homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie mare

#1 2010-01-29 16:36:36

elyka
Membru
Inregistrat: 2010-01-29

atentie mare

Buna tuturor.... smile   
din pakate,nu am fost foarte atenta la metodele contraceptive.....iar cele 7 zile dupa menstruatie nu sunt sigure .... sad
asa k ....marti am programare pt un consult in vederea stabilirii sarcinii.... cesafac
dar ,desi nu sunt de acord cu avortul si mi-am spus k nu voi face asta niciodata,se pare k voi fi nevoita sa apelez si la aceasta procedura la care multe dintre noi au apelat.....am doar 22 de ani si nu imi permit sa pastrez aceasta sarcina care presupune foarte multa responsabilitate.....este prea devreme si nu ma simt pregatita pt asta....in plus,nici iubitul meu nu este pregatit....
este prima data knd mi se intampla si imi este foarte teama.....
tocmai de asta , fetelor,aveti foarte mare grija la metodele contraceptive,deoarece e foarte neplacut sa treci prin asa cv...
dak poti preveni,dc sa alegi sa tratezi?

#2 2010-01-29 16:50:52

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: atentie mare

e na .. si tu de ce n-ai prevenit ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#3 2010-01-29 17:05:51

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

inteleg ca se intampla accidente,dar mai bine gandeste-te bine ca ala mic nu are nicio vina,mai intra pe la topicurile cu mamici si bebei si ai sa vezi acolo cam cui i-ai putea refuza sansa la viata. tu faci cum stii,dar..e pacat..

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#4 2010-01-29 17:10:55

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Pako, cand n-o sa aiba ce sa ii dea de mancare o sa o trimiti tot la citit topicuri?
nici eu nu sunt de acord cu avortul, dar decat sa faci un copil si sa il chinui .. mai bine nu-l mai faci deloc.

#5 2010-01-29 17:14:41

Pako
Full member

cat_eyes a scris:

Pako, cand n-o sa aiba ce sa ii dea de mancare o sa o trimiti tot la citit topicuri?
nici eu nu sunt de acord cu avortul, dar decat sa faci un copil si sa il chinui .. mai bine nu-l mai faci deloc.

eu nu sunt de acord cu avortul.decat in conditii exceptionale. dar nu conteaza parerea mea,nu scria la titlu ca se cer doar pareri acceptate sau pareri pro avort. eu nu concep cum sa-mi omor copilul,as lasa si ultima bucatica de paiine de la gura,mi-as sacrifica tineretea,viata si tot,m-as angaja oriunde pentru a-l putea creste. si poate nu i-as putea oferi m?ri si t?ri,aur si palate,luna de pe cer,dar nu i-as nega dreptul la viata. si l-as iubi mult,mult,mult.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-29 17:18:49

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pako nu toata lumea gandeste ca tine si trebuie sa accepti ca in viata trebuie sa fi mai obiectiv si tolerant.

#7 2010-01-29 17:22:47

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Pako a scris:

cat_eyes a scris:

eu nu sunt de acord cu avortul.decat in conditii exceptionale. dar nu conteaza parerea mea,nu scria la titlu ca se cer doar pareri acceptate sau pareri pro avort. eu nu concep cum sa-mi omor copilul,as lasa si ultima bucatica de paiine de la gura,mi-as sacrifica tineretea,viata si tot,m-as angaja oriunde pentru a-l putea creste. si poate nu i-as putea oferi m?ri si t?ri,aur si palate,luna de pe cer,dar nu i-as nega dreptul la viata. si l-as iubi mult,mult,mult.

ce dragut...

