandra cand te va intreba cineva ce job ai si tu vei zice: animatoare in spania? cred ca pe toti ii duce capul la ce presupune acest lucru in majoritatea cazurilor.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#22 2009-12-23 15:58:42

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

merci pokemon:)
atunci daca e asa eu iti sugerez sa fugi cat poti de tare de baiatul asta!!!!un om care te iubeste nu ar accepta nici daca ai vrea tu asa ceva..apoi sa iti propuna el....te inteleg ca il iubesti insa nu cred ca se merita sa iti distrugi viata pentru el...fiindca asta ai face daca ai renunta la facultate si ai ajunge sa faci sex pe bani...

#23 2009-12-23 15:58:48

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Eu am ramas socata, mi s-a zburlit totul parul de pe mine..E grav daca tu stai si te gandesti ce sa faci! FFFFF GRAV! Un barbat care isi iubeste femeia si vrea sa traiasca in pace si armonie(cat se poate) cu ea nu i-ar propune sa se culce cu altii IN VECI!
El zice ca vrea sa munceasca in spania sa faca bani..Dar daca te pune pe tine la produs, ca altfel n am cum sa zic, el ce o sa faca? O sa ti gaseasca clientii sau ce? E trist..
E teribil! Eu zic sa dezmeticesti si sa nu ti distrugi viata, ca sa numai zic a parintilor..Ai grija de tine!

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-12-23 16:00:45)

In America, in sfarsit!big_smile

#24 2009-12-23 16:04:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

dumbom  dumbom  dumbom Wooooa. Mi s-a urcat sangele la cap citind topicul. Sa ne intelegem, nu vad nimic degradant in jobul unei animatoare atata timp cat tot ce anima este atmosfera la un party si un organele sclofecite ale vreunui bosorog.

Eu nu stiu cum te iubeste baiatul ala, ca eu cred ca ii dadeam un par in cap de-i zburam si aia 2 neuroni de rezerva pe care ii are. Caaat tuuupeu!!!! Nici n-am smilieuri de ajuns pe aici ca sa exprim ceva ca lumea la ora asta.

Plus ca el a luat decizia asta fara tine. Eu nu inteleg "tineretul din ziua de azi". Banii se fac aici, asa cum se fac si acolo. Setea asta de bani pe mine ma depaseste de multe ori. Inteleg sa vrei mai mult, mai bine, dar in ciuda opiniei generale, si mijloacele conteaza. Daca el vrea sa dea din buci pe la muieri in Spania hai pa si la revedere. Tu ai facultate, ai o viata aici. Un om care te iubeste cu adevarat te include in luarea deciziilor si nu-ti propune un asemea lucru.

Nu mai plange aiurea in tramvai dupa un asemenea om. Cum sa-ti lasi facultatea ca sa te duci "sa faci bani" in tara cainilor cu covrigi in coada? Putea sa puna problema intr-o mie de alte feluri. Sa mai stati, macar sa termini si tu dracu facultatea. Nu, el vrea sa plece acum? Duca-se.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#25 2009-12-23 16:14:15

