Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)-3
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
Re: Casatoria cu un barbat misogin (ca sa nu zic altfel)
eh hai sa fim seriosi acum nu cred ca a sustinut cineva ca toti barbatii impulsivi si care ridica tonul isi vor bate sotiile in viitor. un om complet calm, care nu se cearta, ci isi argumenteaza parerile si asteapta intotdeauna argumentul celuilalt, nu cred ca se poate schimba dintr-odata intr-o bestie. asa cum nici un barbat care te face proasta si imbecila nu o sa se schimbe ca prin minune si nu o sa te mai jigneasca niciodata. daca e rau, cel mai probabil se poate schimba in mai rau, nu in extrem de bine... in mod normal, fiecare om are stilul lui, de ex stilul lui de a se certa. unul care in timpul unei dispute e obisnuit ca tot timpul sa te acopere, sa nu te lase sa vorbesti, sa reproseze tot felul de chestii vechi de ani de zile poate,sa jigneasca etc. nu se poate schimba in barbatul rabdator care tace si asculta parerea ta si vorbeste cu calm.
si poti sa iubesti din tot sufletul, nu trebuie sa te gandesti ca o sa te bata peste 10 ani si vai ce o sa faci atunci iubesti, te daruiesti in totalitate etc dar trebuie sa fii pregatita si pentru ce e mai rau- de ex. o despartire. trebuie sa iti pastrezi unpic din independenta si in cazul in care lucrurile nu merg cum ai visat, sa stii ca exista si o alta cale.
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
luminitza, depinde cum e cu enervarea aia... daca ii faci scene aiurea si nejustificat, ar trebui sa incerci sa te controlezi, sau sa discutati problema in loc sa ajungeti la enervare reciproca daca omul incearca sa se stapaneasca, frumos ar fi sa o faci si tu... ca tot violenta se cheama, chiar daca e doar verbala
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
nu prea am inteles parte aia cu 'Nu vrea sa fii mama copiilor lui'... dar, trecand mai departe, zic si eu ca heim. poate ar trebui sa incerci si tu sa e calmezi sa nu il aduci pe el in stadiul ala de nervi sa nu se mai poata controla. eu nu inteleg o treaba, bine, ai de discutat in contradictoriu, incerci sa o faci civilizat, daca vezi ca se incing lucrurile nu poti spune STOP, iesi afara, te plimbi 10 min si revii cu nervii mai relaxati si continui domne discutia. nu am inteles niciodata de ce trebuie sa ne jignim, sa ne facem albie de porci, si apoi sa bagam scuza 'am spus-o la nervi'. pe mine daca m-ai jignit, m-ai pierdut. poate nu pe loc, dar in timp sigur. pentru ca nu inteleg cum poti sa sustii ca iubesti o persoana si sa o faci in fel si chip....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- heimdall
- Diamond member
daca omul e painea lui dumnezeu si tu-l aduci in stare sa vrea sa te loveasca, problema nu e la el, ca sa zic asa...
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
=luminitza ma refream la o situatie dinasta in care de la o simpla gluma poat ii dai una la oua fara sa le tintesti si sa o nimeresti atat de tare incat inr-o buna zi sa uite pe moment si ti-o intoarca si el desi pana acum s-a abtinut .
cum adica, tu gresesti (adica il lovesti fara intentie, evident ca-ti ceri scuze presupun), iar el va astepta o zi sa te loveasca pentru a se razbuna????? asta e premeditare nu altceva si exclude din start greseala! iar daca tu (ipotetic vorbind) il crezi capabil de asemenea marsavii pe omul cu care iti imparti viata, ar trebui sa-ti reconsideri un pic planurile de viitor...
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- heimdall
- Diamond member
zic si eu ca alinda, ce spui tu e patologic asa daca-l lovesti din greseala, e posibil ca el sa te dea la o parte sau sa te loveasca din reflex, cum ai face si tu... dar nu-ti imagina ca daca-l calci pe picior o sa astepte sa se razbune... nicun om normal la cap n-ar face asta a, daca tu ii dai cu tigaia in cap premeditat, s-ar putea sa reactioneze ceva mai justificat
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
am inteles ca e ioptetica, luminita. pe de alta parte, un om nu se schimba (la modul asta radical) peste noapte, adica azi e bland ca un miel iar maine se trezeste fiara. daca un om are tendinta de a fi violent, sunt sigura ca lucrul se observa de la bun inceput.
