|
Nu esti logat.
Fibroadenom mamar-6#96 2013-04-11 17:48:16
Re: fibroadenom mamardeci daca iau pilule sunt predispusa sa reapara aceste mici inflamatii?si din nou sa trec la operati..?daca nu il operez ce patesc?iar in cazul in care se face un copil ce se intampla?daca e vb de pilule si sa fie asta cauza ca le iau de 5ani ap.. eu renunt la ele..chestia e ca nu am menstruatia regulata..la mine e o problema..si cand fac pauza aia pe mine mensta ma tine 14 zile Ultima oara a fost editat de lol3 (2013-04-11 17:51:51) Offline #97 2013-04-11 21:52:40
Re: fibroadenom mamareu am fost op la 14 ani de asa ceva Ultima oara a fost editat de eva_an (2013-04-11 21:53:43) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #98 2013-04-11 22:41:46
Re: fibroadenom mamar
imi permit sa-ti raspund si eu pentru ca am trecut prin ceva asemanator. cu timpul cicatricea se mai estompeaza, nu ti garanteaza nimeni ca dupa operatie nu ti vor mai aparea o cauza exacta nu exista din pacate, asta m-am intrebat si eu mult timp si am intrebat de asemenea si medicii pe la care am fost. ca si restrictii mie mi s-a recomandat sa nu merg la plaja si sa nu consum produse care contin soia pot zice ca imediat dupa operatie am evitat sa car ceva mai greu sau sa-mi folosesc mana in exces dar am condus masina la vreo 4-5 zile de la operatie in spital m-am internat lunea si vinerea am iesit, cred ca depinde de fiecare in parte aici. Offline #99 2013-04-12 13:11:33
Re: fibroadenom mamarlol3, eu nu-ti pot spune sa nu te operezi. numai medicii care vad ecografiile iti pot da o parere pertinenta. eu ti-am spus doar ca in cazul meu, ca si al evei, operatia nu era necesara si regret ca am facut-o, cat timp acum am altul in loc. ce te pot sfatui, e sa incerci sa afli (de la doctori) daca se vede ceva suspect la fibroadenomul asta. daca nu e suspect, cum a spus si eva, nu treuie operat. pe de alta parte, daca durerile sunt suparatoare, operatia ar fi o solutie sa scapi de ele. Offline #100 2013-04-12 14:37:37
Re: fibroadenom mamarapropo de asta You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline Publicitateloading...
#101 2013-04-12 15:53:53
Re: fibroadenom mamarnici eu nu cred ca mai dau inapoi fibroadenoamele deja formate si maricele, de la hormonii sarcinii ori de la alaptat. desi si mie tot asa mi s-a spus. cel mult, se regleaza organismul si nu mai faci altele iar cele mici, mici, milimetrice, pot disparea. Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-04-12 15:56:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|