|
Nu esti logat.
Tratamente naturiste / ingrijirea pielii / cearcane!#1 2010-01-21 14:48:11
Tratamente naturiste / ingrijirea pielii / cearcane!Pentru ca m-am saturat sa tot dau banii pe creme "miraculoase" frumos stralucitoare la raft si foarte tentante, si pentru ca m-am saturat pur si simplu sa nu vad nici un rezultat, vreau sa aflu ce anume tratamente ati folosit voi, naturiste, babesti, usor de facut in casa si care chiar v-au ajutat pentru diverse probleme. Eu de exemplu, am facut niste cearcane pana aproape de baza nasului, plus am ramas cu pleoapele umflate (plans, etc. <ai dracu barbati>). Pana acum n-am mai avut probleme de genul, si habar n-am ce sa fac. So, pls help cu ceva sfaturi. Mersi! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #2 2010-01-21 14:56:56
Re: Tratamente naturiste / ingrijirea pielii / cearcane!Ingrijirea tenului: Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-01-21 15:00:05) Offline #3 2010-01-21 18:30:12
Re: Tratamente naturiste / ingrijirea pielii / cearcane!Sincer cautarile mele s-au oprit la topicuri vechi de un an, nu am continuat. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|