homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TU ce faci dupa o despartire?-3

#39 2008-09-06 15:33:38

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Re: TU ce faci dupa o despartire?

Dupa fiecare despartire plang si plang si iarasi plang cat am nevoie, cel putin 3 zile. Apoi ma simt mult mai bine si dispusa sa 'let go'. Nu am aruncat nimic de la fostii, doar un desen, de care acum imi pare rau. Si nici nu am incercat sa neg trecutul, pt ca nu e bine sa regreti. Ce s-a intamplat in trecut era exact ceea ce vroiam sa fac la momentul ala.

O sa fie mai dureros cand o sa ma despart de prietenul meu actual, dar eu tot sper intr-o minune smile si incerc sa ma conving ca vorba aceea: 'cand iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul lucreaza pentru tine' nu este o prostie prea optimista.

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#40 2008-09-06 15:41:02

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Hmmm,ce fac  dupa o despartire???Pai, de exemplu,eu m-am despartit de el,i-am urat sa gaseasca o femeie asa cum si-o doreste,sa reuseasca din nou sa iubeasca..etc..Ciudat,am ramas prieteni,ma suna mereu...Am pastrat absolut tot de la el ptr ca sunt cadouri scumpe...si mai nou,imi trimite bani...ca sa-mi achizitionez o garsoniera....ciudat,nu?Este un om minunat ca persoana,dar in relatia cu o femeie...dezastruos!Nu profit de el,ci las ca totul sa decurga de la sine...Si nu,nu ma iubeste..ci doar tine la mine.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#41 2008-09-06 16:02:39

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nici eu nu am aruncat nimic de la fostul prieten insa toate lucrurile au ramas la mama acasa, doar fotografii am in pc. De ce sa arunc asa ceva? Cand voi avea 90 de ani voi scrie poate o carte daca o sa mai fiu lucida. rotfl Si pentru asta este nevoie de material.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-06 16:03:43)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#42 2008-09-06 16:47:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu am aruncat...avand in vedere ca sunt cu dragos de 7 ani...si am schimbat vreo 2-3-5-10 - cine le mai stie numarul - de apartamente de atunci numa' hartogaraie aveam de carat dupa mine si maimute. neee...au mai ramas cateva poze da' is just for fun din perioada de liceu.

mami de minuni hjarta

#43 2008-09-07 13:58:51

lizz
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-13

eu ca sa ma vindec trebuie sa nu mai aud deloc de el vreo 2-3 luni, cel putin asa vad lucrurile. De prietenul meu de cate ori ne-am desp de tot atatea ori ne-am impacat cesafac sa vedem pe viitor, dar fiecare despartire era tragica lol. eu nu simt nevoia sa tin legatura cu persoana in cauza, si daca o pot tine este pt ca nu m-am implicat in relatie. nu arunc obiecte ca imi sunt dragi smile

Publicitate

loading...

#44 2008-09-07 14:29:18

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

ce fac eu...hmmm, ascult vreo 3 zile la rand Simply the best de Tina Turner, dar in loc sa cant you're simply the best, eu zic i'm simply the best...rotfl   si tot timpul ma simt mai bine...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#45 2008-09-07 14:31:01

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Saptamana trecuta am avut o discutie cu al meu prieten si am ajuns la concluzia ca mai bine ar fi sa ne despartim. Si ne-am despartit...

O prietena i-a dat ID meu unui amic de al ei ca sa ma vad cu el. Treaba e ca eu nu vreau sa ma vad cu el pt ca nu ma simt in stare... Simt ca am nevoie de o perioada in care sa ma "vindec", sa ma gandesc la mine si la ce vreau si sa fac ceva pt mine insumi...
Toata lumea zice ca gresesc... Ca de fapt ar trebui sa ies repede cu altu ca sa uit...
Nu sunt io normala? Sau mai sunt si printre voi fete care au trecut prin faza in care vor decat sa fie singure?

Ultima oara a fost editat de Papucica (2008-09-07 14:32:24)

#46 2008-09-07 14:41:36

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu-s normali aia kre iti zic sa ieshi cu el. nu au ei d unde sa stie ce e mai bine pt tine. dak tu consideri k e mai bine pt tine sa respiri,sa te vindeci,stai singura o perioada. si apoi poti ieshi cu cine vrei puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#47 2008-09-07 14:51:29

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

De ce sa il fac pe baiatul acela sa isi piarda timpul doar ca zice sora/amica ? Eu nu sunt pregatita sa ma las cucerita...
Ele cred ca daca ies cu altul o sa uit si o sa imi fie mai usor, ca nu pierd nimic dar nu ma simt bine deloc...
Nu am chef deloc sa ma aranjez si sa ies...Pur si simplu nu pot... sad

Ultima oara a fost editat de Papucica (2008-09-07 14:54:28)

#48 2008-09-07 15:08:33

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

pai atunci stai acasica. oricum nu te poti implica inca sentimental,si in cazul in kre acest baiat o va face,si tu nu poti,va avea de suferit...
mai bine astepti pana te vindeci si dupaia incepi cu forte noi o alta relatie smile cand te simti in stare. numai tu stii ce e mai bine pt tine!

