homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despartiri - haz de necaz

#1 2010-01-27 15:06:56

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

despartiri - haz de necaz

m-am gandit sa descriem aici cele mai grele,dureroase,amuzante,necesare,usoare..despartiri  supa  ca doar daca nu facem haz de necaz,nu suntem romani chicot

cum trebuie sa te desparti de cineva daca pur si simplu nu vrea sa inteleaga? (am avut mai demult un caz,dar am reusit sa evadez...va spun mai incolo ce si cum dance  ) 

scuze daca e stupid topicul,mi s-a parut interesant disperat

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#2 2010-01-27 15:09:48

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: despartiri - haz de necaz

mai ceva de genul...

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2010-01-27 15:21:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

#4 2010-01-27 16:22:33

persifona
Vizitator

Pako, am modificat eu titlul pt ca e ceva diferit de ce e la celelalte topicuri si merge unul separat smile

Hai cu povesti angel

#5 2010-01-27 20:51:45

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Eu acum vreo cativa ani m-am dspartit de unu ptr ca era virgin...bine motivul nu a fost neaparat asta dar...in momentul in care chemi un baiat la tine singura fiind si ii dai toate semnalele ca vrei mai mult decat pupici iar el sta k leguma..ceva e wrooooong lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-01-27 21:10:43

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

inca nu m-am despartit lol va spun dupa

ce gluma amara ! doamne fereste ! rugaciune  popa

nu stiu ce am in ultimele luni. glumesc pe seama a orice, cu usurinta. o fi bine, o fi rau.. neutral

#7 2010-01-27 21:11:57

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Wildhoney, reao, poate era omu' la ciclu. lol

Eu am avut o misiune imposibila in a ma descotorosi de unul...am fost impreuna vreo 1 luna si un pic si apoi m-am indragostit de altcineva. I-am spus ca nu mai vreau, ca nu mai merge. El se tot ruga de mine s-o mai lungim, nu pricepea ca nu mai are rost...in fine, se umilea in ultimul hal. Suna pe fix noaptea, ma urmarea cand plecam de-acasa, statea pe dupa masini in fata blocului, se ruga de mine sa mai stau cu el. Si intr-o seara plecam in oras si stiam ca e pe la scara, pe dupa masini. Am iesit grabita, el dupa mine, ma tragea de mana, cica sa vorbim, eu ma grabeam, el tragea de mine. Si tocmai atunci venise unchiul pe la tata, m-a vazut, a oprit masina, s-a dat jos si s-au mai dat jos inca 2 gorile lol (body-guarzi de la el de la firma) si s-au luat aia de el, i-au zis ca il dus la sectie sa dea declaratie ca nu se mai apropie de mine la mai putin de 50m lol si de atunci cand ma vede prin oras, traverseaza pe trotuarul celalalt. The end. smile

#8 2010-01-27 21:13:59

Emilya
Platinum member
Site

Fiametta asa a fost si cu asta dupa ce am zis gata, a inceput sa planga, ma suna 24/24, el la momentul respectiv mai avea cateva luni de armata (am uitat sa mentionez ca omu avea 21 de ani), ,ma sunau colegii lui sa imi spuna ca se sinucide , de astea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#9 2010-01-27 21:17:36

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

fiametta,wild rotfl

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#10 2010-01-27 21:19:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fiametta, saracu' copil  rotfl

#11 2010-01-27 21:20:59

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

asa am patit-o si eu, dar am crezut ca nu mai scap hmm ma urmarea dimineata cand ma duceam la scoala (dupa-masa ma lua mama), cand ma intalneam  cu el intamplator prin oras trebuia sa ma evapor ca nu ma scapam de el lol , mesaje de tot felul, sunat in prostie, pe mama pe fix, amenintari cu sinuciderea, etc etc etc lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#12 2010-01-27 21:52:35

