|
Nu esti logat.
Merita acest sacrificiu in numele iubirii?-2#20 2009-12-23 15:49:25
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Draga mea,o persoana care te iubeste nu te imparte cu alti 10.Pentru nimeni nu ar trebui sa renunti la tine si la ceea ce iti doresti pentru tine.Indiferent de persoana. eu,tu si restul lumii... Offline #21 2009-12-23 15:58:12
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?eu tot am mai zis pe aici... pentru nici un barbat sa nu lasi scoala. poate sa fie el zeul zeilor. gandeste-te ca e posibil sa te arunce naibii in starada fara nimic, tu ce vei sti sa faci? sa dansezi la bara? asta nu vei putea face mult. pune mana si tine-te de facultate ca sa poti face ceva bun in viata asta...ca dansatoare si prostituata poate ajunge oricine. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #22 2009-12-23 15:58:42
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?merci pokemon:) Offline #23 2009-12-23 15:58:48
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Eu am ramas socata, mi s-a zburlit totul parul de pe mine..E grav daca tu stai si te gandesti ce sa faci! FFFFF GRAV! Un barbat care isi iubeste femeia si vrea sa traiasca in pace si armonie(cat se poate) cu ea nu i-ar propune sa se culce cu altii IN VECI! Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-12-23 16:00:45) In America, in sfarsit! Offline #24 2009-12-23 16:04:32
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii? Wooooa. Mi s-a urcat sangele la cap citind topicul. Sa ne intelegem, nu vad nimic degradant in jobul unei animatoare atata timp cat tot ce anima este atmosfera la un party si un organele sclofecite ale vreunui bosorog. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#25 2009-12-23 16:14:15
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Ma copile...sunt aproape de seama ta si vb si in cun de cauza.Puiul meu are un prieten(pe care nu l suport), a fost in puscarie si la un moment dat s a incurcat cu o tipa.A convins-o sa plece in spania la club, sa faca bani.Au fost plecati vreo 2 ani de zile, nu spun ca nu au facut banuti le-a mers bine chiar.A fost si al meu 2 saptamani plecat cu munca si a stat la ei.Cand a venit acasa si mi a povestit am ramas masca.In 2 saptamani cat a stat acolo de 3 ori a trebuit sa mearga cu respectivul pentru ca i sunase tipa ca e in pericol.In afar de faptul ca trebuie sa te culci cu clientii(nu doar normal)...depinde de preferintele lor.....esti mereu in pericol sa ti faca nush ce.....care vor prezervativ care nu(tipa a fost bolnava de nush ce o perioada ca lua si asta pastile).Plus ca drogurile sunt al ele acasa si exista mereu riscul sa cazi in tentatie. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #26 2009-12-23 16:48:48
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?dumnezeule mare. chiar lunile trecute am citit un articol in revista marie claire. Offline #27 2009-12-23 17:01:17
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?stai cuminte acasa si vezi-ti de scoala, da-l in ma-sa de profitor Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #28 2009-12-23 17:06:03
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?Doamne... la cate au zis fetele cred ca ai inteles mesajul! Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #29 2009-12-23 17:08:54
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?parerea mea este ca daca vrei poti face bani si aici,nu se poate sa nu gasesti un loc de munca daca il tot cauti.daca te iubeste ar trebui sa inteleaga asta..pentru ca oamenii ce se iubesc traiesc si in "gaura de sapre"..nu trebuie sa te vinzi pt el.iti dai seama ce se poate intampla cu tine?poti pati lucruri ingrozitoare..si la ce folos dupa aceea banii daca te distrugi psihic...nu te duce..parerea mea.si ai mare grija de tine..il iubesti mult,cred,dar nu merita sa iti distrugi viitorul asa.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #30 2009-12-23 17:10:05
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?ce???Domnisoara crede-ma ca nu prea merita mai nimic in ziua de azi ,in numele iubirii...si mai ales asta Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-23 17:11:17) Offline #31 2009-12-23 17:56:58
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?un barbat care te iubeste, nici macar nu se gandeste la asa ceva vreodata. nu pot sa cred. cum sa iti propuna el asta ??? tu vrei sa fii prostituata la rugamintea iubitului sau vrei sa ai pe cineva care te iubeste si te respecta ? nu fi naiva !!!! baga-ti mintile in cap !!! cum sa renunti la facultate ca sa ajungi in nu stiu ce club de drogati, sa iti vinzi trupul pt bani, "in numele iubirii". parintii tai stiu ? vorbeste cu ei ! Offline #32 2009-12-23 17:58:33
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?oky...deci...o luam logic Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #33 2009-12-23 18:01:13
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?e strigator la cer ceea ce citesc aici. Ramai draga mea unde esti si vezi-ti de scoala si de viata. Ar trebui sa fugi mancad pamantul cand il vezi, nu sa te gandesti la ce raspuns ii vei da maine seara. Un glonte in creier, asta ar merita. Ai slabit? Ai cearcane? Toate astea se rezolva cu timpul, te vei reface insa daca vei ajunge intr-un bordel in care toti psihopatii te vor distruge fizic si psihic nu vei mai gasi scapare. Asa ceva te va marca pentru tot restul vietii si oricum nu vei mai fi niciodata capabila de o relatie normala, de o facultate, etc. lucruri pe care le faci acum. Vorbeste cu parintii tai, cere-le ajutorul si sfatul, spune-le ca nu te simti in stare sa renunti asa usor la iubitul tau si vor gasi ei o cale prin care sa te ajute daca nu esti capabila singura. Fa orice insa nu pleca cu el. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-23 18:01:37) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #34 2009-12-23 18:03:20
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?cum sa-i arati tu kt d mult il iubesti?facand sex cu altii? mai degraba zis ..poate vrea el sa faca bani d p urma ta si s-a bagat frumos sub pielea ta sa te convinga sa faci asta si el sta bn merci pe spinarea ta...in strainatate nu e asta unica slujba bine platita...gasesti si ceva decent iti garantez 100%..si eu sunt plecata cu iubitul,am venit impreuna insa el nici nu ar vrea sa ma vada facand asa ceva,nici macar sa ma priveasca altii nu suporta d-apai sa o mai si fac cu ei...eu zik sa asculti d toate fetele care si-au zis parerea aici pt k au ft mare dreptate si numai tu ai d pierdut dak te duci cu el si faci c zice "din dragoste".pt k din moment c ti-a propus asa ceva nu te iubeste deloc si nu cred k a facut-o vreodata Offline #35 2009-12-23 18:03:34
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?dar el cati ani are ? si cu ce se ocupa aici in tara ? Offline #36 2009-12-23 18:33:19
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?baiatul asta o fi vreun fel de pestisor care isi cauta victimele printre fete naive care dupa ce se indragostesc de el si-ar da si viata pentru a-i face acestui monstru pe plac. Si in concluzie sa nu uitam ca pestii nu ar exista fara aceste femei lipsite de tarie de caracter. Sper din tot sufletul sa nu devii una dintre ele. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-12-23 18:34:33) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2009-12-23 18:38:46
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?ce sa mai ajunga acolo ca sa descopere cine e...e clar cine e el! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #38 2009-12-23 18:40:33
Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?julie, cam ce ti-au zis fetele ti-as zice si eu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|