homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Merita acest sacrificiu in numele iubirii?

#1 2009-12-23 13:52:58

julie_cox
Membru
Inregistrat: 2009-12-23

merita acest sacrificiu in numele iubirii?

sunt intr=o situatie disperata..intr-o sapt am slabit 5kg,am niste cearcane uriase,nu pot sa mananc,sa ma gandesc la altceva,ma port k o drogata uitandu0ma in gol...ore intregi...
prietenul meu mi-a spus acum o sapt ca in ianuarie vrea sa plece in spania sa faca bani...
ideea ar fi sa ma ia si pe mine dar sa lucrez undeva unde nu mi-as imaginat in viata asta k as putea sa o fac...adik sa fiu animatoare in club(stiti ce implica asta,nu e nevoie sa explic)...mi-a zis k e singuru loc de munk la ora actuala unde se castiga bani multi,k altceva nu se gaseste pe criza asta...
am ramas socanta cand mi-a propus asta,dar mi-a zis k ma iubeste mult si ca vrea sa facem bani amandoi,sa o luam de la 0 pe propriile forte..nu va fi nevoie sa fac asta toata viata ci 1-2 ani probabil depinde si cat voi reusi sa castig....
il iubesc unorm,nu pot trai fara el,suntem compatibili 100% ne potrivim f tare,e sufletul meu pereche,ne intelegem din priviri...
mi-a zis k nu ar avea nimic impotriva sa fac asta,pt k fac bani pt amandoi si asa ii arat cat de mult il iubesc...
sunt la facultate la zi,am intrat cu greu aici,asta a fost visul meu(domeniul ales)de cand eram mica...
dar sunt dispusa sa renunt la ea,pt k nu pot trai fara el,degeaba o termin daca el nu mai exista in viata mea...
sunt genu de fata care n-a iesit din cuvantu parintilor,timida,neincrezatoare in fortele proprii...dar knd sunt cu el simt ca traiesc cu adevarat....
am stat si am incerkt sa imi fac curaj,sa ma gandesc la ceea ce am de facut..practic trebuie sa ma culc cu clientii clubului..dar gandul asta ma termina psihic...nu m-am culcat dekt cu 2 barbati pana acum...mi-e rusine de corpul meu...
simt k nu sunt pregatita sa fac asta dar nu vreau sa-l pierd,ne-am facut multe planuri impreuna...
el imi spune k intr-o sapt,2 o sa ma acomodez...dar....pana maine seara vrea sa ii dau raspunsul...
merita un asemenea sacrificiu...?????stiu ca veti ramane socate dupa ce veti citi gandurile mele...dar in situatia asta ma aflu acum...astept totusi niste pareri va rog mult...stiu,decizia imi apartine dar nu am cu cine sa vorbesc...va rog....

#2 2009-12-23 13:59:53

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: merita acest sacrificiu in numele iubirii?

daca te-ar scoate si la produs, ai face si acest sacrificiu in numele iubirii?
menajera nu se gaseste? un job decent, ceva? animatoare in club mi se pare prea mult, venind mai ales de la barbatul care se presupune ca te iubeste...
ai grija unde te duci...sa nu regreti amarnic mai tarziu ca te-ai sacrificat in numele iubirii si ai ajuns sechestrata intr-un bordel, cu pasaportul luat si la cheremul unora carora iubitul tau te-a vandut dupa ce ati ajuns acolo...era si o reclama la radio, parca aud reclama aia cand citesc ce ai scris tu sad
pacat de tine si de tineretea ta, dar daca esti atat de naiva, nu te vad bine. sa-ti amintesti vorbele astea cand vei ajunge sa le traiesti pe pielea ta sad

#3 2009-12-23 14:06:34

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

exact ce ti-a scris anna,voiam eu sa iti scriu..
intrebarea este cat de mult te iubeste el,daca a ajuns sa iti propuna asa ceva,ca sa castigati bani mai multi..
el ca ce o sa munceasca??gigollo???
si cand veti fi din nou in tara si ramaneti fara bani,o sa te trimita iar sa faci sex ca sa aveti ce manca???
imi pare rau ptr tine,pari o fata ok....o sa suferi ingrozitor...dar pune punct.
nici un om normal,nu ar cere asa ceva persoanei iubite.
iti vb ca mama ta,ptr ca sunt si mult mai mare ca tine,fata mea...lasa-l si vezi-ti de facultate si de tine asa pura cum esti tu...
auzi..te inveti in 2-3 saptamani...mi-e rau.
nu lua o decizie proasta,ptr ca te va marca toata viata,te rog.

