|
Nu esti logat.
Fibroadenom mamar-5#77 2012-01-19 09:07:44
Re: fibroadenom mamarpatypatricia,ai incercat tratamentul a dat rezultat???l-ai descoperit de mult fibroadenomul???Eu sper din suflet sa se resoarba,tocmai am vb cu o cunostita careia ia aparut unul dupa ce a nascut prima data,era putin mai mare ca si al meu si dupa tratament sa retras.pe mine momentan nu ma deranjeaza,nu ma doare.Abia acum am vazut ca mergi peste 4 luni ,eu tre sa merg peste 3 la inceput de aprilie. Ultima oara a fost editat de adita (2012-01-19 09:10:31) Offline #78 2012-01-19 09:42:35
Re: fibroadenom mamaril am de 2 ani......mie mi sa spus ca este din cauza ca nu am ciclu de 5 ani....dar vreau eu sa mai fac si trat naturist sa vad daca da rezultate.......am facut eco la 6 luni.acum fac la 1 an.... Offline #79 2012-01-19 10:05:47
Re: fibroadenom mamareu cauza nu o cunosc,am facut in 2010 eco mamar si era totul oki,luam anti de ani de zile triregol,iar acum surpriza 12 mm,nu-mi dau seama de cand sa declansat in cat timp a crescut 12 mm.Acum vedem merg la control peste 3 luni,mi-a recomandat sa renunt la AC vreo 6 luni,vitamina e si un gel.Sincera sa fiu m-am cam saturat sa tot inghit la pastile,dar deoarece in urma cu ceva ani am avut o intrerupere m-am cam speriat si nu am vrut sa mai renunt.Ma gandeam la un moment dat la un sterilet,dar am auzit ca poti sa ramai si cu steriletul.Eu am avut o experienta aiurea,sa rupt prezervativul am luat postinor si am ramas,ghinion,ghinion nu asa.Sper sa para ceva mai modern in contraceptie ca de pastile sunt satula.Te rog daca nu sunt prea indiscreta poti sa-mi zici la ce dimesiune are al tau ,a mai crescut,cum e dupa 2 ani???folosesti anti???........in ce priveste alimentatia ti sa recomandat ceva anume.ms mult Ultima oara a fost editat de adita (2012-01-19 10:26:42) Offline #80 2012-01-19 10:28:21
Re: fibroadenom mamarpai nu mai stiu masura.....dar acum 2 ani aveam 2 mici....in iunie erau mici noduli .adica mai multi.....mi sa spus sa fac mamografie....dar doc oncolog a spus ca nu e nevoie sa fac doar eco cu ultrasunete la donna medical center..........nu iau anti pt ca nu mai am ovare si uter.....a spus ca s-ar putea sa mi se resoarba sau sa ramana pe loc.......de fel duc o dieta cat mai sanatoasa.......daca ai mai citit ce am postat eu am 23 de ani si acum 5 ani am avut cancer ovarian Ultima oara a fost editat de patypatricia (2012-01-19 10:30:23) Offline #81 2012-01-19 10:36:59
Re: fibroadenom mamarimi cer scuze dar nu am citit decat ultimele postari,imi pare tare rau.oricum iti doresc sa ai parte de toata sanatatea din lume pt ca se pare ca ai avut si ceva ghinion.Doamne ajuta sa dispara aceasta boala pentru totdeauna sa nu mai stim de ea.iti multumesc pentru timpu acordat si am sa revin cu noi dezvaluiri dupa control,pana atunci cu d-zeu inainte,numai bine tuturor Offline Publicitateloading...
