homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Banii, bata-i vina!..-3

#39 2010-01-02 14:46:53

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: banii, bata-i vina!..

Dya, eu asta fac. Pastrez legatura cu amndoua surorile, dupa cum ziceam, si ele isi vorbesc, nu s-au certat sau ceva de genu'. Astea-i ce ma tine preocupata pe mine:ai mei nu stiu cum sa faca sa fie mai bine. Au planuit o intrevedere.. In fine..devem ce-o iesi.
Love, nici eu, nici sora-mea A nu poate sa o dea afara pe C din apartament sau sa o puna sa faca ce-o stii ca sa iasa banii pentru ea. Dar V e cel care pune presiune pe A. A nu zice nimic, doar alor mei le tot zice sa se faca ceva. Iar din partea mea, cum ziceam, nu ma intereseaza banii din despagubire. Din fericire, ma descurc.

Poke, ai dreptate! Ei tot timpul au impartit totul la 3, pentru ca 3 fete au. Nu, nu le trebuie ap de 4 camere la 2 persoane, pentru de fapt, acum suntem 3, ca sunt si eu cu ei rodnar , si pe de alta parte, pur si simplu nu reusesc sa il vanda. ei vor sa il dea, dar nu reusesc hmm

nu, pill, ap de 2 camere e pe numele parintilor tatalui meu, ceea ce ingreuneaza si mai rau situatia lol Deci, poke, inca nu se pot face acte pe numele lor.

De ceva luni ii roade pe ai mei problema asta. De ce m-am hotarat sa-mi pun pe forum problemele, cu totate ca nu e stilul meu deloc? pentru ca voriam sa vad daca aveti voi gărlis o alta solutie big_smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.