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2009-12-23 14:10:05)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2009-12-23 14:07:45

skumpi
Vizitator

nu pot sa cred ca citesc asa ceva in preajma Craciunului  roll
no offence, nush cat de mult te iubeste tipul ala incat sa-ti propuna asa ceva; orice barbat intreg la minte se fereste de chestii de genu nu te arunca in gura lupului pentru a duce o viata mai buna !
cine vrea sa munceasca are unde si daca ai scoala si te duce scapu si in Romania traiesti bine, nu trb sa te prostituezi ca sa-ti permiti o viata decenta !
sfatu meu e sa-ti vezi de scoala mai ales daca iti place ce studiezi sis a incerci sa te indepartezi de vacagabondu ala ca altfel nu poate fi numit !
sa-ti dea Dumnezeu minte sa nu-ti distrugi viata si viata familiei tale  supa si incearca sa te indepartezi de fiinta asta !
totusi, de cat timp sunteti voi impreuna ?

#5 2009-12-23 14:08:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Cel care te pune sa te culci cu altii ca sa faci bani sa te intretii ca asa vrea el,nu este sufletul tau pereche... credeam ca ti-e clar si tie fara sa-ti spuna alte persoane.

Publicitate

loading...

#6 2009-12-23 14:11:34

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si inde mai pui ca iti spune...ca asa vede cat de mult il iubesti...
ti se pare ca suna normal???
suflet pereche? te inseli,profita de faptul ca il iubesti si esti naiva,incat sa crezi totul
nu te distruge singura.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#7 2009-12-23 14:14:12

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Nu, categoric nu merita acest sacrificiu in numele iubirii! Daca te-ar iubi cu adevarat, nu te-ar pune sa lucrezi ca asa ceva. Daca te-ar iubi cu adevarat s-ar gandi intai la mintea si sufletul tau si apoi la blestematii astia de bani. Ar trebui sa deschizi ochii bine, sa iti dai seama care sunt intentiile lui cu adevarat. Si hai sa fim seriosi, cu siguranta esti foarte tanara si expresii ca "il iubesc enorm,nu pot trai fara el", nu ar trebui sa-si aiba rostul. Daca el va pleca cu siguranta iti va fi greu sa te obisnuiesti fara el, dar nu mai greu decat sa te obisnuiesti ca toti zabalostii sa te atinga iar tu sa la satisfaci cine stie ce dorinte.

Sfatul meu sincer este sa ramai aici unde iti este locul, mai ales ca spui ca ai intrat la facultatea mult dorita. Ramai aici si construieste-ti viitorul la care ai visat, nu pleca in Spania sa fii facuta carpa. Si daca el nu e capabil sa te inteleaga e clar ca nu are sentimente pt tine, si ar trebui sa uiti de el. Tu oricum vei face ce crezi de cuviinta, dar acesta este sfatul meu. Incearca sa pui ambele situatii intr-o balanta; cu siguranta mai bine va fi sa ramai smile succes!

#8 2009-12-23 14:20:42

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

yikes da i papucii asa pe romaneste ! sa produca el bani singur in spania !!!

one day we're gonna get somehow...rodnar

#9 2009-12-23 14:21:23

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Asta nu se numeste in numele iubirii ci in numele prostiei.
Cum poti sa crezi ca te iubeste?
Termina-ti facultatea si urmeaza-ti visul, nu te distruge pentru un om care nu tine la tine DELOC!
Si gandeste-te si la parintii tai, eu cred ca as muri pe loc daca fata mea s-ar duce sa se prostitueze.
Nu ai vazut cate cazuri de prostituate omorate de clienti si de pesti sunt in afara?
Vrei sa ajungi la stirile de la ora 17:00?