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#8 2010-01-29 17:30:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si foarte adevarat smile

Si daca fata tot a ajuns la avort, de ce mai vine si predica despre 'prevenire'. nustiu  acklad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#9 2010-01-29 17:34:16

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mi-e foarte greu sa concep ca intr-o lume in care exista prezervative si anticonceptionale pe toate gardurile, mai sunt oameni care se bazeaza pe metoda calendarului, pe nu stiu ce zile dupa menstruatie, coitus interruptus sau faza cu pusul prezervativului doar "la sfarsit" (a se vedea topicul cu "picatura placerii").
Una e ca se intampla "necazul" pt ca - sa zicem - era fisurat prezervativul (desi daca iti dai seama la timp poti lua un Postinor) alta e pura neglijenta (sau "mie nu mi se poate intampla").

oricum, elyka, daca eram in locul tau, si eu as fi avortat la varsta ta. Nu ca incurajez avortul, dar nici nu sunt impotriva mai ales in situatiile in care nu ti-ai terminat studiile si/sau nu ai un loc de munca.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2010-01-29 17:34:30

Pako
Full member

SoareleMeu a scris:

pako nu toata lumea gandeste ca tine si trebuie sa accepti ca in viata trebuie sa fi mai obiectiv si tolerant.

cand e vorba de viata cuiva,mai ales de viata unui bebelus inocent,nu pot fi obiectiv,imi pare rau

#11 2010-01-29 17:45:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

elyka, in ce sens zici ca nu sunteti pregatiti pt acest copil? e adevarat ca esti tanara, dar ma gandesc ca nu esti singura, poate ai norocul sa-i ai pe ai tai prin preajma, prietenul la fel. nu cred ca ti-ar zice sa avortezi, poate chiar s-ar oferi cu draga inima sa va ajute. iar daca spui ca e greu cu studiile, un exemplu perfect este babyblue, eleva in cls a 12-a care tocmai a adus pe lume o fetita superba. si la ea era mai urata situatia pt ca era la liceu, iar daca ar fi avut parte de niste profi idioti ar fi fost exmatriculata imediat. ce s-ar fi facut ea fara liceu macar terminat? dar a riscat si a spus singura ca merita tot efortul pe care il face acum pt fetita ei si nu s-a lasat de scoala si nici n-o va face tocmai pt a-i asigura copilului ei tot ce ii trebuie.
sper sa nu te superi, poate ai o situatie mai dificila de nu-l poti pastra, dar eu consider ca atata timp cat ai avea la cine sa apelezi, te-ai putea descurca.

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-01-29 17:56:08)

bebe V., soarele si luna

#12 2010-01-29 17:54:22

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Pako a scris:

SoareleMeu a scris:

cand e vorba de viata cuiva,mai ales de viata unui bebelus inocent,nu pot fi obiectiv,imi pare rau

incearca

#13 2010-01-29 17:55:25

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Ce rautate din partea unora..,fata n-a fost atenta si acu cand s-a trezit s-a gandit sa atraga atentia si altora ca ea
Sunt deacord cu april sunset. Sper sa gasesti in jur sprijin si sa poti sa pastrezi bebelusul. Un copil are in primul rand nevoie de iubire si apoi de restul. Sunt cazuri concrete pe forum care arata ca se poate creste un copil si cu putin atata timp cat este vointa si dragoste pt el. Sper sa iei o decizie buna!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#14 2010-01-29 18:12:33

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Oameni buni, alegerea ei a fost făcută. Nu mai ?ncercaţi să o faceţi să se r?zg?ndească. Ea nu a deschis topicul ăsta cu scopul de a cere un sfat, ci de a da unul. Are motivele ei pt care face avortul iar noi nu ştim toate datele problemei ca să ne permitem să sfătuim.
Elyka, eu apreciez intenţia ta de a sfătui fetele ce şi-au ?nceput viaţa sexuală să fie atente la protecţie smile.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-01-29 18:38:53)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#15 2010-01-29 18:25:15

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Cand nu esti deacord cu avortul, decat in cazuri extreme, nu ai cum sa nu ii zici persoanei care vrea sa faca asta, sa se mai gandeasca. Intr-adevar nu stim toate datele problemei dar nici nu stim suta la suta daca in adancul sufletului ei nu exista o farama de indecizie care poate ar salva o viata.