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Ma copile...sunt aproape de seama ta si vb si in cun de cauza.Puiul meu are un prieten(pe care nu l suport), a fost in puscarie si la un moment dat s a incurcat cu o tipa.A convins-o sa plece in spania la club, sa faca bani.Au fost plecati vreo 2 ani de zile, nu spun ca nu au facut banuti le-a mers bine chiar.A fost si al meu 2 saptamani plecat cu munca si a stat la ei.Cand a venit acasa si mi a povestit am ramas masca.In 2 saptamani cat a stat acolo de 3 ori a trebuit sa mearga cu respectivul pentru ca i sunase tipa ca e in pericol.In afar de faptul ca trebuie sa te culci cu clientii(nu doar normal)...depinde de preferintele lor.....esti mereu in pericol sa ti faca nush ce.....care vor prezervativ care nu(tipa a fost bolnava de nush ce o perioada ca lua si asta pastile).Plus ca drogurile sunt al ele acasa si exista mereu riscul sa cazi in tentatie.
In final ea a pus mana pe un francez pe care l a prostit de i a luat apartament si 2 masini si ii da bani nu gluma.Dar face naveta rom-franta: 3 luni acolo 2 saptamani aksa.Si l tine de bani pe puscariasul ei.Care altceva in afara de jocuri si noroc si sa o insele pe toate drumurile nu stie.Anul trecut se lauda la noi ca i a luat set de aur si un imens urs de plus.Asta dupa ce a calcat o in picioare ca i a cerut explicatii unde pleaca.Culmea ca tot din banii ei.Macar daca ar fi fost frumos sau mai stiu eu ce...eu un ghindoc de 1,60 si atat de prost incat nici nu stie ce inseamna dealer auto(vb odata si se uita ca prostul si il intreaba pe al meu ce inseamna).Si se da mare ca vezi doamne ce casa are el si cum poate al meu sa stea in chirie.
Venise el de acolo cu niste ganduri...nu mi a zis concret dar a batut un apropo..si i-am zis ca atunci cand o sa faca maicasa trotuarul o sa ma prinda si pe mine acolo.I am bagat mintile in cap,mai ales ca nu suporta nici macar sa se uite altul al mine,dar mai ales sa puna manasesti lejer sa ai grija de copii,batrani pt 900-1000 euro(vb pt italia).Nu stiu de cand sunteti impreuna insa nu cred ca -l cunosti prea bine.Cred ca doar vrea sa profite de tine.Si nu cred in varianta "noi", cand el iti cere sa ti lasi la o parte principiile si viitorul pentru a avea el bani usor.
Are 2 maini 2 picioare poate munci si cinstit daca chiar vrea o viata cu tine.Puteti munci amndoi pentru a avea o familie, nu tu sa te injosesti pe principiul :ca maiubeste,fac asta pentru el.De fapt nu se iubeste decat pe sine si vrea sa-i fie lui bien prin decaderea ta.Nu se face.Fugi cat mai repede si cat mai departe.Cineva care te iubeste nu-ti cere asa ceva

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#26 2009-12-23 16:48:48

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

dumnezeule mare. chiar lunile trecute am citit un articol in revista marie claire.
prezenta cazuri identice cu al tau. asa zisi "iubiti" care stau cu persoana de langa ei chiar si 1 an-2 , ca sa capete incredere si pe urma isi vand prietenele in diverse tari. in articol nu era vorba de persoane naive, de la tara. era vorba de studente la medicina si la alte facultati serioase, pacalite de prieteni, iubiti, cu promisiuni de genul asta.
trebuie sa mai stii un lucru: daca se intampla ceva de genul asta, dupa 4 saptamani de la raportarea disparitiei tale, sansele ca politia sa te mai gaseasca vreodata sunt aproape zero.
nu poti sa fii animatoare si sa iti alegi tu clientii cu care sa te culci. faptul ca esti animatoare si practici prostitutia implica un peshte, vei fii a cuiva(ca un obiect), nu poti face asta pe cont propriu.
cu atat mai mult cu cat prietenul tau nu ti-a promis un job de camerista, ci ti-a spus pe fatza despre ce e vorba, ar trebui sa te puna pe fuga.
sper ca citesti ce ti-am scris toate si NU te duci acolo.
nu asta e profilul sufletului pereche, trezeste-te. cum poti sa spui ca nu poti sa traiesti fara un om care te duce la produs ?
of sper sa iei decizia corecta si sa nu te arunci singura in prapastie..

