homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Banii, bata-i vina!..-2

#20 2009-12-30 23:10:15

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: banii, bata-i vina!..

Mie asa de rau imi pare! pentru ca suntem surori si se pare ca banii ne despart supa

Era bine daca si C, sora mea, gandea ca sotul tau, SoareleMeu smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#21 2009-12-30 23:15:57

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

offtopic
da' tu de ce nu mai vii pe la off-topoc...nu stiu si io cum te-ai distrat, ce faci de rev si altele  cesafac

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#22 2009-12-30 23:18:25

majestik
Addicted member

offtopic
pai nu prea am timp poke.. uite, acum tre sa ma culc ca plec maine dimi la valcea, de rev chicot
dupa ce ma ntoric, vin si pove, mai ales ca acum si net pe tel 2 luni happy

#23 2009-12-30 23:20:21

pokemon
Diamond member

atunci, distractie placuta! puss

#24 2009-12-30 23:20:39

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Bv Majestik ca voi va vedeti de treaba voastra fara sa asteptati ajutor.Puiul meu sta cu chirie intr un apartament care a apartinut unei familii cu 3 copiii.Sora cea mare nu a avut pretentii ca e plecata in afara, fratele a bagat vreo 6000 de euro in ap si l a renovat.Intre timp s-a casatorit si au reusit sa-si ia casa(banii sotiei).Casa i-a ramas celei mici....care le-a luat casa la tara parintilor si ii achita lunar o suma,in functie de cat isi permite.Ei stau cu tatal sotului intr-un apartament cu 3 camere(e singur la parinti).Fratele ei a renuntat la orice drept,chiar si banii bagati in renovare iar sotia lui nu a zis nimic.
Depinde mult si de situatie si de cum se inteleg membrii familiei.
N-ar putea C sa ajute un pic la plata ratelor lui V?Poate asa s-ar mai detensiona situatia...Poate nu vrea cearta V., ins ai-o fi ajuns si lui cutitul la os...mai ales dupa cum au crescut ratele in ziua de azi.Ap de2  camere a ajuns mar de discordie.Daca n-ar fi fost el poate n ar mai fi fost nici o discutie.E cu dute vino situatia.Ca nici sa te muti de-a gata intr o casa fara a plati un ban....Spui ca e un an jumate.Sora ta a renovat apartamentul, insa putea si ea sa dea un ban...nu neaparat lui V sau tie, dar macar parintilor tai.

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Publicitate

loading...

#25 2009-12-30 23:29:37

majestik
Addicted member

Ms poke! puss

Ms dya, din fericire, ne ajuta serviciul si suntem mai chibzuiti cu banii wink

Asa este dya, depinde si de situatie..membrii se inteleg bine, dar vezi?! niciodata n se stie ce se poate intampla nustiu
Asa este, ap ala cu 2 camere trebuia sa ramana in continuare gol, de aia tata de feicare data o invinovateste pe mama,ca ea a fost cu ideea de a sta C acolo, dar acum faptul e consumat. Trebuie facut ceva de acum incolo. Au renovat apartametul cu bani din nunta. Da,asa ar fi normal, sa iasa ceva bani la lumina din partea lui C si C, dar vezi, ei nu au ap ala pe numele lor, nu e al lor. au investit banii aia in renovat, dar nici nu stiu daca  o sa ramana al lor. Daca i se nazare lu tata sa le zica " wave " sau lu bunicu-meu? d-aia nu au dat nici un ban. Sora-mea a vrut sa dea, si sotul ei C, dar tata le tot zicea ca nu e ap lor, ca nu se stie ce-o sa fie.. nustiu incurcat de tot..

Ultima oara a fost editat de majestik (2009-12-30 23:30:43)

#26 2009-12-30 23:35:46

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

poate ca nu a fost un lucru corect din partea parintilor.. dar sotul surorii tale nu cred ca e in masura sa comenteze deciziile luate de ei...si in niciun caz sa ceara despagubiri..
pana la urma exista un singur apartament... nu au cum sa stea toti in el.. si e aberant si sa ramana gol daca cineva are nevoie de el..

#27 2009-12-30 23:40:24

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Maje..stiu ca e greu,insa incearca sa te detasezi si sa nu iei partea nimanui.Sunt casele alor tai,lasa-i pe ei sa faca cum ii duce capul.Sa se inteleaga intre ei.Incearca sa nu iei partea nimanui pentru ca o sa fii la mijloc.Pastreaza legatura cu ambele surori...ele intre ele sa se descurce...sunt destul de mari....Sau sa se faca o reuniune cu toate partile implicate,sa se ia niste decizii in functie de cat/cum poate oferi fiecare( sa se stie pe ce sume se pot baza) si apoi sa se respecte lucrurile.E greu sa impaci si capra si varza, sunt prea multi poate in ecuatie.
Lasa problema asta la o parte,e revelionul,pune mana si distreaza-te.De probleme este timp...la anul...Have fun:*

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#28 2009-12-31 00:31:26

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Hmmm... hai sa-ti spun un pic...
Noi suntem 4 la parinti... 2 surori mai mari si eu cu fratele ( gemeni ).

