|
Nu esti logat.
Fibroadenom mamar-4#58 2010-01-30 16:02:03
Re: fibroadenom mamareu nu sunt sigura daca e de la pastile:| le-am inceput prin noiembrie si pe 1 ian l-am observat. dar de cand o fi fost acolo And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #59 2010-01-30 16:06:44
Re: fibroadenom mamarVezi si tu cum reactioneaza in continuare si mai ales ce o sa zica medicul tau. Offline #60 2010-02-03 12:23:42
Re: fibroadenom mamar
Ioana...mi-e greu sa imi dau cu parerea, avind informatii putine(poate tu ai dat mai multe pe aci, insa nu le-am citit eu din lipsa de timp). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2010-02-03 13:54:02
Re: fibroadenom mamardoctoressa, te uiti putin si aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p1451 … l#p1451808 ? Offline #62 2010-02-05 17:12:03
m-am uitat anca...multumesc....nu trec cu reaintentie peste posturi...pur si simplu imi scapa asa ca imi e de un real ajutor daca sunt trasa de mineca pe unde e cazul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2010-05-03 11:14:34
Re: fibroadenom mamarbuna! as avea si eu cateva intrebari acum cateva zile m am operat de un nodul la san care stiam in urma ecografiilor ca e un fibroadenom, pe fisa de externare scrie " fibroadenom cu structura laxa mixomatoasa cu zone de transformare mucoida cu dilatatii chistice, papilomatoza intrachistica " stie cineva ce inseamna asta mai exact? o sa-l intreb pe medic cand merg din nou la el dar pana atunci mai e o saptamana si parca nu mai am rabdare..si inca ceva: in afara faptului ca tb sa evit efortul fizic, umezeala si frigul nu as avea alte interdictii, oare scrisul la calculator dauneaza? incerc sa nu fac excese dar am o lucrare de disertatie de scris Offline #64 2010-05-03 22:12:01
Re: fibroadenom mamareu cred ca poti face orice iti permite corpul. daca poti scrie la calculator de ce sa nu o faci ? Offline #65 2010-05-04 11:17:24
simt o durere usoara atunci cand scriu si de asta imi faceam probleme..cred ca ma panichez eu cam repede avand in vedere ca e si prima interventie chirurgicala pe care am avut-o Ultima oara a fost editat de myscha86 (2010-05-04 11:18:46) Offline #66 2010-05-04 11:51:44
Re: fibroadenom mamarsa iti fie de leac, myscha si sa te refaci repede! cat era de mare? partea cu "papilomatoza intrachistica" am avut-o si eu pe buletin, dar nu m-a lamurit nimeni ce inseamna. am dedus eu ca papilomatoza vine de la HPV, dar mai departe... Offline #67 2010-05-04 12:07:54
Re: fibroadenom mamarmultumesc pe ecografia de akm o luna avea 30.8/19.6/24.4mm insa doctorul mi-a zis ca era mai mare decat credea. o sa-l intreb sapt viitoare ce inseamna mai exact diagnosticul ala..sper sa ma si lamureasca. Offline #68 2010-06-28 21:23:45
Re: fibroadenom mamarfibroadenoamele mamare,nu dor si eu am mai multe nu unul.a.c nu au leg cu fibroadenomul.knd am depistat problema am fost la mai multi medicii care mi-au dat numai tratamente cu hormonii si vitamine si nici o schimbare doar k am luat in greutate si un medic f.bun de la cluj mi-a zis sa nu accept sa fiu operata (pt k alti medicii vreau sa ma opereze)exista probabilitatea sa se retraga dupa ce faci un bebe.acum nu mai urmez nici un tratament ma duc o data la 3 luni la ecograf sa vad daca e vreo schimbare pt linistea mea si mentionez k i-au a.c yasmin Offline #69 2010-06-29 18:01:33
fibroadenoamele mamare dor...cel putin pe mine m-a durut. iar a.c banuiesc ca medicul care m-a operat nu mi-ar fi zis degeaba sa nu mai iau anticonceptionale. chiar zilele astea am fost la un control si mi-a zis ca sunt contraindicate. probabil depinde de organism, de..habar n-am mie fibroadenomul mi-a aparut inainte sa iau anticonceptionale iar in timpul administrarii acestora ( foarte putin timp de altfel ) nodulul a crescut Ultima oara a fost editat de myscha86 (2010-06-29 18:02:15) Offline #70 2010-06-29 19:28:44
Re: fibroadenom mamarDor ingrozitor uneori Offline #71 2010-06-30 11:06:08
Re: fibroadenom mamareu stiu ca dor daca sunt mari si preseaza pe nervii din jur. pe mine unul nu m-a durut niciodata in ~15 ani, iar altul imi dadea amorteli de mana si dureri cand se facuse maricel (~3cm). Offline #72 2012-01-18 09:33:03
Re: fibroadenom mamarbuna fetelor,ma alatur si eu voua cu o noua descoperire,am fost de 2 zile la un eco mamar si mi-a aparut un fibroadenom mamar de 12 mm la sanu stg.E mare ,e mic,nu ma pricep eu prea mult,dar am vazut la unele postari ca sunt si mai mari.Prima data doctora mi- a facut control de man a nu a simtit nimic,dupa care eco si sa vazut minunea.Trebuie sa revin dupa 3 luni la control,mi-a zis ca exista posibilitatea sa se resoarba,important e sa nu mai creasca.Mi-a recomandat sa intrerup AC,sa iau vitamina e si un ungvent.De durut nu ma doare,nu simt nimic.Ce tratamente naturiste a-ti incercat dintre voi???citeam pe undeva ca e bun ungventul cu galbenele pentru masj si ceai de galbenele.Am vazut ca multe a-ti consultat un endocrinolog.Ma gendesc sa merg si eu sa ma vada,ce sa fac??????? Offline #73 2012-01-18 10:14:32
adida am si eu fibroadenom la sanul stang.....doc de la fundeni nicolaescu mi-a recomantat unguent diclac gel si din cate m-am documentat merge f bine ceaiul de napraznic....... Offline #74 2012-01-18 10:18:35
Re: fibroadenom mamarpaty, sa ne anunti te rog daca functioneaza schema asta. Offline #75 2012-01-18 10:48:28
Re: fibroadenom mamarAnca abia acum am vzut ce m-ai intrebat acum muult timp...Sigur ma dor de la fibreoadenoame, difera durerea. Presiunea de dinainte de ciclu e una, durerile de san sunt arsuri, usturimi, sageti, sau pur si simplu durere puternica...Mai ales la efort, sau cand aparea unul nou.. Offline #76 2012-01-18 11:24:52
o sa va anunt.abia peste 4 luni.atunci trebuie sa repet eco cu ultrasunete....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|