|
Nu esti logat.
Menstruatia si biserica-2#20 2010-01-21 19:43:26
Re: menstruatia si bisericaete fleosc pacat! intru in biserica cand am chef ca nu ma controleaza nimeni la chiloti!!! si icoanele oricum nu prea le pup ca-si lasa toate babele balele pe ele! mi se pare suficient sa te inchini in fata icoanei, dar ma rog, asta e alta discutie... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #21 2010-01-22 22:16:44
Re: menstruatia si bisericasau sa atingi icoana cu mana, asta in loc de a o pupa. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #22 2010-01-22 22:33:19
Re: menstruatia si bisericaIntodeauna mi s-a parut o aberatie treaba asta , adica e tot un lucru dat de El, nu-i ceva voit, ales de noi. De ce nu am avea voie? E stupid .... si-ncerc sa-i explic asta mamei dar tot degeaba. 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #23 2010-01-23 06:19:16
Re: menstruatia si biserica
Sunt pe jos, la fel şi toţi care citesc asta... dar mă rog. Nu ştiu ce faci tu cu menstruaţia la biserică, dar fii atentă să nu laşi iubitul sau soţiorul să te vadă la menstruaţie, că uite ce face Doamne Doamne : "Bărbatul care se va culca cu femeie ?n timpul curgerii ei şi-i va descoperi goliciunea, acela a descoperit curgerea s?ngelui ei şi ea şi-a descoperit curgerea s?ngelui său: am?ndoi să fie st?rpiţi din poporul lor. " (LEVITICUS 20:18). "Nothing will keep us apart We could kill them all if our desire tore free Our union is one sweet sinful Eve" (Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises") Offline #24 2010-01-23 06:55:46
merit starpita Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-23 11:44:17
Re: menstruatia si bisericaDaca esti mireasa si esti pe stop ce faci, iti amani nunta, nu saruti cununiile (sau ce mai e de sarutat - nu m-am casatorit inca, deci nu stiu exact). Am mai citit pe un alt forum ca o viitoare mireasa isi calcula data nuntii in functie de ciclul menstrual. Faza e ca data ti-o stabilesti, in cele mai multe cazuri, cu un an inainte, deci eroarea la calcul poate fi mare. Dar daca nasa e pe stop, nu mai sta langa miri??? Nu inconjoara altarul.... I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one... Offline #26 2010-01-23 12:21:51
Re: menstruatia si biserica vai am ras si aici cu lacrimi, mai ales la faza cu (,) cursul sangelui pe nas Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-01-23 12:22:32) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #27 2010-01-23 14:13:19
Re: menstruatia si bisericace porcarie si cu biserica asta Offline #28 2010-01-25 01:09:36
Re: menstruatia si bisericaEu imi aduc aminte , la inmormantarea tatalui meu , mama avea menstruatia....si ia zis bunica sai zica la preot ...si asa a facut cica ia zis preotului ....:-| si asa a intrat in biserica...bineinteles asa se face la noi , e cam nebun preotul... Offline #29 2010-01-25 06:13:31
Re: menstruatia si bisericama rog, aia cu nunta e mai de inteles.. banuiesc ca nicio mireasa nu vrea sa fie pe stop in ziua nuntii. asta mai lipsea, un stres in plus, dureri de cap si crampe. cred ca astea ar fi motivele, in niciun caz intratul in biserica Offline #30 2010-01-25 08:33:54
Re: menstruatia si bisericaVai,vai... eu merit starpita cam in fiecare luna,asa... Offline #31 2010-01-25 15:49:53
daca ai inmormantare,botez sau nunta poti intra in biserica .sunt cateva cazuri exceptionale in care orice preot e obligat sa te lase Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-01-25 15:52:25) Offline #32 2010-01-25 16:15:00
stiu ca sunt cam ,dar mi-ai amintit de ceva:sambata trecuta am fost la un botez si am intrat in biserica cu fetita mea care are un an si 5 luni.Mi s-a parut cam cald,si i-am dat copilului caciula jos.Imediat a venit o femeie de acolo de la biserica si mi-a atras atentia sa-i pun caciula pe cap daca e fata.Stiu ca in biserica femeile trebuie sa intre cu capul acoperit,dar NICIUNA din femeile prezente acolo nu avea nimic pe cap,si ei i-a casunat tocmai pe bietul copil..... Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #33 2010-01-25 17:26:02
Doamne fereste, femei care nu au ce face.. si nu ti-au zis tie si i-au zis copilului? babe nebune Offline #34 2010-01-25 19:00:32
Eh, chestii de genul asta chiar nu trebuie luate in seama ... Cu atat mai mult cu cat era vorba de un copil. Sa nu fim mai catolici decat Papa Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #35 2010-01-25 20:27:20
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #36 2010-01-25 21:06:48
Re: menstruatia si biserica...si nu trebuie sa fie nimeni in vreun cult satanic ca sa i se para bulls*it Biblia... si mie mi se pare si n-am nicio treaba cu satanismul. Nu e nici teribilism. Se numeste cunoastere. Daca ceva nu e de acord cu Biblia si cu religia crestina,nu inseamna ca automat e dat de dracu'. Asta va baga in cap popa de la Cucuietii din Vale,da' nu inseamna ca e si adevarat. Stii cum e... sunt prosti si in zilele noastre care cred ca nu ramai gravida prima oara cum sunt si prosti care cred ca orice opinie diferita de a lor e gresita... Offline #37 2010-01-25 21:08:37
Re: menstruatia si bisericanu are treaba cu bunul simt ci are treaba cu faptul ca s-a creat o bariera intre femeie si barbat..In momentul in care Eva a muscat din fructul interzis si cei 2 au fost izgoniti din rai ,femeii dar si barbatului i s-au dat niste "pedepse" sa le spunem asa... Offline #38 2010-01-25 21:12:08
Re: menstruatia si bisericafir-ar ea sa fie de treaba, de ce tocmai femeia a muscat din fructul interzis?! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|