|
Nu esti logat.
Atentie mare-2#20 2010-01-29 19:00:53
Re: atentie mare
si eu sunt de acord cu lala20 Iubesc si sunt iubita Offline #21 2010-01-29 19:34:13Re: atentie mareMie nu mi se pare mare crima ca incearca oamenii sa o convinga sa nu comita o "crima". Oricum, bine ca atrage atentia altor fete, macar poate asa invata altele din greseala ei. Oricum, acum am citit topicul de mai sus, si ce pot spune... e dovada clara ca daca vrei, se poate. Offline #22 2010-01-29 19:50:02
Re: atentie mareDar, din cate am inteles eu, ea inca nu e sigura ca e sau nu insarcinata, nu ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #23 2010-01-29 20:00:49
Pill, nici nu am spus că ar fi o crimă, dar at?ta timp c?t efectiv nu ştim datele problemei, situaţia economică, relaţia cu părinţii şi altele asemenea nu mi se pare ok să dăm sfaturi. Credeţi că ea nu e conştientă de ceea ce a hot?r?t? Ea a decis ce vrea să facă, noi de ce să sărim cu sfaturi care nu au fost cerute? The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #24 2010-01-29 20:01:52
Re: atentie mareSa va povestesc si eu. Cand am facut-o prima data cu sotul meu ...dragostea era mare.. nu ne-am protejat si a lasat in mine. a 2-a zi eram la planing sa imi iau pastila de a 2-a zi si cand le-am spus ca sunt in prima zi dupa ciclu mi-au spus ca nu am nevoie. ( asta in Anglia) Nu am nevoie de pastila de a 2-a zi pt ca nu pot sa raman gravida si pot sa stau linistita. Am dus munca de lamurire ca mie imi trebuie pilula aia ca pot sa raman gravida si asa.. dar ei nu si nu. Pana la urma mi-au dat-o cu chiu cu vai. Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-29 20:34:35Re: atentie mareNu vreau sa par rautacioasa, dar mi se pare normal ca pe un astfel de topic sa fie persoane care sa incerce sa o convinga sa nu faca avort. Daca intra o fata de 14 ani si vede ca nimeni nu zice nimic de unde stii ca nu o sa se gandeasca ca nu e atat de grav avortul? Peste tot vezi cum femei fac avort (ca au gresit, ca nu au gresit, ca puteau sa il pastreze sau nu, astea sunt detalii) asa ca mi se pare absolut normal sa vezi peste tot oameni care incearca sa convinga pe femei sa nu avorteze. Offline #26 2010-01-29 20:38:22
sunt total deacord cu tine fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #27 2010-01-29 21:41:13
Chiar zilele trecute imi zicea cineva sa deschid un topic in care sa se discute despre sarcinile care apar intr-un moment nepotrivit,daaarrrr totusi ne umple viata de fericire.Cineva mi-a luat-o inainte...Elyka..(sper sa citesti asta).eu am 19 ani sunt in ultimul an la liceu si cum zicea pako ar lua ultima bucatica de paine de la gura lui pt a-i da bebeului.Asa am facut si eu,gandeste-te tatal meu nu castiga mai mult de 1000Ron (in cel mai fericit caz),eu am pensia de urmas de 350 ron + alocatia 42 ron.Prietenul meu care intre timp a devenit sotul meu nu avea loc de munca ( criza asta ) deabea si-a gasit un loc la o fabrica de jucarii in orasul nostru cand eu eram insarcinata in luna a 6a.Ne-am descurcat singuri am renuntat la mancatul in oras(ieseam rar,dar conta fiecare banut) si multe alte lucruri pe care le fac tinerii in ziua de azi in schimb am primit de la Doamne Doamne o minune de fetita Primul lucru care mi-a trecut prin minte cand am vazut-o a fo`:"Doamne,cum am putut sa ma gandesc la avort?"Da cand am vazut testul de sarcina pozitiv am zis din start avort ce fac cu scoala?tata ma omoara?nu o sa pot iesi cum faceam inainte....si ce sa fac...?Mi-am anuntat prietenul el socat ce nu se poate ai luat postinor...Da...s-a rupt prezervativul,si postinorul l-am luat a 2`a zi dimineata si totusi am ramas.Pe la sf lui martie m-am dus la un eco...Doamne cand am vazut-o... era doar o "fasolica" aveam deja 6 sapt medicul a vrut sa faca trimiterea catre avort si atunci cu un zambet larg i-am spus:"Nu domnu dr cand sa vin la urmatoarea consultatie?"At l-am privit pe prt meu siam vazut ca ii dadeau lacrimile si zambea era fericit,el nu voia sa avortez mi-a spus din start ca facem ceva ,orice doar sa il pastram,dar m-a sustinut .Ce sa mai zic e greu,faci multe sacrificii dar merita.Un copil e un dar de la Dumnezu,iar daca El ti l-a dat stie de ce. Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come. Offline #28 2010-01-29 21:46:39
Re: atentie mareDoamne ce frumos.. te admir pt ce ai facut si faci babyblue1 ! fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #30 2010-01-29 21:52:56
Re: atentie mareuf, eu zic sa iei exemplul lui babayblue, uite ca ea fara mama a reusit sa treaca peste asta si are alaturi de ea niste oameni care o ajuta si care o sustin. Sunt sigura ca ai si tu pe cineva care sa te ajute si sa te sustina! oricum daca deja te-ai decis, noi suntem alaturi de tine orice decizie ai lua, doar gandeste-te bine inainte, sa nu cumva sa-ti para rau pe urma! si mai gandeste-te cata fericire ti-ar da un copil, si totusi ai 22 ani, o varsta buna pt a deveni mamica. Oricum tu iti cunosti situatia, dar eu zic sa te gandesti foarte bine inainte sa iei decizia asta pt ca in cele din urma iti va parea rau. Este totusi o parte din tine ceea ce vrei sa distrugi, practic. Noi aici nu te judecam, doar te incurajam! sper sa iei o decizie corecta, pt a nu regreta in cele din urma Offline #31 2010-01-29 21:53:16
Re: atentie mareChiar zilele astea discutam cu o profesoara de la clasa despre cazurile in care efectiv nu se dau sfaturi. Si primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost 'in cazul unei sarcini nedorite'. Atunci nu se dau sfaturi. Categoric ea stie cel mai bine ce e de facut, nu trebuie influentata. Ok, a fost vorba de inconstienta, dar iata, acum o plateste, si cu siguranta isi asuma si riscurile. Offline #32 2010-01-29 22:28:35
Re: atentie marepiie, are o marja de eroare oricum. Au mai fost cazuri pe forum cu Postinor luat corect si tot au ramas.. #33 2010-01-29 22:48:49
sa stii,iti spun cu toata raspunderea,niciodata nu am respectat mai mult pe cineva. e o raza de speranta sa vezi ca exista si cazuri fericite,oameni care nu iau decizii de moment pe care le regreta o viata. si iti dai seama ca ai luat decizia corecta,iti dai seama cat de aproape era sa faci o mare prostie,atunci cand copilul tau care are doar cateva zile,iti ia degetul in mana si-l strange cat poate el de tare. nu e nimic mai frumos de atat. ( eu vorbesc pentru ca sora mea a trecut printr-o situatie din asta acum cativa ani,avea 23 si la fel se gandea sa renunte la sarcina...si cum necum am reusit sa o convingem sa nu faca asta. si nu a regretat nicio secunda ...o sa pun si o poza cu nepotelul meu daca vreti:x ) nu am dat niciun sfat acum,nu-mi sariti in cap,mi-am exprimat doar respectul si admiratia pt babyblue Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #34 2010-01-29 22:50:49
in ce cls esti? daca se poate sti Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #35 2010-01-29 23:02:55
Re: atentie marea11 a. but why? Ultima oara a fost editat de piie (2010-01-29 23:17:05) Offline #36 2010-01-29 23:07:28
Re: atentie mareAm facut de multe ori teste de sarcina,alarmata fiind.Fostul prieten tot timpul mi-a spus ca orice ar fi nu o sa fac avort,nu ar suporta sa vada 2 copii langa noi la batranete si sa se gandesca ca ar fi putut fi si un al 3-lea.. Offline #38 2010-01-29 23:21:03
Re: atentie marePentru ca intru in panica mai repede Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|