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-23 14:33:36)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#10 2009-12-23 14:24:23

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Suntem mai toate de o varsta apropiata cu tine si am suferit si al lasat barbati pt mult mai putin decat ceea ce ti se intampla tie.Si nu am mai murit de suferinta!
Imi pare rau de tine, ca pari o fata cuminte, dar deschide bine ochii. O sa te duca acolo LA PRODUS, nu la altceva. Imi pare rau de suferinta si de umilirea pe care ar trebui sa le induri, imi pare rau de parintii tai care s-au chinuit sa te creasca ca sa isi bata o jigodie din asta joc de tine. Ma gandesc la suferinta mamei tale, pentru ca o data ce vei fi ajunsa acolo, exact cum spunea cineva mai sus, ti se va lua pasaportul si adio...Nu ma gandesc ce poate fi in sufletul unei mame care nu mai stie nimic de fata ei.
Si toate astea pt un barbat? Ca sa traiasca EL bine? Ca tie sigur ti-ar fi bine oriunde altundeva, numai acolo nu!
Ai, ai, ai...de as putea sa le spun parintilor tai ce iti trece tie prin cap sa faci... cum vrei sa iti distrugi viata.Macar altele au ajuns prin bordeluri din prostie. Ca li s-a spus ca se duc la capsuni, la mere, la pere si acolo s-au vazut vandute. Dar tu....sa te duci de buna voie sa te vinzi precum ultima carpa????
Ai un pic de respect pentru tine si pentru viata ta!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#11 2009-12-23 14:37:31

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Din pacate astfel de cazuri sunt numeroase iar tu te inscrii in tiparul perfect de victima - "genul de fata care n-a iesit din cuvantul parintilor, timida, neincrezatoare in fortele proprii...".
Prin propunerea aceasta el iti demonstreaza cat de putin insemni tu pt el si asta ar trebui sa iti dea de gandit daca intr-adevar el este sufletul tau pereche.

Fa-ti o lista cu avantajele si dezavantajele acceptarii propunerii lui. Ai sa vezi ca rubrica de avantaje va fi mereu pe 0. Si mai gandeste-te la un lucru, sa presupunem ca el nu te va vinde acolo si chiar vrea sa lucrezi ca animatoare, chiar crezi ca va mai vrea sa te atinga, sa aiba o relatie serioasa cu tine dupa ce "x" barbati profita de corpul tau?

Dar din ce ai scris tu se deduce faptul ca el este o persoana profitoare, care ar face orice pt un ban in plus, ORICE, indiferent pe cine raneste, atata timp cat lui ii intra un ban in buzunar, restul poate sa se duca pe apa sambetei.

Iti doresc sa ai mintea limpede si sa iei decizia corecta!

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-12-23 14:38:35)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#12 2009-12-23 14:44:53

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

vrei sa sfarsesti drogata sau mai rau moarta? asta e drumul cel mai sigur.... In spania ca dansatoare? ce urmeaza sa te vanda poate ?...
Doamne ce om...

#13 2009-12-23 14:53:55

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

doamne sfinte! eu chiar nu am de ce sa te judec mai ales ca si iubitul meu a gresit mult in fata mea si am iertat, dar sa imi dau parerea am tot dreptul. Fata, tu chiar crezi ca barbatul asta pe care tu il consideri asa de perfect te iubeste? pai daca te iubeste cum indrazneste ca MACAR sa iti propuna sa ti-o tragi (scuzati expresia) cu toti libidinosii ca sa faci bani? tu crezi ca persoana asta te respecta??? sincer, tu asa crezi ca fiinta asta te merita? pai daca mie mi-ar propune "sufletul pereche" sa fac asa ceva l-as scuipa intre ochi si i-as zice sa vina la mine cand i se inchid fontanelele... sa mearga sa faca el bani cati o vrea si cum o vrea. Stiu ca nu ti-e usor, pt ca nici mie nu mi-a fost, da ce naiba? asa ceva e josnic. Daca ai face asta pt ca vrea el, nici macar tu nu ai avea respect de sine, d`apoi de el ce sa mai zic? vezi-ti de studii, iar daca ai de gand sa mergi cu el in spania, cauta-ti de lucru singura ca sigur gasesti niste case in care sa faci curatenie. Nu pot sa cred ca exista persoane cu asemenea tupeu neutral Nu am niciun drept sa iti zic sa te desparti de el, da` daca el nu gandeste, macar tu fa-o si deschide-i ochii aia sa vada ca "meseria" aia nu e de tine si mai trage-i si o palma peste mecla sa se trezeasca la realitate si sa te respecte!