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

astea cu sinuciderea sunt aiurea... in clasa 3 mi-a zis prietena unei colege careia ii placea de mine..ca daca nu o bag in seama isi baga aer cu seringa in vena  rotfl  si i-am zis sa ma cheme si pe mn sa vad rotfl2

acu de cand am mai crescut,mi-e cam aiurea cand aud din astea...ca apoi am pe constiinta un om cesafac

eu am primit in cls 11 o ciocolata calda bine plasata in figura rodnar  pentru ca eram cu una cu care nu mergea deloc treaba,era cam nesimtita,nu are rost sa intru in detalii...si am zis ca decat sa-i zic tot ce cred despre ea,mai bn sa ii spun ca nu-i vina ei,k nu sunt gata sa am o relatie de lunga durata...si mi-a plantat ciocolata fix in frunte... ca cica mint.. da,minteam  supa  dar trebuia sa-i zic adevarul dureros sau minciuna frumoasa? va

si mai am mai multe povesti...dar pe rand coffestudiu

PS: ms persi ( daca imi permiti sa iti zic asa tillfreds )

Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-27 21:53:37)

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#13 2010-01-27 21:55:13

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

aer cu seringa rotfl rotfl rotfl

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#14 2010-01-27 21:55:33

brunettik
New member
De la: aleea cu trandafiri
Inregistrat: 2008-08-11

m-am despartit de un tip acum vreo 6 ani prin sms big_smile . el ma astepta jos la intalnire si eu i-am trimis mesaj ca nu ne potrivim si ar fii mai bine sa ne despartim lol m-a sunat sa vorbim, ca nu se desparte asa de un om si eu nimic, deja ma pregateam sa ies cu altcineva..

#15 2010-01-27 22:00:29

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

black rotfl2 ...am avut si eu unu de asta...si ce m-a amuzat mai tare...e ca el a crezut chiar ca daca baga faza cu "ma omor" eu chiar o sa ma impresionez...dar eu nimic...i-am zis: "da' mori dracu...mai scapa lumea de un obsedat"

am mai multe povestiri d-astea...dar mi-e lene acum lol ...alta data pako tongue

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-27 22:01:37)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#16 2010-01-27 22:00:39

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu am iesit la un moment dat cu un tip, a durat o saptamana toata chestia.
La prima intalnire nu prea m-a atras, la a doua nici atata si la a treia i-am spus: "Auzi, cred ca n-are rost sa ne mai intalnim ca eu nu sunt indragostita de tine."  Scurt si la obiect  lol

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#17 2010-01-27 22:04:56

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

x tyna, eu eram mai micuta si il credeam in stare, mai ales ca m-a iubit mult. recunosc ca imi era ceva teama, dar nu m-a impresionat incat sa ma impac cu el.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#18 2010-01-27 22:15:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hai si eu aci!
vad ca asta cu sinuciderea e comuna. am avut si eu o despartire asa, cu urmariri, cu discutat cu ai mei, cu toate celea. not funny at all  spranceana
o faza funny a fost prin clasa a 7a, cu un tip care era in anul 2 la fac si de care imi placea mult. si dupa cateva intalniri, m-am gandit eu ca ar fi bine sa ii arat ca nu 'imi pasa'. asa ca nu i-am mai raspuns la tel o zi intreaga si seara i-am dat un mesaj si i-am spus ca eu consider ca e mai bine sa luam o pauza. -doar ca sa il pun la incercarea, sa il vada femeia fatala din mine cum vine inapoi milogindu-se- dar, stupoare...el chiar m-a crezut si din ziua respectiva nu m-a mai cautat deloc  supa   chicot
despartiri prin sms, done  tummenupp
o alta faza, nu se poate pune ca despartire ca eram la prima intalnire si dupa ce incepe baiatul sa imi spuna cum vrea el nevasta si ca el nu accepta ca femeia sa iasa imbracata in fusta sau prea aranjata daca nu e cu el, mi-am luat geanta pe umar si i-am urat spor la cautari, eu ma duc ca mi-am adus aminte ca am...treaba  disperat
altceva, interesant....nu prea mai am nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#19 2010-01-27 22:17:02

Emilya
Platinum member
Site

Eu nu cred in faze de genul "Ma omor din cauza ta" ... Nu frate, te omori ca esti dus cu vaca, eu n-am nici o legatura cu asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.