#82 2012-01-19 10:44:44
Re: fibroadenom mamarms frumos adita.imi face mare placere sa vb cu tine sau cu oricinealtcineva..daca mai ai nelamuriri sau intrebari .........sunt aici Ultima oara a fost editat de patypatricia (2012-01-19 10:45:02) Offline #83 2012-01-19 10:49:30
Re: fibroadenom mamar
nu prea e posibil ce spui tu. inainte de incident nu cumva obisnuiati sa puneti prezervativul doar inainte de ejaculare? il foloseati de la inceput, de la prima penetrare? postinorul l-ai luat corect, ai respectat intervalul de timp? Offline #84 2012-01-19 11:26:51
Re: fibroadenom mamarce e de necrezut ? postinorul are o rata de esec de 2-5% din ce stiu eu, deci statistic vorbind e posibil Offline #85 2012-01-19 12:08:34
Re: fibroadenom mamarnu-mi vine sa cred ca dupa ce iei o bomba hormonala ca postinorul, sarcina aia se mai prinde de uter. eu tind sa cred ca altadata s-a produs fecundarea, mai devreme. Offline #86 2012-01-19 12:11:05
Re: fibroadenom mamarmai stiu cazuri Offline #88 2012-01-19 18:17:24
Re: fibroadenom mamaranca90 nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut testul pozitiv,am crezut ca e un vis urat.Prezervativul l-am folosit de la inceput doar ca in timp sa rupt,iar postinorul l-am luat corect ,nu era prima data cand luam,iti dai seama ca de atunci nu am mai renuntat la anti pentru ca m-am speriat rau de tot.Deci eu flosesc acum anti de vreo 6 ani fara intrerupere,in 2010 am fost la eco mamar si a fost totul oki la aceasti doctora si anul asta surpriza.Dupa incidentul cu postinorul chiar am vb cu medicul care mi-a facut intreruperea si i-am spus in ce conditii si zicea ca nu sunt singura mai avusese cazuri. Offline #89 2012-01-19 18:29:36
Re: fibroadenom mamardoamne, ce aiurea . Offline #90 2012-01-19 18:40:48
Re: fibroadenom mamarfoarte aiurea,iti dai seama ca nu-mi prea place ca trebuie sa renunt,acum luni merg si la control gine si sa vad poate ar trebui sa-mi fac si ceva dozari hormonale,cred ca tot va trebui sa renunt cateva luni,acum vedem abstinenta totala::)am vazut ca mai sunt ceva pelicule contraceptive sau ovule contraceptive,dar eu stiu cat sunt de sigure.Voi a-ti mai auzit ceva noutati in domeniu?????/ Offline #91 2012-01-20 09:52:51
Re: fibroadenom mamaralea nu sunt asa sigure. de altceva nu stiu. Offline #92 2012-01-20 10:53:04
Re: fibroadenom mamarla noi la fundeni vire rez in 3 sapt,dar la particular in 3 zile.maxim......... Offline #93 2013-04-11 14:32:18
Re: fibroadenom mamarsi eu am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar de 2,5 chestia e ca tot asa mi s-a zis ca tb scos ,medicii pareau un pic ingrijorati..medcul care mi-a facut mamografia si medicul ginecolog,amandoi mi-au zis ca tb operatie ca nu exista tratament,intr-adevar imi amorteste mana..ma mai inteapa din cand in cand ca sa nu mai zic ca mi-a descoperit si un mic chist la acelas san (sanul drept)acum nu stiu ce sa fac sa ma duc sa ma oprez..nush..toata lumea ma sfatuieste sa ma duc,cat de anticonceptionale ca ar creste de la ele ..nu am auzit inca mie medicul ginecolog mi-a recomandat alte pilule ,luam marvelon 21 si acum mi-a dat miligest cu motivul ca marvelon ar fi prea puternice pt mn cu toate ca.. de la ele nu simteam nimic nu imi era rau..chestii de genul dar de la miligest..nu pot spune acelasl lucru am durere de cap mare ca si cum as avea tensiunea crescuta zici ca iau si ma otravesc singura..nush..cat de bn e.. Ultima oara a fost editat de lol3 (2013-04-11 17:55:58) Offline #94 2013-04-11 17:04:30
Re: fibroadenom mamarlol3, exact asa simteam si eu - ma durea mana, ma intepa. eu m-am operat si am regretat. dupa operatie am luat 2 ani AC microgynon si la sanul operat mi-a aparut alt fibroadenom, tot de 2.8 cm - in 2 ani. eu sunt convinsa ca AC au accelerat cresterea lui, daca nu cumva au provocat si aparitia. poate or fi si AC cu o concentratie de asa natura incat sa nu afecteze sanii sensibili si deschisi spre astfel de afectiuni. eu una am ales sa nu fac experimente. Offline #95 2013-04-11 17:25:35
Re: fibroadenom mamardar ramane semn.. si zici ca sa nu ma operez...( ce viatza de ciocolata am si eu..daca imi reapare si mie altul..? care e cauza aparitiei lor..?tu dupa operatie ai urmat tratament ceva ?regim ;ai fost la plaja?ai depus efort ca jobul meu cam ma pune in situatia sa cam depun efort in special cu mana.. si inca ceva cat timp ai stat in spital ca nu-l suport deloc...,si o ultima intrebare..cat timp ai stat cu bandajul la san...?doare dupa? Ultima oara a fost editat de lol3 (2013-04-11 17:53:25) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|