homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TU ce faci dupa o despartire?-2

#20 2008-09-06 01:59:01

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Re: TU ce faci dupa o despartire?

pai la cata suferintza mi-a provocat probabil merita sa fac pact cu michael scofield sa-l scoata din inima mea de tot... dar oricum fostii raman acolo, mai ales dak au inseamnat ceva... numai k in prezent nu mai inseamna pt mn decat persoana care m-a ranit, dar din vina caruia am invatat o gramada de lucruri... oricum ,daca nu era el, probabil nu eram acum cu iubi...
lucrurile de la el inca le am , desi am vrut de multe ori sa le arunc... dar pana sa fac pasu asta, am trecut peste si nu ma mai macina nimic cand ma uit la ele... mai am insa niste biletele, scrisori , felicitari de la el...care as vrea sa dispara curand

#21 2008-09-06 02:05:43

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am aruncat TOT din ceea ce luasem impreuna sau primisem de la el.. tot din ce pastrasem de 4 ani

#22 2008-09-06 03:05:43

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu am dat tot ce am primit...mai am un lant de argint+medalion...di-l voi face cadou cat de curand.e nepurtat..culmea ca nu mi-a placut lantul respectiv

#23 2008-09-06 08:06:15

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

tot timpul am fost de principiu ca tre sa ramai prieten cu persoana de care te desparti..
cand am ajuns sa iubesc, mi-am dat seama ca asta e bullshit (vorba nu mai stiu cui) lol
nu ai cum azi sa-l iubesti, si maine sa-i povestesti cum iesi tu cu alti tipi, si el sa-ti povesteasca ce buna e noua lui "achizitie" (bine, tanto poate sa faca asa ceva, da ea e un pic asa, mai masochista lol )
oricum, dupa o perioada, dupa ce toate sentimentele s-au dus..de tot, de tot.. atunci eu zic ca poti sa-i mai trimiti un sms de ziua lui, sa schimbati 2 vorbe daca va vedeti pe strada... de ce sa o rupi de tot ca si cum ai fi salbatic?
cu amintirile fizice (adica palpabile lol ) .. ar fi pacat sa le arunci.. sunt amintirile tale, e viata ta, trecutul tau... plus ca peste niste ani te vei uita cu drag la ele... (mie acum de exemplu mi-ar placea sa gasesc vreun biletel de la vreun prieten din generala sau asa ceva lol ).
amintirile de pana acum le-am aruncat...pt el.. nu-mi pare rau, nu plang dupa ele.. dar nu vad nici acum rostul..era dragut sa fie acolo intr-o cutie undeva...

ce-o sa fac acum? incepand de maine cred (daca pot)..
o sa pun toate pozele pe cd-uri si le pun undeva bine, le sterg de pe comp. (ar fi cel mai mare pacat sa le arunc, la cate avem si cat sunt de frumoase)
probabil o sa-mi sterg de pe hi5 pozele cu el (desi...nime nu intra pe siteu ala, da noah..sa nu induc oamenii in eroare lol glumesc)
in rest.. am un ursulet maaaare de la el.. ala sta in coltu camerei (e pedepsit lol ) da sta bine acolo, nu simt nevoia sa-l bag pe undeva, pt ca mi-e drag de el.. de ursulet in sine...
si altceva nu-mi vine acum.. amintiri exista in mintea ta oricum, si vor exista intotdeauna..

hjarta

#24 2008-09-06 08:18:05

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Loveable a scris:

tot timpul am fost de principiu ca tre sa ramai prieten cu persoana de care te desparti..
cand am ajuns sa iubesc, mi-am dat seama ca asta e bullshit (vorba nu mai stiu cui) lol
nu ai cum azi sa-l iubesti, si maine sa-i povestesti cum iesi tu cu alti tipi, si el sa-ti povesteasca ce buna e noua lui "achizitie" (bine, tanto poate sa faca asa ceva, da ea e un pic asa, mai masochista lol )

ERAM masochista,love..eram
imi place sa cred ca "m'am vindecat" rotfl visslar diablo
angel angel
te astept sa imi zici cate din cele scrise acolo ai su facut punish punish

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-09-06 08:18:26)

Publicitate

loading...

#25 2008-09-06 08:19:11

Loveable
Diamond member

stai ca acu  citeam tot topicu s-a terminat
ca nu mai stiam daca tu sau seno...care a fost la mare si a ascultat povesti despre actuala? lol

hjarta

#26 2008-09-06 08:20:30

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

hjarta:Xeu una n'am aruncat nimik...poate  si pt k pe majoritatea lucrurilor era inscriptionat 925 diablo .nici el n'a aruncat nimik.aveam aceeasi pasiune pozele,din care iara n'am sters niciuna...pt mn is nesemnificative acum acele lucruri kre in trecut insemnau asa de mult.azi suntem prieteni buni si ne vedem de vietile noastre.in primele luni mi'a fost greu,dupa ce ne'am despartit ajunsesem sa'l urasc chiar pt ce mi'a facut akm ma bucur k vad k toate s'au petrecut cu un scop si multumesc lui D-zeu  k mi'a dat pe cineva mult mai bun,k mi'a deschis ochii si m'a facut sa iubesc cu adevarat:Xhjartahjartahjarta

