homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)

#1 2010-01-26 00:42:45

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)

Nu inteleg un lucru. Cum ajunge o femeie la 35 de ani cu copii si cu un barbat care se poarta oribil cu ea si o pune la munca, el frecand menta toata ziua, o loveste, o obliga sa faca sex, se comporta cu ea ca si cu o sluga etc.. cred ca stiti situatia
De ce s-a casatorit cu el de la bun inceput? Nu si-a putut da seama de ce fel de om e sau ce?!

#2 2010-01-26 00:47:51

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)

Ori nu si-a dat seama de la inceput, ori se complace in situatia asta, ori nu considera ca merita ceva mai bun (sunt multe femei care au o parere foarte proasta despre ele)

#3 2010-01-26 00:58:38

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Am doi copii si sunt grasa, n-o sa ma mai ia nimeni, o sa ajung singura si batrana, copiii vor fi la casa lor, iar la un mom dat o sa sune vecinii la pompieri ca miroase urat de la vecina de la 1. Parerea mea.

qed

#4 2010-01-26 00:59:55

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

cred ca el s-a schimbat dupa aia. ca nu mai are nimic de pierdut,el se gandeste probabil ca  deja au copii,probabil nu o crede pe ea in stare sa-l mai lase acum. ai fi mirata sa stii cum se schimba oamenii..si la o luna dupa casatorie tongue

era o vorba intr-un stand-up al lui chris rock..zicea asa : "if you want to see a man get fat and a woman stop shaving...get them married"  rotfl

Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-26 01:00:41)

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#5 2010-01-26 01:12:10

Wendy
Full member

Refuz sa cred ca un om se poate schimba asa. Din cel care ti-a jurat iubire vesnica si care ti-a promis luna si stelele si care te-a facut sa te casatoresti cu el...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-26 01:53:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Poate nu s-o fi schimbat, dar poate nici ea nu s-a gandit ca e ceva "grav" ca el ii mai tragea cate un ghiont care apoi s-a transformat in palma si apoi in pumn pe la inceputuri.

#7 2010-01-26 05:31:41

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu cred ca oamenii se schimba. cum a spus si ladypink, poate la inceput a trecut cu vederea micile "crize", iar dupa ce s-au casatorit a inceput drama.
am observat ca dupa casatorie, in multe cazuri, atat femeile cat si barbatii au asa o comoditate care da spre nesimtire de multe ori. cum a zis si pako (citatul), nu le mai pasa. pe principiul "eh doar nu m-o lasa acuma dupa atatia ani".

#8 2010-01-26 06:54:14

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

Alex2 a scris:

eu cred ca oamenii se schimba. cum a spus si ladypink, poate la inceput a trecut cu vederea micile "crize", iar dupa ce s-au casatorit a inceput drama.
am observat ca dupa casatorie, in multe cazuri, atat femeile cat si barbatii au asa o comoditate care da spre nesimtire de multe ori. cum a zis si pako (citatul), nu le mai pasa. pe principiul "eh doar nu m-o lasa acuma dupa atatia ani".

devin indolenti   supa  mornincoffee

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#9 2010-01-26 07:24:17

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

exact lol

#10 2010-01-26 11:58:50

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil a fost vorba de cate putin din fiecare lucru pe care l-ati enumerat mai sus big_smile
La inceput i-a mai trecut cu vederea, sau nu a stiut cum sa interpreteze corect semnele prevestitoare lol , probabil cu timpul a devenit mai sigur pe el si pe ea si a inceput sa se poate din ce in ce mai urat si probabil ea considera ca asta e ceea ce merita, odata ce accepta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2010-01-26 12:09:15

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Wendy a scris:

Nu inteleg un lucru. Cum ajunge o femeie la 35 de ani cu copii si cu un barbat care se poarta oribil cu ea si o pune la munca, el frecand menta toata ziua, o loveste, o obliga sa faca sex, se comporta cu ea ca si cu o sluga etc.. cred ca stiti situatia
De ce s-a casatorit cu el de la bun inceput? Nu si-a putut da seama de ce fel de om e sau ce?!

