|
Nu esti logat.
Banii, bata-i vina!..#1 2009-12-30 21:53:59
banii, bata-i vina!..Familia mea are o mare problema. Si nu prea gasesc o cale de scapare.. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #2 2009-12-30 22:02:45Re: banii, bata-i vina!..Pai sa ii calculeze lui A banii pe care i-a bagat in fundul ei pentru facultatea de medicina, si sa ii dea "factura" sotului (V), sa ii inchida clontul. Oricum, parintii tai au dreptul sa isi imparta ce au in ce mod vor. Nu au murit, sunt sanatosi si bine, au facut cum au crezut mai bine pentru ca toate fetele lor sa aiba destul. Nu are nici un drept V sa vina sa ceara nimic. A stiut ce si cum cand s-a casatorit cu A, ca doar nu a luat-o pentru banii aia. Offline #3 2009-12-30 22:11:00
Re: banii, bata-i vina!..Da, asa zic si ai mei. A stiut V cand a luat-o ca nu ii pot oferi f multe. Dar acum sa nu te gandesti ca au lasat-o de izbeliste: ii dadeau pe fierare luna niste bani(1 milion+bonuri de masa, intre 5 si 10), primea si de la bunicul, la fel, lunar, si ea avea si bursa Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #4 2009-12-30 22:13:43
Re: banii, bata-i vina!..Are si V partea lui de dreptate. Adica daca n-au vrut sa-i lase pe ei in apartamentul ala, corect era sa nu stea nimeni. Sau cum, stau dupa simpatii? Dar poate sa astepte si el pana cand C si C vor avea o situatie care sa le permita sa ii despagubeasca. Are unde sa stea, sa fie sanatos, nu pateste nimic daca mai asteapta. Offline #5 2009-12-30 22:14:04
Re: banii, bata-i vina!..ooffff! din punct de vedere legal V. are dreptate, doar ca din ce i se cuvine lui A si tie s-ar scadea costurile renovarii. doar ca, pentru a se pune problema asa ar mai trebui indeplinite 2 conditii: parintii vostri sa nu mai fie ( Doamne Fereste! ) si A. sa aiba pretentiile astea. V. nu are nici o calitate sa ridice clontul. Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-12-30 22:14:35) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-30 22:20:33
Re: banii, bata-i vina!..Hmmm..nasoala treaba Majestik.Pe de o parte are un pic dreptate si V....de ce C a fost privilegiata si lor li s-a zis nu?Pe de alta parte se pune problema si ca parintii lui i au ajutat mai mult ca ai tai.Dar la o adeq, care i problema lui?Apartamentele sunt ale parintilor tai, ei au dreptul sa decida ce fac cu ele.Pot sa se vanda si sa nu dea un ban nimanui sau va pot ajuta pe fiecare.E cam nasoala treaba. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #7 2009-12-30 22:29:52Re: banii, bata-i vina!..Apai daca V e singur la parinti e mitocan rau! Ma scuzi majestik dar asa mi se pare. Pai parintii tai evident ca trebuiau sa se gandeasca si la celelalte doua surori, si nah, cand a fost nevoie sa dea unde era nevoie. Au voie daca vor sa vanda apartamentele si sa dea foc la bani daca vor si sa ramana ciuciu la toti daca asa vor ei. V nu are nici o treaba sa ceara nimic. Offline #8 2009-12-30 22:32:55
Re: banii, bata-i vina!..Fiametta, sunt total de acord cu tine. Da, are dreptate, ca si eu as fi suparata..Dar uite ca nu vrea sa mai astepte.. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #9 2009-12-30 22:37:33
Re: banii, bata-i vina!..Pill, poti sa ii zici cum vrei Faceti abstractie ca sunt de ai mei, poate era mai bine sa zic ca era o prietena si nu eu, cea de-a 3 fata Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #10 2009-12-30 22:44:25
Re: banii, bata-i vina!..maje...si eu tot solutia zisa mai sus o vad: ai tai sa se mute in ap cu 2 camere dupa ce reusesc sa il vanda pe cel cu 4 camere si banii sa vi-i imparta in mod egal. sotul surorii tale ar trebui sa stea in banca lui si sa se trezeasca pt ca nu se vinde in cateva zile un apartament si nu are nimeni sute de milioane sa ii dea lui peste noapte. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2009-12-30 22:46:15Re: banii, bata-i vina!..Eee, complicata treaba, acu inteleg ca vrea si V, mai ales daca au inca de tplatit rata, dar putea sa explice frumos, eventual sa ii ceara lui C sa ajute la rata apartamentului lor decat sa ii influenteze pe ai tai sa vanda acum cand au scazut preturile apartamentul. Eu nu as face asta in locul alor tai. Trebuie sa se gaseasca o cale de mijloc pana trece criza imobiliara. Offline #12 2009-12-30 22:53:26
Re: banii, bata-i vina!..Green, asa intentionam si noi ca si noi:gata, fara bani de la ai nostri Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #13 2009-12-30 22:56:41
Re: banii, bata-i vina!..maje Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #14 2009-12-30 22:57:18
Re: banii, bata-i vina!..ei na..dar si A face chiar tot ce zice sotul? sa mai aiba rabdare ca nu intra zilele in sac. ma trezesc si eu peste noapte sa cer de la ai mei 500 milioane...de unde naiba sa scoata...ar trebui sa inteleaga la varsta lui ca nu cred ca are 20 de ani Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2009-12-30 23:05:06
Re: banii, bata-i vina!..deci...tata il batea daca venea cu pretentii d-astea...eu stiam ca averile si ce-or mai fii se imparat dupa decesul proprietarilor (parintilor, bunicilor), n-a cand le-o fi sorocul , la 60, 70,80 ani... Offline #17 2009-12-30 23:05:21
Re: banii, bata-i vina!..poke Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #18 2009-12-30 23:06:37
Re: banii, bata-i vina!..cand m-am casatorit cu sotul, tatal lui i-a oferit casa lui ( o casa superba ) pt ca s-a mutat in alt oras si sunt totusi 6 frati dar toata lumea stie ca sotul e preferatul lui... adevarul ca nu stateam nici noi bine cu banii si am facut presiuni sa accepte casa dar a spus ferm Nu pentru ca nu o sa fie bine in familie. deja se aprinsesera scantei doar de la zvonuri Offline #19 2009-12-30 23:08:13
Re: banii, bata-i vina!..wra, nici mama nu aprimit nimic de la fratele ei, care sta in casa parinteasca, si ei ot 3 sunt Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|