homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis-3

#39 2006-12-02 18:29:31

ronamina
New member
Inregistrat: 2006-11-01

Re: gardnerella vaginalis

vreau sa stiu daca nu mi a trecut si medicul mi a spus ca trebe sa ma resemnez cu aceasta boala, ca de fapt bacteria asta traieste in organismul meu si ca nu are rost sa mai fac tratament, asa ar trebui sa fac?? eu nu cred ca este bine sa nu ma mai tratez, dar asta este parerea mea. as vrea sa imi raspundeti care stiti, si o rog pe doctoressa sa imi raspunda si ea. ms

#40 2006-12-02 23:42:15

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

as vrea sa va intreb si eu ceva: la gelul intim scrie ca are pH normal. E indicat sa ne spalam intravaginal cu el sau mai bine numai cu apa calda? Multumesc.

#41 2006-12-02 23:45:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

numai cu apa calda. nu e bine sa bagi nici un gel acolo, fie el si cu ph neutru (+ k la noi poate sa scrie orice pe ambalaj, indiferent de ce contine produsul)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#42 2006-12-02 23:46:22

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ronamina, e adevarat ca bacteria asta traieste in organism. dar daca ai facut candidoza trebuie tratata. cum sa te resemnezi? nu se poate! schimba medicul.
myhaela, in vagin ne spalam dupa fiecare contact sexual sau, in lipsa lor, la ~3 zile, dar doar cu apa.

Nobody home

#43 2006-12-03 00:28:16

ronamina
New member

dar nu am candidoza

Publicitate

loading...

#44 2006-12-03 00:29:21

ronamina
New member

am gardnerella

#45 2006-12-03 01:22:24

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

gardnerella asta ce simptome prezinta?e tot un fel de candidoza sau cum?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#46 2006-12-03 12:46:56

ronamina
New member

o usoara mancarime si o secretie mai urata si mai ambundenta.

#47 2006-12-04 11:12:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ronamina, trebuie facut tratament, pina dispar simptomele. Nu poti sta asa. E drept ca e bacterie comensala(traieste in vagin) insa nu trebuie sa te deranjeze. Asadar fsa tratamentul ala cu biotics si cu neogyn

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#48 2006-12-04 11:34:25

ronamina
New member

k ms mult doctoressa. stiam eu , nu pot sta asa

#49 2006-12-05 14:47:14

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

La cca o saptamana dupa menstruatie a aparut acelasi gen de miros si de secretie. Ultima data iesise Gardnerella la analiza secretiei (doar la examen microscopic de pe o zi pe alta?); acum am cerut (altui cabinet) si o antibiograma dar este gata peste 10 zile. Intrebarile sunt urmatoarele:
-pana este gata rezultatul de la analiza si incep tratamentul sunt contraindicate spalaturile vaginale (macar cu ceai de galbenele)si niste ovule cu ulei de catina, ulei de musetel si extract de galbenele (Monofemina produs de Hofigal)? Pentru ca va dura cel putin 3 saptamani pana sa pot incepe tratamentul iar mirosul si celalalte simptome nu sunt chiar placute.
-medicul ginecolog pe care il cunosc si-a "terminat parerile" despre aceasta infectie. N-am de ales decat sa-i cer medicului de familie o alta trimitere. Unde ar fi mai bine? Banuiesc ca la un dermatolog. Cunoaste-ti pe cineva priceput? ....(Apropos de asta, am citit undeva intr-un birou un anunt: "Vreti sa discutati cu seful sau cu o persoana competenta")
Multumesc pentru rabdare si raspuns, d-na doctor.

#50 2006-12-05 14:51:15

Al Pacino
Administrator

nana.lili...nu te spala cu ceai de galbenele....ovulele alea, pune-le daca vrei.
Hai sa asteptam rezultatul de la secretie, cu tot cu antibiograma, ne va indurma...in cele din urma, cu rezultatul in fata, si medicul de familie poate scrie reteta de antibiotic

#51 2006-12-05 17:31:37

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Dar cu ceai de musetel ne putem spala? Auzisem ca face bine?