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#16 2010-01-29 18:29:52

fata-perfecta
Banat
De la: Tg-Mures :X
Inregistrat: 2009-11-27

elyca...aici pe forum este o mamica de 19 ani smile

baga un ochi aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t2357 … ianna.html
dupa faci ce iti dicteaza inima,e alegerea ta doar sa nu iti para rau mai tarziu in cazul in care hotarasti sa faci avort...

Pako applause applause applause

Ma Frec In El SiStEM!
:f�rbannad:

Un vot pls puss http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-fata.perfecta/

#17 2010-01-29 18:38:46

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

copilu a scris:

Ce rautate din partea unora..,fata n-a fost atenta si acu cand s-a trezit s-a gandit sa atraga atentia si altora ca ea
Sunt deacord cu april sunset. Sper sa gasesti in jur sprijin si sa poti sa pastrezi bebelusul. Un copil are in primul rand nevoie de iubire si apoi de restul. Sunt cazuri concrete pe forum care arata ca se poate creste un copil si cu putin atata timp cat este vointa si dragoste pt el. Sper sa iei o decizie buna!

Foarte bine punctat!
Nu putem noi spune "fa avort sau pastreaza copilul". Daca ne-am afla in situatia ei poate am reactiona total opus parerilor pe care le aveam inainte, deci e greu sa spui asa as face... pana in fata faptului implinit.
De gresit toata lumea greseste. Chiar si cu anticonceptionale, prezervative si alte metode conceptionale au ramas fete insarcinate.

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#18 2010-01-29 18:46:52

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

copilu a scris:

Cand nu esti deacord cu avortul, decat in cazuri extreme, nu ai cum sa nu ii zici persoanei care vrea sa faca asta, sa se mai gandeasca. Intr-adevar nu stim toate datele problemei dar nici nu stim suta la suta daca in adancul sufletului ei nu exista o farama de indecizie care poate ar salva o viata.

Cred că dacă voia sfaturi le cerea. Dar ea nu ne-a cerut părerea ?n legătură cu ce trebuie să facă, deci nu văd de ce ne-am apuca noi să dăm sfaturi care nu sunt cerute. Poate acestea ?i fac mai mult rău decăt bine...
De asemenea consider că dacă mai era o făr?mă de indecizie ne-ar fi spus ce şi cum, ar fi ?ntrebat ce-am fi făcut noi ?n locul ei, chestii de genul.
Părerea mea smile!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#19 2010-01-29 18:57:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

kathrynn a scris:

Mi-e foarte greu sa concep ca intr-o lume in care exista prezervative si anticonceptionale pe toate gardurile, mai sunt oameni care se bazeaza pe metoda calendarului, pe nu stiu ce zile dupa menstruatie, coitus interruptus sau faza cu pusul prezervativului doar "la sfarsit" (a se vedea topicul cu "picatura placerii").
Una e ca se intampla "necazul" pt ca - sa zicem - era fisurat prezervativul (desi daca iti dai seama la timp poti lua un Postinor) alta e pura neglijenta (sau "mie nu mi se poate intampla").

oricum, elyka, daca eram in locul tau, si eu as fi avortat la varsta ta. Nu ca incurajez avortul, dar nici nu sunt impotriva mai ales in situatiile in care nu ti-ai terminat studiile si/sau nu ai un loc de munca.

Eu sunt pe AC, folosesc si prezervativ, si chiar cand nu luam AC nu aveam jocuri de dinainte, si cu toate astea stau mereu ca pe ghimpi cand trebuie sa imi vina menstruatia. Poate ca la mine e in cealalta extrema smile

Dar ... o prietena de-a mea a avortat la 17 ani jumate. Nu folosea prezervativ. Pentru ca nu ii placea ei. Dar nu lua nici AC, ca nu s-a gandit la asta..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.