|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-3#39 2006-12-02 18:29:31
Re: gardnerella vaginalisvreau sa stiu daca nu mi a trecut si medicul mi a spus ca trebe sa ma resemnez cu aceasta boala, ca de fapt bacteria asta traieste in organismul meu si ca nu are rost sa mai fac tratament, asa ar trebui sa fac?? eu nu cred ca este bine sa nu ma mai tratez, dar asta este parerea mea. as vrea sa imi raspundeti care stiti, si o rog pe doctoressa sa imi raspunda si ea. ms Offline #40 2006-12-02 23:42:15
Re: gardnerella vaginalisas vrea sa va intreb si eu ceva: la gelul intim scrie ca are pH normal. E indicat sa ne spalam intravaginal cu el sau mai bine numai cu apa calda? Multumesc. Offline #41 2006-12-02 23:45:30
Re: gardnerella vaginalisnumai cu apa calda. nu e bine sa bagi nici un gel acolo, fie el si cu ph neutru (+ k la noi poate sa scrie orice pe ambalaj, indiferent de ce contine produsul) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2006-12-02 23:46:22
Re: gardnerella vaginalisronamina, e adevarat ca bacteria asta traieste in organism. dar daca ai facut candidoza trebuie tratata. cum sa te resemnezi? nu se poate! schimba medicul. Nobody home Offline #43 2006-12-03 00:28:16
Re: gardnerella vaginalisdar nu am candidoza Offline Publicitateloading...
#44 2006-12-03 00:29:21
Re: gardnerella vaginalisam gardnerella Offline #45 2006-12-03 01:22:24
Re: gardnerella vaginalisgardnerella asta ce simptome prezinta?e tot un fel de candidoza sau cum? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #46 2006-12-03 12:46:56
Re: gardnerella vaginaliso usoara mancarime si o secretie mai urata si mai ambundenta. Offline #47 2006-12-04 11:12:39
Re: gardnerella vaginalisronamina, trebuie facut tratament, pina dispar simptomele. Nu poti sta asa. E drept ca e bacterie comensala(traieste in vagin) insa nu trebuie sa te deranjeze. Asadar fsa tratamentul ala cu biotics si cu neogyn Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2006-12-04 11:34:25
Re: gardnerella vaginalisk ms mult doctoressa. stiam eu , nu pot sta asa Offline #49 2006-12-05 14:47:14
Re: gardnerella vaginalisLa cca o saptamana dupa menstruatie a aparut acelasi gen de miros si de secretie. Ultima data iesise Gardnerella la analiza secretiei (doar la examen microscopic de pe o zi pe alta?); acum am cerut (altui cabinet) si o antibiograma dar este gata peste 10 zile. Intrebarile sunt urmatoarele: Offline #50 2006-12-05 14:51:15
Re: gardnerella vaginalisnana.lili...nu te spala cu ceai de galbenele....ovulele alea, pune-le daca vrei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2006-12-05 17:31:37
Re: gardnerella vaginalisDar cu ceai de musetel ne putem spala? Auzisem ca face bine? Offline #52 2006-12-05 17:37:32
Re: gardnerella vaginalismyhaela, tu te poti spala cu ce vrei tu in vagin...eu insa sunt de parere ca ne spalam in vagin doar cu apa si nicdecum cu ceaiuri, si oricum nu foarte des. Asta, fireste, daca nu vrem sa ne dam singure de lucru Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2006-12-08 10:51:34
Re: gardnerella vaginalisSper ca scriu in fereastra care trebuie!! Noi femeile facem tratamentul prescris, fierbem sau calcam lenjeria, unele mai dezinfecteaza si wc-ul etc. Ce facem cu partenerii? Marea majoritate accepta un medicament, daca se poate in doza unica caci altfel "uita" sa le ia! In cazul fericit cand este sotul , putem noi sa fierbem si lenjeria lui fara sa stie sau sa-l deranjeze. Altfel insa este destul de complicat. Totusi, cum ar trebui procedat? Dupa doza unica luata de partener ce ar trebui facut de el? Fiert zilnic lenjeria? Cat timp? Prin lenjerie se intelege doar chilotii si prosopul? Ca doar stim ca multi dintre ei dorm goi in asternut sau unii nici nu mai folosesc chilotii imbracand direct pantalonii. Sa nu mai zic de felul in care urineaza, chiar si acasa! Pare usor penibil dar probabil ca reinfestarea este mai des intalnita decat credem...sau sunt eu paranoica de atatea incercari zadarnice de vindecare! Offline #54 2006-12-08 12:27:01
Re: gardnerella vaginalisnana.lili, la gardnerela te referi? Nu o iei inapoi de la partener. Fierbe ce fierbi tu de obicei, in rest nu te stresa. Nu se prea iau de pe blugi afectiunile astea(sau de pe asternutul de pat), asta e o varianta ipotetica, menita sa salveze relatii. Iar in ceea ce priveste modul lor de-a face pip(din picioare) e foarte igienic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2006-12-10 16:24:31
Re: gardnerella vaginaliseu cred ca tocmai de la spalaturile alea ai facut-o. renunta la ele pana ti se reface flora (si dupa spala-te doar cu apa chioara dupa fiecare conact sexual sau de 2 ori pe saptamana) Nobody home Offline #56 2006-12-11 17:21:51
Re: gardnerella vaginalisdoctoressa, imi omor prietenul sau il mai las sa traiasca? Offline #57 2006-12-11 17:26:00
Re: gardnerella vaginalisSincer, eu nu pot sa iti dau tie sfat privind viata partenerului...nu ar fi deontologic. Pot doar sa iti spun ca, daca ar fi partenerul meu si eu m-as trezi ca am trichomonas nu ar reusi sa ma convinga nicicum ca l-am luat sau ca l-a luat de pe nu stiu ce prosop sau mai stiu eu ce....cu candida si gardnerella e altceva. Insa nu imunitatea scazuta te-a facut sa te procopsesti cu ele, ci trichomonasul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|