#27 2009-12-23 17:01:17

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

stai cuminte acasa si vezi-ti de scoala, da-l in ma-sa de profitor

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#28 2009-12-23 17:06:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Doamne... la cate au zis fetele cred ca ai inteles mesajul!
NU, nu merita!
initial credeam ca suferi pt ca el pleaca sa castige bani, iar tu il astepti.... asa da, mai ziceam ca se sacrifica pt voi.
dar sa ti propuna tie asa ceva... neutral neutral neutral
putea sa-ti zica sa studiezi acolo...

nu vreau sa te jignesc, dar iubire ar fi mai repede in cazurile in care barbatul isi loveste/inseala iubita decat daca o lasa sa faca sex cu altul.
si daca, prin absurd, accepti... iti bati joc de corpul tau "un an, doi" apoi te lasa?

iti inteleg oarecum suferinta (pt ca si eu iubesc si as face multe pt iubire atata timp cat vad ca ma iubeste), dar ca sa-ti fie mai usor poti sa l lasi sa plece in ideea ca "il astepti"...
poate intre timp o sa deschizi ochii

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#29 2009-12-23 17:08:54

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

parerea mea este ca daca vrei poti face bani si aici,nu se poate sa nu gasesti un loc de munca  daca il tot cauti.daca te iubeste ar trebui sa inteleaga asta..pentru ca oamenii ce se iubesc traiesc si in "gaura de sapre"..nu trebuie sa te vinzi pt el.iti dai seama ce se poate intampla cu tine?poti pati lucruri ingrozitoare..si la ce folos dupa aceea banii daca te distrugi psihic...nu te duce..parerea mea.si ai mare grija de tine..il iubesti mult,cred,dar nu merita sa iti distrugi viitorul asa..

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#30 2009-12-23 17:10:05

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ce???Domnisoara crede-ma ca nu prea merita mai nimic in ziua de azi ,in numele iubirii...si mai ales asta
au fost atatea fete pr forum care credeau ca au gasit printul fermecat si intr-o zi totul s-a prabusit,dar macar atunci cand s-a prabusit au fost acaa ..de bine de rau mai era mama,tata sau o prietena..
acolo pe cine ai??
eu n-as pleca nici sa-mi ofere un loc de munca decent...mai ales ce ti-a spus el tie.Un barbat care iubeste nu-si lasa iubita sa fie de "larg consum"
urmeaza-ti visul si termina-ti scoala
fara sa te superi ,dar eu il lasam din secunda 2 dupa ce-mi spunea asta: el nu te iubesti iar langa el nu vei duce o viata prea buna

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-23 17:11:17)

#31 2009-12-23 17:56:58

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

un barbat care te iubeste, nici macar nu se gandeste la asa ceva vreodata. nu pot sa cred. cum sa iti propuna el asta ???  tu vrei sa fii prostituata la rugamintea iubitului sau vrei sa ai pe cineva care te iubeste si te respecta ? nu fi naiva !!!! baga-ti mintile in cap !!!  cum sa renunti la facultate ca sa ajungi in nu stiu ce club de drogati, sa iti vinzi trupul pt bani, "in numele iubirii". parintii tai stiu ? vorbeste cu ei !

mai mult nu scriu. mi se face peilea ca de gaina cand ma gandesc ca un barbat poate cere asta femeii pe care (aparent) o iubeste. ai grija de tine ! doar de tine !

#32 2009-12-23 17:58:33

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

oky...deci...o luam logic
tu IL IUBESTI dar NU AI PUTEA sa il imparti cu 10 FEMEI
el TE IUBESTE dar AR PUTEA sa te imparte cu 10 BARBATI

Nu crezi ca e ceva in neregula aici? clar cineva minte....acum... vreau sa cred...ca tu nu ai putea sa il imparti cu 10 femei...imi pare sincer rau ca iti spun asta dar.... genu tau de femeie apare la stirile de la ora 5 ca a fost prostituata impotriva vointei...crezi k odata ajunsa acolo o sa te mai lase sa spui "nu" la ceva...pt mine un om care gandeste ca el...e psihopat....