Mama, pe timpul lui Ceausescu, a luat un apartament de la ICRAL... nu stiu daca mai stiti cum era faza... plateai rate f f mici...

In acel apartament s-au mutat surorile mai mari.
Cea mare s-a maritat si s-a mutat acolo cu sotul ei.
Cealalta sora care statea cu ea a plecat in DK si si-a cedat partea de apartament sotului sorei mele.
Ea acum e in Israel si are casa ei acolo.

Ai mei au un apartament de 2 camere. Inainte aveam unul de 3 dar in fine...In el sta fratele meu, mama si tata.
Eu am plecat, am casa mea in Grecia.

Nu m-as gandi niciun moment sa ii cer lui frati-miu despagubire pt ca eu nu am parte la apartament.
Nu vreau niciun ban.
Cum sa il dau afara? Sa il las pe drumuri? Nu as putea sa fac asa ceva...
Deci cred ca e vorba despre intelegere si iubire... dar cand astea nu exista, ajungi sa ii scoti ochii propriului frate / sora... trist sad

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#29 2009-12-31 00:35:51

pokemon
Diamond member

love, eu nu cred ca e vorba de lipsa iubirii.
numa' ca iubirea nu tine de foame. din pacate asa s-a ajuns din cauza banilor. e o realitate si trebuie acceptata.

#30 2009-12-31 00:57:47

sunshine16
Banat
Site

Pai si atunci de ce? O impinge sotul de la spate si ea ca fraiera nu stie sa se impuna.
Iubirea nu tine de foame, dar cum ai trai cu gandul ca ti-ai aruncat propria sora/frate in strada?

#31 2009-12-31 01:03:44

pokemon
Diamond member

mai, dar nu e vorba de aruncat in strada. ii vorba de dat despagubire.
si mai e vorba si ca, pana la urma urmei, daca parintii sotului ei nu ii luau casa, atunci stateau ei in strada.
eu nu inteleg....de ce unii sa fie avantajati si altii nu?

#32 2009-12-31 01:09:50

sunshine16
Banat
Site

Am mai spus... este vorba despre inteleerea dintre frati... cum la ei nu a fost intelegere...

Acum parintii trebuie sa isi vanda apartamentul de 4 camere sa stea in unul de 2...

Si cand vorbeam de datul afara din casa, ma refeream strict la situatia mea big_smile

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-31 01:10:41)

#33 2009-12-31 01:12:58

pokemon
Diamond member

pai, ori le dai tuturor la fel, ori nu mai dai nici unuia nimic.
cel putin, asa vad eu lucrurile.

si acum, pe cealalta parte, eu daca as fi in locul parintilor ei, si un singur copil sa am, dar mi-as lua ceva mai mic. nu mi-ar trebui, pentru 2 persoane, 4 camere smile
pt ce sa platesc atata incalzire, atata intretinere, etc, cand mai bine, daca nu as avea nicio obligatie, m-as duce sa ma plimb in lumea larga. eu asa as face smile

#34 2009-12-31 01:26:14

sunshine16
Banat
Site

Pai si eu daca as avea 2 copii, as impartii totul egal.
Dar eu nu vreau sa iau nimic de la ai mei.

#35 2009-12-31 09:11:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

majestik a scris:

Mie asa de rau imi pare! pentru ca suntem surori si se pare ca banii ne despart supa

este o vorba majestik: frate, frate da' branza-i pe bani!

V are oarecum dreptate, dar trebuia sa zica la momentul acela, cand s-a hotarat ca C si C vor sta acolo...
de fapt, nu el trebuia sa zica, ci A, pt ca va fi mostenirea ei la un moment dat...

uite de ce eu si al meu ne vom casatori cand o vom putea face pe banii nostri... si de ne luam ceva, orice, dar sa fie platit de noi...
ca asa, si ei au 2 case in aceeasi curte si una e inchiriata acum... dar daca ne-am muta acolo poate s-ar trezi si fratele lui ca vrea despagubire...

#36 2009-12-31 09:53:50

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu nu inteleg fetelor ce e cu despagubirea? Parintii traiesc bine merci, apartamentul e pe numele parintilor, deci nimeni nu are nici o obligatie. Daca il roade pe V asa tare sa plateasca C o suma oarecare chirie, si gata. Daca C ar plati nu stiu cate milioane ar trece apartamentul pe numele lui? Nu prea cred, asa ca normal ca nu e cazul sa plateasca despagubire.

#37 2009-12-31 09:59:09

pokemon
Diamond member

mie corect mi s-are parea sa plateasca despagubirea si sa li se faca cte pe casa nustiu

#38 2009-12-31 17:48:56

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca daca are ceva de cerut trebuie sa o aiba sora lui maje nu sotul ......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.