toate relatiile "sufera" schimbari majore dupa casatorie..apar neintelegi si certuri, dar daca vezi ca situatia nu mai poate fi redresata, te-am pupat frate! oricum as arata, un pic de respect de sine trebuie sa ai.te complaci in situatia de a fi batuta, suporti nenumarate jigniri, doar pt ca ai o parere proasta despre tine  neutral  urat...dar sa o iei si pe cealalta parte, copiii, care cad fara voie la mijloc, zici ca pt ei stai in continuare, ca sa aiba tata..bun si ce invata de la acest tata?vazand violenta, care peste ceva ani o sa li se para un lucru normal?  kapitulation ca doar, de, daca a facut tata inseamna ca e bine..sechelele raman..oricat ai zice"n-am sa fac ca ei"...
in loc sa-ti cresti copiii intr-un mediu sanatos si linistit, stai si induri atatea, pentru un barbat, care probabil se hraneste din disperarea ta.
e greu..nu e o decizie pe care o iei usor, dar putin caracter si putere de decizie ajuta la rezolvarea acestor probleme, iar daca situatia crezi ca te depaseste, nu e o rusine sa cauti ajutor specializat.parerea mea  neutral

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#12 2010-01-26 12:22:27

mamytzica
New member
Inregistrat: 2009-12-20

PillBlast a scris:

Ori nu si-a dat seama de la inceput, ori se complace in situatia asta, ori nu considera ca merita ceva mai bun (sunt multe femei care au o parere foarte proasta despre ele)

1- nu a fost asa la inceput
2-am acceptat prima palma si prima jicnire( care au devenit un obicei)marea greseala
3-majoritatea asa suntem crescute....faci sacrificii pt familie, mai ai si un copil, si rabzi, si rabzi....pina cedezi psihic....

Credeti ma ca nu e usor....

.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade....
cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet .....
.....mamytzica....

#13 2010-01-26 13:28:53

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Eu atat am de spus: oamenii sunt imprevizibili.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#14 2010-01-26 13:30:31

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

pink_martini a scris:

Eu atat am de spus: oamenii sunt imprevizibili.

100% de acord!

#15 2010-01-26 13:44:20

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

mamytzica a scris:

3-majoritatea asa suntem crescute....faci sacrificii pt familie, mai ai si un copil, si rabzi, si rabzi....pina cedezi psihic....

Si care e sacrificiul suprem: sa te omoare in bataie?  nustiu
Da, o casnicie (ca si o relatie, de altfel) presupune sacrificii, compromisuri, etc. Daca mai apare si un copil se mai complica si mai tare lucrurile. Dar sub nicio forma nu trebuie sa "treci cu vederea" un ochi invinetit sau o mana rupta de la bataia conjugala!

#16 2010-01-26 14:06:51

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu zic, fara nicio suparare, ca cine accepta o astfel de relatie, isi merita soarta si nu are de ce sa se planga.
exact cum zicea lady, nu zice nimeni sa nu faci niciun compromis, insa daca tu accepti orice injuratura, palma, pumn, doar pt ca ai stat cu el X ani, apoi mai faci si un copil, pentru ca situatia s-o mai imbunatati....well, iti meriti suferinta.
viata si-o mai face omul si cu mana lui si totul depinde de alegerile noastre. cale de iesire exista, indiferent de circumstante.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#17 2010-01-26 14:56:28

Wendy
Full member

Sa inteleg ca nu putem sa ne ferim de acesti oameni de la bun inceput? Nu putem decat sa ne calcam pe sentimente atunci cand apare prima palma si sa plecam indiferent cat tinem la persoana respectiva? Este imposibil sa ii observam inca de la primele intalniri cand ne-ar fi mai usor sa renuntam?!

#18 2010-01-26 15:03:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pai daca un om e asa la 45 de ani, nu inseamna ca si la 20 e fost la fel.
oamenii se schimba, evolueaza/involueaza.
si nu, dupa parerea mea nu poti sti cu siguranta ca EL nu va face asa niciodata.
exista cazuri, in care se vede de la inceput tendinta spre violenta, exista cazuri in care nu se vede...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#19 2010-01-26 15:22:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

SIncer, nu cred ca exista situatii in care sa nu se vada violenta. Nu e ceva ce se poate ascunde. Plus, daca se schimba si nu iti convine, nu te obliga nimeni sa ramai cu el.

P.s: nu stiam ca aici se discuta tot cazul lui mamytzica, credeam ca se vorbeste in general.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.