homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TU ce faci dupa o despartire?-4

#58 2008-09-17 21:31:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: TU ce faci dupa o despartire?

nuj......dar incerc sa ma distrez k sa uit ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#59 2008-09-17 21:44:35

Aylin01
Vizitator

drool Cadourile baga-le intr-o valiza si pune-o undeva sa nu o mai vezi ! Iti vei aminti de el vazandu-le , dar mai tarziu si atunci nu te va mai durea caci vei fi cu altcineva si iti vor trezi doar o amintire frumoasa...smilecool

#60 2008-09-18 00:33:17

skumpi
Vizitator

dak ink te doare despartirea...si chiar nu poti trece peste normal k arunci...atata tp cat nu mai ai treaba...poate sa stea acolo amintirea in fata ta ca nu e nici o pb...
eu n`am aruncat nik si nici nu o sa arunc...

#61 2008-09-18 11:28:17

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Ma-mbat de fericire. Si sun tarcoatele din agenda, poate-o punem de-o balanganeala

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-09-18 11:28:28)

#62 2008-09-18 13:16:00

andreeuta
New member
Inregistrat: 2008-09-17

Imi anintesc clipele bune si rele, sufar, plang si apoi las totul in urma si incep o viata fara el si fara amintirea lui.

Publicitate

loading...

#63 2009-01-21 18:12:22

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

fetelor... revin cu o intrebare care ma macina cat - de cat...

sunt intr-o relatie minunata cu un barbat care ma trateaza ca pe o printesa si eu il iubesc din toata inima ! la fostul meu am tinut groaznic de mult dar tot ce simteam pentru el a murit cand am aflat ca m-a inselat... de atunci tot simt ura, dezgust, greata si oroare pentru el... mi-e scarba sa-l vad sau sa fiu in preajma lui / el in preajma mea.. atunci cand vorbesc cu fetele de barbati si apare si el in subiect, numai lucruri teribil de urate sunt la gura mea..

o prietena de-a mea mi-a spus acum 3-4 zile cu bucurie ca a trecut peste fostul ei (care o inselase) si acum nu-i pasa de el... daca ii e bine sau rau... si n-o deranjeaza daca vorbeste cu el sau sta in grup.......... eu la fel i-am zis de fostul meu si am inceput cu injuraturi si ea mi-a spus ca daca il urasc si asta cred despre el inseamna ca nu am trecut peste el...

voi ce credeti ?

cuc.

#64 2009-01-21 18:52:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

inseamna ca nu ai trecut peste ceea ce a facut... o sa mai treaca o vreme pana cand n-o sa-ti mai pese
stiu pentru ca am fost in aceeasi situatie, si ceea ce ma macina era ca nu intelegeam cum si de ce mi s-a intamplat mie asa ceva
eu am fost mai masochista, am tinut legatura cu fostul si la un moment dat am reusit sa discutam calm si detasat si sa ajung sa-l inteleg si pe el, sa inteleaga si el punctul meu de vedere, si m-am simtit mai usurata
dar de obicei timpul face minuni smile

#65 2009-01-21 18:55:58

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ce am facut?imediat am pus ochii pe altul lol si cadourile de la el,sunt exact acolo unde erau si inainte,nu am nicio treaba...

expect the worst , hope for the best!

#66 2009-01-21 19:32:18

skumpi
Vizitator

dt a scris:

fetelor... revin cu o intrebare care ma macina cat - de cat...

sunt intr-o relatie minunata cu un barbat care ma trateaza ca pe o printesa si eu il iubesc din toata inima ! la fostul meu am tinut groaznic de mult dar tot ce simteam pentru el a murit cand am aflat ca m-a inselat... de atunci tot simt ura, dezgust, greata si oroare pentru el... mi-e scarba sa-l vad sau sa fiu in preajma lui / el in preajma mea.. atunci cand vorbesc cu fetele de barbati si apare si el in subiect, numai lucruri teribil de urate sunt la gura mea..

o prietena de-a mea mi-a spus acum 3-4 zile cu bucurie ca a trecut peste fostul ei (care o inselase) si acum nu-i pasa de el... daca ii e bine sau rau... si n-o deranjeaza daca vorbeste cu el sau sta in grup.......... eu la fel i-am zis de fostul meu si am inceput cu injuraturi si ea mi-a spus ca daca il urasc si asta cred despre el inseamna ca nu am trecut peste el...

voi ce credeti ?

si eu cred la fel

stii vorba aia... " scuipatu meu nu`l arunc pe oricine "
faptul k ink il urasti asa tare = > k nu ai trecut peste ce ti`a facut ... pt ca dak ai fi trecut te`ar fi durut in cot de el
nu ura e opusu iubirii ci INDIFERENTA
cat tp ii doresti lucrurile rele si vb urat de el e clar ca ink iti mai pasa,...ink mai doare...e logic nu ? lol

acuma dak u zici k esti sigura ca il iubesti pe actualu super mult... nah nush ce sa zic... dar incearca sa faci pace cu tine si imaginea lui pt ca nu poti s aiubesti curat cand ai sufletu plin de ura pt fostu...