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- heimdall
- Diamond member
la modul general oamenii se schimba, dar ramanand totusi in liniile generale ale personalitatii fiecaruia... eu nu pot sa cred ca devii psihopat asa peste noapte
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
in general daca un barbat se schimba dupa 10 ani de ex, si nu ii mai pasa este si vina femeii probabil... adica nu cred ca numai ei sunt vinovati. sunt vinovati daca lovesc, dar daca nu le mai pasa si devin nesimtiti, poate au si ei niste motive sa isi trateze sotiile cu fundul. de multe ori femeile se schimba si nu prea le mai convine nimic si atunci, normal, se schimba si ei. am vazut o gramada de cazuri in care femeia, la inceput tandra, dragastoasa, se transforma peste ani intr-o sursa de stres si reproseaza partenerului pana si cele mai mici si nesemnificative lucruri. eu am fost jignita de fostul partener de o gramada de ori, "la nervi", si am jignit si eu, desi nu imi sta in fire dar cum a spus si poke, dupa ce am tot insistat sa vorbeasca civilizat in timpul certurilor si el nu a facut nicio schimbare in sensul asta, la inceput am mai trecut cu vederea dar pe termen lung, asta a fost probabil un motiv important in despartire..
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
april sunset a scris:eu cred ca acel om care e violent la 50 de ani a fost si la 40 si la 30 si la 10. iar motivul pt care uneori nu realizam de la bun inceput ce avem langa noi (nu ma refer neaparat la partener, ci si la un coleg de serviciu, un prieten, chiar o ruda) este acela ca persoana respectiva s-a ascuns foarte bine. e ca un simplu angajat care se purta exemplar cu toti pana cand ajunge director si incepe sa se poarte ca un tiran cu oricine, de la femeia de serviciu care mereu l-a respectat pana la colegul care l-a ajutat sa avanseze in functie. sunt oameni care se abtin si incearca pe cat posibil sa se controleze pana cand simt ca e momentul sa-si arate adevarata fata. si odata ce au facut asta s-a zis cu vremurile "bune" de dinainte cand se prefaceau.
Mie mi-e greu sa cred ca sunt actori atat de buni... Cu timpul trasaturile de caracter ale unui om ies la suprafata.
pink_martini a scris:Parerea mea este un clar si mare NU. Cunosc foarte multe cazuri in care s-au intamplat astfel de lucruri. Inclusiv la mine in familie, tata, la inceput era altfel, acum s-a schimbat 360 grade. Nu este cazul cu violenta domestica, la el sunt alte stoluri de pasarele; bunicul la fel si multe multe alte cazuri. Nu mai zic de cel al "mamitycai" care este dovada vie si nu vad de ce ne=ar minti. Eu ma gandesc serios cum sa-mi acopar spatele daca peste 10 ani de casnicie patesc un caz similar. Momentan bag mana in foc ca iubitul meu nu este in stare sa ma atinga nici cu o floare si nu ar fi in stare sa ma dea afara din caza sau sa=mi faca vreun rau. Insa incerc sa-mi pazesc spatele, asta asa , ca sa nu am parte de un soc peste vreo 10-15 ani.
Offtopic: mai analizeaza cercul si gradele, ca nu cred ca ai vrut sa spui ca a avut o perioada in care era pe dos dar i-a trecut. Ontopic:
Cred ca astfel de probleme nu apar dupa 10 ani de casnicie ci mult mai devreme. In 2 ani sigur apar. Iar daca nu apar, inseamna ca omul a ajuns sa fie stresat din nush ce cauza si datorita lipsei de comunicare a ajuns sa fie stresat si de nevasta cu chestii mici si sa o bata (lipsa de comunicare din partea lui mai mult ca sunt sigur ca orice sotie ar vrea sa asculte problemele sotului si sa incerce sa il ajute in a le rezolva).
