homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TU ce faci dupa o despartire?

#1 2008-09-05 23:50:03

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

TU ce faci dupa o despartire?

dupa un an jum de relatie... nu ma doare faptul ca l sta si se linge cu alta care curand o sa plece la facultate.... am trecut peste asta.

nu-l mai iubesc !

amintirile ma cam dor oleaca... ma refer la cele sentimentale..

dar nu stiu ce sa fac cu cadourile de la el..... sa le pastrez sau sa le arunc?

sa mai tin legatura cu el sau sa ma fac ca am murit / el a murit?

prea multe flori puse la presat in carti.... prea multe bijuterii / bibelouri / carti... prea multe poze cu el si melodii..................................

voi ce faceti / ati facut / ce ati face?

ps: i'm sixteen , single, and proud ! tummenupp

sau cum se zice la noi.... "am shaishpe ani, is singal, si ma doare-n p*la" rock signof10

cuc.

#2 2008-09-05 23:53:43

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: TU ce faci dupa o despartire?

eu am pastrat tot ce am primit de la fosti : inele..bratari..maimutoi de plus...flori presate..desene ,bibelouri..etc..
nu ma uit zilnic la ele,dar atunci cand mai dau peste ele mi-aduc un zambet tongue

cat despre tinut legatura..nu-s in masura sa dau sfaturi prea bune : logic si normal ar fi sa nu mai tii leg cu el..sa-l scoti din oraru tau..DAR....

oricum...multa Bafta puss

Sim y 

#3 2008-09-05 23:54:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

hmmm...eu nu am aruncat niciun cadou...le am tinut...pt ca din fiecare relatie am avut ceva de invatat si acele mici obiecte imi amintesc sau mi au amintit de greselile pe care le am facut si m au pregatit pt urmatoarea relatie...si dc sa te prefaci ca el a murit? nu zic sa l cauti...eventual un msj cu la multi ani de ziua lui...o conversatie normala cand va intalniti pe strada...felicitari de onomastica,etc...nu are rost sa negi ziua de ieri...caci multumita ei suntem mai intelepte pt cea de maine smile

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-09-05 23:58:59

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nici yo nu am aruncat nimic de la nimeni tongue

cand m-am despartit de prima iubire.. hmm am plans 2 ziel si la trei zile dupa plans am iesit q altu p care el era gelos big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2008-09-06 00:00:41

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nici eu nu am aruncat nimic...le-am pus pe toate intr-o cutie, in dulap. ma uit rar in ea.  eu am pastrat legatura cu el...bine, aveam 27 de ani cand ne-am desparitit...la 16 ani nu mai tin minte ce si cum as fi facut big_smile
daca a fost o despartire civilizata, nu vad de ce te-ai purta ca si cum ar fi murit. asa cum a zis crys, un mesaj, un mail...la o ocazie speciala sau chiar si fara...acum, na, cum simti si tu...pt asta nu sunt reguli

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-06 00:00:57)

Publicitate

loading...

#6 2008-09-06 00:01:45

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu arunc tot ce am de la el.
d fapt,pana acum am pastrat tot ce am de la ex-iubiti. mai putin de la unu kre m-a ranit tare.
tot ce primisem de la el le-am pus intr-o cutie kre statea frumushel p dulap. uitasem de ea...si cand am gasit-o ma uitam la obiectele alea...si nu le mai priveam k p niste chestii dureroase...ci k p niste chestii frumoase (era un bibelou,cva d plus,o figurina). ma detasasem d el si ma uitam la ele k si cum le evdeam prima data... nu-mi mai pasa.
in rest n-am aruncat nimic smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#7 2008-09-06 00:24:10

dt
Full member

pe mine m-a ranit foarte mult.... si cand ascult o melodie de-a noastra sau ma uit la o amintire (medalion, ursuletz, etc..) nu imi aduc aminte decat kkturile care le-am indurat din partea lui, si asta ma enerveaza, ca nu ma pot bucura de ele sa le port.. (bijuterii & parfumuri)

cuc.

#8 2008-09-06 00:25:47

McDreamy
Vizitator

am aruncat tot tot...defapt eu am primit mai mult inele bratari pe care le am dat prietenelor mele...rotfl am facut loc la altele mai mumoase hjarta

#9 2008-09-06 00:26:21

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

dt a scris:

pe mine m-a ranit foarte mult.... si cand ascult o melodie de-a noastra sau ma uit la o amintire (medalion, ursuletz, etc..) nu imi aduc aminte decat kkturile care le-am indurat din partea lui, si asta ma enerveaza, ca nu ma pot bucura de ele sa le port.. (bijuterii & parfumuri)

asta e nasol. si p mine ma afecta o melodie...acum o ascult fara probleme..
am un medalion ff frumos de la el,dar nu-l pot purta,k ma gandesc putin la el si ma enervez butter plus k nu as vrea sa ma intalnesc cu el p strada si sa vada k port c am primit de la el si sa isi faca iluzii lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#10 2008-09-06 00:28:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu am aruncat nimic...
m-a facut sa sufar mult, dar am pastrat totul, pt ca atunci cand m-am desp de el nu-l mai iubeam... deja il iubeam pe actualul lol
si acum port un inel pe care mi l-a daruit fostul. il port pt ca imi place modelul, nu pt ca mi-ar trezi amintiri. oricum, cand mi l-a dat, a aruncat de fapt pe masa cutiuta in care era pus... pf