#14 2009-12-23 14:58:01

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

julie_cox a scris:

mi-a zis k nu ar avea nimic impotriva sa fac asta,pt k fac bani pt amandoi si asa ii arat cat de mult il iubesc...

Producand la propriu bani pentru el , ii arati cat de mult il iubesti ?
Incearca sa gandesti si tu le rece si sa-ti dai seama de cate nereguli exista in relatia ta, daca iubitul tau spune asa ceva.
Foarte bine ca ai postat aici. Reactioneaza in al 12-lea ceas si refuza-l categoric! Nu-l lasa sa te pacaleasca

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#15 2009-12-23 15:07:41

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

draga julie, nu mai bat moneda pe faptul ca nu te iubeste si doar te foloseste, dar gandeste-te la ce riscuri de expui - viata iti va fi in pericol, atatea prostituate sunt ucise cu barbarie si nimeni nu intervine pentru ca fac parte dintr-o clasa sociala denigrata de toata lumea. cum ii vei spune fiicei tale cum ti-ai castigat primii bani? dar parintilor? dar unui viitor iubit in cazul in care acesta te va lasa? si mai gandeste-te la SIDA, HPV, hepatita si tot asa. majoritatea prostituatelor sunt bolnave si media de viata este foarte scazuta. te rog mult, vezi-ti de facultate si incearca sa uiti acest episod din viata ta! toate bune si ai grija de tine

#16 2009-12-23 15:27:26

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Clar..NU. Chiar crezi ca merita sa-ti distrugi viitorul pentru un om care nu te iubeste?? "prietenul meu mi-a spus acum o sapt ca in ianuarie vrea sa plece in spania sa faca bani" pai daca te-ar iubi cu adevarat ti-ar spune "stai tu aici,iti vezi de facultatea ta 1 luna 2,3,4 iar eu ma duc in spania sa fac bani."I-ar fi dor de tine dar asta este,timpul trece repede si dupa cateva luni s-ar intoarce iar la tine.Am ramas socata cand am citit..in numele iubirii poti sa faci multe nebunii..dar nu-ti risca propria ta viata,viitorul tau..poti sa faci atat de multe..esti foarte tanara ai toata viata inainte poti sa realizezi absolut tot ce-ti doresti.De ce sa renunti la viata ta pentru un barbat pentru care banul este mai presus de orice?Ar trb sa te gandesti ca TU esti cea mai importanta,ca TU meriti tot ce este mai bun pentru tine.Toate fetele, la un moment dat poate ca au spus "el este alesul,el este iubirea mea,cu el vreau sa-mi petrec tot restul vietii,fara el nu pot sa traiesc" si peste o perioada de timp au cunoscut pe altcineva si iar au spus asta..Nimeni nu a murit din dragoste si sunt sigura ca poti sa treci peste.Sper sa realizezi ce ti-a propus si sa iti dai seama ca nu asta trebuie sa-ti doresti pentru tine.Trebuie sa te iubesti pe tine cel mai mult,fi putin egoista si doreste-ti ce este mai bine pentru tine si dupa te mai gandesti si la altii.Iar el..clar nu merita.Acum sincer..daca ai fi in locul lui ti-ar place ca iubita ta sa se culce cu nu stiu cati barbati??Sper ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa iti dai seama ca nu este bine.

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#17 2009-12-23 15:31:56

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Julie, asteptam si un raspuns de la tine. Sper ca citesti ... supa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2009-12-23 15:38:35

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

am o intrebare......ca animatoare din cate stiu eu dansezi in club...nu faci sex cu clientii clubului....daca gresesc,va rog sa ma corectati,pt ca e posibil sa fi ramas in urma cu ce se intampla in ziua de azi prin cluburi:))

#19 2009-12-23 15:42:43

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

maria, intr-o lune ideala doar dansezi.
insa, asa cum a spus si ea, daca rei sa te 'umpli' de bani faci mai multe smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.