Parerea mea e ca nu te casatoresti cu cineva cand il iubesti cu ardoare sau cat el/ea te iubeste atat de tare. Astepti sa se linisteasca apele, sa se sedimenteze relatia si sa vedeti ce aveti defapt in comun. Sunt destui oameni care nu ajung sa fie intr-o astfel de relatie, si care chiar daca ajung la divort ajung din alte considerente.
PS: Nu se poate schimba titlul thread-ului... Misoginii sunt una si abusive husbands sunt alta...
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
Alex2 a scris:eh hai sa fim seriosi acum nu cred ca a sustinut cineva ca toti barbatii impulsivi si care ridica tonul isi vor bate sotiile in viitor. un om complet calm, care nu se cearta, ci isi argumenteaza parerile si asteapta intotdeauna argumentul celuilalt, nu cred ca se poate schimba dintr-odata intr-o bestie. asa cum nici un barbat care te face proasta si imbecila nu o sa se schimbe ca prin minune si nu o sa te mai jigneasca niciodata. daca e rau, cel mai probabil se poate schimba in mai rau, nu in extrem de bine... in mod normal, fiecare om are stilul lui, de ex stilul lui de a se certa. unul care in timpul unei dispute e obisnuit ca tot timpul sa te acopere, sa nu te lase sa vorbesti, sa reproseze tot felul de chestii vechi de ani de zile poate,sa jigneasca etc. nu se poate schimba in barbatul rabdator care tace si asculta parerea ta si vorbeste cu calm.
si poti sa iubesti din tot sufletul, nu trebuie sa te gandesti ca o sa te bata peste 10 ani si vai ce o sa faci atunci iubesti, te daruiesti in totalitate etc dar trebuie sa fii pregatita si pentru ce e mai rau- de ex. o despartire. trebuie sa iti pastrezi unpic din independenta si in cazul in care lucrurile nu merg cum ai visat, sa stii ca exista si o alta cale.
nu baga mana in foc . zic si eu ( din experienta nu de alta) Am vazut cu ochii mei. Dar haideti sa nu ne gandim numai la violenta domestica, poate interveni si o problema cu bautul, jocuri de noroc, frecventatul prostituatelor si mai sunt multe altele din pacate. Si nu-mi spuneti ca asta tine de cercul de prieteni, pentru ca nu este obligatoriu. Vb din experienta... din nou
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
nimenialtu a scris:april sunset a scris:eu cred ca acel om care e violent la 50 de ani a fost si la 40 si la 30 si la 10. iar motivul pt care uneori nu realizam de la bun inceput ce avem langa noi (nu ma refer neaparat la partener, ci si la un coleg de serviciu, un prieten, chiar o ruda) este acela ca persoana respectiva s-a ascuns foarte bine. e ca un simplu angajat care se purta exemplar cu toti pana cand ajunge director si incepe sa se poarte ca un tiran cu oricine, de la femeia de serviciu care mereu l-a respectat pana la colegul care l-a ajutat sa avanseze in functie. sunt oameni care se abtin si incearca pe cat posibil sa se controleze pana cand simt ca e momentul sa-si arate adevarata fata. si odata ce au facut asta s-a zis cu vremurile "bune" de dinainte cand se prefaceau.
Mie mi-e greu sa cred ca sunt actori atat de buni... Cu timpul trasaturile de caracter ale unui om ies la suprafata.
pink_martini a scris:Parerea mea este un clar si mare NU. Cunosc foarte multe cazuri in care s-au intamplat astfel de lucruri. Inclusiv la mine in familie, tata, la inceput era altfel, acum s-a schimbat 360 grade. Nu este cazul cu violenta domestica, la el sunt alte stoluri de pasarele; bunicul la fel si multe multe alte cazuri. Nu mai zic de cel al "mamitycai" care este dovada vie si nu vad de ce ne=ar minti. Eu ma gandesc serios cum sa-mi acopar spatele daca peste 10 ani de casnicie patesc un caz similar. Momentan bag mana in foc ca iubitul meu nu este in stare sa ma atinga nici cu o floare si nu ar fi in stare sa ma dea afara din caza sau sa=mi faca vreun rau. Insa incerc sa-mi pazesc spatele, asta asa , ca sa nu am parte de un soc peste vreo 10-15 ani.