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#33 2009-12-23 18:01:13

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

e strigator la cer ceea ce citesc aici. Ramai draga mea unde esti si vezi-ti de scoala si de viata. Ar trebui sa fugi mancad pamantul cand il vezi, nu sa te gandesti la ce raspuns ii vei da maine seara. Un glonte in creier, asta ar merita. Ai slabit? Ai cearcane? Toate astea se rezolva cu timpul, te vei reface insa daca vei ajunge intr-un bordel in care toti psihopatii te vor distruge fizic si psihic nu vei mai gasi scapare. Asa ceva te va marca pentru tot restul vietii si oricum nu vei mai fi niciodata capabila de o relatie normala, de o facultate, etc. lucruri pe care le faci acum. Vorbeste cu parintii tai, cere-le ajutorul si sfatul, spune-le ca nu te simti in stare sa renunti asa usor la iubitul tau si vor gasi ei o cale prin care sa te ajute daca nu esti capabila singura. Fa orice insa nu pleca cu el.
Dumnezeu sa te lumineze si sa auzim de bine.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-23 18:01:37)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#34 2009-12-23 18:03:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

cum sa-i arati tu kt d mult il iubesti?facand sex cu altii? mai degraba zis ..poate vrea el sa faca bani d p urma ta si s-a bagat frumos sub pielea ta sa te convinga sa faci asta si el sta bn merci pe spinarea ta...in strainatate nu e asta unica slujba bine platita...gasesti si ceva decent iti garantez 100%..si eu sunt plecata cu iubitul,am venit impreuna insa el nici nu ar vrea sa ma vada facand asa ceva,nici macar sa ma priveasca altii nu suporta d-apai sa o mai si fac cu ei...eu zik sa asculti d toate fetele care si-au zis parerea aici pt k au ft mare dreptate si numai tu ai d pierdut dak te duci cu el si faci c zice "din dragoste".pt k din moment c ti-a propus asa ceva nu te iubeste deloc si nu cred k a facut-o vreodata wink

#35 2009-12-23 18:03:34

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

dar el cati ani are ? si cu ce se ocupa aici in tara ?

intr-adevar, Shosanna, ceva nu e in regula la el. si odata ajunsa acolo, s-ar putea sa descopere cine este el cu adevarat. va depinde de el, va face tot ce vrea el.
poate e fata desteapta sa isi vada de viata ei.

ai o singura viata ! ai grija ce alegeri faci !

#36 2009-12-23 18:33:19

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

baiatul asta o fi vreun fel de pestisor care isi cauta victimele printre fete naive care dupa ce se indragostesc de el si-ar da si viata pentru a-i face acestui monstru pe plac. Si in concluzie sa nu uitam ca pestii nu ar exista fara aceste femei lipsite de tarie de caracter. Sper din tot sufletul sa nu devii una dintre ele.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-23 18:34:33)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#37 2009-12-23 18:38:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ce sa mai ajunga acolo ca sa descopere cine e...e clar cine e el!
un barbat nu ar porpune asa ceva niciodata femeii iubite! si nu pt ca, vezi doamne, i-ar mai trage-o alte sute de barbati si ar trebui sa o imparta cu ei.
din  simplul fapt ca nu poti sa ii ceri persoanei pe care o iubesti sa sufere. nu vrei sa o vezi suferind. nici fizic, nici psihic.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#38 2009-12-23 18:40:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

julie, cam ce ti-au zis fetele ti-as zice si eu...

cum poate un om care te iubeste sa fie de acord sa te prostituezi??? si el sa fie peshtele tau banuiesc...

vezi-ti de scoala si de parinti si de ce ai aici.... nici sa fie ultimul barbat de pe pamant nu ar merita sa faci asta pt el. el vrea de fapt ca tu sa faci banii aia din care a traiti amandoi...

sper sa-ti deschizi ochii inainte sa fie prea tarziu...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.