#67 2009-01-21 19:42:01

skumpi
Vizitator

hm...dupa despa`
pai...epi la greu lol
povesti cu prietenii
orice numa sa nu ma gandesc...
it` works... insa seara incerc sa fiu cat mai obosita ca sa iau somnu imediat lol

#68 2009-01-21 20:54:12

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

eu pana acum am avut relatii de 3 luni, maxim lol si nu aveam ce sa sufar mare lucru dupa ei, plangeam un pic si gata .Dar acum sunt cu iubi de 1 an jumate, chiar e prima mea iubire si nici nu vreau sa ma gandesc ca ne-am desparti...nu stiu ce as face in cazul asta oricum ne leaga foarte multe si nu as scapa de nimic de la el.. am trecut prin multe..chiar ne-am despartit vreo luna tin minte...si apoi ne-am dat seama amandoi ca ce ne leaga era chiar iubire, iar acum suntem bine smile si...am fost si eu "inselata " de el (pun  in ghilimele pt ca s-a zvonit ca s-ar fi sarutat anul trecut cu o tipa la banchet...dar nimic nu e sigur pt ca el nu-si mai aduce aminte ca era prea beat big_smile ) l-am iertat si de atunci e bine...cu certuri din alte motive stupide pot sa le spun, dar asa e peste tot banuiesc tongue

Ultima oara a fost editat de alllina (2009-01-21 20:54:57)

#69 2009-01-21 21:24:04

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

:f?rv?nad:

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#70 2009-01-22 11:13:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pai amiesit in club...am fo la cumparaturi miam schimbat lookul..de astea..ieseam la sucuri..ma distram dar ssi plangeam..

#71 2009-01-22 11:29:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu e adevarat ca uiti o persoana care ti-a facut rau...pe mine daca ma raneste cineva il urasc pentru totdeauna...poate ca peste relatia cu el am trecut dar peste ce mia facut niciodata

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#72 2009-01-22 11:46:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta e rau in primul rand pentru tine, resentimentele astea iti mananca tie viata si tu pierzi timp si energie degeaba... poate ca ti-e greu sa uiti, dar trebuie sa faci un minim efort sa ierti, pentru tine in primul rand

#73 2009-01-22 11:51:57

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

po spune ca sunt norocoasa...pentru ca nu m-a "lasat" nici unul, eu terminam relatia wink  asa ca nu aveam de ce sa sufar, stiam ca nu mai merge, stiam ca o sa imi vad de viata mea in continuare si gata!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#74 2009-01-22 12:43:30

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nu stiu daca as arunca ceva...pana la urma omul ala mi le-a facut cadou ca sa le am nu sa le arunc, dar probabil le-as pune undeva ca sa nu le vad toata ziua
nu stiu exact ec sa zic, pt ca inafara de bogdan nu mi-a dat nimeni nimic...si sper sa nu ajung vreodata sa scriu ceva real la topciul asta big_smile

#75 2009-01-22 15:34:32

roxanne27
New member
Inregistrat: 2009-01-20

Ieri,m-am despartit in mod oficial de iubitul meu(dupa 2 luni),desi nu ne mai vazusem de 2 saptamani,doar vorbeam la telefon...A venit la mine la serv.sa-mi dea ce mai aveam la el(pt ca ii cerusem sa-mi aduca hainele) si i-am dat inelul pe care mi l-a facut cadou de Craciun (se vorbise si de casatorie).Restul..maimutoiul si parfumul de la el..nu avea sens sa i le dau.
  Ce pot sa spun?M-am tinut tare...cand ne-am vazut si,apoi,cand am revenit in birou am izbucnit in plans.
Ma doare, dar sunt constienta (si imi voi repeta asta in fiecare zi) ca daca ceea ce spunea ca simte pentru mine ar fi fost suficient de puternic,nu ne-am fi despartit din motive atat de puerile.
   Cat despre cadourile primite de la cei dinaintea lui...le-am pastrat si dau de ele in fiecare zi..pentru ca sunt la vedere(ma refer la jucariile din plus,haine).Nu-mi mai face rau sa le vad,din contra,acum chiar zambesc, cand imi amintesc de clipa in care le-am primit.
   Have a nice day, all of you.Kiss

#76 2009-01-22 15:38:00

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

roxanne  puss  fii tare! si daca vrei sa vorbesti cu noi suntem pe aici ...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.