Offtopic: mai analizeaza cercul si gradele, ca nu cred ca ai vrut sa spui ca a avut o perioada in care era pe dos dar i-a trecut. Ontopic:
Cred ca astfel de probleme nu apar dupa 10 ani de casnicie ci mult mai devreme. In 2 ani sigur apar. Iar daca nu apar, inseamna ca omul a ajuns sa fie stresat din nush ce cauza si datorita lipsei de comunicare a ajuns sa fie stresat si de nevasta cu chestii mici si sa o bata (lipsa de comunicare din partea lui mai mult ca sunt sigur ca orice sotie ar vrea sa asculte problemele sotului si sa incerce sa il ajute in a le rezolva).
Parerea mea e ca nu te casatoresti cu cineva cand il iubesti cu ardoare sau cat el/ea te iubeste atat de tare. Astepti sa se linisteasca apele, sa se sedimenteze relatia si sa vedeti ce aveti defapt in comun. Sunt destui oameni care nu ajung sa fie intr-o astfel de relatie, si care chiar daca ajung la divort ajung din alte considerente.
PS: Nu se poate schimba titlul thread-ului... Misoginii sunt una si abusive husbands sunt alta...
MISOG?N, -Ă, misogini, -e, s.m., adj. (Livr.) 1. S.m., adj. (Bărbat) care urăște femeile. 2. Adj. Care manifestă, exprimă ură față de femei. [Var.: misogh?n, -ă s.m., adj.] ? Din fr. misogyne, germ. Misogyn.
Si avand in vedere ca e scris 'ca sa nu zic altfel' cred ca se intelege de ce a fost folosit cuv misogin.
Ultima oara a fost editat de Wendy (2010-01-28 02:18:14)
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
De ce accepta femeile un barbat misogin? Pe scurt, pentru ca au fost educate in ideea ca femeia este inferioara barbatului, ca trebuie sa i se spuna, ca el e capul familiei si doar el poate lua deciziile importante pentru familie si, pentru ca el este asa mare cocos, trebuie sa mai si incaseze o palma daca nu-l asculta, ca doar n-o fi mare lucru.
O femeie cu un caracter puternic (si cu o anumita educatie - nu dati cu rosii pentru ca am zis asta) n-o sa accepte niciodata sa stea cu un barbat misogin (cand zic misogin, nu zic neaparat bataus). Sau, altfel spus, un barbat misogin nu o sa incerce niciodata sa abordeze o femeie cat de cat mai tare ca fire, independenta, care stie ce vrea de la viata. Astia cauta femei mai slabe de inger, usor influentabile, pe care sa le "creasca" de mici dupa bunul lui plac. Astea sunt considerentele mele, personale.
In legatura cu agresivitatea, eu zic ca, DA poti sa iti dai seama, despre o persoana daca are ceea ce numesc eu "potential agresiv". Stiu un tip care a zis de mai multe ori ca daca se uita un baiat pe strada la prietena lui mai insistent "ii spage fata" "ii rupe picioarele" "ii bate pe toti" etc. Chiar daca e spus la modul ipotetic (ca sa se dea el macho) nu poti sa nu te intrebi oare cum ar reactiona intr-o situatie de criza sau la nervi? Ca o comparatie, pe prietenul meu nu l-am auzit niciodata sa spuna chestii din-astea, nici macar ipotetice. Ceea ce ma face sa trag concluzia ca unii oameni au un potential agresiv mai mare decat altii. Cred ca toti avem, depinde doar cum ni-l tinem sub control.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
daca vrei sa scapi de el,ii dai ciorba rece si bere calda in fiecare zi
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Pako a scris:daca vrei sa scapi de el,ii dai ciorba rece si bere calda in fiecare zi
Ai tu curaj?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
kathrynn a scris:Pako a scris:daca vrei sa scapi de el,ii dai ciorba rece si bere calda in fiecare zi
Ai tu curaj?
eu nu m-as incurca niciodata cu un barbat...d'apoi misogin
Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-28 21:20:37)
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|