#52 2006-12-05 17:37:32

Al Pacino
Administrator

myhaela, tu te poti spala cu ce vrei tu in vagin...eu insa sunt de parere ca ne spalam in vagin doar cu apa si nicdecum cu ceaiuri, si oricum nu foarte des. Asta, fireste, daca nu vrem sa ne dam singure de lucru

#53 2006-12-08 10:51:34

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

Sper ca scriu in fereastra care trebuie!! Noi femeile facem tratamentul prescris, fierbem sau calcam lenjeria, unele mai dezinfecteaza si wc-ul etc. Ce facem cu partenerii? Marea majoritate accepta un medicament, daca se poate in doza unica caci altfel "uita" sa le ia! In cazul fericit cand este sotul , putem noi sa fierbem si lenjeria lui fara sa stie sau sa-l deranjeze. Altfel insa este destul de complicat. Totusi, cum ar trebui procedat? Dupa doza unica luata de partener ce ar trebui facut de el? Fiert zilnic lenjeria? Cat timp? Prin lenjerie se intelege doar chilotii si prosopul? Ca doar stim ca multi dintre ei dorm goi in asternut sau unii nici nu mai folosesc chilotii imbracand direct pantalonii. Sa nu mai zic de felul in care urineaza, chiar si acasa! Pare usor penibil dar probabil ca reinfestarea este mai des intalnita decat credem...sau sunt eu paranoica de atatea incercari zadarnice de vindecare!

#54 2006-12-08 12:27:01

Al Pacino
Administrator

nana.lili, la gardnerela te referi? Nu o iei inapoi de la partener. Fierbe ce fierbi tu de obicei, in rest nu te stresa. Nu se prea iau de pe blugi afectiunile astea(sau de pe asternutul de pat), asta e o varianta ipotetica, menita sa salveze relatii. Iar in ceea ce priveste modul lor de-a face pip(din picioare) e foarte igienic

#55 2006-12-10 16:24:31

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu cred ca tocmai de la spalaturile alea ai facut-o. renunta la ele pana ti se reface flora (si dupa spala-te doar cu apa chioara dupa fiecare conact sexual sau de 2 ori pe saptamana)

Nobody home

#56 2006-12-11 17:21:51

Ioa
New member
Inregistrat: 2006-12-04

doctoressa, imi omor prietenul sau il mai las sa traiasca?
In decurs de 6 luni am avut trichomonas, gardnerella si candida. Am inteles ca ultimele doua nu sunt transmise neaparat prin contact sexual. Dar trichomonasul imi da tare de gandit. Am citit tot la voi pe site ca se ia si prin alte cai decat cea sexuala, desi slabe sanse... Si am mai vazut ca perioada de incubatie e mica, ceea ce inseamna ca nu putea s-o ia dintr-o relatie anterioara. Lumineaza-ma te rog, ca-mi pierd mintile.
E posibil ca laboratoarele sa greseasca, sunt aceste bazdaganii asemanatoare in vreun fel, ca aspect in laborator adica.? Ca numai cand vad ce-am scris, incep sa cred si eu ca sunt un dezastru de femeie desi eu am un partener stabil de ani buni. Acum nu stiu daca si el ma are ca partenera stabila:(
O precizare: Am o problema veche cu sistemul imunitar. Am caderi foarte dese. Racesc instantaneu, infectii renale etc. Acum fac un tratament cu Baraka, Fito-imun si Bronhovaxom. E posibil ca sistemul meu imunitar bleg sa fie o cauza pt problemele astea sau nu are nici o legatura.

#57 2006-12-11 17:26:00

Al Pacino
Administrator

Sincer, eu nu pot sa iti dau tie sfat privind viata partenerului...nu ar fi deontologic. Pot doar sa iti spun ca, daca ar fi partenerul meu si eu m-as trezi ca am trichomonas nu ar reusi sa ma convinga nicicum ca l-am luat  sau ca l-a luat de pe nu stiu ce prosop sau mai stiu eu ce....cu candida si gardnerella e altceva. Insa nu imunitatea scazuta te-a facut sa te procopsesti cu ele, ci trichomonasul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.