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#49 2008-09-07 15:32:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Eu scap de toate...de la fostul cel putin am aruncat totul, inclusiv inelul de aur pe care mi l-a dat de ziua mea pe care l-am manetat lol De ce? pentru ca n-am nevoie de nici un kkt de la el...din partea mea poate sa si moara ca as trece pe langa el, eventual i-as mai da si una. Stiu sunt morbida boxboxboxboxdiablodiablodiablo:f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#50 2008-09-07 15:46:48

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

vaii....eu am fost 3 ani cu un tip si ne-am despartit extrem de simplu si brusc.Am ramas socata,ascultam numai melodii de dragoste,simteam ca mor pur si simplu...
Ca sa revin la subiect,eu am pastrat tot tot de la toti fostii,n-am aruncat nimic.Am mai dat din....haine de ex,ca nu-mi mai venea/placeau,dar pozele,bijuteriile,micile cadouri le-am pastrat pe toate,in amintirea vremurilor bune(cu asta trb sa ramanem dupa despartiri,cu amintiri frumoase)

#51 2008-09-07 16:03:35

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

si eu am pastrat totul de la fosti.aduc aminte de momentele frumoase dintr-o relatie ce a fost.plus ca nu vreau sa-mi uit de tot trecutul, e al meu asa cu bune si rele.
cat despre vorbit.... eu ma mai vad cu ei, dar nu consider ca e o idee buna. ei sunt foarte nesatuli si mai sunt momente in care mai bat cate un apropo...
Wildhoney porti prea multe resentimente si nu iti fac rau decat tie. incearca sa ierti.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-09-07 16:05:43)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#52 2008-09-07 16:53:24

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

nu cred k este o solutie sa arunci totul dupa o relatie incheiata.
eu nu as putea. sunt lucruri pe care le-am primit intr-un anumit moment, cand eram fericita cu el, cand m-am bucurat de ce am primit. poate in momentul despartirii, la nervi le-as "depozita" undeva mai ferit de ochii mei, dar de aruncat efectiv la gunoi nu m-ar lasa sufletul.

#53 2008-09-17 19:43:21

deea-gabytza
Membru
Inregistrat: 2008-09-17

io nu am aruncat lucrurile de la nici un ex si nici nu as faceo cu majoritete fostilor am ramas in relati destul de  bune exceptie facand unul care ma ranit  foarte mult am plans  dupa el vreo 2 sap dupa care nu am mai iesit cu nimeni vreo 3 luni  era tot  timpu in mintea mea si avem impresia de cate ori il vedeam imi imaginam k vrea sa imi zik k vrea sa ne impacam ...dar nu mai mai zis  niciodata asta................................
ei da cel mai mult knd am  suferit dupa un baiat a fost atunci knd  a murit respectivul relatia noastra se terminase cu o luna inainte  si asta a fost o  adevarata  trauma pt mine,,,,ramasesem in relati bune.....

love....gaby

#54 2008-09-17 19:45:51

deea-gabytza
Membru
Inregistrat: 2008-09-17

voua  vi sa intamplat vreodat k un iubit sau prieten apropiat sa  moara????
ce ati simtit????

love....gaby

#55 2008-09-17 19:51:49

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

eu nu am aruncat niciodata nimic..de fapt, sunt prietena cu toti fostii big_smile  a fost mai greu la inceput, dar nu regret nimic din ce a fost deci nu am  de ce sa arunc la gunoi totul smile

#56 2008-09-17 20:08:33

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

citind mai adineauri titlul acestui topic mi-a venit in minte un singur cuvant. Deci ce fac dupa o despartire?   .............PARTY:)))

Sper ca nu v-am suparat.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-17 20:09:01)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#57 2008-09-17 20:20:54

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

deea-gabytza a scris:

voua  vi sa intamplat vreodat k un iubit sau prieten apropiat sa  moara????
ce ati simtit????

doamne sper sa nu trec prin asa ceva, cred ca daca ar pati scumpul meu ceva as innebuni la propriu, m`as gandi mereu 'daca .. daca' .. si nu stiu daca as putea sa`mi revin. neutral doamne fereste. neutral

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.