|
Nu esti logat.
Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)#1 2010-01-26 00:42:45
Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Nu inteleg un lucru. Cum ajunge o femeie la 35 de ani cu copii si cu un barbat care se poarta oribil cu ea si o pune la munca, el frecand menta toata ziua, o loveste, o obliga sa faca sex, se comporta cu ea ca si cu o sluga etc.. cred ca stiti situatia Offline #2 2010-01-26 00:47:51Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Ori nu si-a dat seama de la inceput, ori se complace in situatia asta, ori nu considera ca merita ceva mai bun (sunt multe femei care au o parere foarte proasta despre ele) Offline #3 2010-01-26 00:58:38
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Am doi copii si sunt grasa, n-o sa ma mai ia nimeni, o sa ajung singura si batrana, copiii vor fi la casa lor, iar la un mom dat o sa sune vecinii la pompieri ca miroase urat de la vecina de la 1. Parerea mea. qed Offline #4 2010-01-26 00:59:55
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)cred ca el s-a schimbat dupa aia. ca nu mai are nimic de pierdut,el se gandeste probabil ca deja au copii,probabil nu o crede pe ea in stare sa-l mai lase acum. ai fi mirata sa stii cum se schimba oamenii..si la o luna dupa casatorie Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-26 01:00:41) Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #5 2010-01-26 01:12:10
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Refuz sa cred ca un om se poate schimba asa. Din cel care ti-a jurat iubire vesnica si care ti-a promis luna si stelele si care te-a facut sa te casatoresti cu el... Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-26 01:53:41Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Poate nu s-o fi schimbat, dar poate nici ea nu s-a gandit ca e ceva "grav" ca el ii mai tragea cate un ghiont care apoi s-a transformat in palma si apoi in pumn pe la inceputuri. Offline #7 2010-01-26 05:31:41
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)eu cred ca oamenii se schimba. cum a spus si ladypink, poate la inceput a trecut cu vederea micile "crize", iar dupa ce s-au casatorit a inceput drama. Offline #8 2010-01-26 06:54:14
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)
devin indolenti Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #9 2010-01-26 07:24:17
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)exact Offline #10 2010-01-26 11:58:50
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Probabil a fost vorba de cate putin din fiecare lucru pe care l-ati enumerat mai sus „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2010-01-26 12:09:15
toate relatiile "sufera" schimbari majore dupa casatorie..apar neintelegi si certuri, dar daca vezi ca situatia nu mai poate fi redresata, te-am pupat frate! oricum as arata, un pic de respect de sine trebuie sa ai.te complaci in situatia de a fi batuta, suporti nenumarate jigniri, doar pt ca ai o parere proasta despre tine urat...dar sa o iei si pe cealalta parte, copiii, care cad fara voie la mijloc, zici ca pt ei stai in continuare, ca sa aiba tata..bun si ce invata de la acest tata?vazand violenta, care peste ceva ani o sa li se para un lucru normal? ca doar, de, daca a facut tata inseamna ca e bine..sechelele raman..oricat ai zice"n-am sa fac ca ei"... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #12 2010-01-26 12:22:27
1- nu a fost asa la inceput .....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade.... cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet ..... .....mamytzica.... Offline #13 2010-01-26 13:28:53
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Eu atat am de spus: oamenii sunt imprevizibili. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #14 2010-01-26 13:30:31
100% de acord! Offline #15 2010-01-26 13:44:20Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)
Si care e sacrificiul suprem: sa te omoare in bataie? Offline #16 2010-01-26 14:06:51
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)eu zic, fara nicio suparare, ca cine accepta o astfel de relatie, isi merita soarta si nu are de ce sa se planga. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #17 2010-01-26 14:56:28
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)Sa inteleg ca nu putem sa ne ferim de acesti oameni de la bun inceput? Nu putem decat sa ne calcam pe sentimente atunci cand apare prima palma si sa plecam indiferent cat tinem la persoana respectiva? Este imposibil sa ii observam inca de la primele intalniri cand ne-ar fi mai usor sa renuntam?! Offline #18 2010-01-26 15:03:32
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)pai daca un om e asa la 45 de ani, nu inseamna ca si la 20 e fost la fel. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #19 2010-01-26 15:22:02Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)SIncer, nu cred ca exista situatii in care sa nu se vada violenta. Nu e ceva ce se poate ascunde. Plus, daca se schimba si nu iti convine, nu te obliga nimeni sa ramai cu el. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|