|
Nu esti logat.
TU ce faci dupa o despartire?-3#39 2008-09-06 15:33:38
Re: TU ce faci dupa o despartire?Dupa fiecare despartire plang si plang si iarasi plang cat am nevoie, cel putin 3 zile. Apoi ma simt mult mai bine si dispusa sa 'let go'. Nu am aruncat nimic de la fostii, doar un desen, de care acum imi pare rau. Si nici nu am incercat sa neg trecutul, pt ca nu e bine sa regreti. Ce s-a intamplat in trecut era exact ceea ce vroiam sa fac la momentul ala. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #40 2008-09-06 15:41:02
Re: TU ce faci dupa o despartire?Hmmm,ce fac dupa o despartire???Pai, de exemplu,eu m-am despartit de el,i-am urat sa gaseasca o femeie asa cum si-o doreste,sa reuseasca din nou sa iubeasca..etc..Ciudat,am ramas prieteni,ma suna mereu...Am pastrat absolut tot de la el ptr ca sunt cadouri scumpe...si mai nou,imi trimite bani...ca sa-mi achizitionez o garsoniera....ciudat,nu?Este un om minunat ca persoana,dar in relatia cu o femeie...dezastruos!Nu profit de el,ci las ca totul sa decurga de la sine...Si nu,nu ma iubeste..ci doar tine la mine. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #41 2008-09-06 16:02:39
Re: TU ce faci dupa o despartire?nici eu nu am aruncat nimic de la fostul prieten insa toate lucrurile au ramas la mama acasa, doar fotografii am in pc. De ce sa arunc asa ceva? Cand voi avea 90 de ani voi scrie poate o carte daca o sa mai fiu lucida. Si pentru asta este nevoie de material. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-06 16:03:43) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #42 2008-09-06 16:47:16
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu am aruncat...avand in vedere ca sunt cu dragos de 7 ani...si am schimbat vreo 2-3-5-10 - cine le mai stie numarul - de apartamente de atunci numa' hartogaraie aveam de carat dupa mine si maimute. neee...au mai ramas cateva poze da' is just for fun din perioada de liceu. mami de minuni Offline #43 2008-09-07 13:58:51
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu ca sa ma vindec trebuie sa nu mai aud deloc de el vreo 2-3 luni, cel putin asa vad lucrurile. De prietenul meu de cate ori ne-am desp de tot atatea ori ne-am impacat sa vedem pe viitor, dar fiecare despartire era tragica . eu nu simt nevoia sa tin legatura cu persoana in cauza, si daca o pot tine este pt ca nu m-am implicat in relatie. nu arunc obiecte ca imi sunt dragi Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-07 14:29:18
Re: TU ce faci dupa o despartire?ce fac eu...hmmm, ascult vreo 3 zile la rand Simply the best de Tina Turner, dar in loc sa cant you're simply the best, eu zic i'm simply the best... si tot timpul ma simt mai bine... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #45 2008-09-07 14:31:01
Re: TU ce faci dupa o despartire?Saptamana trecuta am avut o discutie cu al meu prieten si am ajuns la concluzia ca mai bine ar fi sa ne despartim. Si ne-am despartit... Ultima oara a fost editat de Papucica (2008-09-07 14:32:24) Offline #46 2008-09-07 14:41:36
Re: TU ce faci dupa o despartire?nu-s normali aia kre iti zic sa ieshi cu el. nu au ei d unde sa stie ce e mai bine pt tine. dak tu consideri k e mai bine pt tine sa respiri,sa te vindeci,stai singura o perioada. si apoi poti ieshi cu cine vrei i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #47 2008-09-07 14:51:29
Re: TU ce faci dupa o despartire?De ce sa il fac pe baiatul acela sa isi piarda timpul doar ca zice sora/amica ? Eu nu sunt pregatita sa ma las cucerita... Ultima oara a fost editat de Papucica (2008-09-07 14:54:28) Offline #48 2008-09-07 15:08:33
Re: TU ce faci dupa o despartire?pai atunci stai acasica. oricum nu te poti implica inca sentimental,si in cazul in kre acest baiat o va face,si tu nu poti,va avea de suferit... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #49 2008-09-07 15:32:23Re: TU ce faci dupa o despartire?Eu scap de toate...de la fostul cel putin am aruncat totul, inclusiv inelul de aur pe care mi l-a dat de ziua mea pe care l-am manetat De ce? pentru ca n-am nevoie de nici un kkt de la el...din partea mea poate sa si moara ca as trece pe langa el, eventual i-as mai da si una. Stiu sunt morbida :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #50 2008-09-07 15:46:48
Re: TU ce faci dupa o despartire?vaii....eu am fost 3 ani cu un tip si ne-am despartit extrem de simplu si brusc.Am ramas socata,ascultam numai melodii de dragoste,simteam ca mor pur si simplu... Offline #51 2008-09-07 16:03:35
Re: TU ce faci dupa o despartire?si eu am pastrat totul de la fosti.aduc aminte de momentele frumoase dintr-o relatie ce a fost.plus ca nu vreau sa-mi uit de tot trecutul, e al meu asa cu bune si rele. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-09-07 16:05:43) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #52 2008-09-07 16:53:24
Re: TU ce faci dupa o despartire?nu cred k este o solutie sa arunci totul dupa o relatie incheiata. Offline #53 2008-09-17 19:43:21
Re: TU ce faci dupa o despartire?io nu am aruncat lucrurile de la nici un ex si nici nu as faceo cu majoritete fostilor am ramas in relati destul de bune exceptie facand unul care ma ranit foarte mult am plans dupa el vreo 2 sap dupa care nu am mai iesit cu nimeni vreo 3 luni era tot timpu in mintea mea si avem impresia de cate ori il vedeam imi imaginam k vrea sa imi zik k vrea sa ne impacam ...dar nu mai mai zis niciodata asta................................ love....gaby Offline #54 2008-09-17 19:45:51
Re: TU ce faci dupa o despartire?voua vi sa intamplat vreodat k un iubit sau prieten apropiat sa moara???? love....gaby Offline #55 2008-09-17 19:51:49
Re: TU ce faci dupa o despartire?eu nu am aruncat niciodata nimic..de fapt, sunt prietena cu toti fostii a fost mai greu la inceput, dar nu regret nimic din ce a fost deci nu am de ce sa arunc la gunoi totul http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #56 2008-09-17 20:08:33
Re: TU ce faci dupa o despartire?citind mai adineauri titlul acestui topic mi-a venit in minte un singur cuvant. Deci ce fac dupa o despartire? .............PARTY:))) Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-17 20:09:01) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #57 2008-09-17 20:20:54
Re: TU ce faci dupa o despartire?
doamne sper sa nu trec prin asa ceva, cred ca daca ar pati scumpul meu ceva as innebuni la propriu, m`as gandi mereu 'daca .. daca' .. si nu stiu daca as putea sa`mi revin. doamne fereste. Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|