|
Nu esti logat.
Constructie casa-4#58 2010-01-11 11:54:43
Re: Constructie casa
Mersi pentru raspuns "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #59 2010-01-11 12:39:57Re: Constructie casaCu placere. Insa deocamdata zic eu ca e devreme sa estimezi ceva din moment ce nu stii cam cum ar putea sa stea treaba Daca mai ai intrebari sau ai nevoie de ajutor... ma gasesti pe aici sau pe mail Offline #60 2010-01-11 14:49:12
La ce anume te referi ? Cu certificatul de urbanism ? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-01-11 14:56:29) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #61 2010-01-11 17:23:48Re: Constructie casaCam asa ceva, asta in varianta de cel mai ieftin. Acum, din momentul asta si pana cand va veti apuca voi, cine stie care vor mai fi preturile. Dar estimarea de care vorbeam eu se referea, da, la certificatul de urbanism, ca poate aveti voie sa construiti doar pe 60 de mp spre exemplu si atunci mai tai din suma finala Sau 45 sau cat o fi. D-aia zic ca intai il scoti pe ala, vii cu el la tata la firma (daca nu ai pe altcineva) si te rezolvam Offline #62 2010-01-11 18:58:08
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#63 2010-10-17 21:53:30
Re: Constructie casafetele stie careva cat trebuie sa aiba latime un drum de servitute pentru a putea lua autorizatie de la pompieri pentru constructia unei case?.....daca e cineva din Iasi mi-ar trebui si mie un arhitect de acolo...multam Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #64 2010-10-18 09:58:33
Re: Constructie casacamy, daca tin eu bine minte, 4 m. mai intreaba insa, ca nu mai stiu exact Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #65 2010-10-18 10:12:28
Re: Constructie casaCodul civil prevede o servitute legala de 3m. Dar regulamentul general si regulamentele locale de urbanism spun ca latimea drumului trebuie sa fie de minim 4 metri iar in cazul in care adancimea terenului care se lotizeaza este mai mare de 150m atunci drumul de acces trebuie sa aiba latimea de minim 7 metri. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #66 2010-10-18 12:08:34
ai idee si unde pot cauta ( lege) conditia cu 7 m?.....terenul nu are nici pe departe 150 m adancime iar drumul actual este lasat de 4 m latime......se ocupa cineva de acte si cam e in favoarea lui sa bage bete in roate ca nu se faca constructia acolo Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline #67 2010-10-18 13:23:56
Re: Constructie casalatimea minima a drumului de acces nu este data de codul civil, ci de actele normative adoptate de consiliile locale. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-18 13:24:48) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #68 2010-10-18 14:20:41
Re: Constructie casaO casuta la rosu de 80 mp cam 30 000 eur.Nu as recomanda structura din lemn dar fiecare face ce vrea pe banii lui. Offline #69 2010-10-18 14:42:45
Re: Constructie casasi mie mi se pare micuta amprenta la sol de 80 mp si apoi sa ramana 20mp pentru curte, este foarte inghesuit, dar poate pink s-a hotarat deja pana acum Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #70 2010-10-18 15:02:46
Re: Constructie casanu e mica ampreta la sol de 80 de metri patrati, eu am apartamentul de 78 de metrii patrati, apartamentul meu are 4 camere, si holul e cat o camera (e practic o camera despartita de un zid la mijloc, dar daca nu ar fi zidul de despartire ar fi cam cat dormitorul principal) .Pentru o bucatarie spatioasa (asta insemnand cam cat o sufragerie mai mare de bloc) , living, baie de serviciu si dormitoare pe alt nivel este de ajuns spatiul asta , dar 20 mp pentru curte sunt intradevar putini Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|