#27 2008-09-06 08:20:41

Loveable
Diamond member

tantosica a scris:

te astept sa imi zici cate din cele scrise acolo ai su facut punish punish

o sa le pun pe cd, serios...ca sa le sterg de pe comp, sa nu le am sub nas..
ca probabil o sa fac cate 10 copii din fiecare cd e partea a 2-a lol daca se zgarie cumva vreunu.. rotfl

hjarta

#28 2008-09-06 08:21:17

vonda
Platinum member

Loveable a scris:

stai ca acu  citeam tot topicu s-a terminat
ca nu mai stiam daca tu sau seno...care a fost la mare si a ascultat povesti despre actuala? lol

eu eu big_smile big_smile
a lui seno a fost cuminte rotfl
dar tot imi place sa cred ca nu as mai face'o again :f?rv?nad: :f?rv?nad:
i'as da si 2 peste bot lol
si nu mai citii acolo..bad topic punish punish

#29 2008-09-06 08:22:55

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

te-ai vindecat pe dracu tanto. iti bag eu o morfina urgent.

So..sa zic si eu.
Dupa prima mea "iubire" am ramas cu niste cicatrici . Sufletesti, ca daca erau fizice acum eram la parnaie.
So. Tot ce am primit de la el a fost folosit si rasfolosit. Cerceii de aur si alte alea le-am transformat intr-o bratara superba care nu imi mai aduce aminte deloc de el.
Clar dupa fiecare despartire urmeaza faza emo. Adica: muzica, plansete, filme triste, plansete, ursuletii de la el, plansete, si cam atat. Nu... si plansete smile
Toata ciuda asta nu se va stinge niciodata, in schimb, atunci cand iti gasesti cu adevarat perechea realizezi ca ai fost copila, naiva si muult prea toleranta.
Cine a zis faza cu timpul...are dreptate intr-o mare masura.
Va doresc tuturor sa ajungeti la aceasta ultima faza smile

#30 2008-09-06 08:24:07

Loveable
Diamond member

nu vorbi de lucruri sfinte rallu, ca eu inca mai am vreo 70 de pastile de morfina in camera cealalta...
nu ma apuca de data asta, da totusi merg pe principiu never say never lol

hjarta

#31 2008-09-06 08:25:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

smile asa e. principiul never say never is my god smile

#32 2008-09-06 08:25:59

vonda
Platinum member

ralluka a scris:

te-ai vindecat pe dracu tanto. iti bag eu o morfina urgent.

ehhh..in adancul sufletului a mai ramas o ramasita din "maochista" de alta data..dar sa "moara ce am mai scump pe casa" daca as mai sta la taclare cu ala sa imi mai pov ce draq face el cu aia :f?rv?nad: :f?rv?nad:
ptiu drace box

aa..dar stai ca tu nu stii ultimul schimb de mailuri cu el lol
il stiu seno si inca cateva fete angel angel visslar

#33 2008-09-06 08:28:34

Loveable
Diamond member

da tanto chiar...voiam sa te intreb...ca am vazut finalu cand ziceai ca nu regreti ce ai zis, sau asa ceva...da nush despre ce era vb si sunt curioasa...
da 1...nu acum, ca sunt zombi.. si 2... la alt topic, ca acusica il transformam si pe asta in s-a terminat 2 lol

hjarta

#34 2008-09-06 08:29:45

vonda
Platinum member

Loveable a scris:

da tanto chiar...voiam sa te intreb...ca am vazut finalu cand ziceai ca nu regreti ce ai zis, sau asa ceva...da nush despre ce era vb si sunt curioasa...
da 1...nu acum, ca sunt zombi.. si 2... la alt topic, ca acusica il transformam si pe asta in s-a terminat 2 lol

da..o sa ti le dau la un mom dat..nu mai stiu daca le mai am,but still.. hmm
dumbom

#35 2008-09-06 11:18:22

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

hmmm...am avut vreo doua despartiri care nu au fost prea placute si de aceea nici nu am suportat sa pastrez ceva primit de la ei. am aruncat tot si nici nu m-am mai uitat inapoi! big_smile

#36 2008-09-06 11:34:41

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nu am trecut prin asta si sper sa nu fie cazul. el e prima mea iubire. daca ar trebui sa ne despartim, as innebuni in prima faza. apoi as scapa de tot ce am de la el. dar sunt atatea lucruri care ma leaga de el ca nu cred ca nu ar mai ramane nimic...

#37 2008-09-06 11:52:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-am avut parte de despartiri "serioase". toate care au fost au fost seci (cel putin pt mine, ca a fost o faza prin liceu cu unu care si acum ma uraste pt ca i-am zis ca nu-l vad decat ca pe un amic). n-am pus suflet cu adevarat... nu stiam ce-i aia

iar acum... prefer sa nu ma gandesc cum ar fi daca, Doamne fereste, ne-am desparti. e prea bine impreuna acum

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#38 2008-09-06 13:56:52

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

sper sa nu ma despart niciodata de iuby pt ca il iubesc enorm si stiu ca si el ma iubeste. oricum, cred ca as fi distrusa...dar Doamne fereste! suntem prea fericiti hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.