#11 2008-09-06 00:36:38

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

am pastrat tot..sunt intr'o cutie/punga/nu mai stiu..undeva in pod
mai am in fata calculatorul de la el,mai am imprimanta de la el,adidasi de la el..
in 5 ani a reusit sa faca cam tot ce ma inconjoara sa aiba legatura cu el
am pana si o pereche de pantaloni scurti pe care i'a lasat la mine si pe care ii mai port eu lol
insa nimic nu ma mai "infioara",pt ca au trecut 5 luni de la despartire
e ok,acum le privesc cu detasare
singurul lucru care ma mai "misca" e verigheta..care cand o scot si ma uit la ea inca imi mai provoaca fiori.
mi'ar place sa o port la un moment dar din nou,ca inel..ca are un model dragut,cu delfinasi hjarta
dar nu stiu daca o sa fiu in stare big_smile
in rest..nu mai tin legatura cu el,gagicile stiu de ce lol

#12 2008-09-06 00:41:20

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

tantosica a scris:

mai am in fata calculatorul de la el,mai am imprimanta de la el,adidasi de la el..
am pana si o pereche de pantaloni scurti pe care i'a lasat la mine si pe care ii mai port eu lol
singurul lucru care ma mai "misca" e verigheta..care cand o scot si ma uit la ea inca imi mai provoaca fiori.
mi'ar place sa o port la un moment dar din nou,ca inel..ca are un model dragut,cu delfinasi hjarta

tanto.. no offence... u ai divo?? neutral

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#13 2008-09-06 00:43:28

vonda
Platinum member

pitzipoank a scris:

tantosica a scris:

tanto.. no offence... u ai divo?? neutral

habar nu am ce inseamna divo,dar daca inseamna divortz,nu lol
am fost cu un el 5 ani..din liceu pana in anul 4 de fac..aveam verghete simbolice..un fel de logodna hmm
ma rog.. ai inteles ideea visslar

#14 2008-09-06 00:44:32

McDreamy
Vizitator

tantosica a scris:

cum adica inel? erati logoditi.cum sa stai in pantaloni waaaw you are m heroooo...tupeisto lol)si totusi dupa 5 ani ...esti refacuta in 5 luni...cum???yikes

#15 2008-09-06 00:49:15

vonda
Platinum member

McDreamy a scris:

cum adica inel? erati logoditi.cum sa stai in pantaloni waaaw you are m heroooo...tupeisto lol)si totusi dupa 5 ani ...esti refacuta in 5 luni...cum???yikes

nu sunt refacuta big_smile
o sa dureze toata viata,probabil..si mai probabil e ca nu o sa imi revin niciodata complet
insa mi'am plans de mila destul..live goes on (again,gagicile "stie")
e la "s'a terminat" toata povestea mea..daca intereseaza pe cineva big_smile
e lunga totusi,dar oarecum interesanta lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-09-06 01:29:01)

#16 2008-09-06 00:52:46

dt
Full member

probabil c-o sa le bag intr-o cutie si am sa le las undeva departe.........

totusi, deocamdata...... raman toate acolo unde sunt...

aveam o poza cu el... si care i-am taiat capul cu foarfeca si bilutzele i le-am ciopartzit lol

cuc.

#17 2008-09-06 00:53:02

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

nici eu nu as putea sa pastrez. de la fostul important am aruncat tot. Mi-a ramas un urs pe care mi l-a dat cand cica nu mai eram impreuna (doar pe alocuri tongue) pe care il tin intr-un dulap cu care nu prea am treaba. De cate ori deschid totusi dulapul si il vad vreau sa-l arunc, dar pe urma ma gandesc ca e frumos si mai bine il dau cuiva, dupa care iarasi uit de el acolo. In fine, momentan baiatul nu mai ma intereseaza deloc-deloc-deloc, insa nici nu-mi face placere sa imi amintesc de el. Plus ca nu as putea sa port bijuteriile de la el cand de exemplu fac dragoste cu iubitul. Sau sa am maimutoii in fata toata ziua. sau sa mai pastrez primul trandafir de la el. Nu mai are sens... Imi pare rau doar ca am aruncat si jurnalul din perioada aceea. Pe ala mi-ar fi placut sa-l recitesc.

Celorlalti fosti le-am dat eu papucii, nu i-am iubit si n-am nicio problema cu amintirile de la ei. lol

dt a scris:

probabil

aveam o poza cu el... si care i-am taiat capul cu foarfeca si bilutzele i le-am ciopartzit lol

asta e foarte,foarte tare.... rotfl

Ultima oara a fost editat de bliss (2008-09-06 00:54:56)

#18 2008-09-06 01:36:08

dt
Full member

doamne, nu stii cum m-am simtit pe urma big_smilebig_smilebig_smile !!!

cuc.

#19 2008-09-06 01:42:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

unele lucruri le-am aruncat, altele le-am pastrat, am sters toate pozele din calculator, nu am pastrat legatura, si a fost mai bine asa, acum depinde de situatie, depinde de relatie, de motivul despartirii, nu e o regula ca daca cineva a facut intr-un fel merge la toata lumea asa....trebuie sa faci ceea ce te multumeste pe tine si atat! sa renunti la toate lucrurile care te impiedica sa traiesti pentru tine wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.